A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="emi29"] írta:emi29
[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Emi - Szerintem nagyon csini a pocakod :) Tetszik ez a felső is ;)[/color]

Szöszke,
Köszi :) A New Yorker-ben vettem :) Úgy tűnik, hogy nem csak a babacuccokat szerezzük be ugyanott :lol: :lol:

Tényleg? Ilyet nem is láttam ..
Amúgy a New Yorkerből van szinte az összes "terhes-felsőm" .. jó cuccok vannak .. ;)
Most egyedül vagyok itthon, de holnap lefotózkodom az új szerzeményeimben :D
Főleg, hogy egyik max. 1 hónapot lesz még jó rám .. :roll: de 1500-ért bűn lett volna ott hagyni :D :lol:

Kép
szösszenet

Ezt nem most vettem, hanem kb 3 hónapja.
Az én felsőim is nagyrészt a New Yorkerből vannak :) Kíváncsi vagyok, hogy milyeneket vettél. Én már hónapok óta nem vettem magamnak semmit és valszeg már nem is fogok :( :(

Kép
emi29

Ági,
hol nagy a feneked? A képen nem látszik. Nem mellet akartál írni fenék helyett???? :wink: :wink:

Kép
emi29

Hát már mi sem nagyon veszünk magunknak cuccokat .. minden pénz Alízra megy.
De Drága Szüleim lekünkre kötötték, és kértek minket, hogy amit adtak nekünk hétvégén "szülinapi pénzt" azt költsük magunkra :)
Nagyon örülök, hogy így gondolkodnak .. jót tett nekünk ez a kis közös shoppingolás :) Férjem is talált magának jó dolgokat :)

Kép
szösszenet

Szösszenet,
Ez teljesen érthető. A szülinap az szülinap.
+ hát nem kell teljesen leamortizálódnunk csak azért, mert babát várunk.
Pár dolgot azért én is veszek még magamnak pl. hálóinget, szopis melltartót.... :wink: :wink:

Tudod mi hiányzik nekem nagyon? A magas sarkú cipőim. Úgy felvennék néha tűsarkút, de tudom, hogy nem szabad :(

Kép
emi29

Igen-Igen .. nekem is hiányoznak nagyon :cry:
Még hétköznap elbattyogok laposban .. de ha megyünk valahova, vendégségbe, koncertre .. bármi .. akkor mindig meglesem a szekrényben a tűsarkú hegyeket .. :oops: :oops: majd kiveszem a laposat :? :? Ráadásul nekem szinte nem is volt lapos cipőm .. a babavárás alatt kellett vegyek 2-t.
De már csak pár hónap, és adhatjuk a tanácsokat, hogyan dolgozzuk le az úszógumit, és mit tegyünk a narancsbőr eltűntetése érdekében :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Drága Pici Babucik mindent megérnek :) :wink:

Kép
szösszenet

Na, lemostam egy-két kilót... :lol:

De nekem nagynak tünik.... bár lehet, csak azért, mert most olyan furi az ember oldalról és én nem szoktam látni magam, csak ha lefényképezem a pocit igy, mert nincsen állótükör itthon (pedig venni fogok sürgősen, mert ideggörcsöt kapok, ha nem látom, hogy áll rajtam egy naci+ felső összhatás... :roll: no, nem azért, mert olyan nagyon hiú vagyok.... :lol:

Hát, ruhával nem vagyok elengedve... egy darab kifejezett kismamafelsőm van, kaptam, az a fehér, ami a képen van rajtam, de semmi nem látszik belőle természetesen, igy mondhatom... nagyon értelmes vagyok.. :roll: egyébként egy nagyon aranyos kis felső, majd ha kicsi párom itthon lesz, csináltatok vele egy értelmes képet, egész alakost... nadrágom van egy, amit anyósomtól kaptam (vagyis ő finanszirozta), meg egy farmernaci, egy itthoni kényelmes, és egy fekete alkalmibb... ja és egy vakond-kantáros farmer, amit nem hordok! Nacim van, de felsőm.... :roll: az nincsen... pedig egyet vehettem volna, de őszintén, annyi helyre nem járok, oviba viszem a fiúkat, oda elég egy póló rá egy kardigán (azokba még férek egy ideig) és kabát, dokihoz, védőnőhöz szintén, ha meg anyához megyek a kórházba, akkor ezt a felsőt szoktam felvenni... máshova nem nagyon megyek... anyósékhoz még.... de ennyi... erre nem tudom, hogy vegyek-e főleg, hogy itt a közelben még igazán NewYorker sincsen, hogy benézzek, itt a Mammutban irtó drága kismamaboltok és Marks Spencer.... oszt ennyi...lehet, majd a 2in1 outletbe benézek, hátha kifogok egyet, mert azért a növekvő pocira egyre nehezebb itthonról keresni felsőt, ami rámjön!

