A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Pironya
Nekem szuper tornám van... :lol: :wink:
Eléggé változatos mozgásformákra késztet... a másfél évesem... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Oszman köszike olyan jó lenne nagyban is megnyitni,de valahogy én nem találom.
Majd az előzőt is megnézem,de most jöttem a fodrásztól!
Minden érdekel ami ilyesmi, tehát nyugodtam tegye föl mindenki ki mit talál!!!
Őszintén szólva lehet,hogy naív vagyok de jó lenne 30-40 között találni kocsit!
Vendég

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga az V. kerületben...
További jó pocakosodást! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Jo reggelt,mindenkinek!!! :lol:

Kata&Milán

oszman777

bárány!!! Ez az ár a licit legalja,ez csak több lehet. De van több ilyen jellegü kocsi.
Csak én vagyok itt?

Kata&Milán

oszman777

Én is ébren vagyok :D
Várom,hogy írjatok
Tegnap este Kenguru goldban voltunk,szép babakocsikat láttam de az áraktól letettem a hajamat,etetőszék,autósülés,van olcsón,de kiságy az nagyon hitvány ami olcsó...
Vendég

bárány!
Te Pesti vagy közeli vagy?

Kata&Milán

oszman777

bárány!
mi egy idősek vagyunk. :lol:
Neked milyenek a mozgások?
majd később jövök.

Kata&Milán

oszman777

Oszman,én már érzem a rugásokat és a férjem is érzi kivülről...
Sőt néha szemmel is látható a ki hullámzás a hasamon
Dunakeszi vagyok.
Vendég

sziasztok, én is itt. :)
mocorgást jelentem vasárnap délelőtt óta minden nap érzem. jó az nem volt még olyan rég, de azért ez is valami, hogy így beindult. :D

mia_snow

Szép jó reggelt mindenkinek!
Vendég

ki hullámzás=kis hullámzás
Vendég

Sziasztok!

Korán keltetek.

Nekem is ficánkolt már reggel.De néha hiába várom,fél napokig is semmi.

Kép
melike

Ma megyek csavarogni kicsit,majd délután jelentkezem.

Holnap pedig: reggel védőnő,13-kor UH.,este doki bácsi.
Biztos jól elfáradok,de nagyon várom és izgulok.
Szeretném már látni a drágámat,hogy minden oké!

Kép
melike

Nyugi.... mindenkinek ficánkol a babája, csak még nem lehet olyan nagyon érezni...
Néhány hét múlva majd..... :roll:

Peti szeretett a hólyagommal, a gyomrommal, a májammal és az összes belső szervemmel focizni... :lol: :wink:
Vendég

Én ma reggel először (ennél a terhességnél) kaptam egy borda rúgást,vagy inkább borda alattit :D :D
Nem is értem a többivel már a vége felé volt ennyire fönt...
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:47-kor.
pironya

Pironya:én öntörvényüleg szedem a magne B 6-ot,de mivel itt olvastam,hogy már elég sokan szedik,ezért gondolom baj nem lehet belőle..
Vendég

Én orvosi utasításra szedem 3X2-t,szerintem végig kell majd szednem.
Az elején voltak kisebb hasi fájdogálások ls akkor adta biztos ami biztos alapon!
Szinte már mindenki szedi,szerintem nyugodtan próbáld ki,bajotok nem lesz tőle!
Amúgy nekem is elég sokat keményedik,ma megyek a dokihoz majd rákérdezek!

Kép

Kép
ibm

Szép reggelt!

pironya: Szerintem nyugodtan bevehetsz 1-2 szemet mikor keményedsz. Én is 3*2-t szedek. Plussz ha keményedek akkor inni is lehet (van ivóoldata is).

Én még nem érzem őket :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jo reggelt csajok!
Nagyon pörögtök már most!
Magne B6 nekem a védönöm azt mondta még az elején hogy 3x2 kell bevenni,szedtem is igy egy darabig de nem volt jo mert felpuffadtam meg fájt töle a hasam.
Aztán felhivtam a dokit hogy most akkor mennyit szedjek,és mondta hogy a 3x2 az sok!Max 3x1 naponta,ugyhogy most igy szedem. :)
Sajna ma nincs olyan jo idö mint tegnap. :(
Vendég

ibm: mi is egyidősek vagyunk :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Magnézium
Lehet nyugodtan szedni...
Vendég

Szilva!

Jaj de jó,csak kár,hogy olyan messze vagytok!

Nekem a doki mondta,hogy 3X2,azt mondta ha nagyon muszály még 4X is mehet.
Nekem szerencsére nincs tőle bajom!

