A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Eyi:mit mondott az orvos nem lesz semmi baja a kismamáknak a láztól,tudod te vagy az első,de sajnos biztos nem az utolsó aki bekapta közülünk,te tudod elmondani milyen volt(remélem már csak volt).Mielőbbi jobbulást neked!!!
Vendég

Nekem ma nagyon jó kedvem van.... :lol: :lol: :lol: :lol:

A lombikos fórumon ma megint 2 lányról derült ki, hogy kismamik... és velük már találkoztam személyesen is... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gigi,és elsőre sikerült nekik?,ismeretlenül is gratula!!
Vendég

Látom, Nálatok is növekednek a pocakok. :lol: Nálam is elindult az elmúlt egy hétben. De ez már a FÉLIDŐŐŐŐ!!! :lol: :lol: :lol:

Ibm: örülök, hogy minden oké, de PIHENJ SOKAT!!!

Nálam is van keményedés, de változó. Én 2x1 Magne B-t szedek, de emelhetek 4x1-re ha szükséges.

Belegondoltam ma, hogy milyen szuper lesz nyáron, a jó időben, pici babával sétálgatni. 8) 8) :lol:

Lányok! Mit tudtok arról, hogy a cukorterheléses vérvételen kívül mostanában esedékes valamilyen vizsgálat? Nekem csak ezt mondta a védőnő, de az még több mint 1 hónap. És utána kell belgyógyászhoz mennem EKG, stb.

almaani
Kép
almaani

Bárány
Többedik próbálkozásra....
Vendég

almaani:minek kell menni belgy.ra?
A cukorterheléses mikor van pontosan?

Kép
melike

Melike: 24. héten kell menni a cukorterhelésre, (már megvan az időpontom), ekkor lesz megint nagy vérvétel. Nálam megismétlik a toxo...vizsgálatot is, mert fogékony vagyok rá.
Ezután az eredménnyel menni kell belgyógyászhoz, hogy a cukorbetegséget kizárja és EKG-t csinál Ennyit tudok és úgy tudom, kötelező is. Neked nem mondta védőnő?

almaani
Kép
almaani

Melike: most látom, egy nap különbséggel egy idősek vagyunk!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

szilvaqueen!!! A Csapo utcai turiba voltál? jol olvastam?10 emeletes házak alatt,darab áras,és felnőtett is árulnak????
Azt hiszem egyre gondolunk. Én ott vettem a kismama felsőimet. :D
Egy 30-35 év körüli csajszli az eladó.
Az Piroska boltja,a Daraboson is van boltjuk.Ahol a TB van ,és az a kis utca. Ott jo kis rucik vannak+minőségi.

Kata&Milán

oszman777

bárány:mikor dokinál voltam, még nem volt lázam, vettem be algopyrint azt lehet láz ellen azt mondta.remélem minden oké a picivel, mert elég sokat rugdos

gratu a szép pocakosoknak és köszi az együttérzést.megyek aludni, mert ramatyul vagyok
jó éjt

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Gratula a szép eredményekhez!
Hogy itt milyen csini kismamapocik vannak!!! Irigykedem :wink:
Hű, holnapra és holnaputánra szabadnapot kértem. Megjött a kedvem nekem is egy kis turihoz. Annyira jó olvasni, hogy milyen jó kis cuccokat tudtatok onnan beszerezni ;) Tacskóba is el akartam menni megnézni azokat az akciós rucikat. Annyi helyre mennék nézelődni, hogy tuti nem birkózom meg vele 2 nap alatt :lol:

Ismét lesz EKG? Jaj ne :( Azt hittem csak 1 lesz. Vag yesetleg valami baj van nálatok és azért kell jobban figyelni arra?
Nekem holnap kell mennem terheléses vc-ra, aztán majd 4-6 hét múlva ismét... Sajna a PCOS-m miatt muszáj, azt mondta a doki. Hát nem leányálom, dehát evvan :)

Ma elég rossz napunk volt. Nektek is fájt a pocitok? Merthogy én a frontra gyanakszom... Pocaklakóm is nagyon aktív volt :roll: Azt vettem észre, hogy ha kocsiban ülök, akkor határozottan el kezd fészkelődni. A munkahelyemen vagy itthon ülve nem annyira ficánkál... De a kocsiban...

No, megyek beszerzek vmi nézni valót a holnapi 2 órás ücsörgés idejére :)

Mindenki aludjon jól az éjszaka!

