A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Silka, többször is lehet szavazni, kipróbáltam.
dettyk

Enyém vonalzó is megállt :shock:

jaj szegénykém álmában is felsír keservesen... :(

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hellóbelló! :D

Megvagyok ám még! Csak elborít a munka és a háztartás, Máté mellett persze. Csakhát Ő nem teher, soha nem is volt az, hanem a Legnagyobb Boldogságom... :oops:
Munkahelyi dolgokban a szokásos: félreinformálnak, azt' én kapom a lecseszést meg ilyenek. Ez van. :? 2008 augusztusig még megtehetik sajnos, utána már csak rajtam múlik, mikor végzek. Persze ez azt is jelenti, hogy onnantól nincs zseton, úgyhogy ki kell találnom valami itthonról is végezhető munkát. Agyalok egy ideje, de nincs igazi, relatíve normálisan jövedelmező 5letem. :(

Máté: szombat-vasárnap jól bezabált sütőtökből. Olyan édesen kapálózott érte! Hülye Anyja meg csak adta, adta. :evil: Meg is lett az eredménye: 2 kólikaszerű sírásroham és 2 kemény, barna nyúlbogyónyi kaki (jó sok erőlködés után) :cry: . A szívem szakadt meg, és vertem a fejemet a falba. Szerencsére mára rendeződött a helyzet, szép sárga, laza kaksi volt! Ezek után nem értem, a sütőtököt miért javallják, ha nem kakil a Baba... :shock:
Forgás még mindig sehol. Apró segítséggel megy, egyedül még nem.
Kacagás: nem adja könnyen ezt se, úgy, ahogy annak idején a mosolyt sem adta. A jan 6-i volt az első és utolsó, most csak "ráutaló magatartást" tesz néha.
Szopi terén még menthető a dolog, esténként és hajnalban ismét hajlandó rácuppanni és dolgozni!!!! :D Olyan boldog vagyok! Nincs sok tejci, de legalább aztt megeszi, ami van, és mosolyogva alszik el (szó szerint! :D )

Rólunk nagyon röviden ennyit.

3-4 oldal kivételével átrágtam magam az eddigi termésen. Sok mindenre tudnék és kéne reagálni, de akkor egész éjjel írhatnék, Ti meg már herótot kapnátok tőlem.

Minitali: na, ebben bennevagyok, mert itt Keszin halálra unjuk magunkat! Nullás vonal és II. kerület előnyben. Kocsink sajnos nincs... Dunaújváros is szóba jöhet, de az nagy szervezés kérdése, uis ha hazamegyünk, akkor nagyszülőzés, dédilátogatás, miegymás... egyébként Regi, most 7végére tervezzük, hogy megyünk haza.

Nagyon szupi minden Bébifotó! :D A gmail-re még igyexem bejutni és ott is mindent végignézni, de nem tudom mikor. Most is egy halom ruha vár, hogy kivasaljam. Aztán Máté tuti 15-20 perc és ébred...

Na puszi, jövök, amit tudok.

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi! Igen, én voltam tejfölszőke. Íme a bizonyíték: (egy kis retro. Itt 1 éves voltam pont, fotós csinálta a képeket).

Kép Anyu! Konzervvel pózoljak?

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja, nagyon laza Noel a "mackóban" :lol: :lol: . Jó idő volt tegnap nálunk is (ma már kevésbé), de hűvös szél fújt, és inkább bebugyoláltam Pankuszt, mert ez a babakocsi semmit nem védett a szélből.
dettyk

Jaaaj, nagyon köszönöm a hiányolásokat! Jól esik! :oops: Ti is hiányoztatok, ha tehetném sokfelé szakadnék, hogy mindenre jusson időm, de azt a löttyöt még nem találták fel, amit ha megiszok, akkor sikerül... :evil:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kolbi! Akkor az fogta meg Noel hasiját, mi is sütötöközünk 2 napja :shock:
Fúúú de jó! Örülök a szopinak :lol:
A minitali Apától is függ, nem szívesen tömegközlekedem influenzajárványban :shock: meg most jön valami hideg is...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gremese, Zsófika egy tündér hajasbaba! Ennyi hajat honnan vett, apjától, anyjától??? :lol:

Kiskolbi: szerintem nem kapunk herótot, légyszi, igenis írj nekünk kisregényeket! Épp kérdezni akartam amúgy, hol vagy és mizújs pociügyben. Kicsit félek a majdani hozzátápitól, ha ilyen hatása lehet (mondjuk mit vártam, gyümölcsök, zöldségek...).

