Valamiert mindenki azt irja, hogy a 3. trimeszterben hizunk a legtobbet. Valojaban csak a bebike hizik sokat es a mami nem. Az en sulyom nagyjabol valtozatlan a 28. het ota annak ellenere, hogy a hasam nagyon megnott. De szerintem ez nem is csoda mert a sok keso-terhessegi nyavalya miatt az embernek mar nincs kedve halalra ennie magat es a sok vasarolgatassal meg feszekrakassal meg a mozgasigeny is fedezve van. Persze ha valaki nagyon vizesedik akkor az sokat hozzaad a sulyahoz de ez nem igazi sulygyarapodas es a szules utani hetekben ugyis megszabadulnak tole. Ram minden felszedett kilo a 2. trimeszterben jott, az elso trimesztert -4kg-mal zartam. Nemsokara ugyis kiderul, hogy az elmeletem helytallo volt e.
A szuleselokeszito nagyon jol hangzik, plane az ebeddel egyutt. Tulajdonkeppen mi 4 alkalommal voltunk de 1 napba is be lehetett volna suriteni. Most legalabb megtudod mi a helyi felfogas a szulessel kapcsolatban. Mar en is kivancsi lettem ugyhogy jegyzetelj sokat, hogy el tudd meselni.
Holnap megyunk prenatal talalkozora a gyerekorvoshoz. Itt valamiert ez a szokas, hogy szeretnek veled szules elott megismerkedni es elmondani a well-baby gondozas menetet. Ja es illik boszen kerdezni is toluk, ugyhogy most epp a marha udvarias kerdeseimet fogalmazom.
A 'babaszoba' kepeket majd hetvegen csinalom meg mert holnap remelhetoleg megvesszuk a hianyzo dolgokat (merleg, legzesfigyelo, pelenkatarto, meg egy par ezer-aprocikk) es akkor teljes lesz a csendelet.
Rima, ha erre jarsz jelentkezz mert lassan a fraszt hozod rank. Remelem jol vagytok es csak azert nem jelentkezel mert az uj lakasotokban meg nincs internet!
Kolyok, lattam a masik topikban, hogy mennyi dolgod van. Azert ha lesz idod meselj mi tortenik veled es ne izgasd magad a babakocsi vasarlason meg a korhazon.

36+0
Bolcso
Pelenkazo