Má megint regényt irtam! :oops:
Vendég

Sziasztok!

Csak végigkukkoltam a képeket, másra már nincs erőm. :)

Katavirág olivérje gyönyörű, szuperjól sikerült képek :) Nem olvastam hogy hol készültek, de 4D genesisre tippelek :)

Emi, nagyon csini vagy, jól nagy a pocid! :wink:

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ercsi - Csinos a pocak ..
Na, nekem ezek a felsők iszonyatosan állnak :shock: :shock: neked jól áll .. de én ahányat próbáltam ..
Szabi mindig közölte amikor kijöttem a próbafülkéből, hogy "Tehénke Helénke" vagyok benne és azonnal vegyem le :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]T írta:emi29udod mi hiányzik nekem nagyon? A magas sarkú cipőim. Úgy felvennék néha tűsarkút, de tudom, hogy nem szabad :(

Miért? Én hordok.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Én a derekam miatt nem tudom hordani ... :?
(mármint a magassarkúkat .. így is leszakad a derekam :()

Kép
szösszenet

Állítólag egy pici sarok, még segít is a tartáson... egyenesebb lesz tőle.

ercsi_3

Kiselefáááánt.... 8)

Eminek olyan szép formás a pocija, hogy csak na!!! Az enyém olyan egybevan oszt jó... :lol: tökbuta formája van!
Ercsi is csini nagyon és jó az a felső!

Szössz! No az én uram meg az ellenkezője, attól kap hülyét, ha feszül a felső rajtam, azt mondja, vegyem inkább a másikat (télleg, nekem van egy olyan, mint Ercsinek, csak sima bézsszinü) fel mert az való kismamának... :( :roll: pedig nekem nagyon tetszenek azok, amik neked vannak, meg Emié is nagyon jó! Én szeretem hangsúlyozni (méghanemisolyformás) pocakomat... büszke vagyok rá (csak lenne már április) :lol: jajj, folyamatosan bókolok ennek a lyánynak idebenn, ha itt lesz majd az idő, nehogy nekem rá akarjon húzni, mert megsértettem valamivel... :lol: inkább mindig szórom a bókokat neki... :lol: Szóval kislányom, anyád nagyon büszke rád odabenn, csakhát baromi türelmetlen!
Vendég

Amúgy ez az egy ilyen bő felsőm van. az összes feszül. :D De engem néha zavar. Néha még a kismamanaci pocakrésze is, és inkább a régi farmeromat veszem fel bandázzsal, lehúzott cipzárral... :oops: :D

Emi! nagyon szép a pocid! és nem látszanak a kilók!!

ercsi_3

Pumpi - Az én párom utálja a bő cuccokat :)
Mindenkinek azt mondja, hogy az ő felesége "szép sportos kismama" (ne kérdezd, egy kismama hogyan lehet sportos :lol:) ..
És úgy van velem, hogy inkább vegyünk 2 havonta 2-3 felsőt .. de ne lógjon rajtam, mert attól hülyét kap :D
Nah, holnap tartsunk ruha-vizitet :D Én mindenképp lefotóztatom magam Szabival ;)

Kép
szösszenet

Én délután Atissal tudom magam fotóztatni, de csak a trutyitelcsivel... :roll: meglátom....
Vendég

Ha már a pocakomnál tartunk, teszek fel még 2 képet.
Ez a hétfői, 25.heti csupasz valóság:

Kép

Kép

a köldököm szépen elkezdett kifordulni... Tök furi... :D

ercsi_3

Emi! Az a +13 kg egyáltalán nem látszik! A mellem nekem sem válozott. :?