Nnna, Ádó most akar forogni (és általában nem megy neki, noha már megcsinálta), amikor 5 perce ette szó szerint nyakig tele magát.
Tényleg a front lehet, mert mindenen felhúzza ma szegénykém magát...

Kép
Kép
irina

Kolbi, de jó, hogy javult a szopihelyzet :D :D ! Hurrá!!! Nagyon ügyesek vagytok Mátéval mindketten :D !

Emese :D . Nem is kérdezem, kire ütött ez a gyerek?! :lol: :lol:
dettyk

Gremese
Zsófi :D :D :D annyi haja van, Robesz, Zsófihoz képest kopaszka :D
Állítólag azért kell utána, mert a fő táplálék az anyatej és ha előtte kapja hamarabb leszokik a szopiról, mert majd később jól lakik a gyümölcstől, főzeléktől. Hát a kérdés sztem itt az, h ki meddig akar szoptatni, ha előtte adod, hamarabb jóllakik, hamarabb fog leszokni a szopiról, ha utána akkor később, de én már gyakorlott barátnőimtől azt hallottam, ha utána adod, nagyon nehéz megszoktattni velük az új ízeket, mert már nem éhesek. Így valószínű én is előtte fogom.
Hú kicsit hosszú lett.

Regi
Lehet, h egyszer leugrunk, ha jó idő lesz, no majd értekezünk és összehozzuk :D

Silka
Ne ijedj meg, tök normális, h érzékeny, nekem mondjuk nem fájt, de a lábamat éreztem ami kétszer már el volt törve.

Dotildi
Ezek az orvosok

Jaj védőnő, ma, h voltunk sétálni, visszafele összetalálkoztam a szomszéddal, két éves lesz a kislánya. Beszélgettünk, erre mondja, h ott jön a régi védőnő, még mielőtt én babás lettem ő volt sokáig, hátrafordultam, hát egy borzasztóan lepattant, köhögös, cigis banyát láttam. Mondtam, h én be sem engedtem volna őt a házba, mondta is a szomszédunk, h néha olyan köhögést fogta el, h azt hitte ott fullad meg, sőt először mikor kiment, mert megszületett a kislánya, a kislányt megsem nézte, csak a kórházi papírokat.
Mik vannak, hihetetlen.

Sense
Tök jó, h Boti jól fürcsizett, különben Robesznál is próbálkoztunk a hasra fordult pózzal mikor sír fürcsi közben, és úgy kicsit jobb volt, csak macerásabb volt a fürcsi, kicsit :D

Tegnap este én belehülyültem:)
Kép

Kép
Kép
nektarin

Regi!
Botond alvási szokásai nappal:
Ha anyumnál vagyunk lenn, ott a BABAKOCSI. Ebben tologatva az elalvási idő: 5 perc.
Ha "itthon" vagyunk, kiságyban, cumival 10 perc.
Ezek nélkül nem alszik el.
Szóval, hogy nem írjak csúnyát a babakocsimegállítóra inkább csak: :evil: :evil: :evil: :evil:

Emese!
Eszméletlen Zsófi haja!!! Komolyan, mintha egy mesterfodrász készítette volna el, vmi extrém hajshow-ra 8) 8) 8)

Megyek keresztelő előkészítőre. :shock: :shock: Fél 7-re a templomba. :shock: Apa dolgozik, így egyedül. :shock: Király lesz.
Már csak az volt ilyen kínos, amikor - még pocakosan - az Apás szülésfelkészítő tornára is egyedül estem be. Nem tudtam, hogy ez lesz. Így a tornásznő rajtam mutogatta a fogásokat a leendő apukáknak!!!!!!!!!! :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Nektarin:
Űrhajós Robesz :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kiskolbi!
Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem, bocs. Te mivel foglalkozol?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Csajszik! Én sajnos nem tudok többet gmailezni :( onnan szedtem be valószínű a vírust... most nincs aktivx vezérlőm direkt, anélkül meg nem megy a gmail... sajnálom

