Megvagyunk, semmi különösebb jele, hogy Noémi ki akarna bújni, sztem váratlan lesz vele is az indulás, mint Botival anno!
Gira
Milyen rossz élményed volt?
bátor vagy, én nem merném kihagyni a genetikai vizsgálatokat (az afp eredmény viszont engem sem érdekelt)
Amúgy megértelek, a dupla védőnőhöz járkálás, meg a sok vérvétel sztem is tök felesleges.
Bölcsi: Szerintem is gyereke válogatja, Botondnak kifejezetten kell, imádja! Rá teljesen igaz, hogy gyereknek gyerek a társasága! Minden reggel úgy rohan be közéjük, hogy hátra se néz, hol vagyok! Délben pedig olyan jókedvű, és élményekkel teli, amikor hozom aludni, öröm nézni!
Enikő
Én is gyakorlóba jártam, úgy van, ahogy Dancsi írta, és én "hülyegyereknek" számítottam az osztályban, mert nem orvos, vagy egyéb "nagyemberek" voltak a szüleim, meg éppen zseni se voltam.
Viszont a gimiben egyértelműen éreztem az előnyét!
Zsuzsu
részvétem a nagymamád miatt.
Zsuzsi
Ügyesek vagytok, hogy megtaláltátok ezt kompromisszumos megoldást!
Dancsi
Téged sem írigyellek!!
Ilyenkor örülök, hogy anno az eszemre hallgattam (és néha lelkifurdalásom volt), és használtuk a cumit is, meg elkezdtem időben a szopik számát csökkenteni. Így Boti magát választotta el végül, ami engem megviselt ugyan, de őt egyáltalán nem, így nekem is könnyebb volt beletörödnöm!

Jázmin