Anitja! Gratulálok a méretekhez!!!!!

Ez igen! Jó kis husimusi Nolka!

Egyébként én szerintem Noel jobban hasonlít Rád, mint Apájára. Én már ezt akkor állítottam, mikor Apájáról még nem láttam fotót!

ű
Irina! Ádi csudapofa! A beöltöztetett szerkóban olyan igazi csippenteni való pofikája van!

És az a kézcsók...
Hörcsög! A fogacskájának a fotózásakor mázlim volt, éppen jó kedve volt, és ezt használtam ki.
Alvó baba: Nálunk sincs síri csend, nem is tudnánk kivitelezni. Ha napközben alszik, be van hajtva a háló ajtaja, de a másik szobából, a konyhából beszűrődik minden.
Sőt, TV-re alszom el, így Ő is. Már pocakban megszokta a TV-zést.
Anyóséknál folyamatos halk beszélgetés mellett alszik, nem zavarja.
Sőt, ha normál hangon beszélek úgy, hogy a vállamon van, úgy is bealszik.
Ha uncsitesóéknál vagyunk (4, 2,5 évesek), ott is tud aludni, holott ott megy a ramazuri. De Szonjáékra rá is szólunk, hogy halkabban, és olyan édesek, mikor egymást csitítják, és a négy éves kislání mondja a 2,5 éves kisfiúnak, hogy: Csssss! Csücsöjibojszó alszik!
Regi! Nagyon jók a Szeli videók!!!! És milyen élesen sikít!

Na meg hogy nevetsz rajta, mikor ébredezik! Még a kamera is remeg!
Képzeljétek, tegnap volt egy extra nyű
gös-üvöltős 10 percünk, mikor semmi nem volt jó. Fogtam, betettem a pihiszékbe, és rákapcsoltam a rezgést (amit amúgy nem használunk). Először sírt, majd sírva nevetett, végül kacagot!
Motiot! Babakocsival futni? Az igen! Ez sajna nálunk nem kivitelezhető, mert tuti, hogy az első méter megtétele után kettőt repülnék...
Szopi és a fogacska: Erről a többgyermekesek tudnának nyilatkozni.
Mivel egyelőre alul jön a fogacska, így a nyelve miatt ez nem gond. Ha majd fölül jön, akkor csak remélem, hogy nem lesz gond. Max. az első időkben majd rá kell szólni, de olyan ügyik ezek a babák, és van, amelyik még akkor is szopizik, mikor kijött már az összes foga, hogy nem lehet ebből probléma!
Nektarin! Nagyon jók a fotók! Robesz tiszta TE!
lmóni! Köszi a kérdést, ma du. megkaptuk az oltást, amit végig üvöltött. Leginkább a meztelenül történő vizsgálatokat nem bírja.
Elővigyázatosságból itthon a szuri helyét bekentem árnika krémmel. Idáig egyszer sem pirosodott be, de biztos, ami zicher!
Nurofen készenlétben, meg kúp, ha láza lesz, adom. Egyelőre aludt 3/4 órát, f8-kor fürcsi, 8-kor szopi, és szunya reggelig.
És a paramétereink:
8200 g és 68 cm!