A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kopp,kopp.... Be szabad jönni ? Van még itt valaki ? Sajnos vanKépKépKép

Megjöttünk a nyaralásból fájó szívvel. Beszéltem Udo Brinkmannal, és azt mondta, hogy mindenkinek lesz babájaKépKépKép

Lesz tali csütörtökön ? Le kell foglalnom a helyet. Hányan leszünk ?

KarmenKép
Örülök, hogy megint itt vagytok, épen és egészségben. Hogy bírod a meleget ? Dolgozol?

LujzaKép
Mi újság ? Mikor lesz a hiszteroszkópiád ? Tudsz már valamit ?

MagikaKép
Gratulálok az eljegyzésedhezKép. Látom már az esküvői albumot is megnyitottad. Remélem az is hamar megtelik képekkel!

Remélem nem sértődsz meg, de a táblázatba még nem kellene bekerülnöd, amíg nem akartok babát. Ez kicsit korai lenne még, és jobb is ha nem determinálod a helyzetedet vele. Úgy indulj neki, hogy elsőre sikerülni fog, mert miért ne sikerülne. Ebben a táblában olyan lányok vannak, akik már régóta szeretnének babát, és sok viszontagságon keresztül mentek.

AliceKép,EgcsiKép
SajnálomKép De új ciklus új remények.

SzösziKép
Hogy vagy ciklustársam ? Most van a nagy akciósorozat ? Nálunk isKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

A doki lefújta a műtétet a legközelebbi mensi utánra, mert már nem tudna begyógyulni a heg holnap legalább a hormon eredményeim meglesznek.

Gviki
gviki

Hat en csak kerdeztem a tablazatot, de jo akkor nem szeretnek bekerulni.

Hat jol lebeszeltetek rola. Kép

Cat!
Sajnalom, hogy vege a szabinak. Kép
viszont egy jo van benne. En meg nem is voltam szabin es nem is fogok menni.
Igy azert irigykedem. Kép
Vendég

Sziasztok!
Magika gratulolok az eljegyzesedhez! KépGyonyoru volt az eljegyzesi torta! Kép Remelem legalabb a marcipan finom volt rajta!
Engem is Judit-ka erdekel, vajon mi lehet vele?
mandula

Mandula!

Koszike!
En is varom mar az eredmeny. Kép

Judit-ka hahoooo mi van velde?
Kép
Vendég

Lehet, hogy ti mar lattatok, de en meg csak most vettem eszre a hasznos linkek topicban egy linket, ahol babas hogorbeket lehet tanulmanyozni. Szerintem erdemes! En reszemrol megnyugodtam egy kicsit, mert a 18. napon meg mindig nem ment fel a hom, es ott volt olyan is, akinek csak a 20-on, es elotte is elegge ingadozott, mint nekem...
http://9monate.qualimedic.de/Schwangerenkurven.html
mandula

Sziasztok!

Alice! BasszusKép Az viszont szuper, hogy nem szomorkodsz! Mi megbeszéltük
a férjemmel, hogyha megjön, akkor vigasz képpen elmegyünk kirándulni.

Magika! Gratulálok az eljegyzéshezKép

Judit-ka???

Nálam jól alakulnak a dolgok, melegszem szépen, már 37,1 vagyok
reggelente, 2 napjaKépMa vagyok a 28.napon. Megvettem tegnap a tesztet.
Csak ki kéne birni, hogy ne használjam el idö elött..

Linda
linda

Mandula! Nekem a 21-22.napon "szokott" felmenni a höm..

Képzeljétek megint megmértem napközben a hömet! RosszvagyokKép és szerintem ez már nem normális, mert 37,4-37,5. Normális ez?? Mostmár lassan tényleg lázas leszek...
Linda
linda

Linda!

Megy a drukkkkk!

++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
Vendég

LindaKép
A napközbeni hőmérésnek semmi értelme. 37,6-37,7 is lehet, főleg akkor amikor ilyen magas a külső hőmérséklet is, úgy hogy nincs baba a dologban. Viszont a reggeli hőd jó, és ha 10 napig fentmarad 37 fölött, akkor joggal reménykedhetsz, és tesztelhetsz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Linda Kép
teljesen. Testüregben ennyi a normális hőd, mindenkinek ennyi. De napközben ne mérj hőt, mert min 0,5 de inkább 1 fokkal magasabb, mint az ébredési.