Kép

Kép
ibm

Keményedés
Természetes dolog... az izmoknak kell a "munka", hogy ne satnyuljanak el....
Vendég

Már alig várom a jövőhetet, AFP eredmény, genetikai uh. Már szeretném látni őket :D Főleg, hogy rendben legyen minden! :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Hát én is nézegetem a babakocsikat... :shock: Az a baj, ami az elképzelésemnek megfelel, elég drága... :cry: Nagy felfújható kerekű, sport+mózes+babahordozó.
Oszman tudsz márkát ajánlani?
Te leszel a babakocsi tanácsadó. :lol:

Kép
sziszka82

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:47-kor.
pironya

Ami nekem igazán tetszik babakocsi az 170.000,csak 130-al több annál,mint amennyi van rá :twisted:

Gigi elolvastam érdekes,nem is gondoltam,hogy akismamáknak nem kell tejet inni...ez tetszik mert utálom
Vendég

Én azért nem mondanám hogy ne igyon tejet a kismama.
Mondjuk én szeretem. :)

Ezt találtam:
Az értékes innivalók sorában említést érdemelnek a tej és a különbözô joghurt-, illetve kefiritalok. a tej 87-89 százalékát víz alkotja, továbbá magas biológiai értékû fehérje, tejcukor és tejzsír. Ezen kívül számos fontos vitamin és ásványi anyag forrása is. a tejivás különösen ajánlott a fejlôdésben lévô gyermekek, idôskorúak, várandós és szoptató anyáknak.Összegezve: a szomjoltásra és a napi folyadékigény fedezésére a várandós anyukának leginkább ajánlható a csap-, az ásványvíz, a natúr vagy hozzáadott cukrot nem tartalmazó zöldség- és gyümölcslé, natúr vagy enyhén ízesített gyümölcs-, esetleg kimondottan gyenge zöld-, illetve feketetea, valamint a sovány tej és savanyított tejitalok.

De természetesen mindenki maga dönti el hogy iszik tejet vagy nem iszik.
De be tudnék másolni még egy csomó linket ide ami a tej ivás mellett és ellene szol. :roll:
Vendég

Sziasztok jár valaki a Domonkos Nándorhoz?
babosz81

A mai kutatások már ellenzik "a tej élet erő egészség" szlogent...de anyáink idejében esküdtek rá.Majd Gigit megkérdezzük ő a tanácsadónk :D
Én a gyerekeimnek sem adom.
A madarász utcai gyermekkorházban azt mondták anno,hogy a tejallergiás gyerekek fele ,negyede annyit betegek ,mint tejet fogyasztó társaik.
De én nem ilyen megfontolásból tiltottam le őket ,egyszerüen fájt tőle a hasuk.De ezt már sok anyukától halottam...
Vendég

hőt nemtom, én úgy vagyok vele, hogy amit megkívánok, megeszem/megiszom... ezt mondta a dokim is. bármit lehet, ami jólesik, de mértékkel. nálam napi 1 bögre tej vagy kakaó elengedhetetlen, és esténként mindig eszem egy joghurtot is. korábban nem ettem/ittan ennyi tejterméket, de amióta babát várok, jobban kívánom. főleg az első 12 hétben... a napi 4 kávét azonnal felváltotta a napi 4 bögre jéghideg tej, mert azt kívántam. :D

mia_snow

Mi iszunk tejet...
Egyébként itt is azt mondom, mint sokszor, hogy ésszerű határok között kell ezt is fogyasztani....
Vannak laktózérzékenyek (enzimhiba), tejfehérje-érzékenyek (allergia)...
És van, aki csak nem szereti...
Vendég

170000 babakocsiért :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Én 70000-ért vettem a kocsinkat... azt is nagyon soknak tartottam...
Vendég

Én iszzom kávét is, néha borocskát is...
Reggelire most éppen kolbászt ettünk Petivel...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:48-kor.
pironya

Sziasztok!
Sokat írtatok,nem is olvastam vissza,csak ezt az oldalt.
Tegnap BP-en voltunk apával (ő üzleti ügyben),de felmértük egy csomó bababolt kínálatát. Vásároltunk is.... :wink:

Nagyon ajánlom nektek (aki még nem volt) a Bocskai úti Elefáni Babadiszkontot,ebben az üzletükben még nem voltam,de szerintem nagyon klassz. Udvarias,készséges ,hozzáértő eladók,szerintem teljesen profik.(pedig fiatal srácok!) 3 babakocsit szedtek szét,és raktak össze nekünk-mosolyogva!
Mindent tartanak,és nagyon jók az akciók.Sokmindent jó áron meg lehet kapni (szerintem babakocsit is!)
A Kenguru Gold-ban viszont csak a bébiruhák,meg a sapik nagyon szépek.
A Brendont meg úgyis mindenki ismeri...drága... :?
Persze ott is ki lehet fogni olcsó dolgokat,pl.találtunk olyan fürdetőszekrényt,amit szerettünk volna,de csak egy darab volt belőle-a kiállított.De az olyan koszos volt,agyonfogdosott,karcos,hogy nem hoztuk el.Pedig 17990.- helyett 14990.- volt az ára.Ez van...Még ráér... :)

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Én most Magnézium pezsgőtablettát szedek a keményedésekre, amik nekem is mindennaposak, de asszem mégsem lesz jó, mert megy tőle a hasam.

A babák azért rugiznak jobban akkor, ha ülünk vagy fekszünk, mert a mozgás elringatja őket, és amikor mi nem mozgunk, ők akkor ébrednek fel, hogy "hé, mi ez a nyugi?" :)

Legalábbis ezt olvastam valahol...

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Babamozgás
Ülés... kicsit összenyomódnak a belső szerveink... többször a méhfalhoz ütődik a csöppség...
Fekvés... jobban figyelünk önmagunkra, mint egyéb tevékenységek közben...
Vendég

Pironya:nekem is ezt mondta a védőnő...ezt a kisborjús történetet.Azt viszont mondta hogy jopghurtot sajtot lehet enni.
Nekem is az a véleményem,hogy mindenki egyen igyon amit kíván,én is ezt teszem(úgy is nézek ki). :D Én a tejtől öklendezem életemben nem ittam meg,szóval kell vagy nem,én nem iszom. :(
Ha szeretném innám!!!

Aki nemlátott egy pár hete és találkozunk:Jééézusom,háááány kilót híztál????Na ezt olyan parasztságnak tartom,nyilván én is tudom,hogy 10 kiló az sok,de minek ezt folyton mondani??

Babamozgás.nekem állva is van,ülve is fekve is,van ,vagy éppen sehogy,ez változó teljesen :roll:
Vendég

Lányok én a 2008 januári topicba járok kukkolni és egy kicsit irigykedni(nem rosszindulatuan mondom).
Olyan nagy hasúak vagy már ott a baba a kezükben.....
Vendég

Bárány!
Azt én is szoktam kukkolgatni. :) :)
Láttad Pandácska pocakját.
ORIÁSI!
Szerintem :)
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:48-kor.
pironya

bárány!
Kora reggel pedig össze sem beszéltünk.
Én is jártam a 2008.jan. topikba. csodálatosak. :lol:
De jo nekik,mI?
Majd jo lesz nekünk is. (Nemsoká)

Olyat érzek mindha egy gomboc lenne bal oldalt egybe,lent.
Pisilni is csak ugy tudok h.csöp-csöp.Várok kicsitt megint. Már rég nem tudok sugárba pisilni mint rég.
Csak olyan lassan. a hugyholyagomon ül a POCAKLAKO??? :D
Nekem mindig köldök alatt joval,érezhető ha mozog. nektek már feljebb?
Köldök felett még nem éreztem.
Most pisiltem,de azt érzem mintha több orája szorongatnám a pisilést. :cry: Hogy van ez?

Kata&Milán

oszman777

Moni Pandácska csúcs milyen jól néz ki,tök sovány és az a nagy has... :D

Oszmann:lehet,hogy mindenkinek máshol helyezkedik el...
Nekem meg az jutott eszembe,hogy nrmális-e ,hogy annyira fent van??

Gigi?Hol kell lenni így félidő tájt?
Vendég

Én azt olvastam több helyen is, hogy mostanra kezdi elérni a méhünk a köldökünket. Szal, aki ennél feljebb érez mozgást, az valószínűleg nem a babát érzi, mert még nem lehet ott. :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Pedig nekem följebb van és nem csak én érzem hanem kivülről is látszik és a férjem a kezét is följebb teszi mindíg mint aköldököm és ott rúgja meg a kezét!
Akkor ez baj?????
Ne paráztassatok :oops:
Vendég

Utánna olvastam és a méh még a 20. héten is két harántújnyival a köldök ALATT helyezkedik el!!!
De nekem jó két harántújnyivan följebb mozog....jaj Gigi hol vagy válaszolj....
Igaz holnap megyek ultrahangra és amúgy is egy csomó félelmem van nem kell több
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?