Sziasztok!
Cat

Bár tudom ez nem vigasz, de nem tudhatjuk, hogy a fent említett hölgyek (Juga, Farkasházi) mint mentek keresztül, hogy babásak lettek. Lehet, hogy valamelyikük itt van köztünk. Sose tudhatjuk. Pl: Farkasházi Rékáról már évek óta, amióta megházasodott olvastam, hog nagyon vágynak kisbabára. És ez nem ma volt. Ott van a TV2-n az a reggeli riporternő, aki színész is, jaj nem jut eszembe a neve. Aki ikreket vár. Hát az se spontán jött össze, lombik babák. És tudnak róla az emberek? Nem nagyon, az ilyet nem propapagálják általában az emberek. (mondjuk nem értem miért, szerintem nagyon szép dolog, h valaki mindent megtesz egy babóért. Azt csak azért írtam le, hogy ne keseredjünk el, hogy másnak persze milyen könnyű, mert nem tudhatjuk! És Neked is lesz babád és akkor már nem is fog olyan hosszúnak tűnni ez a várakozási idő

Anna

Szerintem az, hgy nem megy a hőd 37 fölé még nem jelenti, hogy nincs ovuláció, nekem babásan se érte el a 37-et!

Ha jól értettem 32 ciklus óta próbálkoztok. Voltatok már meddőségi központba? Vagy a saját nődokidhoz jársz?
Hurki kedves

jaj, ne légy elbizonytalanodva, nagyon nagyon megértelek és nagyon szurkolok Neked. Próbálj most te meríteni a mi erőnkből, mint ahogy mi tettük a tiedből

Szerintem teljesen normális amit érzel, de tudnod kell, hogy neked lehet babácskád, ez már nem kérdés, csak még egy kis türelem, kitartás kell és jönnie kell az eredmények. Nagyon értékes, aranyos nő vagy, nem szabad meghátrálnod!
Kele