Kép

Kép
bettica

Eyi: Nekem azt mondták, hogy pont a paracetamol az egyetlen, amit pl. az első trimeszterben is lehet szedni. Pl Mexalen. Ennek a gyógyszernek a leRásában nem szerepel kontraindikációként a terhesség... Úgy hogy most jól meglepődtem...
Gyógyulj meg mihamarabb ez a lényeg. Biztosan nem lesz gond a picivel sem...

Kép

Kép
bettica

Bettica akkor jó turkálást neked,holnapra :D
Én olyan szenya vagyok ,hogy az ismerőseimnek nem mondom el,hogy milyen jó cuccok vannak és hol,nehogy ők is odaszokjanak és keveseb maradjon nekem :D
Errefelé nagyon nagy kultusza van a turkálásnak!!

Terheléses vércukor nekem állitólag 1szer lesz.Fogalmam sincs mi az a PCOS.Majd ha van kedved világosits föl :oops:

Eyi:rohadt influenza :twisted: :twisted:
Vendég

Mára elköszönök!
Nemsokára kezdődnek a műsoraim
(barátok közt függő vagyok :oops: )
Vendég

oszman: nem ott voltam, hanem a vár u. és csapó u. sarkánál. De ismerem a darabos u-it is, ott nagyon szuper dolgok vannak. :D Holnap a Galamb u-ra készülödök menni (csak a férjem meg ne tudja :lol: :lol: :lol: )

bárány: nekem is elvileg a 24. héten lesz terheléses, de akinél szükséges biztos megcsinálják máskor is. Vagy ez is városfüggő? :?

bettica: Lehet, hogy a front miatt fájt a hasad. Én ma aránylag jól voltam, ami a pocakomat illeti. Szokott a hasamalja görcsölgetni és néha keményedek. De a pihenés helyrehozza. :D

almaani: a terheléses cukor után az uh-ot leszámítva nagyobb vizsgálat nálunk a kontroll vérvétel lesz a harmadik trimeszterben. Meg hát a szokásos vizeletvizsgálat. Én csak ennyiről tudok.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!
Álmomban pirospaprika fagyi tettem!Forgott tőle a gyomrom,és azóta is hányingerem van!Peddig vettem be magne b6-ot.
Este jvök! megyek dokihoz!
Szép napon mindenkinek(ebben a szélben)
Vendég

jó reggelt!

pirospaprika fagyi?? az durva. :D
turkálós téma: én sem vásárolok turkálóban, sem pedig piacon. már csak a légkör és a shoppingolós fíling miatt jobb szeretek inkább boltba járni. :)

mia_snow

Sziasztok!

bárány: de durva, pirospaprika fagyi :shock:

Nagy rossz éjszakám volt, alig aludtam valamit. Semmilyen fekvőhelyzet sem volt jó. Most meg olyan vagyok, mint aki másnapos. :(

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:42-kor.
pironya

Én is nagyon rosszul aludtam az éjjel.Fájdogált a hasam is.
Már minden hülyeségre gondoltam... :(
Holnap megyek doki bácsihoz,remélem majd ő megnyugtat.Lehet,hogy én kérni fogom a Seduxent??? :shock: Szerintem rámférne!! :roll: Vagy inkább egy hét teljes altatásban!
Rámtört a depresszió!
Tudtok valamit ellene??

Kép
orsitigris

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:42-kor.
pironya

sziasztok!
Orsi: pár napja én is olyan depis vagyok, mindenen aggódok, nem dob fel semmi és senki. Remélem hamar átmegy. Éjszaka én is nehezen alszom, mindehogy nyomódik a hasam...

Turiba én is szeretek járni, jó pár dolgok vettem már magamnak is meg a kis pocoknak is. De én csak azt a turit szeretem ahol vállfán vannak a cuccok és kilóra adják, ritka az ilyen. Van egy törzshelyem, mikor árut kapnak már készítik kifelé nekem a babruhát meg kismama cuccokat.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Én piacon vásárlásra kapható vagyok. Ott is lehet kifogni tök jó dolgokat! Turiban viszont még soha nem sikerült semmit sem találnom. :cry:

Bárány, drukk mára!!!

Nekem ma szörnyű napom van!!! Este összevesztünk egy kicsit a párommal, jól kibőgtem magam. Ma meg előjöttek az anyagi gondok! :cry: :cry: De Nokedli olyan aranyos! Ficánkol egyfolytában! :) És ma megyek dokibácsihoz.

Szép napot!!!

