A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hali. :)

Feladtam. :shock: Mire vissza érnék és folytatnám az olvasást megint tele egy oldal. :shock: 8) :lol: Látszik,hogy a kezdeti nehézségeken már kezdünk túljutni , és a csöppök is egyre jobban lekötik magukat,így anyukák ráérnek irogatni. :lol: :lol: :lol:

De a képeket megnéztem,és nagyon ÉDIK.. :)

Alvásról beszéltetet:nálunk sincs teljes csend,de ha zajongunk akkor Domi sem és Beni sem akar aludni,izgisebb megnézni mi történik. Így úgymond csak halkitunk egy fokozatot magunkon. :lol:
Amúgy én sem szeretem,hogy ha szól körülöttem valami mikor aludni akarok. tökre felidegesít. :shock:

Kaksira köszi a tippet,ma spontán volt,tengap meg rásegítéssel. :)

Feldobog egy képet a manómról :)

Kép Így alszunk. :)

Na most végre mehetek vacsizni. :)
varga tünde

Regi!
Szuperek a videók édes a sikongatos Szeli is.

Már teljes mértékben beüzemeltem a járókát
nagyon tetszt Ildikének már egy kört is tett benne.
Ami jó kaptam hozzá kókuszmatracot is és egyenlőre azom fekszik.
Teszek majd holnp képet most mást szeretnék mutatni.

Na gyere csak ide!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

De édi Ildike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Regi,

megnéztem Szeli sikítós videóját. :lol: Lizi éppen rezignált arccal figyelt az etetőszékben. DE mikor meghallotta, elkezdett ezerrel pörögni és rákontrázott. Sztereóban nyomta Szelivel. Tutira érti, mit mondott Szeli. Besz.rás milyen izgatott lett! Már vagy 4x lejátszottam neki... :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Hahó,
megtöröm a csendről szóló csendemet. ;-)
Megnyugodtam, akkor azért mi sem vagyunk extrémek, csak Ádinál az altatás kicsit problémás, ezért aztán ha egyszer elaludt, visszafogjuk mi is magunkat. De este ettől még tévézünk (csak halkan), nappal megy a rádió (ezt is Ádi megszokta, de pl. én nem tudok rá aludni, sem tv-re...). Mint korábban már írtam, igazából pár dolgot kellett kiküszöbölnünk, pl. a szüleimmel megértetni, hogy ne kiabáljanak fel (másképp nem tudnak persze szólni, hiszen egy emeletnyi a különbség, ha halkan szólnak, nem hallom) stb. Meg a babák is változnak e szempontból: Ádi TÖKÉLETES alvó volt az első két hónapban, leszámítva a pocifájás miatti hajnali ébredéseket és a 3 óránkénti éjjeli szopit is, de ezek érthetők. Nappal úgy aludt mint a tej, ágyút lehetett mellette sütögetni, így egyes szokásaink a 3. hónaptól változtak meg... (és a felkiabálás a földszintről addig működhetett). Szóval nemcsak család- meg gyerekfüggő a dolog, de még egy baba különböző korszakai esetében is más lehet a helyzet. És hát ha az ember holt fáradtan 1,5 óráig altatott este, bizony nem zajong már utána, mert nehezen bírna ki egy újbóli altatási turnét...

l. móni: igen, a képeken látszik, hogy a két kislány kapcsolata remek! Nagy találkozás a Ti négyesetek... ;-)

Fleur, szívből örülök a jó hírnek!!!
(Ami a színészt illeti: nem tudják, valószínűleg véletlenül vagy épp ellenkezőleg túladagolta az altatót... :-()

Varga Tündi: Tündéri ez a Dominik! Na, ilyen pózban való alvást Áditól nem látunk soha (hason fekvési utálat).

Hörcsög: annyira szép kislány ez az Ildike, mindig figyelem!

Gremese, köszi, majd a felső fogacskák kijöttekor visszatérünk a kérdésre! ;-)

Kép
Kép
irina

Ja és Gremese: 8200 gramm?! Aranyapám... :lol:

Kép
Kép
irina

Lányok holnap jön anyósom :!: :!: :!: :!: :!:
Kérjek küldjetek energiát mert úgy érzem nem fogom bírni ezt a hétvégét :!: :!: :!:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,

++++++++++++++++++++++++++++++

vasárnapig marad?

silka
silka

Sziasztok!

Fleur Örülök,hogy anyukáddal minden rendben van!!!