Mandula Kép
azokat a hőket nem venném alapnak, mert nem tudod, hogy szabályosan mérték-e és azt sem tudod, hogy hol mérték, ez nagyon sokat számít.

Emellett ne azzal bíztassa senki magát, hogy ilyen rossz hővel is lehet még babás, mert volt akinek összejött. Igen, eddig ismerjük a történetet, de azt már nem tudjuk, hogy a rossz hős babás sokszor elmennek, pont azért, mert nem megfelelőek a hormonok. Sajnos ilyenre itt is volt példa, nem is olyan régen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Linda Kép
drukkolok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Ez a hőgörbés honlap tényleg érdekes! A GV -s sor jelenti az együttléteket? Ha igen akkor azért elkeserítő hogy a párok csak akkor bújnak össze amikor éppen peteérés van ??!!! :-(((
Ez nektek nem tűnt fel?

üdv
Zsebi

Magika,gratulálok az eljegyzésedhez !! Én is szeretnék ,de a párom nem házasságpárti.Ami késik nem múlik legfeljebb majd "pocakos" esküvőnk lesz !:-)))
Zsebi

CateyeKép
Jo, hogy itt vagyKép De azert sajnalom is, hogy vege a szabidnakKép Remelem jol ereztetek magatokat es egymast isKép

LindaKép
Nagyon drukkolok, hogy maradjon a hod ilyen szepen magasanKépKépKép De tenyleg nem szabad napkozben megmerni, mert csak cukkolod vele magadKép

SzilviKép
Nagyon eltuntel, merre jarsz, csak nem szabin?Kép

GvikiKép
Ne hari, hogy nem keresek vissza, de milyen muteted lett volna?

Vica
vica72

Kép az én is csak a peteérés körüli együttléteket jegyzem fel, a többit nem... pedig Kép
Tehát szerintem ez nem mérvadó
a gv=Geschlechtsverkehr (együttlét)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Judit-ka!!!!!!!Kép
Merre vagy?

Cat!Kép
Legy udvozolve!15.-ik napot taposom, gv (Kép) a 8.-ik, 11.-ik es 14.-ik napon volt.pe pedig szerintem a 14.-en.Hot nem merek, mert ebben a honapban "lazitani" szerettem volna, nem stresszelem magam tulsagosan.Valoszinuleg nem fog osszejonni, nem is nagyon remenykedek.
De Te meselj...Mi volt a legjobb?(Udon kivul...vagy Udon belul,hihi Kép)
Orsi!Kép
Veled mizujs?

Nem tudtam megnyitni egyik mellekletet sem.Sem Magika kepeit, sem a babas hoket.Miert?
-szoszi-
szoszi

Sziasztok Lányok,

Már nagyon rég nem írtam, de mindig követem az eseményeket a színfalak mögül, s mindenkinek nagyon szorítok, hogy mielőbb meglátogasson mindenkit a gólya, kivéve Magikát még!

Magika,

Sok boldogságot kívánok!

Karmen,

Nagyon izgultam értetek, s nagyon örülök, hogy minden rendben van, pihenj amennyit csak bírsz, s ha már eluntad a sok pihizést, beírnád a szülés dátumához, hogy 2004.02.10, rosszul mutat üresen.
Köszi

Alma
Alma

Szöszi Kép
velünk nem sok. Majd, ha megjön, akkor a párom elmegy tenyésztésre, és utána vissza a doktornénihez. Azért várjuk meg, hogy megjöjjön, mert nem hajt minket a tatár, és nem akarunk feleslegesen 5 napot kihagyni, amikor meg megvan, akkor úgyis kihagynánk pár napot. (vagy nem Kép)

Én holnap megyek vérvételre (ma vagyok a 19. napon), hogy ellenőrizzük a hormonszintem, és a gyógyszer (serocryptin)hatását. A görbém elég jól alakul, úgy tűnik, hogy hatott a gyógyszer.

puszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alma Kép
de jó, hogy látunk Kép Most hanyadik héten vagy? Babóci biztosan nagyon jól érzi magát a pocidban Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlmaKép
Jo, hogy neha erre jarszKép Orulunk, hogy minden rendben. A februar nagyon jo honap, nekem a 12-e jott beKép Lesz egy rosszcsont vizontodKép
Lehet tudni, hogy fiu vagy lany?