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok, még 1 kérdés: gyümiből kb. mennyi 1 adag?

silka
silka

Anitja! Jaj, de édes Noel!!!!! Annyira aranyos, amikor mosolyog! Látom, lélekben támogatott a teregetés közben! :wink:

Remélem a jövő héten össze tudjuk hozni a minitalit. Remélem Apával meg tudtok beszélni valamit, én nagyon szívesen várlak Benneteket! Zsófikát megedzük, és majd jól beállítunk Kiskolbiékhoz! :wink: Én leszek söfőr! :D

Szerintem küldd el a gmail-re a mélcímedet, és ha valaki oda küld képet, akkor elküldi Neked külön is. UGYE LÁNYOK?!!!! :wink:
(Vagyis gondolom nem kell elküldeni, mert ott van).

Nektarin! Köszi, hogy leírtad, egyáltalán nem lett hosszú! És Lányok! Továbbra se gyertek azzal, hogy "jaj, bocsi, túl hosszú lettem". Írjatok csokat-csokat!!!!!! :D

Robbie Armstrong! :lol: :lol: :lol:

Védőnő: :evil: Én ilyen nőszemélyt biztosan nem engedtem volna be. Még a kertbe sem!

Kiskolbi! Én azért nem írtam Neked korábban, hogy milyen jó, hogy eddig tudtál szoptatni, mert én tudtam, hogy ez még menni fog!!!! Nagyon jó, hogy napi két szopi még van! Ez szuper!!!!!!!! :D

Én a kóstoltatások közben gondolkodtam el azon, ha már egy szopi is "ugrik" a "rendes" kaja miatt, az nekem milyen rossz lesz. :oops:
De ez az élet rendje, szép apránként elválnak tőlünk. :cry:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja, Noel valami tüneményes!!!

Gremese, nyilván nem én mondom először: nagyon hasonlít Rád Zsófi, ez a gyerekkép Rólad végképp meggyőzött! Teszek fel én is ilyet, kíváncsi vagyok, mit szóltok... :-)

Kép
Kép
irina

Irina! Jaj, de örülök ennek, hogy írod, mert mindenki azzal jön, hogy tiszta Apja...
Igen-igen! Kérünk képeket! De gyorsan, mert Zsófikám pár percen belül ébred, és fürdetünk! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na akkor ;-) Kép Kép

Kép
Kép
irina

Játszószőnyegen:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Hello csajok

Emese: Tündéri Zsófika igazi kis csajszi, és a haja... kész vagyok tőle, és hogy tejfelszőke lesz.................... uh pasik...... tényleg hasonlít rád, édi a kép rólad is.

Nekem is mindenki azt mondja hogy tiszta apja. :-( rám nem is hasonlít?? hát nem, na majd talán később, amikor változik.

ANita: Noel édipofa a melegítőben....
köszi, igen nagy szerencsénk van a családunkkal. de szerencsére mindenki alkalmazkodó és mindekit úgy fogadunk el amilyen. Egyébként mindeki jó fej!!!

jó éjt!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina! EZ ELKÉPESZTŐ!!!!!! ÁDI A TÜKÖRKÉPED!!!!!!! :shock: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina Nagyon édi kislány voltál :lol: Ádika tiszta Te vagy :lol:

Emese Pedig csak ki kellene nyitni a rokonoknak a szemeiket :lol: Zsófika le se tagadhatná anyukáját :lol: :lol:

Anitja Noel nagyon cuki, igazi pasi :lol: :lol: Lélekben segít teregetni :lol: :lol: Ha vmit fel akarsz majd tenni a gmailre én felteszem neked, illetve ha kell onnan valami akkor átküldöm.

