A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Ancsa!
Még nem írtam? Ott van a hálószobában. De nem a falon, vagy valami, hanem az éjjeliszekrényen. Az jó?

Kép
Kép
kriszta36

Tényleg Lara álldogálni fog? Nagyon ügyi. Na anyós a kardjába dőlhet, amiket eddig mondott neked, meg aggódott. :wink:

Kép
Kép
kriszta36

Dóri!
Bocsika nem akartam belepofázni :oops: :oops:

Képzeljétek mi történt...
Anyukáméknak vannak külföldön barátaik (egy házaspár) akik mellesleg orvosok.
Na szóval megszületett a 4. unokájuk.
A kisfiú 8 hónaposan meghalt csecsemőhalálban :cry:
A korházban meg annyit mondott nekik az orvos, hogy de legalább van másik három :shock:
Hát én nem is értem... :evil: hogy lehet valaki ennyire köcsög?????????
Na persze nem német volt a doli, mert egy német ilyet nem mond akármennyire is hülyék néha.
Sztem ezt agyon kéne csapni....

Kép

Kép
cukipofa

Zsófi! Az tök jó, hogy jobban vagy! Negyed tízre? És Lénát viszitek vagy nagyikkal lesz?

Kép
Kép
kriszta36

Hanna!
Férfiak meg az ő ketyeréik! Néha én is agybajt kapok otthon, mikor majd meg fagyunk, mert apa átprogramozza a kazánt, meg hasonlók...

Kép
Kép
kriszta36

Cukipofa!
Nekem Pankánál mondta a genetikus doktornő a Schöpf-M-ben, hogy "még mindig jobb elvetélni, mint beteg gyereket szülni", amikor a vetélési százalékokat firtattam. Amin én totál kiakadtam, mert belegondoltam, hogy hogy lehet összehasonlítani egy beteg gyereket egy egészséges elvesztésével. Remélem értitek, mert a férjem a mai napig nem.

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
Örülök,hogy jól vagy!
mitől lett Bálint lila foltos,hát snowboardozott!!!!Bár most sielés közben is esett hatalmasat........
Franciaorszába voltak Les 2 Alpes-ben

Cukipofa!
Nagyon sajnálom,úgy látszik,nemcsak nálunk vannak birka orvosok...
Nagyon csini volt a lányzó!!
A torták is szuperül néztek ki

Hanna!
azért jól vagytok???
kocsis sztori nem semmi....

Lányok
lenne egy pofátlan kérdésem, nem tud nekem valaki SINLAC-ot íratni??? :oops:
Barátnőm már nem tud receptet adni (finoman közölte velem, hogy jó lenne, ha mással íratnék)
a mi dokink nem írja fel :cry: :cry:
előre is köszi

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta!
Te hogy vagy??
én értem, azt amit írtál

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta,

Nem, még nem áll, még csak térdelni próbál, meg hát most már hátrafelé tolat.
:lol:
de ne mond Anyósnak kérlek!!

köszönöm.

Jó helyen van igen, a lényeg, hogy a hálószobában legyen!
az már ott mindegy hol!

ancsaboszi

Zsófi

Annyira jó hogy már jól vagy!!!
Napsütéssel minden szép lett!
szuper!!!
olyan későn!
Vigyázz nagyon magatokra!!!

Hanna,
szegény Áron baba, hát lehet rájött, hol a legjobb!
és ebből már nem enged!!! :wink:
Még mindig sír.
és hát ha hétvégén sokat volt kézben, akkor most is arra vágyik! ez természetes! :lol:

Hú ez a kocsis dolog!
szegénykém, nem lettem volna helyedben,
és ÁRon is veled volt?