Alváshoz nem tudok hozzászólni nálunk ugyanis inkább csak bóbiskolás van :cry: :cry: :cry:

Jaj!Imádok minden fotót,gyönyörüségesek ezek a kis dágák!!

Én is próbálok dobni párat. KépNos akkor ő apa,Bertust meg már ismeritek :D KépÍgy bóbiskolok. KépMi van anya szóltál?

KépKép
juba

Fleur!
Ez tök jó hír de azét továbbra is megy a +++++ anyudnak.

Kaqk,Irina!
Köszi.

Tünde!
De aranyos Domi.
Az a elefánt nem a micimackóból van?

Emese!Anitja!
Ez igen szép.
Pumpáljátok a babyket? :lol:

Móni!
Megy a+++ hétvégére. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

KépHa ilyen szépen nézek akkor kicseréled a pelusomat?

Kép
Te tényleg azt hiszed ha párnát raksz a fejem alá magamtól elalszok?

KépKép
juba

Emese! Az ébredezés még októberi. Igen, nagyon nevettem, mert olyanokat bandzsított… :lol: :lol:
És megnéztétek a tükörben brrr-t? Az is régi, de alig látszott, meg Anyu is beledumált (azt hitte, fényképezni fogok), ezért nem reklámoztam. :?

Hörcsög! Ildike, hogy fogja a lábát!!! :D

Asszem én eldőlök olvasgatni, tv-zni Apával.

Holnap jövök. Jó éjt!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó Cajszik!

Nagyon ügyesek voltatok megint, már jóideje olvasok, de mivel nem jegyzeteltem folyamatosan...... Szóval, tudjátok. Ma hiperszupernyűgös nap volt. Olyan, fáradtvagyokdecsakazértsemalszominkábbnyekergek nap. Jól elfáradtam, ráadásul eléggé fáj a fejem is, de majd elmúlik. Tegnap este meg annyira belefeledkeztem a meccs nézésébe..... :D

A zsiványok jól vannak, köszönöm szépen. Tegnap a dokibácsi megerősítette: v.milyen vírus. Láz nincs továbbra sem, kedvük meg hejdejó. Nem kell suliba menni, lehet lustizni....

Ma délelőtt Gergő mesterszakács főzött. Én voltam a kuktája. Tényleg csak segédkeztem, mondjuk a forró vízzel nem engedtem dolgozni, de az ő érdeme az ebéd egy része. Hááát, ha nem szégyelltem volna, még a zoknimat is levettem volna. :D Nagyon szupi lett! Valami olaszos pennés őrület, a nevét már nem tudom, de isteni finom lett. Édsapa is el volt ájulva teljesen.

Móni, rám számíthatsz! :lol: Túl fogod élni, nyugi! Mindjárt írom a privit.

Képek már megint csudijók! Minden barátkozós, alvós, stb. Erről jut eszembe, már napok óta azon gondolkodom felmerjem-e tenni a legelső találkozásról készült képet. Ez a kedvencünk, de majd holnap, ha gép közelébe kerülök, (most a kis laptopomon bíbelődök)

Irina, az általánosításoktól én is a falnak megyek. Ebben teljesen igazad van. Látom, a csend vagy sem is nagy szórást mutat. Ez is így van rendjén. Szerintem mindenki csinálja úgy, ahogyan neki, illetve a babócának a legjobb. A főnökök majd megmondják, hogy mi a jó nekik.

Még egyre emlékszem, szopi a fogakkal. Én azt csináltam anno, hogy amikor megharapott valamelyik fiú, eltoltam kicsit magamtól, a szemébe néztem és azt mondtam: ezt ne csináld! Talán egyszer vagy kétszer kellet megkérni őket, utána csak extrém esetekben haraptak. Továbbra is nagyon jó volt a szopi. Egyébként Dávid több, mint 14, Gergő több, mint 18 hónapig szopott.

Szép méretek, jobb, mint egy edzőterem. Szép bicepsze lesz mindenkinek nyárra.

Most hirtelenjében ennyi, nem tudom jövök-e még.
Pusszancs: Maggie
dmaggie

Nektarin! de az a Baba 7-8 hónapos volt, azok a Szülők feleslegesen keltettek feszültséget a gyerekük körül, a Baba meg sírás közben nézelődött, alapjában érdekelte Őt mi folyik körülötte, és feszengő dührohamai voltak a kicsinek, az inkább hiszti volt mint fájdalom miatti sírás. Mondjuk Nolka is tud hisztisen feszengeni, de eddig mindig sikerült megnyugtatni, ha más nem ráfújtam :lol: , próbáljátok ki, nagyon édesen meglepődnek, sőt Nolek aztán el kezd nevetni :lol:
Nagyon helyesek a képek Rólad Robeszról és Apájáról, mintha ugyanaz lenne a három Baba :lol:

Fleur! Örülök, hogy nincs gond Anyukáddal, ez van, ha orvoshoz megy az ember, kiderül mindenféle nyavalya, amivel eddig simán együttéltél, de miután megtudod betegnek érzed magad
Habtapi is a neve!