Heni Péterkének nagyon tetszik a játszószőnyeg :lol:

Kiskolbi Éljen-Éljen :lol: :lol: :lol: Szuper vagy csak így tovább. Ha Máté ráadásul ilyen ügyes akkor akár még egy+ is jöhet :lol:

Emese Én is fájón gondoltam bele abba, hogy Gréti hamarosan 6 hónapos lesz és akkor elkezdem a hozzátáplálást és előbb utóbb elmarad egy szopi majd még egy :cry: :cry: De igazad van ez az élet rendje :(

Mennem kell, fürcsi van.

Átadom a helyet az éjszakai műszaknak :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi! Egy hétvégi séta együtt? :mrgreen:

Emese! Teljesen olyan voltál, mint most, és szerintem Zsófi is nagyon hasonlít Rád! :D
(Egyébként most esett le, hogy én majdnem Emese lettem, Szeli pedig majdnem Zsófi. :lol: )

Noel nagyon cuki a mackóban!!! :D

Csajok! Süvít a szél… De gáz! :evil:

Irina! Szerintem jobb, ha Ti is vártok a hozzátápival. Hasfájós babák gyomra lehet, hogy nehezebben áll át. :(

Ma együtt fürödtünk, és nagyon tuti volt. Szeli lubickolt ezerrel, meg vigyorgott közben. Nagyon élvezi a vizet és a pancsolást! :D Már fürödtem így vele (amikor Anyu is itt volt), de akkor nem voltunk ennyire aktívak, mint most. :lol: :lol:

Nektarin! Oké! :D

Még folytatom. Szelit letettem alukálni, úgyhogy olvasok tovább.

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin! Látom, Téged is elkapott a Photofun őrület! :lol:

Irina! Hát ez hihetetlen, Ádi meg tiszta Te szerintem! Főleg a felső képen! :D

Péterke nagyon édi, ahogy figyel! Kis nyugodt baba! :D

Kaqk! Én is irigylem az összetartó családodat, sajnos manapság ritka az ilyen. :(

Az az igazság, hogy Szeli reggelente fél 6-kor kel(ne), de én mindig bedugom a cumit, és alszunk még fél 7-ig. De lehet, hogy inkább fel kéne kelnem, de olyan lusta vagyok... Pedig amikor nem alszik vissza, megetetem, és alszunk 8-ig. Nem lenne ez így jobb??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Most én jövök: :wink:
Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Emese hát nem semmi Zsófikád haja :-)
Nagyon hasonlitotok!!!! És te is magadra:-)

Regi, már azt hiszem, hogy irtam, hogy annó a munka miatt mentünk fel Pestre ( 2 évig birta az uram :-( ) Majd mihelyst megtudtuk, hogy babánk lesz megbeszéltük, hogy azért garzonban mégsem lehet gyereket nevelni, igy vissza jöttünk vidékre.
Csak ugye a 2 év alatt elfelejtettem, hogy annó örültem mikor elmentünk :oops:

L.Móni majd kérlek addj nekem is tippet, mert lehet én is vállalkoznék, mivel nem igen van ezen a környéken nekem való meló :-(

Heni
KépKép
heni81

Heni! De tényleg mesélted, csak elfelejtettem... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Csücsöriborsó vagy inkább Cücöjibojszóóóóó, vagy ahogy a 2,5 éves unokaöcsém mondaná: Jejebojszóóóóóó már alszik. :D

Heni! Tényleg, Péterke a képeken maga a nyugalom.

Regi! Ti is nagyon hasonlítotok! Eszméletlen jó ezeket a fotókat nézegetni.

Itt is süvít a szél. Én meg nem bírom! (Babakorom óta.) :?

Ma lejött Anyu, beszélgettünk, és éppen mondtam, hogy Zsófi két órákat van ébren, de alig tudok mellette valamit csinálni, mert Ő nem az a baba, aki órákat elmolyol egyedül. Max 10 percet elvan, utána már reklamál, hogy unatkozik, foglalkozzak vele.
Anyu meg mondta, hogy nem tudom én hogy csináltam, de mintagyerek voltam, hangomat alig lehetett hallani, eljátszottam magamban, de sokat játszottak velem is, a szopikhoz órát lehetett igazítani. (Megvan még anyu naptára, ahová írta, hogy mikor mennyit eszek. Majd lefényképezem, és felteszem, mert érdemes megnézni).
És a lényeg: Mondta, hogy egyszer Apu megkérdezte tőle, mikor sírtam utoljára. Anyu erre: kedden. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, Zsófi eszméletlenül hasonlít Rád, a kiskori képedre pedig méginkább!