Cukipofa

Jajj, ez annyira szörnyű!!
És még akkor a doki is ilyet mond!!! :cry:
szegények!
Részvétem!! :cry:

Emano

de a Ti dokitok miért nem íratja fel?
Larának annyira nem jött be,
úgyhogy én odaígéretem az útolsó receptemet az egyik barátnőmnek.
de ha neki nem kell, akkor neked adom.
ok?
megkérdezem.
de miért nem ír fel??? :roll:

ancsaboszi

Ancsa!
Mien nem írja fel,mert nem indokolt(merthogy csak allergiásoknak lehet felírni, ám az nem elég indok hozzá, hogy Bálint is és Én is allergiásak vagyunk mindenre)
Bár még Anyut is megkérdezem,tud-e szerválni
azért köszi

emano/Andi
KépKép
emano

nem lehet lecserélni ezt a dokit??
jó fej lehet! :twisted:

ancsaboszi

Nem tudom,,hogy le lehet-e cserélni!Bálintnak is ez a nő volt az orvosuk (kiskorukba)úgyhogy még dokinéni is le van ragadva a régi dolgoknál...

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Édesek vagytok, hogy így be akarjátok indítani a szülésemet, de azért mindent nem lehet... Persze holnapig még beágyazódhat, stb...

Nem nagyon vagyok, de csak azért, mert itt van a nagyim ismár ezen a héten... és így kevés időm jut a gépre.

Zsófi! Gratula!

mtunde

Kriszta!
Tudod! A kor teszi, hogy ilyen gyorsan elfelejtenek dolgokat! :lol: :lol: :lol:

Cukipofa!
Gratulálok a két kis Maszathoz. Nagyon édesek. A nagylány nevében kikérem a két kis szarvat!!! Ő biztos nem szokott Kis Ördög lenni! :D :D
A csomagolópapír nálunk is sláger. Dani fiú sem unatkozott. A torta meg … csudaszép. Honnan van?
Nagylány nagyon csini! Mit kapott? Főzős szett? Vagy pipere? Nem látom.
Nagyi viszont nagyon elkényezteti. :D
Hidegallergia: Gondolom, hogy végig lesz. Vagy ki lehet nőni? Bár tény hogy tavaly ilyen még nem volt. :oops: :oops: hogy jár dolgozni? Fűtött kocsival :D
Bölcsőhalál: én is agyoncsapnám. Bármi jobb lett volna ennél! Köcsög! :twisted:

Ancsa!
Fúúúú! Lara így közlekedik???? WOW! Neked is reszeltek! :lol:
Ablakpucolás! Az mi? Nem is hallottam ilyet. :lol: ügyi vagy!
Allergia: nem tudom mitől van ,de tavaly még nem volt. Bevallom, hogy kapott egy löttyöt, amit be is akartam neki adni itthon, de a lányok kiverték a fejemből. Még nem szoktam meg hogy be kell vegye, mert 1,5 hete vettem. Meg az a helyzet, hogy reméltem, hogy nem kell ilyen melegben. (még csak most tesztelnénk, hogy egyáltalán használ-e neki) Tudom! Hülye anyja szegény gyereknek. :oops: Olyan lelkes voltam, hogy csak a lényeget felejtettem el! :oops: De mentségemre a két gyereket nem hagytam itthon. :lol: :lol: :lol:

Zsófi!
Tóth doki alszik is néha? Örülök hogy megyógyultál!
Szuper. Akkor várjuk este a híreket! DRUKK! DRUKK!
Igen tudtam, hogy van neki. Még most (16.20-kor is dagadt)

Hanna!
Férjem tutira megy a riasztóval! :D
Áron vajon már a teliholdat érzi? :?: :idea:

Emano!
Irigy-irigy! Francia buzi vagyok. :lol:
Jobbulást a párodnak!

Tünde!
Reggel-este adj kérlek életjelet magadról, mert EZT ÉN MÁR NEM BÍROM IDEGEKKEL!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok...

Ugye nem haragudik meg senki, de meg sem kíséreltem visszaolvasni, vagy nyolc oldal. :oops:

Remélem, mindenki jól van. Akadt most pár percem, csak Eszterrel vagyunk együtt, hátha alszik még kicsit.