Vica
vica72

Nos en lassan megyek haza.

Szep estet nektek.

sziasztok!
Vendég

Sziasztok,

Leone Kép, Cat Kép de jó, hogy visszajöttetek! Bár gondolom, nektek nem olyan jó újra a munkában.

Krissi Kép
Köszi, mi jól vagyunk. Most van az első hónap, hogy Serophent szedek. Hónap végén megint hormonmérés. Veled mi van? Írnál pár sort, hogy vagy, mit csinálsz?

Szoszi Kép
Nagyon helyes, csak semmi stressz! Miért ne jöhetne össze épp most?

Puszi, Alena
alena

Alena Kép
hanyadik napon vagy? hőd hogy áll?

Orsi
KépKépKép
icsilya

VicaKép
Sajnálom, hogy endod van. Laparod volt ? Mennyire van kiterjedve ? Tappintható is ? Nézd meg a www.endometriozis.hu honlapot, sok info van fent róla. Bár biztos Nálatok már előrébb tart a tudomány ebben is, és profi kezelést kaphatsz.

SzosziKép
Én a 14.cn-en vagyok, de még nem volt ov-m, a hőmből ítélve, de mára teszem az idejét, mert már tegnap nyúlott a nyák, és kitisztult. Volt is akció, így a fiúk csőre töltve várakoznak mostKép
Udora nem volt szükség, a férjem is hozta a formáját a szabi alattKép, csak úgy szerelemből is, na meg a streszzmentes környezet. A legnagyobb stresszforrás az volt, hogy a 3 menüs német étlapról mit választottunk vacsorára, mert mi angolul beszélünkKépKépKép.

Egy kicsit több optimizmust várok Tőled is, most sikerülnie kell!!!!

ZsebiKép
Orsinak igaza van, hogy csak azokat az együttléteket jegyzik fel ami az ov. körül volt. Bár itt sokan voltak a topikon, akik csak akkor egyszer voltak együtt a hónapban, amikor babásak lettek. Ez több okból van. Magamból kiindulva én akkor kívánom legjobban a szexet, így az együttlétek sokasodnak az ov. körül, ezt a tudomány a hormonszint emelkedéssel magyarázza. A másik ok, pedig az, hogy sajnos sok esetben az évekig tartó próbálkozás miatt a nagy szenvedélyes együttlétek lecsökkennek, mert az "időzített" szeretkezés, és a túlzott akarás, és sikertelenség kioltja ezeket.

Cat

Cat
Kép
cateye

Orsi Kép
Még nagyon az elején, most vagyok a 8. napon. Egyenlőre 36,5 és 36,7 között ingadozik. Dehát ebből még nem sok derül ki. Kíváncsi vagyok én is, hogyan hat majd a gyógyszer. Ne nevess ki, de közben szuggerálom is magam, hogy biztos jók lesznek a hormonjaim, rendbe fog jönni, stb.
Remélem, a párod eredménye jobb lesz most. Neked meddig kell szedni a gyógyszert?

Alena
alena

Cat Kép
látod mi ezt próbáljuk elkerülni. Amióta tudjuk, hogy a kedvesemmel nincs minden rendben, valahogy az esélytelenek nyugalmával indulunk neki minden ciklusnak... és ez így sokkal jobb. Bár sajnos semmivel sem eredményesebb, de legalább mi jól érezzük magunkat, és azt hiszem, ez a legfontosabb.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alena Kép
az idők végezetéig Kép najó ez túlzás, de addig szedem mindenképpen, amíg nem tudjuk, hogy akkor pontosan is hogyan tovább a kedvesemmel. Ez a tenyésztés után derül majd ki. Akkor majd konzultál a doktornőm a pároméval.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat:-)))

lehet hogy buta kérdés de hogyan kell megnézni hogy a nyák kitisztult e vagy nem ? mikroszkóp alatt?
igazatok lehet a GV-kel kapcsolatban,bár láttam pár görbét ahol azért elegendőnek ítéltem az együttlétek számát:-)))
Zsebi