Regi, Szeli mintha ugyanarról az arcról készült volna mindkét fotó (hajkoronát leszámítva)!

Silka: akkor tuti, hogy a Ti dokitoknál voltunk (E.I.)! Emlékeztem, hogy valaki említette már, hogy a dokija a szőlőt javasolta, de arra nem, hogy konkréten melyikőtök írta....
Ti nem akartok váltani a másik dokira (S.E.)? Mi is váltottunk, és nagyon örülök neki, nagyon kedves, alapos. Ráadásul E.I. állítólag hamarosan nyugdíjba megy.

Hogy mennyi a gyümölcsből 1 adag? Hát, én mindenből 1 kiskanállal kezdtem, fokozatosan emeltem a mennyiséget. Almából (ez volt az első gyümi) most már 1 egészet pépesítek üvegreszelőn, és kb. a 75-80%-át megeszi (szopizás után). Alapvetően az almához szoktam keverni a többi gyümölcsöt (pl. fél őszibarack, 5-6 szem meggy, 1/3-fél banán). De a banánhoz is lehet keverni az őszit, meggyet (a védőnőnk szerint banánt nem jó csak magában adni, mert fullasztó, könnyen félrenyelhető).
Mondjuk a banánt mi most elhagyjuk egy időre....
Szóval ha már hozzászokott egy gyümölcshöz, és nem okoz nála gondot, én annyit adok neki, amennyit kér.

Kép
dotildi

Dotildi és Többiek! Köci! Köci! Köcikeeee!!!!! :D :D :D

Fél őszibarack? Milyen barackot adsz? Fagyasztottat? Vagy üvegeset?

Amúgy Regi nagy photoshop guru! Szerinted hogy csinálta a retro képeket? :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! :lol: :lol:
(Egyébként sajna csak anyum guru... pedig én is úgy szeretném megtanulni!)

Kép

Kép
regcsiken14

Császár: Nekem is gyakran sajog a sebem, ma is belenyillalt többször is a fájdalom :cry:

Irina: nálatok is nagy a hasonlóság a kiskori kép alapján!

Még a végén én is előkeresek kiskori fotót... Csak azt hiszem, mind a szüleimnél van.

Kép
dotildi

Regi, most lebuktál :lol:
(kicsit furán fogalmaztam meg a mondatot Neked, először máshogy akartam írni, de remélem, azért érthető :wink: )

őszibarack: fagyasztottat kap. Mikor nyáron említettem Anyósomnak, hogy majd akarok fagyasztani barackot a születendő Tökmagnak, aranyosan bevállalta a feladatot, és jégre tett saját termelésű (garantáltan bio) barackot :D
Meggyből is mirelitet használok (boltit); összeturmixolom, miután felengedett, és leszűröm, hogy a héja nem kerüljön bele.

Kép
dotildi

Dotildi! Nagyon jól csináltad. Én nem merek fagyasztottat venni, ki tudja, milyen vegyszereket tartalmaz... Pedig gondoltam rá.
Lehet, hogy mégis bevállalom, majd jól megnézem a csomagolást. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi, az előző zárójeles mondatom a 21:01-kor írtakhoz kapcsolódik, de most már nem ragozom tovább, mert csak még jobban belezavarodok :oops: :oops: :oops:

Kép
dotildi

Jesszusom, tegnap délután óta több mint négy oldal!

Elkezdem olvasni, jutok, ameddig jutok....főleg, ha még közben írtok hozzá egy csomót.

Nekem ma elég rettenetes napom volt, rettenetesen indlult, úgy is lett vége, már amennyire vége van. Nem, Zita Tündér, semmi köze hozzá, de minden más összejött!