Szo, lassan három hetes az én Eszter lányom. Jó baba, ahogy szokták mondani, bár volt két nehéz napunk - NEM AKART ALUDNI SEMMIT - aztán okoltam frontot, hormonokat, kaját nemtommint, ma meg hasra fordítottam, és végre alszik. Persze folyton nézegetem, nálunk én vagyok a légzésfigyelő.
Melinda időnként odamegy, óvatosan megsimogatja, vigyorog, ha Eszter felsír, kiabál nekem és ott toporog mellette. Tudnak ezek mindent, lányok.
Egyébként ma volt az első napunk védőháló nélkül, élesben, édes-hármasban. Teljesen oké volt. A párom anyukája két hét szabadságot vett ki, amit én úgy számoltam, hogy a kórházban levő hetem, plusz még az utána levő hét, de félreértettem és még egy hetet itt volt. Tényleg sokat segített, abszolút alkalmazkodó, de őszintén szólva besokalltam. Azon túl, hogy szerettem volna már egyedül maradni a gyerekeimmel, nem tudtam egy normálisat kakilni, kibőgni magam, ilyesmik. Tényleg csak dícséretre méltó, de komolyan mondom, jobban kimerített, hogy közben rá is azért oda-oda kellett figyelni. De jól bírtuk egymást és Melindának szüksége volt a plusz figyelemre. Aztán utolsóelőtti este észrevettem, hogy mindig megnyalja Melinda kanalát, mielőtt megeteti. Lévén félóránként cigizik, (jó nálunk csak óránként ment ki,) kértem. ne tegye. Mármint, hogy ne nyalogassa Melinda kanalát, hogy elég meleg-e az étel. Ő meg: "Tőled láttam". Mire én: "Igen, de én az anyja vagyok, és nem cigizek." Eltartott neki másnapig mire feldolgozta, de nem akartam most kört futni. Így is állandó kátrány szag volt a lakásban és ezt nem csak én vettem észre. :?
Szóval ma végre hozzámbújt a nagylányom és játszottunk, kicsi lányom pedig aludott közben.
Emberem pedig fellélegzett kicsit, ha már le tud ülni a munkájához, azt kikapcsolódásként éli meg. Néha van időnk összebújni egy fél percre... :roll:
És hogy mi mindent lehet szoptatás közben csinálni! Büfiztetés közben főleg... Ha ezt valaki tavaly közli velem, kinevetem és gyermekbántalmazónak kiáltom ki.

Eszterrel annyi gond van csak, hogy hajnali háromkor kezd el kakilni és ez eltart nála ötig-hatig, több részletben. Szerencsére nem sír, de hát nem is nyugodt szegény.
A sétáltatás úgy megy, hogy Eszter a hasamon kendőben, Melinda meg sertepertél, igyekszem én hamarabb odaérnia pocsolyákhoz, csikkekhez, eldobált üvegekhez, kutyakakihoz... :twisted:

Szóval, két- és háromgyerekes bajtársaim, mindennap eszembe juttok. Persze az egész cyber-csapat. Hiányoztok, itt van egy csomó kismanó, akik most kicsit kiesnek nekem a képből. De igyekszem néha szemmel tartani a társaságot. És hát annyi mindent tartogat még ez az év... :)

Mennem kell, ennyit engedett Eszter.

puszi Mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz, édes vagy, de nem ígérek semmit.
Holnap este megyek ctg-re, úgyhogy délelőtt beszólok, ha tudok, aztán este, aztán szerdán meg úgyis megyek a kórházba, azt meglátjuk. Ha kibújtk, kaptok sms-t, meg lehet, hogy ráveszem apát, hogy írjon részleteket.

Memme, már én is alig várom a sétákat. Most a ctg-re eljutni is fizikai fájdalommal jár... :)

mtunde

Sziasztok!

Memme!
Pont ma gondoltam rád, örülök neked!

Tünde!
Rád is gondolok sokat!!!

Lilluska!
Dorottyának sok boldog szülinapot! Nagyon helyes kiscsaj, bátyóról nem is beszélve! Rendben vagy már a betegségek után?

Gabó!
Tök jók a képek, nagyon szépek a gyerekek! És a torta! Wow!!!

Orsi!
Jók a képek Emmáról! Pont ugyanilyen ivós képünk van nekünk is, ugyanilyen békával és etetőszékkel :lol: szép kis csaj Emma és milyen ügyes! Kampec nektek!