CatKép
Volt lapar es hyszteroszkopia egyutt. Kis terjedelmu endo van, illetve remelem mar csak voltKép Igazabol a polip jobban megijesztett, de azt is megmutotte. Maga a mutet az elokeszitessel egyutt tenyleg profi volt, szerencsemre egy vadi uj korhazban voltam egyeduli beteg, igy mindenki velunk foglalkozottKép Meg jo, hogy a biztosito fizeti, de kivancsi leszek azert a szamlara, hogy mennyibe kerult.
Veletek most mi a helyzet? Mar lemaradtam. Lombik lesz? Vagy meg lesz inszem?

Vica
vica72

VicaKép
Lombik lesz októberben, ha nem sikerül spontán addig. Azért én is szuggerálom magam mint AlenaKép, hogy sikerülnie kell!!!!!

ZsebiKép
A nyákot én az újammal észlelem, nem kell hozzá mikroszkóp. Felnyúlok a hüvelybe, és lekotrom. Ovuláció előtt tejfehér, és ov. előtt pedig átlátszó lesz, és nyúlik, mint a tojásfehérje. Aztán a ciklus 2. felében megint befehéredik, és sűrű lesz. Én sem mindig észlelem, de tegnap igen.

AlenaKép
Nem nyomta meg a serophen a hődet ? Nekem végig a szedése alatt 5 napig 36,8-36,9 volt a hőm, aztán utánna a 7. naptól beesett 36,6-36,5-re. Majd innen indul meg.

OrsiKép
Szerencsére mi sem erőltetjük az együttléteket, ha bármelyikünknek nem fűlik a foga hozzá. Ilyet mi sem ismerünk, hogy most KELL. Annak semmi értelme. Sőt az én párom azt sem tudja, hogy mikor hol járok a ciklusban, mert nem nyaggatom ezzel.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cat!Kép
Optimista vagyok, en ugy erzem most csinalom jol.Megprobalom nem nagyon eroltetni a dolgot. Az mar bebizonyosodott, hogy nem jon be.Azt gondoltam ki, hogy decemberig adok magunknak idot, elvegre csak juniustol van rendesen menstruaciom es szedem a clostit.Normalis korulmenyek kozott is kell alt-ban hat honap.(Na, ezekre a dolgokra figyelmeztessetek, mikor kiborulok, mert ezt csak leirni egyszeru, betartani mar nem annyira, Kép)

Ezt a honapot "az eselytelenek nyugalmaval"(Orsi kifejezesevel elve) kezelem.Hatha bejon, mikor nem szamitunk ra.
Nagyon irigylem, hogy szepen tudjatok figyelni a nyak minoseget...nekem soha nem sikerul azt latni, amit szeretnek, pedig egy baromi unalmas konyvet olvastam vegig ezzel kapcsolatban.es meg ilyen csoda mikroszkopot is vettem (PG53 azt hiszem), hat mondanom sem kell, hogy soha nem lattam benne pafranyt, vagy mi a szoszt.
-szoszi-
szoszi

SzosziKép
Nagyon sokan panaszkodtak mar erre a mikroszkopos ovulacios tesztre. Van akinek bejon, de nagyon sokaknak nemKép En ovulacios palcikakkal "tesztelek", viszonylag megbizhato es itt azt ajanljak az orvosok. Pl. a mult honapban tutira bejott. Csak egy gond van vele, hogy nem tul olcso, ha havonta tobbet is elhasznalsz.
Bar ezen is megoszlanak a velemenyek, mert ez sem mindenkinel jon be. Szoval lehet probalkozni.....

Vica
vica72

Cat Kép
Megnyomta a hőmet a Serophen, mert az első pár napban 36,5 volt. Ötödik naptól kezdtem szedni, és a 6.-7. napon már 36,7 volt. Már csak arra vagyok kíváncsi, így gyógyszerrel milyen gyorsan ugrik majd fel.

Vica Kép
Remélem, már jobban vagy.