Ma voltam a kicsikkel kontrollon, ott tulképp nem volt szörnyű, csak sajnos mindketten nagyon lassan gyógyulgatnak, úgyhogy jövő péntekig (!) folytatja Ákos az antibiotikumot, Zita szerencsére azt nem szed, de a többit neki is folytatni kell.

Kép
És a dokinál volt egy kimondotan jó élményem is!
Doki bácsi azt mondta, hogy mivel Ákos minden ilyen vírusos nyavalyánál ezekkel az alsólégúti vackokkal így kínlódik, hörgők és tüdő folyton rögtön betegek, gyulladtak, úgy látszik, hogy neki erre az átlagnál nagyobb hajlama van. Ráadásul ha megbetegszik, nehezen gyógyul. Úgyhogy ő javasolja a pneumococcus oltást neki, amiből ráadásul, neki már elég egy is, mivel elmúlt két éves. De! Ez az egyik legdrágább oltás. De! Ő kapott egy adag oltóanyagot ingyen a gyártótól, hogy belátása szerint használja fel! És ő ezt felajánlja Ákosnak!

Na lépek olvasni.....

KépKépKép
bongyi

Gremese: én az Iglo fagyasztottakban megbízom. Mondjuk gyümölcsöt nem láttam még tőlük. Ha meg tényleg nem bízol benne, akkor üveges bébikaja! Amit én nem tudok előállítani, azt megveszem így. Az biztos jó a babának.

Bongyi: de jó!!! Ingyé ótás! :D :D :D

A mai babaképek is tök jók!!!

Régi képet hogy lehet úgy fényképezni, hogy ne legyen fényes és homályos???
Apájáról találtam egy tök VikDanis képet! Az én albumom meg nincs meg! :(

Kép
Kép
timi26

Bongyi, tök jó fej a dokid!!!

Regi, te sem változtál semmit :lol: :lol: .

Timi26, ha jársz felénk mostanában, és hozol képeket, be tudom szkenneltetni apuval :wink: . Lefényképezni nekem sem sikerült... :cry:
dettyk

GYED, GYES: ha ennek az összegén múlna, tán még két gyerekem se lenne...
Ez a hülye pénz! Én ugyebár már öt éve itthon vagyok és -bár értelmiségi munkát végeztem- nem hiányzik a munka, nagyon jól elvagyok egyelőre. A GYES-ig egyik gyereknél se jutottam el eddig és a két naggyal ugyebár itthon leszek (ja, voltam Levivel) bőven hároméves korukig, de már most megszakad a szívem, hogy Zitának csak két ilyen év fog járni, mert vissza kell mennem dolgozni, azért a GYES összegét nem is lehet hasonlítani a fizetésemhez!

Granda, jó ötlet a két képes vonalzó!

Kaqk, nagyon jók a képek, jó lehetett, a sok hó, természet, sport, de a csúcsfotók a mosdókagylós és az anya és baba reggel jókedvűen beszélgetnek az ágyban!

anyós: hát amiket írtok! De jó, hogy az én anyósom nagyon messze lakik! Persze néha jó lenne, ha közelebb lenne és tudna segíteni, de az évi néhány alkalomból ítélve, amennyit találkozni szoktunk, egymás agyára mennénk! Anyukámmal meg szerencsém van! Sőt, még a nagymamám is igen aktívan segít nekem a gyerekkel kapcsolatbam a maga 86 éve ellenére!
De hogy kézlefogás, meg kiszárad a gyerek, hát megáll az eszem!
Fleur, a te történetedhez már hozzá se tudok szólni!

" Ja, ez már az ő problémája." - ez tetszik!

Érdekes végigolvasni az eszmefiuttatásaitokat anyós téma kapcsán a különbözó típusú emberekkel való kapcsolat rendezésének lehetőségeiről, de áhhh, nemhogy beszállni nem tudok, még az olvasásnál is leragadtam, mennem kell.....

A fiam nem tud elaludni és itt rágja a fülemet....pedig még a tegnapi nap végénél tartok!

