Kerti:
persze, a HA-ban is van. De ennél jobban sajna nem lehet csökkenteni. Ill. ha valaki tejallergiás, akkor van speckó neki, asszem.
Sajnos a hozzátáplálásban nagyon megoszlanak a vélemények az orvosok körében is. én látom, h pl 2.5 év alatt (mikor Marci pici volt, ahhoz képest is mennyit változott.

).
Mikor én születtem, akkor nagyon nyomatták a tápszert. Az akkor olyan volt, h tejjel kellett csinálni. Akkor 3 hetesen már gyümölcslevet adtak, 6 hetesen meg: sárgarépa, cukor, citromlé ( na ezt nem értem, h minek be citrolmé és cukor...

most ha édes legyen, akkor nem rakok bele citromot, ha meg savanyút szeretnék, akkor meg cukrot nem rakok.. no, de mindegy is. ), 3 hósan meg kiflicsücsköt, mert, h jó a fogzásnak.
Akkor ezt gondolták jónak....
Most a 6 hós korig semmit. Lehet pár év múlva megint mást.
Sztem itt van az a határ, h 3-6 hó között, mindenki azt tegye, amit szeretne. Ahogy nekünk, úgy az orvosoknak is megvan a véleményük, van aki szerint ez a 6 hóig semmit hülyeség, ők nyomatják a 4 hós kortól, van aki szerint meg ez a egy igazság van, ők meg ellenzik.
Meg ugye vannak a gyártók, akiknek minden eladó.
Most a 4 hó az alja, amit ráírhatnak. Pl. van a Milupa csecsemőtea.4 hós kortól. Sima édeskömény, csipkebogyó. Van a sima filteres Herbáriás, az mehet születéstől.
Ugyan az, csak most ez van, h 4 hós korig semmit, ez régen, pár éve 3 hó volt. Lehet 2 év múlva meg 6 hó lesz.
Szval lényeg a lényeg, h mindenki akkor adjon, amikor jónak látja.