Zsu!
Én sem tudtam aludni, de nálunk csak én nem tudtam, ha tudom, hogy itt vagy akkor én is jöttem volna!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cukipofa!
Hú micsoda torta volt Orsikának is! Hol lehet ilyet csináltatni? Én is akarok :roll: :lol: Édesek nagyon! Már olyan irigy vagyok mindnekire akinek két gyereke van...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Cirkuszka!
Én nem tudok semmit Durcáról sajnos. Heni – cancan néven fut nálunk – hoz néha híreket róla, de ennyi. Sajnos.

Banana!
Gratula Zsófihoz! Szép név! Jól vagy minden rendben?!

Gabi!
Ténlyeg már csak 2 hét! Hipp-hopp itt van!

Dóri!
Hogy van Tünde? Tuti, hogy nem azért lett beteg, mert nem voltál! Bár értem az érzést!

Andi!
Gratula a fogakhoz! Most már együtt a család! Hurrááá!

Veronikusz!
Hidegallergia??!! Atyaég! Ilyet még nem is hallottam! Jobban van a kis keze? Puszi rá!

Zsófi!
Én szerintem itt leszek mikor írni fogsz, izgiii!

Teliholdat mi is érezzük! Büdös kölke egész nap nem aludt semmit, pedig 2 órát rohangált a levegőn! Mindegy, 1/4 7kor már aludt persze. Karikás szem versenybe szeretnék én is beszállni. Szerintem mindenkire ráverek. Már egy hónapja éjjel 1kor alszom el - jobb esetben - ha olyan 11körül lefekszem és fél 8kor ébresztő. Most jön az ucsó 4 fog úgy vettem észre, legyen már végre végeee!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
Hova mentek? Mi 4-től Dachsteinba. Péntekig.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Velünk nem sok minden történik..ezért is nem írtam, csak olvasgattalak Titeket.
Csak a haskeményedés jelenik meg néha-néha. Nem túl korai az ilyenkor? :?

Veronikusz!
Remélem kinövi a hidegallergiát!! Mert nagyon kellemetlen lehet.
(Nekem napallergiám volt, de kinőttem, meg is őrülnék, mert imádom a napot!) Azon gondolkozom most, hogy nem lehet, hogy ez (mindkét allergia) tulajdonképpen extra érzékeny bőrt jelent gyerekkorban?

Tünde
drukkolok, hogy minden úgy menjen, ahogy te szeretnéd!!

Memme,
el tudom képzelni, hogy még a legnormálisabb anyós is terhes lehet - főleg ha a gyerekedről van szó... Nekem még Anyukámmal is gyakran meg kell erőltetnem magam, hogy türelmes tudjak maradni... :D
A kanálnyalogatás témában pedig abszolút igazad van, a cigi maradványok mellet a fogainak sem tesz jót majd..később persze... :D
Mi mindent lehet csinálni szopiztatás/büfiztetés közben? :)

Minden szülinaposnak nagyon nagy boldogságot és vidám torta illetve tejpép nyammogást:D
Vendég

Steffi!
de jó hogy te is itt! csak kár, hogy ilyen rosszul alszol. :oops: Nem is értem! :roll: Martin nem fáraszt ki eléggé? :wink: Nektek is kell egy Ketteske! :lol: Viccet félre téve, remélem hamarosan ki tudod magad aludni! Fogacskák pedig ne kínozzák szegény fiút! irgum-burgum :wink:

Tünde!
köszi a bejelentkezést! :D LÉLEKBEN VELED VAGYUNK! Ujjak keresztben! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja! Szofi kezén a duzzanat (box-kesztyű :oops: ) estére úgy ahogy lelohadt.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!
ez egy kis reménysugár, hogy kinőheti. Nem tudom, hogy érzékenysége, de furcsa hogy csak most ősztől van.
Haskeményedés nekem is volt már korábban is. Nem kell szedned MAgne B6-ot???? De valamilyen szintű keményedést szerintem normálisnak is lehet tekinteni. Doki majd eldönti. Te is Mészis vagy. Úgye? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
olyan szép ez az avatar kép!!! :D :D :D
híztál már valamit???? én igen! :lol: :lol: :lol: bár nekem nem célom :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Letöltöttem a mai képeket a fényképezőről és ezt a párat meg kell mutatnom Nektek. :P

Stefi most már én is úgy érzem,hogy nekem annyi... :P :P :P
Borsa mikor a dvd-s akcióról írtál jót mosolyogtam. Hááát….. a sorsa mindenkit utolér ezek szerint engem is. :lol:
Emese tök jó lehet így sétálni! Legfeljebb közben nem beszélgetünk. Kristóf mozgásfejlődését elnézve pár hónap és mehetünk kismotorozni is! :wink:

Na megyek. Nem találjátok ki, mit csinálni…
Jó éjt.