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
bongyi

Ja, szél itt is süvít :evil: .
Én ugyebár nem vagyok nagy konyhatündér (bár tőletek sok praktikát el fogok lesni :P ), és annak idején Bencének üveges bébikaját vettem. Én megbíztam bennük, és nézzétek meg, micsoda menük vannak már 11 hónapos babáknak :wink: :D . Nyami! :D 8)
dettyk

Dettyk: most még tök egyszerű "főzni" a babának! Csak bedobom a párolóba a cuccokat, 10 perc alatt kész, aztán pépesítem! Ezt 2 naponta megcsinálom. Később meg majd lehet variálni a dolgokat!

Na jóccakát mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26, tényleg tök egyszerűen hangzik, csak nincs párolóm...de majd kérek egyet szülinapomra :wink: .

Én is megyek, mert mindjárt kelek...Jó éjt!
dettyk

Dotildi,
igen, ő a mi dokink!!! :twisted: Nem nagyon komálom a fejét, én nem is nagyon találom vele a közös hangot. Bezzeg a férjem! De mondjuk ő mindenkivel rögtön megtalálja. Ilyen alkat.
Azért kíváncsi vagyok a másik dokira is, majd személyesen megbeszéljük a részleteket.

Kíváncsi vagyok, h Lizinél mi lesz majd egy adag. Mi ugye (tápszeres létünkre) elválasztunk és nem elválasztódunk, tehát tápi előtt kapja a gyümit. Ma benyakalt 55 gramm almapépet + 100 tápit. Majd meglátjuk, h mikor nem kér már tápszert.

silka
silka

Bongyi,
milyen rendes a dokitok!!! :lol: Manapság egyre ritkább az ilyen...

Regi,
le sem tagadhatnátok egymást!!! :wink:

silka
silka

Lányok,

egy kicsit visszapörgettem az oldalakat. Észrevettétek, hogy mióta velünk vannak a babák, hogy fölpörögtünk?

Egy kis statisztika:
a szülések beindulásáig 7 hónap alatt 100 oldalt írtunk tele, majd az azt követő 5 hónap alatt meg közel 200-at! :shock: :lol: :lol: :lol:

Azért azt majd megnézem, mikor elkezdenek ezek a csöppségek menetelni, meg jó idő lesz, hogy milyen aktivitás lesz itt :wink:

silka
silka

Jó reggelt!

Silka, döbbenet, hogy ezt írod, éppen tegnap néztem vissza, hogy a 120. oldalon augusztus vége volt, most meg lassan a 300. oldal következik :shock: .
dettyk

Hipp-hurrá!! Megjavultak a vonalzók!!! :D Felébredtek a nőivonalasok :wink: .
dettyk

Jó reggelt, gyorsan visszanéztem a fotókat, nagyon jók!

Baba felébred, ha megáll a kocsi: ez olyan, mint a már említett zaj! Amikor nekem mondják, - mert mondjuk álandóan csak csitítgatok mindenkit - hogy ne legyünk ennyire csendben, szokja a gyerek a zajt, én szoktam mondani, hogy de hát is a legkisebb pisszenésre felébredek, akkor most miért várjam el tőle, hogy ő ne így tegyen!

Hát a Zsófi haj..... Kép
Szerintem Zitának jó, ha kétéves korára elérünk odáig, hogy a szeméig leérjen egy hajszála is!
Szerintem is hasonlít rád, Emese a lányod!

Maggie, ugye már jobban vannak a srácok?

Szopi elhagyása: én még most a harmadik gyereknél is azt érzem, hogy kezdődik az elszakadás!(egyrészt nevetséges, de másrészt.....)

Anitja, édes Noel, nyugi, mi se csinálunk még semmit, csak nézünk, vigyorgunk és eszünk!

Még csak szopizunk, így tervezem hat hónapos korig, de annyira jóízúen írtok a gyümis hozzátáplálásról, hogy egyre türelmetlenebb vagyok!

Kiskolbi, de jó a szopi, ügyesek vagytok!

Kicsi Irina, Petike, Regi-Szeli fotók is nagyon jók!

KépKépKép
bongyi

Nem néztem időjárást jelentést!

Ma Kép vagy Kép vagy Kép vagy Kép?

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?