Ercsi! Nekem nagyon tetszik az a felső, ami rajtad van a képen. Ha vennék még 1-2 darabot, biztos lenne közte ilyesmi is. De hát ezek helyett majd hálóingeket, szoptatós melltartókat, papucsokat, stb. kell majd venni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ercsi! Formás a csupasz valóság is, nemcsak a felsőd! :)

Azt hiszem ma hagyom a topiczárást Szösszenetre. :lol: Nagyon álmos vagyok. Hiába megviselt a ma reggeli korán kelés.

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Csinik a pocik meg a felsők.Én eddig 1nacit+1felsőt vettem de a párom már csak azt mondja szte jó.Na igen me minnél hamarabb ki akar kerülni az üzletből. :lol:
Gumimaci a gyógyszertáros a mucoangint adta azt mondta azt én is szedhetem,de az egész család beteg.Ja amúgy borzalmas íze van.
A kéményhez még annyit h először mikor éreztem h reng az ágy alattam,elkezdtem kárörvendően röhögni :oops: nem kellett volna :?
Vendég

Anyós rá akar venni h menjünk orvoshoz de nem megyek!Minek?Úgyis tudom nem ad semmit me terhes vagyok azt meg tudom magamtól is h sok folyadék meg fekvés. :?
Vendég

Gitka, végülis MITŐL borult le a kémény? Megunta magát? vagy nagy szél volt? (Gyógymódként javaslom még a fokhagymás pirítóst! a fokhagyma fertőtlenít a pirítós meg gyorsan emésztődik!)

ercsi_3

Jó éjt lányok!
Nem régen jöttünk be a házunkból. Még volt pár tennivalónk értékbecslő előtt.
Holnap visszaolvasok, addig is ne írjatok olyan nagyon sokat...(csak vicc volt) :lol: :lol: :lol: :wink:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csöppke,
Engem mindenki megszól, ha magas sarkú cipőt veszek fel. A mostani cipőim sem teljesen laposak (azt mondta a védőnő, hogy az sem jó) olyan 4 centis a sarkuk...

Ági,
nekem egy igazi kismama felsőm sincs, viszont van egy rakás mell alatt szabott felsőm, aminek a mell alatti része bő. Szerintem nagy szerencsénk van, mert most pont az ilyen típusú felsők jöttek/jönnek divatba, úgyhogy nem muszáj kifejezettten kismama boltban vásárolnod. A felsővel egyébként én is úgy vagyok mint Szöszke 3-4000-nél többet nem szívesen adok ki értük. A Promodot is tudom javasolni. Most ott is tök jó akciók vannak...
Egyébként a te pocid is tök szép formás. Nem értem mi a problémád vele.

Ercsi,
Nagyon szép a te pocakod is. Jól látom, hogy neked is volt piercinged? Nekem a piercing helyén tőkre széthúzódott a bőröm. A lyuk körül olyan a bőröm mintha bevérzett volna, de már elég régóta. A tieden nem látok ilyet :roll: :roll: Ráadásul kialakult egy csík is a lyuktól felfelé majdnem a mellemig...
Irigyellek, hogy fel tudod venni a régi farmerodat. Nekem a combomig sem jönnek fel a régi gatyáim :oops: :oops:

Gumimaci,
kezet foghatunk... Most már én is valszeg csak ilyenekre fogok beruházni. Nem mintha különösebben zavarna :wink:

Kép
emi29

Jó reggelt lányok!!!

mostanában nem tudok jönni napközben, mert elalszok én is a kis kincsemmel, olyan vagyok már, mint egy gyerek, eszem-alszom. Ti nem vagytok állandóan fáradtak???? Ráadásul hajnal 4-5-ig Csengének fontos nézelődnivalója volt, utána alig bírtam visszaaludni. Kezdődik az edzés Öcsikéhez... Na elovasom, hogy mit termeltetek tegnap és megpróbálok reagálni, ha addig beindulnak a fogaskerekek :)
mango.

Hát biztos elfelejtem a felét annak, amit írni akarok :)

Kevinszpészinek és a Kicsiknek nagy-nagy drukk

Szösszenet és mindenki, aki jönne a találkozóra nálunk is találkozhatunk, ha a IX. kerület megfelel és Apa nem ellenkezik. A nappali elég tágas, a gyerekszoba tele van játékokkal.