Kép Vince is élvezte (azt hiszem) Kép vajon mit csinálhat ott... Kép

Kép
vkbrigi

Borsika, magne b6 nem segít?? sztem midnenkinél más, nekem egyáltalán nem keményedett, valakinek meg már kezdettől fogva igen...

Zsófi, szuper, hogy jobban vagyok, örülök! Vonalzó, meg avatar édes!

Steffi, sajnálom, hogy nem alszotok jól, tényleg már csak az a pár fog van hátra és utána vége?? hú, de jól álltok, mi még mindig 4nél tartunk :shock: :roll: egyszer ebszélték valami virág esszenciáról vagy cseppekről, amit használni akartok, azzal mi lett? nem vált be?

Cirkuszka, én is csak Steffit tudom megerősíteni, talán Heni (Cancan) többet tud...

Memme, nagyon jó, hogy írtál és örülünk, hogy élvezed az édes hármasotokat, Eszter ezek szerint nem lesz hasfájós, nem? remélem a kaki probléma megoldódik, eszel gondolom elég gyümit, meg rostot, az majd csak segít, én baracklekvárt nyomattam anno, amikor gond volt. :D

Ancsa, ez szuper, hát, hiába, mondtad te, hogy ez lesz! :wink: Képzeld, Dani meg feláll és elindul, persze még csak pár lépést tesz, de azt segítség nélkül, megzabálom, olyan büszke fejet tud vágni közben! :lol: :lol:
Hú, már csak két nap!! :D Hétvégén fogtok ünnepelni vagy hétköznap??

Kati, hihetetlenek a képek, főleg a torta, wow!!!
Barátaitoknak meg részvétem, szörnyű lehet nekik, el se tudom képzelni, csak sejtem :cry: :cry:

Veronikusz, hidegallergia??? :?: :shock: nem is tudtam, hogy van ilyen!!! Drukkolunk, hogy kinője idővel...

Lilluska, gyermekeid édesek, hihetetlen, hogy mennyire hasonlítanak tényleg!!És a puncsos málna, hmmmmmm...

Dóri, jó, hogy Tündéred jobban van, mennek a gyógypuszik neki (is)!

Nálunk még nem volt 3 napos láz, szóval nincs tapasztalatom róla...

Na, és akkor kép, mert már régen raktam, ezeket apa csinálta...

Kép felülről
Kép alulról

Kép a rizsevő japó baba Kép tv nézés kényelmesen

Kép ezzel a régi képpel pedig szeretnék mozgalmat indítani, ha van vicces fotótok a babóról, rakjátok fel!!! mi egy fura nevezetű mappába gyűjtük ezeket, ha rossz kedvünk van, elővesszük és nem bírjuk megállni nevetés nélkül :) szegény gyerek, már látom, hogy ha nagyobb lesz, nem lesz túl boldog ettől a mappától :D

KépKép
barimami

Borsika!
Gyere sűrűbben! Megkaptad a cumot? Van benne olyan amit használni tudsz? Én az anyák lapját minden hónapban megveszem és nem igazán szoktam a kuponokat felhasználni, szóval ha gondolod küldöm jövő hónapban is!

veronikusz!
De teljesen kifáraszt! :D Nem tom mi van velem, aztán meg majd jól kitör rajtam a tavaszi fáradtság vagy jól benyolok valami tuti kis vírust... Á nem erős vagyok! Idegesít a ketteske téma is, de aludni szerintem csak pár év múlva fogok... Szegény Szofi baba! Veletek mindig olyan dolgok történnek! Hihetetlen! Zsu érdeme a kép 100%-ig! Ő fényképezett és ő kicsinyített! Kösz Zsu mégegyszer!!!! Szerintem híztam, most a mérleg nem jó, de vmelyik nap az egyik gatyóm feszült a hátsómon :D Holnap jön anyukám aztán majd jól körbejár és megnéz magának :D

Brigi!
Hát a képeket látva... Lesz itt ne mulass :wink: Kösd fel a bugyingót!