Alena
alena

Sziasztok!
Sajna /?/ most egy hétig nem voltam képben, még egy nyárvégit lent voltunk a Balcsinál. Ma kezdődött az éves hajtás a suliban.
Múlt héten meglett a hormoneredményem, kíváncsi vagyok, mi a véleményetek. A hőmet is mértem, de egyetlen napon volt csak 37 fölött, egyfázisúnak tűnik, majd megpróbálom felrakni.
Szóval: Prolactin 3.5, LH 0,6 miu/ml, FSH 0,6 miu/ml, Prog 10,4, Ösztrad 210 Tesztosz 67.
A mértékegységeket nem tudom, nincs itt nálam, viszont kaptam hozzá egy referenciatáblázatot, lehet hogy hasznos lenne másnak is, majd megpróbálom felrakni a "hasznosban". Asszem, hogy a bromo és a closty szedése ellenére nem volt pé.-m. Az LH és az FSH nagyon alacsony.
Pusszancs, Anna Kép
Kicsit hoszzú voltam.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bocs: Hosszú

madaran

Anna Kép
hanyadik napi értékek ezek?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi! Kép
21. napon vettek vért. Szerinted sem volt pé.-m? A ref tartomány szerint nagyon alacsony az LH és az FSH. Viszont, ami jó hír: A prolaktinom normális, végre nincs az egekben.
TE hogy vagy? Kép Én valahogy nem akarok inszemet, főleg amíg nem tudjuk, mi a baj oka... Kép

madaran

AlenaKép
Koszonom kerdesed, mar sokkal jobban vagyok, de meg vannak gazok bennemKép Kicsit hosszabbra sikerult a gyogyulas, mint remeltem, de egye fene, csak rendbe legyekKép

AnnaKép
Erdekesek ezek a hormon eredmenyek, nekem is volt 21. napi vervetel. Eredmeny: progeszteron a normal tartomanyban van: 19, ovulacio volt. Ennyit kozoltek osszesen, a tobbit meg az orvos tudja csak. Itt csak annyit mondanak, amennyi feltetlenul szukseges. De en bizom a dokibanKép
Igy sajna nem igazabol tudok hozzaszolni az ertekeidhez. Sajnalom, hogy a gyogyszer mellett sem volt peKép Talan az eredmeny alapjan a doki mond majd valamit. Mikor mesz hozza?

Vica
vica72

Szia Évi! Kép
Laparod volt? Nekem egy hónapja csinálták, hát...
A dokimhoz szept. végén megyek, két hónap várakozást beszéltünk meg (közben gyógyszerek, hőmérés), ha nem jön össze, márpedig úgy néz ki,hogy nincs pé.-m, akkor inszeminációt javasol. HáT, ha nincs ovulációm, nem tudom mit akar kezdeni.
Hogyhogy nem kaptad meg az eredményt? Én mindent dokumentálok, soha nem lehet tudni. (már a harmadik dokinál járok)Kép

Anna

madaran

AnnaKép
Milyen volt a laparod? Az orvos mit mondott, talaltak valamit?
Idekint nem adjak az ember lanya kezebe az eredmenyeket. Kaptam egy telcsiszamot, azon hagynak uzenetet, amit fentebb leirtam.
A multkor vartunk a haziorvosunkra es "unalmunkban" megneztuk a leleteket, amit bent hagyott az orvos. Es eszrevetteKép, hogy mit kaptunk tole...Kép Mondtuk, hogy a negyedet nem ertjuk, csak idotoltesnek szantuk, de legkozelebb mar nem csinalunk ilyetKép
Ahany orszag annyi szokasKép

Vica
vica72

AnnaKép
Alacsony a progid nagyon, de szerintem ez ovulációs ciklus volt, azt mondják, hogy az 5 ng/ml feletti progi mérték már jelez valami ovulációt. Bár ez az LH/FSH szint érdekes.

Ha nincs rendezett ovulációs ciklusod akkor hogy csinálnak inszemet ? Ezt nem értem!!!!

VicaKép
Van aki a 19ng/ml-es progira azt mondja, hogy alacsony. A doki szerint 20 felett kellene lennie, az a meggyőző.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

LányokKép

Most olvasom, hogy a Barátok Közt sorozatból Juga Veronika és Farkasházi Réka is terhes. Olyan szar kedvem lett, hogy fű-fa-virág szül, amikor kigondolja, én meg itt szenvedek évek óta.KépKépKépKépKép Mivel érdemeltem ezt ki ?????