Pocakfotó: hát magasra tettétek a mércét, nem tudom, merjek-e én is csinálni :)

Szofi, a kolbászos sztori tetszett :) Elmondanám, hogy a szüleim mind a ketten orvosok és mind a ketten 100 kg fölött vannak :) Fő a példamutatás!!
mango.

Sziasztok

[quote]J írta:a, kiváltottam a Várandós csomagot, és döbbentem....volt benne egy Aventes cumisüveg, egy MAM cumi, és egy db Pampers pelus...egy Kriós, egy MAMos, és egy Pamperses reklámfüzet...oszt ennyi...még 11 éve is sokkal több minden volt benne, nem ennyire gáz. Oké, ajándék, de akkor a képen miért van egy rakat cucc? És a többiek csomagjában miért volt még törlőkendő meg mittudoménmi? Sad Sad Sad

Van akinek cumisüveg sem volt benne...
Ezt már én is kiválthatom? Mikortól is lehet?

Tűsarkú
Hát engem ki lehet vele zavarni a világból négy centinél magasabbat nem tudok elviselni... olyan hamar elfáradok benne... néha nézem, hogy nagy pocakkal hogy bírják??? :shock:

Mango

Én mostanában sajnos inkább virrasztok :(

Pocik
Pumpóka, Ercsi, Emi
Nagyon csinosak!!!

Emi szerintem örülj, hogy a melled nem nőtt akkorára mint egy léghajó... engem nagyon zavar és sokkal kövérebbnek látszom... szoptatni meg kicsi mellel is lehet!

Tegnap voltunk a lakásnál...
Megint mázoltam... este megkérdeztem állatorvos sógort, hogy nem árt -e a babának, hogy hetek óta szívom be a cuccot... azt mondta de és sürgőssen hagyjam abba... Én azt gondoltam, hogy már nagy a baba és amit belszívok az nem megy át neki max engem károsít, erre mondta, hogy de igen azonnal felszívódik és idegrendszeri károsodást okozt... hát betojtam... egész este azon szorongtam, hogy hülyegyerekem lesz és mindez az én hibám, ráadásul a gyerekeszobába akartam az örökölt bútorokat átkenni mert újra nem lesz pénzünk... most ki fogja befejezni helyettem (férjem rühel ránézni is, mert csak az jut róla eszébe, hogy miatta nincs pénzünk újra :( ).

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ercsi a kémény már elég rozoga volt de anyósék ezt várták mert így fizet a biztosító.Nekem ez idegen mert nálunk ha elromlott vmi apu vett újat vagy megcsinálta.Igaz ő jobban megteheti anyagilag de ez hosszú.Érdekes dolgok vannak itt anyóséknál. :cry:
Mamacka ahogy így elnéztem a képeiteket az az érzésem h "szerencsések" vagytok.Úgy értem valaki nagyon szeret titeket odafenn.Ezért biztos vagyok benne h egy újabb gyönyörű egészséges babátok lesz.De azért ne kísérletezz tovább a festékkel. :D
Képzeljétek tegnap azzal jött haza a párom h valaki lelopta a bringájáról a lakatot.Szerencsére a bicikli ott maradt de ilyen hülyeséget.Ha már veszi a fáradságot h lelopja a lakatot minek hagyja ott a bicajt?Tiszta hülye emberek vannak.Mondjuk tavaly arra jöttünk haza h vkinek az ülést lopták le.Itt jut eszembe akkor is "kárörvendően"nevettünk aztán megláttuk az autónkat arról meg letörték a tükröt.Tehát még 1x szólok ha valakinek eszébe lenne kárörvendeni (bár lehet csak én vagyok ilyen) h előbb nézze meg a saját dolgait aztán örüljön! :D :D :D Csak mert én mindig pórul járok. :? :D
Vendég

Emi ha magassarkúba szeretsz járni akkor tedd azt!Kinek mi köze hozzá?Csak vigyázz nehogy kimenjen a bokád.A védőnő meg................ Sztem már a saját hülyeségeiket is beleveszik és azt akarják ráerőltetni mindenkire.Nem vagyok benne biztos h minden intelem a tankönyvből van.
Vendég

Gitka
nagyon remélem... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
De azt a bútort ki fogja befejezni??? :cry: :cry: :cry: :cry:

Ezt a alevlet sógornő írta... hát nem nyugodtam meg... :(

Szia Marcsika!
Ugye nem mondod komolyan, hogy szipuzol hetek óta???????
És hányszor festettél? És szellőztettél legalább alaposan közben? És Áron is ott volt?
Én totál kiakadtam ezen! Hát hogy a túróba nem jutott eszébe semelyikőtöknek, Ádinak, de még anyukádnak se, hogy ez milyen ártalmas??? hogy a higító zsíroldószer, és belekerül a véráramba, és az agyállománynak is nagy a zsírtartalma... Andorénak is, meg Neked is...jaj.
Nem akarok rádijeszteni, illetve de. Ijedj meg, és soha eszedbe ne jusson ilyesmi várandósan!!!!!!!!
Nem emlékszel, hogy én még a házban sem maradtam, hanem elhúztam Pestre, mikor Apu nyáron (amikor lehetett szellőztetni!!) festette az ablakot a bejárati előszobában? Mert akkor is kicsit belélegeztem volna a szagát... ez tök veszélyes!
Fontos a költözés, de nem jobban, mint a gyerek egészsége...
Te, én még most sem mernék mázolni, mert az anyatejbe is kiválasztódik a méreg a véremből.

Azért ne sírj, majd imádkozzunk, hogy ne ártson a kicsinek ez.... csak azért cseszegetlek én is, mert Andris mondta, hogy kételkedsz abban, hogy ez árthat. De én azt szeretném, ha ilyesmi eszedbe sem jutna többet!

Nagyon szeretünk és izgulunk értetek, csak azért írtam, ne haragudj...

Isten áldjon Titeket!
Puszi, Zs.

Kép
Kép
Kép
mamacka

na megyek varrni azzal senkinek nem árthatok... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!

Még nem volt időm visszaolvasni,csak elakartam mondani,hogy tegnap voltam uh-n,és a kis-nagy fiam hatalmas:

1600g-os!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Teljessen felvagyok dobva a tudattól,hogy ilyen jó erőben van :wink:

A doki viszont azt mondta,ha ilyen jól haladunk akár 6hét múlva be is lehet a terhességet császárral fejezni(A vesém miatt)

Ettől viszont frászt kaptam 6hét olyan gyorssan eltelik!

KépKép
KépKép
nicci

Ja ,ne a vonalzóm szerinti hetet nézzétek,az nem jó mert én már 30 hetes terhess vagyok! :wink:

Toncsi:Az első fiamat Dr.Nyirati Ildikónál szültem,aki egy tündér,most Dr.Sikovanyec János az orvosom!

Rólla majd szülés után nyilatkozom! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Mamacka ne haragudj h ezt írom de:kit érdekel most a bútor!Már úgy értem fontos de van ami fontosabb.Amúgy meg bizti akad olyan emberke a családi,baráti körből aki segít.De annyit nem ér h az egészségetek lássa kárát.Tudom spórolás meg minden én is mmindig ezt hallagatom.Lehet h most nyernél néhány ezret de aztán h baj lesz több tízezer fog elmenni a kezelésekre.Ezt ne felejtsd el!
Vendég

nicci gratulálok a nagyfiúhoz!De miért pont 6 hét?Nem lehet rátenni 1-2 hetet még?Jó biztos nem lenne baja de sztem addig kéne benntartani amíg lehet.Vagy 6hétnél többet nem bír a veséd?Nem akarok beleszólni de legalább te is nyernél időt még.Jó neked már nincs sok hátra. :)
Vendég

Ez a 6 hét a vesém miatt lett megadva,de ez is csak akkor ha minden kötél szakad,az első kisfiamat a 37hét végén szültem 3650g-mal,ezzel megint kiegyezznék! :wink: :wink: :wink:

Minden a vesémen múlik!Nyilván addig van jó helyen amíg odabent van,de sajnos az is benne van a pakliban,hogy a vesém miatt hamarabb beindul a szülés :shock: ,ezért örülök,annak hogy ilyen nagyocska! :lol:

Én már megbeszéltem a kisfiammal,hogy várja meg a 38.hetet,remélem szófogadó gyerek! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Mamacka!
Ne légy azért túlzottan kiakadva, mert az sem tesz jót a babának. Mondjuk, azt aláirom, hogy a festés sem, de csendben megsúgom, ennyire nem veszélyes a dolog, mint ahogy a rokonod leirta.. :wink: persze, jól rád akart ilyeszteni, de szerintem elég lett volna egy le...szés és egy megigértetés, hogy többet nem csinálod! Mondjuk, remélem azért eszedbe jutott szellőztetni festés közben.... csendben mondom, én 7 hós terhes voltam Barnussal, amikor átkentem az összes ajtót és ablakot itthon, de kint az udvaron... anyám, aki eü-s, csak annyit kért, ne egyszerre és semmiképp ne a lakásban. 5hósan a kiságyat kentem át a telken... persze azt is szabad levegőn! De azért tényleg keress inkább valakit, aki megcsinálja helyetted, egy barátot vagy rokont, ha a férjed nem akarja (most mocskos randa leszek, de a férjed azért igazán kivehette volna a kezedből és nem azon kellett volna elkezdenie gondolkodni, hogy ez miatta van... mert azzal nem segit) (bocsika) :roll:

Nicci, gratula a nagybabához!!! :)
Gitka, azért még 6hét, mert most 30hetes és a betöltött 36.hét után már születésre érett a babák többsége!!!! :wink:
Vendég

Mezsó: elég jó volt tegnap az előadás.Inkább beszélgetés volt.Kérdéseket lehetett feltenni.Az előadó nőt úgy kellett majdnem lelőni fél 1-kor.Febr.25-én lesz a következő előadás.Szerintem arra én még elmegyek.És kiváltottam a várandós csomagot.Rózsaszín cumi volt benne-már el is ajándékoztam.

Kép
ágnes27

mamacka!
a kolleganőm a negyedikgyerek várásánál kifestette az egész házat. az utolsó trimeszterben. és épp oly gyönyörű a negyedik fiú is ,mint a másik 3.ezt a legkisebbet már kinéztem a lányomnak :lol:
én is festettem szobát, előszobát(ezek nem olyan gázos festékek, a bútort nem tudom milyen), meg még anyáéknál a konyhát szeretném.
szerintem nem lesz baj, de ha meg tudod oldani ne fess!

nicci!
a Nyirati állapította meg, hogy terhes vagyok, és a Sikovanyec csinálta a 20 hetes uhut(megjegyzem 8éve, mikor egyetemista voltam sokkal jobban nézett ki, szobatársammal mindig azon szorítottunk, hogy ő vizsgáljon minket :lol: )
én is csináltatok este pocak fotót
toncsi

toncsi80

Mamacka, elvileg a 3. trimesztertől lehet kiváltani, de pl. még én sem tartottam ott :D A Photot Hallban elég sok pasi dolgozik, akik minél előbb a bolton kívül akarják tudni a kismamikat, ezért szó nélkül odaadják. Ráadásul, pár napon csak nem fognak szívózni...

Tegnap sajnos rossz híreket kaptam egy másik ikres kismamiról, akinek kértem drukkokat. :( 6 nap hezitálás után, 23+4 napra elindították a szülést, a pici fiú 480 gr volt és 4 órát élt, a picilány 530 és két órát volt itt... :(

Kata babáiról nincs új hír, de ez valószínűleg jót jelent.