Zsófi vajon???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Barbi!
Hát igen már 16/20. Dani viszont alszik én meg ezt irigylem! Milyen nagyot változott! Olyan nagyfiús lett! Szívdöglesztő kis paisi Ő IS! :D Hát ez az ucsó kép tényleg nagyon vicces! Szerintem nekünk nem nagyon van,de majd jól körülnézek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja, Éva rajngóknak rossz hírem van, lekicsinyítették ezt a lapot is , a februári már kisalakú :( pedig én úgy szerettem, hogy ilyen nagy!

Steffi, én is tisztellek, hogy ennyire rosszul alszotok és ennek ellenére már ketteskében gondolkozol!De tényleg! Bennem még túl erősen élnek az első 7 hónap éjjelei! (nem beszélve az első 3 hónapról, amikor MINDEN este üvöltött Dani a kólikától, de ezt neked nem kell magyarázni, emléxem, h te is vártad a bűvös 12. hetet nagyon!) Mi majd 2 év múlva szeretnénk a köveketkező babót. Tényleg, és ti kislányt vagy kisfiút szeretnétek?

KépKép
barimami

Veronikusz, Barimami,
köszi a tippet, már írt fel egyszer magnézium tabit görcsölésre, de végül egyet se kellet bevennem. (Nem Mészis vagyok, hanem Szalay "áldozat" :D :D ) Most kipróbálom. Bár a keményedés mindig csak csak pár másodpercig tart...olyan, mintha hirtelen egy nagy buborék nőne a bőröm alatt, de ha kézzel is kitapintom tisztára feszül.

Steffi,
még nem jött meg a boríték de nem adom fel a reményt :D HA megérkezik, szívesen veszem a többi felesleges kupont is. Már elnéztem a Brendonba, de végül csak a katalógust váltottam ki.

Barimami!
Nagggyon jóóó az utolsó kép!! :D És jó ötlet a vicces mappa. De ahogy elnézem a fentebbi képeket, Dani irtó jóképű srác lesz, és nem kell szégyenkeznie majd, hogy egyszer "így is KINÉZETT". :D :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem, nem sok minden látszott még, "csak" a petezsák, 5 mm-es. De azt mondta Tóth doki, hogy ennyi idősen (4+6), nem is kell több. Jövő hét közepén megyek a kórházba laborokra meg UH-ra, addigra már lesz szívműködés. Remélem...
A lázra azt mondta, hogy mindig csillapítani kell, de ennyi nem okozhatott gondott, kb délután 4től élfélig volt csak 38 felett. És az oscillo-izé is jó ötlet volt. De azt persze hülye fejjel elfelejtettem megkérdezni, hogy mit szabad bevenni. Remélem nem lesz rá szükség!

Kriszta! Mi Murauba megyünk 2től 9ig. Tóth doki azt mondta, síelhetek. Te síelsz? Én valójában snowboardozom. Szerintetek???

Memme! Jó hogy írtál! Majd ha lesz időd, energiád, teszel fel képeket?

Steffi! Lénának még "csak" 11 foga van, de ő sem harap szopi közben soha. Tóth doki azt mondta, hogy félidőig van időm leszoktatni az esti ciciről. Ma a párom fektette le, merthogy én ugye a dokinál voltam, és el is aludt cici nélkül.

Veronikusz! Örülök, hogy kisebb lestt Szofi keze!

Na, megyek aludni, jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Barbi, én kaptam nagy méretűt is Évából, ont ma vettem ctg-re menet! Csak most már 2 féle van, hogy ki-ki azt vegye, amit akar. De a kcsi nagyon apró betűs :(

mtunde

Évát én kapom az anyutól, mert ő mindig ír benne, ezért kap tiszteletpéldányt. De én is szeretem! :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Tünde, köszi a tippet, ahol én néztem (Kaiser's) csak kicsi volt, de akkor majd next time...

