Sziasztok,
Tegnap 2 órámba telt míg visszaolvastalak, majd Robesz felébredt, na remélem most tudok reagálni.
Tegnap annyira jó idő volt, hogy egy csomót sétáltunk:)
És az új (5.) védőnő is kint volt látogatáson. Végre egy olyan akinek van saját tapasztalata, és nem 60 éves, és nem 20. Annyi hasznos dolgot mondott a fogzással és a hozzátápival kapcsolatban.
Móni, örülök, h jobban van, én a mellgyuszim alatt a rubophent és az algopirint szedtem, jó is volt.
Emese, Zsófka édes nagyon, végre én is eljutottam a gmailra.
Fleur, Anyudnak megy a drukk, minden rendben lesz!!!
Kaqk, annyira jók a képek, nagyon irigy
Granda, nagyon jó a recept, eltettem én is.
Regi, aranyos Szelike megnéztem.
Anyós,
No hát nekünk a férjemmel együnknek sem él az Apukája, sajnos.
Jól jönnének néha. Így hát szerintem nem szabad arra gondolni, hogy nem tartjátok vele a kapcsolatot, tudom nem könnyű, de Apa és Anya csak egy van, bárhogy is.
Anyu - aki hozzáteszem 8 éve vesztette el Aput, mindennek örül, mióta megvan az unokája, de előtte is mindig nagyon aranyos, mingig hív, imádja a férjem, mindig jókedvű, szóval egy csoda. Anyós, hát ő nem, ő az aki tanácsokat ad stb., ő 20 éve egyedül él, a férjem Apuja óta nem volt senki sem az életében, 60 éves, képzeljétek, borzasztó. Na rajta nagyon látszik az együllét, de ő inkább az a besavanyodott, meggyezésttevő típus.
Ő hál istennek nem mártírkodik, ő inkább nem is jelentkezik, a férjemet a saját születésnapján nem hívja fel, egyáltalán nem érdeklődik felőlünk. Természetes, hogy kéthetente megyünk és kész. No akkor sem töri össze magát, tesz egy pár megjegyzést és kész, ezt így kéne ezt úgy. De amióta én hívom egy héten egyszer, egész aranyos, elmesélem neki, hogy fordult, nevetett stb. és eégsz kedves lett. Emese példája. Én úgy vagyok vele, hogy Robi Anyukája, én tisztelem valmaennyira, ő ilyen és kész. Azért sokszor ha mond valamit, amit én nem úgy gondolok, elmondom, h ezt mi így csináljuk és kész.
Nehéz okosnak lenni.
Viszont a férjem öccséknél most jön egy kétpetéjű ikerpár, ők együtt laknak, egyáltalán nem örül neki, és ezt ki is mutatja, szegények, nekik nem lesz egyszerű.
Elovlastam kicsit ö ssze-vissza sikeredett. A lényeg, szerintem érdemes próbálkozni. De mindenki más.
Én nagyon családcentrikus családban nőttem fel, így hát próbálkozom, a férjem, hát ő teljesen más, azt mondta neki mi vagyunk a családja és ez már nem is lesz másképpen.
Minitali,
Annyira jók a képek

, nagyonk jókat nevettem a kommentárokon
Én is szeretnék majd minitalizni, csak Érd környékén senki sem lakik
Bár a nullás vonalán laknak egy páran, ha jól emlékszem, az meg közel van
Hozzátápi,
Nekünk azt mondta tegnap a védőnő, hogy még várjunk vele pár hetet, ráérünk még mindennel. Most légy okos, én már azért adnék neki leveket, februártól el is kezdjük.
Szopizás,
Aki csak szoptat, ti hányszor esztek még egy nap, mi 5x, de mostanában este 9 órakor fekszik és 1/2 5 körül ébred és aztn már csak akkor alszik vissza, ha eszünk, éhes lenne?????
Fogzás,
Nálunk még niiiiiincs, nyál az van, meg rágcsálás, de ne látok semmit.
Forgás,
Hát mi viszont, folyamatosan pörgünk három napja, hasról oldalra és hátra és hátról vissza, a járókából mindent ki kellett venni, mert nem fért el:)
No megyek teregetek és epilálok