Kép
babyteve2

Gitka!
Olvastam a másik topicban, amit irtál... 8) nos, most legyek megint randa?.... persze, visszagondolva ez a legszebb időszak, ahogy ők mondják (könnyen, hisz mindegyikük már az utsó időben van), de tuti, hogy volt nyügjük ebben a szakaszban is! Csak utólag tudod, minden szebbnek látszik és mindig az a legnehezebb időszak, amiben éppen vagy! Elhiszed...sem...???? de ez igy van. Most megint mocsok leszek. Mosolyogni fognak rajtad, ha egy párnappal szülés előtt lévőnek irod, hogy már most nehéz... és ismét mocsok: én meg akkor fogok mosolyogni, amikor majd szenvednek a gyerekkel, hogy júúújjj, dejó volt nagypocakosnak lenni.... mindig azt látni szépnek, ami elmúlt és mindig az nehéz ami van! :wink: Én speciel elhiszem neked, hogy itt fáj, ott fáj meg mindenhol nyom.. igen, énis ezt érzem és tudom, hogy nem csakúgy mondod!!! Mert igy van. Akkoris lesz, ami rossz lesz, de majd más fog fájni, húzódni, stb. Egyébként lesz még egy olyan időszak, majd meglátod, úgy kb. a 34-35.hét környékén, amikor kapsz egy löketet és annyi energia lesz benned, hogy magad sem hiszed el, hogy birod!! :wink: De egy tuti! Bárki bármit mond, hogy visszasirjuk a terhességet, annál szebb időszak nincsen (akármilyen nehéz is az elején) amikor megszületik és ott van és babázhatsz!!!! Nos, vajon miért várom annyira, hogy április legyen és itt legyen végre Zsófibaba??? Mert tudom, milyen, már kétszer volt benne részem, és annál gyönyörübb időszak nincsen!!! Ahhoz képest a terhesség csak egy átlaghétköznapi valami!!!! :wink:
Tudom, hogy undok voltam a másik topiccal szemben, legalábbis igy tünik.... de ez az én véleményem!
Nekik is mondhatnám a nyügjeikre (főleg az elsőbabásoknak), hehe, lesz ez még rosszabb!!! :twisted:
Vendég

Szössz, a Léghajóba én is egyedül megyek...én nem vagyok elég? :shock:

Kép
babyteve2

Mamacka,
azt én is hallottam, hogy várandóssan kerüljük a festékeket. Most kicsit szarul is érzem magam, mert írtad, hogy bútort készítesz/újítasz és eszembe sem jutott, hogy szóljak :(
Megértem az aggodalmadat, de csak nem lesz baj... Gondolom ezek a festékek már nem tartalmaznak annyira veszélyes anyagokat mint régen...
Férjedet nagyon-nagyon sajnálom, de hiszem, hogy meg fognak oldódni a problémák, nem szabad, hogy ennyire beletemetkezzen ebbe. Neked és Áronnak is szüksége van rá!!

Egyébként most mondja a kolléganőm, hogy várandósan ő is festett aztán napokig fáj a feje, de nem lett semmi szervi/értelmi fogyatékossága a gyerekének. Sőt kifejezetten okos gyerkő lett!!!!

Kép
emi29

Köszönöm a pocakbókokat! :oops:

Emi, lehet, hogy azért nem deformálódott el a piercingem helye, mert kb hetente mindig belerakom, hogy ne nőjjön be...?! a csík, amit írtál, nem a terhességi csík? Barna, pigmentációs vonal, ami elmúlik a terhesség után.

Festék téma: ez csak a zománcfestékre és hasonlókra vonatkozik?? Mi lakást újítunk, tapétázunk, festünk... a falfestékben viszont nincs higító, és nem is olyan büdös, az ugye nem árt???

ercsi_3

Mamacka!
Megnyugtatlak, én is festettem a párommal szülés előtt 3 héttel a gyerekszobákat és az ebédlőnket. Semmi nem volt. De persze szellőztetni kell, és úgy is érzed ha netán túl erős volna a festék szaga. Most is márciusra tervezzük a mi szobánkat átfesteni, mert a babó egyenlőre oda kerül, hogy ne zavarja a nagyokat.
Emi!
Én is a New Yorkerben vettem a múlt heti pocakfotómon látható felsőt (hasonlít a tiedre is) 2500-ért. Ez olyan, hogy még szoptatáshoz is jó, mert a felső díszített csattos részét le lehet csatolni, és lehajlik, mint a szoptatós melltartó.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Pumpóka köszi a biztatást!Én egy időszakot végigcsináltam a tesómmal a két lányt felváltva "neveltük".Egyszer ő dolgozott aztán én és azt hittem sose lesz vége.Most tizenévesek a lányok és hiányzik az ovis korszak.Nekem mindig kis sz@rosok maradnak! :D
Tudom h lesz nehezebb azért ítam h néha átadnám az apjának hordja ő.Ez az első olyan az életemben (első hosszabb szakasz)amikor nincs szünet.Nem rakhatom le a picúrt h rágyújtsak vagy csavarogjak.Tudom ez őnző hozzáállás de ez van.Nehéz nekem ez az új helyzet.Igazából fel se készültem rá csak vállalltam a tetteim következményét és így nekiindulni más mintha szívem-lekem benne van h jöjjön egy új családtag.
De nem akarok panaszkodni csak még egy szó.Azért is ítam azt a másik topicban mert mindenki áradozik h milyen jó terhesnek lenni,és még akarják meg ilyenek.Erre én is belekerülök és nem értem h vághatják át így a fejem.Mi ebben a jó?(na jó nagyobb a mellem).Az h itt a gyerek az jó és jöjjön hamar de mi abban jó h nem tudsz lehajolni nem tudsz kimászni az ágyból stb.Egyszerűen nekem nyűg h ilyen kiszolgáltatott vagyok.
Ja meg őnző,be is fejezem.
Vendég