Cat

Cat
Kép
cateye

SziasztokKép

CatKép
Ne bánkodj!!! Neked is biztos lesz!! Nekem 2kolléganőm is terhes lett 2hónap után, ahogy abbahagyták a fogamzásgátlót, én pedig már 5éve!! szedtem utóljáraKép
SzErika
szucse

CatKép
Ez erdekes, de megbizom a dokiban. Lehet, hogy itt mas hatarertekekkel szamolnak? Nem tudom... Igazabol meg a mertekegyseget sem tudtam. Nekem annyi eleg volt, hogy normal ertek, oszt annyi.
Legyszi ne keseredj el, nem eri meg. Figyeld meg mi leszunk a legjobb anyukak!!! Mi tudjuk, hogy mennyit kell koszkodni, hogy baba legyen. Jobban fogunk ra vigyazni a szemunk fenyenel is!! Mert lesz baba, abban biztos vagyok. Ha elobb nem is, de oktoberben mar tuti Te is babas leszelKép De szerintem meglepsz majd minket egy kis csodaval elobb isKépKép
Ma irt a parocskam levelet a munkahelyerol, hogy van egy kolleganoje, akinek meghalt a babuci, mert tudo-, es szivrendellenesseggel szuletett. Anno meg a korhazban is bent voltunk nala. A hetvegen meg hatalmas vihar volt, es leegett az egesz hazuk, odaveszett mindenuk. Most szedem en is ossze a meretbe megfelelo ruhakat nekik, amit nem hasznalunk, mert semmijuk nem maradtKép. Nagyon sajnaltam oket, de ehhez kepest az en problemam csak egy potty.
Csak azert irtam le - bocs hogy off voltam -, mert legalabb annak oruljunk, hogy van megerto parocskank, van fedel a fejunk felett es van remenyunk, ami a legfontosabb.

Vica
vica72

Szia OrsiKép
Milyen volt szabid? Voltatok végül is vmerre?

MagikaKép
Gratulálok az eljegyzésedhez!! Az esküvőd is biztos ilyen nagyszerű lesz!Kép

LindaKép)
Nagyon drukkolok!!!

Alice, EgcsiKép
Nagyon sajnálom! De majd most!!
Fantasztikusan jól álltok hozzá, szuperek vagytok!!Kép)

Judit-kaKép
Már nagyon izgulok érted!!Mizujs?
szucse

VicaKép
Ez nagyon szomorú! Tényleg ilyenkor jön rá az ember, hogy neki nincs is miért "sírnia"!
SzErika
szucse

Sziasztok!

Vica, nagyon jól esett, hogy hiányoltál.Kép

Nálunk semmi hír. Vagyis se mensi se baba ... most csak várunk.
Viszont teljesen kivagyok idegileg, úgy érzem mennek a napok a semmibe ...
Lassan minden percem le van kötve, de mégis érzem, minden csak pótcselekvés.

Szóval csak gondoltam nem nyafogok itt azért nem volt kedvem írni.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SzilviKép
En belevetettem magam a varrasba, kerestem magamnak munkat, hogy legyen mibol anyagot venniKép Probalom lekotni magam, tudom nem konnyu!
De azt hiszem valamennyire sikerul, csak probalkozni kell.
Most hanyadik napon vagy? szorithatunk mar?

Vica
vica72

LanyokKép
Mara eldugulok, ugyis annyit csipogtam mar ittKép de mar hianyzott nagyonKép bocsi
Mennem kell, mert parocskam csomo mindent a nyakamba sozott, most hogy mar meggyogyultamKép
Holnaptol meg melo, de jovok meg.
Puszi:
Vica
vica72

SzilviKép
Ne add fel!!!
Biztos, hogy nincs baba?
Lesz/nek babáid, biztosan!!Kép) Nekünk, úgy látszik többet kell várnunk, de annál jobb anyák leszünk!!
De a legjobb tényleg az, ha elfoglalod magad addig is!! A babák a vidámságot "szeretik", ezt már többen is mondták itt!!Kép)
Puszi,
SzErika
szucse

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?