Zsófi, tényleg? És lehet tudni, hogy melyik rovatba? Hát, ha jól snowboardozol, akkor ne aggódj, ha nem fogsz esni és nem a feketéken száguldozol, akkor nem lesz baj! :wink:

KépKép
barimami

Borsika, hát, köszi, bár ameddig a többi képet nem láttad a mappából... :roll: :lol: Mikor mész végül szülőszoba látogatásra? Tudod már, h kisfiú vagy kislány lesz?

KépKép
barimami

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Hogy jártam? Pórul... :) A babánk úgy nyomta ma reggelre a gyomrom, hogy reggel fél hatra arra ébredtem, hogy annnnnyira, de annnnnyira ég a gyomrom... Azóta itt kukorékolok - pedig aludnék. Rennie-t szopogattam - de nem segít. Zörögni meg nem nagyon akarok, mert a Kedves még alszik - neki meg a fogai miatt vannak rossz éjszakái mostanában, úgyhogy örülök, hogy most tud aludni. Úgyhogy mint a kísértetek járok-kelek lábujjhegyen a lakásban - le legfőkébb ülök egyhelyben, mert az egész lakás parkettás - az meg nyikorog ;)

Ja, ma töltötte be Fruzsi a 34. hetet! Már nagylány Tegnap nagyon-nagyon jófej volt: egész este nyugton volt, aztán a papája odatette a kezét a hasamra, én magamban mondogattam neki, hogy mozogjon egy kicsit az apja kedvéért - és egy egész kis vircsaftot lenyomott kb. fél órán át :) - az apja pedig büszkén és meghatódottan tartotta a kezét - még internetezni is csak félkézzel internetezett ;)
linocs

Linocs!
Most látom, hogy Te vagy a következő, akiért izgulni kell majd? Nekem éjjel mindig a hideg volt a bajom, azért nem mertem felkelni. Nyüzsi-Fruzsi :lol:

Barbi!
Én is akartam írni, hogy nagyméretet kaptam Évából, de látom, hogy Tünde már beelőzött.

Zsófi!
Én nem síelek. Már felnőtt fejjel tanultam, annyira nem nyerő nálam. De azért kell egy kis kikpacs.

Borsika!
nyugi. Egy kis keményedés benne van a pakliban. Azért ha mész, kérdezd meg a dokit. Nekem szombat este keméy volt kicsit a hasam. Gondolom, a melegfront miatt összekavarodott a bébi, hogy mit is csináljon.
Olyan furcsa látni az UH-n, hogy milyen aktív, és még semmit nem érez belőle az ember. :roll:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kikpacs=kikapcs

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Reggeli bekukk Veronikusz kedvéért :wink:

SEMMI. :)

mtunde

Lilliuska!
Létezik, hogy téged láttalak reggel a Batthyányin felfelé jönni a mozgólépcsőn? Barnás kabát, világosabb gallér?

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Nagyon helyes, hogy bejelentkezel. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,
Annyira örülök Memmének, Danca járkálásának, hogy Zsófi jobban van, Krisztának nő a pocija, Tünde nemsokára szül... Szupi.

Memme, mindig olyan kedves dolgokat írsz. Najó, nem anyósra gondoltam. Egyébként megértelek. Én anno amennyire rettegtem, annyira vártam is, hogy végre "kettesben" legyek Benedekkel. Kifejezetten kértem anyukámat is, anyósomat is, hogy NE jöjjenek. Tudtak volna persze miben segíteni, de magamat ismerve két nap elteltével üvöltözve kergettem volna el őket... :wink:

Steffi, én is egyre többet gondolok a ketteskére. Apának nagyon nagyon óvatosan adagolom már hónapok óta. Erre tegnap az üzemorvosnál volt, aki azt mondta, minél hamarabb vágjunk bele, mert ilyen meg olyan kutatások igazolták, milyen jót tesz ez nagyobbnak is, kisebbnek is. (Gondoltam. :D ) Szóval most apa azt hiszi, az ő ötlete. :lol:

Kriszta, köszi a kérdésed. Benőke jobban, bár nem tudom, az jobban-e, hogy még mindig hőemelkedéses, enni egyre kevesebbet eszik (szegény torka). Szóval megértem, milyen lehet aggódni Pankáért. :roll: Megértem szegény Veronikusz lánykákat is, mert veszettül fáj az én torkom is, férjem is a völgyben, de innen már csak felfelé. :D