mamacka! Nem hiszem, hogy baja lenne ettől Andornak! Már főleg így a 25. hét körül. De azért most hagyd abba a festést! :lol: (hányszor hallani sokkal durvábbakat, aztán semmi baja a gyerkőcnek)

babyteve! Ezek a hírek annyira elszomorítanak engem!!! Hogy lehet ezt túlélni egy anyának?????? Amikor már ekkorák a babák... nekem is volt vetélésem de az a 8. héten., de még néha ez is megríkat még most is, pedig tavaly májusban volt...

rucik: nekem 2 kismami nadrágom van (egy halász, egy farmer), a régi felsőim még jók! Igaz feszülnek, de én azt szeretem! :) Nagyon már én sem akarok beruházni magamnak, hiszen a kórházba is akarok venni új köntöst, hálóingeket, papucs, szopis melltartó, meg apának is kéne papucs odabentre talán.. hát ez is egy vagyon lesz! Már vettem két hálóinget, darabja 4000 Ft volt! (pedig nem Brendonos!!!) Ilyen árak vannak. Tök jó anyaga van. Gatyit meg én nem veszek. A köntös meg 7000 vagy 8000 volt asszem.

Nekem az van ráírva a várandós kuponra, hogy a 6. hótól kiváltható. Tehát elvileg előbb mint a 3. trimeszter! De szerintem egy eladó sem fogja elkérni a kiskönyvemet! (még a nők sem) Azt hiszem szombaton én is kiváltom ezt a nagy ajándékcsomagot...! :lol:

Nicci! Tényleg jó nagy a babád! :shock: De azért ez megnyugtató, hiszen már most is elég érett!! Jó neked, gratula!!

Lányok! Aki jár szülésfelkészítőre, az nektek ingyenes, vagy fizetős?? És mennyibe kerül?

Kép
gabo001

Sziasztok lányok!

Szép pocakjaitok vannak! :-)
A festéssel kapcsolatban: éppen most kezdik a festők a teljes felső szint festését a házunkban, most kicsit megijedtem :( Majd megkérem őket, hogy jól szellőztessenek ki.

De én főleg úgyis lent járkálok majd (a lépcsőzést most kicsit rosszabbul viselem- nem kapok levegőt mire felérek..) Ti nem szoktatok kifulladni már egy kis erőfeszitéstől? (Jah, hát én nem vagyok az a 'sportos' kismama :-D

Andi

KépKép
andee73

Gitka!
Mindenki máshogy éli meg a terhességet. Te nehezebben, de ezt is meg lehet érteni (már aki meg akarja)... Én sem azért vagyok terhes, mert annyira tuti dolog várandósnak lenni és imádom hogy néha nem birok megmozdulni, stb. hanem mert babát szerettünk volna és szeretnénk. Nem azért szül az ember gyereket, mert várandósnak lenni csudajó és egy álom. Nem mindenkinek az, de majd a végén persze úgy gondolunk vissza rá, hogy jó volt. De a baba a lényeg, nem ez az állapot! Önző vagyok akkor énis veled együtt, ha igy fejezed ki magad!!! Mert: énis átadnám néha apának, hordja ő kicsit én meg elszaladok dumcsizni a barátnőkkel, vagy anyához elborozgatni és elszivni egy-két szál cigit... igen... néha vannak ilyen gondolataim és ez normális! Biztos nincsen olyan ember, aki egyszer nem gondolta még ezek alatt a hónapok alatt, hogy jajj, most egy kicsit dejó lenne, ha nem lenne pocak (vagy hányinger,vagy depi)... olyan nincs, csak néha magának sem meri az ember bevallani, mert úgy gondolja, ronda önző dolog.... ez van, emberek vagyunk...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?