Kép
sziszka82

na mi van, betett a telihold mindenkinek? vagy a meleg utáni hidegfront? süt a nap, és mocorognak a babák, örüljetek inkább. ;)

mia_snow

Biztos, hogy a front miatt van. :(

Csajok, a 4D-s uh-ról mi a véleményetek. Nálunk mostanában ez a vita tárgya. Férjem feleslegesnek tartja meg hogy nagyon drága (ikreknél kedvezménnyel 18 ezer Ft). Én nagyon szeretném, de egy kicsit én is drágálom. Mit tanácsoltok?

Szilvi

szilvaqueen

mia: örülnék én, de nem mocorognak. Ezen is parázok :(

Szilvi

szilvaqueen

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:43-kor.
pironya

pironya: hát ez az, örült sok, de egy életre szóló élmény :? :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Én 2 napja olyan jól alszom,hogy valami hihetetlen! :lol:

Mia! Tudom milyen érzés de hidd el nagyon király lesz otthon és sokkal jobb lesz így bemenni néha,annyira tudnak örülni az embernek!

Szilva! Ne parázz!!!!
Fognak még mocorogni sokat!
Nem ismerem a férjed,de szerintem nincs az a pasi aki miután végignézte ne azt mondaná,hogy minden pénzt megér!
Hatalmas élmény ami odabennt zaljik és annyira jól látni mindenüket!
Remélem sikerül meggyőzni a párodat!

Kép

Kép
ibm

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:43-kor.
pironya

Sziasztok!

Nekem tegnap este volt nagyon aktív a kis drágám. Akkorát rugott apa kezébe, hogy csak na! :) Volt is nagy öröm!

Ma viszont még nem éreztem. Remélem azért hamarosan bejelentkezik anyánál. Na, ebben a pillanatban, hogy leírtam, asszem volt is egy kis rugi... :)) Sőt, mostmár biztos :))))

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Pironya!

Nembaj,már mindjárt mi is a felénél vagyunk!
Amúgy meg az az 1-2 hét! Mintha ott sem lenne! :lol:

Kép

Kép
ibm

Szilvi: ne aggódj, én is csak néhány napja érzem ennyire biztosan.

4D: mi gondolkoztunk rajta, hogy legyen-e, az ára miatt. úgy voltunk vele a 18. heti genetikain, hogy ha nem mutatja meg ott a nemét, akkor megyünk csak 4D-re, és hát nem mutatta meg, így megyünk. :) az árak miatt érdemes körülnézni, nem tudom elhinni, hogy mindenhol duplán számolnának az ikrek miatt. :?

ibm: tudom, hogy jó lesz, és majd tudok menni sétálni, nem kell 5:40-kor kelnem, stb.... egymillió jó oldala van, csak hát én ilyen kis lelkis vagyok. :)

hú csajok úgy bekajáltam ebédre, hogy mozdulni is alig birok... :roll:

mia_snow

pironya, ibm: simán lehet, hogy mi akár 1 héttel később, ti pedig 1 héttel korábban szültök, ibm veled lehet hogy egy szobában is leszünk majd, soha nem lehet tudni. ;)

mia_snow

.....
pironya

Vagy ők a miénkből! :lol: :lol: :lol:

Megyek mert nővérem kisfia már tűkön ül,megígértem neki,hogy dominózunk!
Schrek-es dominóval!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttem!
Voltam reggel a védőnőnél és most meg UH.-on.
Minden OKÉ!
Összesen 4 kilót híztam.Apa bejött és meghallgatta a szívhangot.Nagyon jó volt.

Az UH.on sajnos a nemét nem tudtuk meg,majd a 4D-en.Viszont kaptam egy klassz kis képet a Manómról.

Még estére megyek a dokimhoz.

Nagyon megkönnyebbültem. :lol:

Kép
melike

melike: gratu a jó eredményhez. :)

mia_snow

sziasztok!Tegnap engem is elkapott a depi,úgy bőgtem, mint akit agyonvertek, kész voltam, hogy szedem azt a hülye köptetőt,mebucaint, sőt az orrvérzésemre az érfalerősítőt, de nem változik semmi, enni nem tudok, csak amit a pici miatt lenyomok a torkomon, s lehet hogy ez neki nem jó.szidtam minden orvost meg gyógyszert ami a világon van.azért ma már egy kicsit jobban vagyok, képes voltam kikelni az ágyamból,s átsétálni anyuékhoz, a szomszéd házba, enni...Persze még mindig csak a pici miatt.
betti:akkor lehet hogy elolvastam, igaz a gyógyszerész is azt mondta, hogy panadolt szedhetem.én még a neo-citrannal kapcsolatban olvastam, hogy abban paracetamol van, s ezért nem lehet terheseknek.Jobb lenne, ha elkerülne mindenkit, s akkor nem kellene ezen aggódni, mit lehet, mit nem.