Biztos kihagytam még fontos dolgokat... de... :oops:
vbea

Jaj, Lilluska, DOROTTYÁNAK NAGYON UTÓLAG, DE BOLDOG SZÜLINAPOT! Gyönyörűséges mindkét gyerek. Annyira hasonlítanak Hunorral egymásra.
vbea

Lányok, drukkoljatok, hogy holnap már ne küldjenek haza!!! akárhogyan is, de jöjjön ki ez a gyerkőc... Már nagyon nehéz fizikailag...

mtunde

Tünde,
köszi a jelentkezést!! jó pihit!! :wink:

Memme,
annyira jó, hogy írtál! jó sokat gondoltunk Rátok!! hogy kötöd fel esztert? C-betűben?
Édesanyám nálunk is itt volt 2 hétig, én már kettyentem a végére.. mostanában érzem segítségnek a családomat, ennyi idő kellett nekem.. :shock:
a cigis kanálnyalogatáshoz inkább nem szólnék hozzá.. nem sok szép szó jut eszembe.. :twisted:

Eni,
az a lényeg, hogy igénye van a ketteskére!! annyira drukkolunk, hogy csak na!!! küldünk sok gyógypuszit a családnak!!

Linocs,
de drága csaj ez a Fruzsi!!

Zsófi,
ha jól boardozol, nem lesz baj! jól bemelegíteni!! tavaly is boardoztál?
ez az éjszakai műszak a dokinál hihetetlen!! 5 mm petezsák, de jó!!!

Barbi,
Danca nagyon nagy fiú! és tényleg jó kis pasi lesz! még jó, hogy nincs (még) lányom! :wink:

Kriszat,
olyan jó olvasni a soraidat!! :lol:

Brigi,
igen, Neked is véged!! :wink:

Steffi,
beszállhatsz a karikás szem versenybe simán!! bújjon már ki az az uccsó 4 fog, aztán elég!! tessék alukálni, vörösbor...? séta este?? bár Mica sem szeret sötétben sétizni..
szívesen bármikor csinálok avatart!! :wink:

Borsika,
magne B6-ot szedtem én is!! a brendon honlapján mindig rajta vannak a kuponakciós termékek, én minden hónapban megnézem, kell-e valami! :lol:

Veronikusz,
szegényke, remélem kinövi a hidegallergiáját.. kalcium nem segít levinni a duzzanatot? Fenistil gél..?

Emano,
tényleg nem pozitív az orvos hozzáállása.. de már eddig is voltak gondok vele, ha jól emlékszem.. nem bizos, hogy jelen esetben jó az öreg bútordarab.. :roll:

Ancsa,
édes lehet, ahogy tolat!!

Kati,
ez a hasonlítgatós sztori szörnyű!! azt hittem, a csecsemőhalál 8 hónaposan már nem jellemző.. :oops:

Hanna,
micsoda autós sztori! Apa eccerűbb riasztót is választhatott volna! :wink:

Orsi..?
Dóri, Tünde baba hogy van?

Mi sokat keltünk, de ez van! :lol:
viszont újra mükszik a mosógép és a mosogatógép is!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Micunak boldog hófordulót!

Kép
Kép
kriszta36

Igen igen, Micának BOLDOG HÓFORDULÓT! Egek, repül az idő...
vbea

Tünde!
köszi a bejelentkezést :D Drukkolunk, hogy legkésőbb holnap kibújjon! :D

Zsófi!
szuper!!!!!! Gratula! :D

Lányok!
mára van felmentésem ha nem jövök. Reggel óta csak a "sebeinket" nyalogatjuk. Még a férjem is itthon marad délig. Egész éjjel fent voltunk. Szofi is náthás így sirdogált, mert nem kapott levegőt. (picit én is beteg vagyok) Szofi hajnali 4-kor terítette a padlót. Lehetett őt + engem átöltöztetni + felmosni. :oops: Ha alszanak, én is fogok. Azért nincs tragédia, csak ...
majd jövök

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?