szerintetek ha én a 21.héten mennék 4d re az jó?nekem a 24.hetet mondták, dehát az még olyan messze van.Vagy gépfüggő is,lehet, hogy előtte nem olyan jó a felvétel.?mert 22.23. héten meg megyek Angliába a férjemmel, még nászajándékba kaptuk, s ha most nem használjuk ki a pici megszületése után nem nagyon fogjuk.

Kép
Kép
eyi

eyi: nekünk 2 hete mondta a doki, hogy kb 4 hét múlva menjünk a 4D-re, akkor úgy tűnt, hogy atyavilág, az még őrült messze van... erre úgy elszaladt a 2 hét és már csak 2 van hátra.

amúgy sem jó az ha agyon van uh-zva a kis bébi.

türelem. szerintem ez a legfontosabb, nemcsak most, hanem az elkövetkezendő tizenpár évben. :)

mia_snow

Most kaptam időpontot 4D-re, két hét múlva megyünk, az lesz a 22. hetünk! :lol: Azt mondták, hogy a 20 és 30. hét között lehet a legjobb felvételeket készíteni, majd meglátjuk!!!
A jövő hétre szerettem volna időpontot, de mivel a szegedi klinikákon is látogatási tilalom van (és ez a női klinikán van), ezért Apa nem jöhetne be. Még jó, hogy múlt héten volt a genetikai, és azon még bent lehettünk ketten!
Úgyhogy már nagyon várom, hogy megkapjuk a DVD-t!! :lol:

Kedélyingadozásom nekem is van mostanság.. :cry:

almaani
Kép
almaani

Eyi: nekünk is van még egy elmaradt nászajándékunk, egy általuk választott wellness szállóba. Valamikor Valentin-nap környékén megyünk! Már úgy várom! Hát igen, utána jó ideig ilyen kettesben eltöltött utazás nem lesz, de lesz helyette egy csomó más élmény! :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!
Én sírva jöttem a dokitól ma,mert nagyon sokallta a 10(12) kilót amit híztam :oops:
Cukorterhelésre küldött és szigorú diétára kell fogni magam!!!!
Azt sem tudom,hogyan kezdjek hozzá...van egy topik túlsúlyos kismamik,majd kérek tőlük tanácsot.

Ultrahang rendben :D :D :D :D :D
1 héttel előreszámoltak!!!Szóval 20 hetesnek,és a méhem valóban följebb van a köldökömnél..
És FIÚ!!!Ez 100% mivel mozdulatlanul szétett lábakkal feküdt...
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:44-kor.
pironya

Köszi Pironya,azt tudom,hogy amai vacsorám csak gyümölcs lesz :(
Rajtam kivül itt senki nem hízott ennyi :( :( :(
Szerintetek ha mától diétázok,még meg tudok állni???

Orvos elööt még betértem a mekibe :oops: :oops: Na jó a váróban is megettem egy tábla piros mogyoróst :oops: :oops:

De utoljára!!!!!!DIÉTA!!!
Vendég

gIGI,kérhetünk táblát ,hogy fest a rengeteg kék cumi :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:45-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.10 13:45-kor.
pironya

Pironya!
Akkor gyümi kipipálva!
De gondolom a salátához öntetet sem ehetek :(
Remélem én is megállok a hízással úgy mint a kolléganőd,mert ezzel a cukorbajjal nagyon rámijesztett,nem akarok ártani a születendő gyerekemnek a zabálásommal.
Már így is lelkiismeretfurdalásom van,de nagyon
Vendég

bárány: fel a fejjel, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, azt etted, amit a bébi kívánt :wink: De ha diéta kell, akkor holnaptól diéta :wink:

Kész az AFP eredményem (3,68), akkora pozitív. Holnap megyek genetikai uh-ra. Nagyon szurkoljatok, hogy minden rendben legyen és hogy végre mutassák már meg, hogy mi van a lábuk között :lol:

Olyan mintha mocorognának, vagyis nem olyan érzés, hogy pillangók szálldosnak a pociban, hanem ez olyan erősebb mocorgás. Hol a jobb oldalol, hol a bal oldalon. :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?