Regi! Megnéztem a videóidat, nagyon édes a kis Szeli, az ébredezős olyan mint egy kiscica, nagyon cuki, annyira szép kislány
Én is youtube-s vagyok, a pörköltre nem megy fel az én formátumom (ASF)
A brrr régi? Noel most kezdte
:shock: :lol:

Emese! Az a vicces, hogy nem is husimusi szerintem, inkább hosszú, biztos nem 68cm csak abban a satuban annyit mértek, a születése után is 4cm-rel rövidebbnek mérték, de majd hamarosan talán meglátod. Én bízom a jövőhétben :wink:
Tényleg az nem is gond ha alul jön a fogacska hisz a kis nyelvét rápöndöríti.
Gratu a méretekhez, és csak anyatejjel, hajrááááá!!!! :lol: :lol:

VargaTündi! Jaj de aranyosan cumizik Dominik!

Silka! De édes lehetett Lizi!

Horcsog! de ügyes a kis Ildike! :lol: hogy fogja a lábacskáját már!

Móni! Nem lesz semmi gond! Csak pozitívan! "Ne hagyd, hogy a sötét erő eluralkodjon Rajtad" 8) :lol: :wink:

Juba! Nagyon aranyos a kis Berta, helyesek Apájával :lol: és jól látom? Ő is kis tejfölke :lol: ?

Jó éjszakát Mamikák és Babikák!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

lmóni! Hahó!!!! Még nincs itt!!!! Ne idegeld Magad előre plíz! NEm éri meg!!! Majd akkor idegeskedj, ha már itt van Anyósod, és nagyon muszáj.
Ha meg esetleg nagyon "okosakat" mondana, tessék bátran visszavágni, nem lenyelni és dühöngeni, tüskét gyűjtögetni!
Mi bajod lehet? Max. kevesebbszer jön? :wink:

Juba! Nagyon jók a fotók! Bertus tök édin néz a pelenkázón! Aőűja meg milyen büszke rá! :)

Zsófi hőjét megnéztem, éppen hőemelkedése van. Kérdeztem Anyut, hogy adjak-e neki Nurofent éjszakára, mert most aludni fog, és mi van, ha lázas lesz.
Azt mondta - és persze igaza van -, hogy ha hőemelkedése van ne adjak lázcsillapítót, hizen csak összezavarom a szervezetét! (Végül is tök logikus, a lázcsillapító a láz, és nem a hőemelkedés csillapítására van).
Ha alszik, akkor nem baj, de ha nyugtalan lennék, és éjjel esetleg ha a kezemmel úgy érzem, hogy nagyon meleg, akkor ébresszem fel. Egyébként ne.
Ez a harmadik szurija, idáig hőemelkedése volt, semmi komoly.
Persze ha nappal lenne, és lenne láza, akkor adjak neki Nurofent, vagy kúpot.
Most megnéztem, nem meleg, alszik, mint a tej, és lazábban is takartam be.

Mik vannak! Ma elmentünk pelenkáért. (Nagymamám.... inkontinencia, de keményen!)
No Apa ment be, majd mikor jön, mondja, hogy az eladó hölgy már majdnem felhúzta magát, mert az OEP felé mindenféle hülye papírt kell kitöltenie, és a feléjük történő elszámolásnál nem mindegy, hogy a pelenkába csak pisi, vagy pisi is és kaki is kerül! :shock:
Komoly!
De ezt hogy állapítják meg? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja! A jövő hetet mindenképpen hozzuk összeeeee!!! Én már úgy várom! :D

No itt egy anyatejes baba: (azt hiszem ez még publikálható. Felhívom a figyelmeteket a spagettipántos bodyra).

Kép Anya! Nem férek el a pelenkázón! Nem látod??

Ma megkóstoltuk a Nestlé sütőtökjét. Brrrr..... nekem eleve nem ízlett, szerintem köze nem volt a sütőtökhöz, Zsófi is nyomta ki a kis nyelvével, úgyhogy egy kis reszelt almát kapott.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba!
Édi Berta baba is.

Emese!
Úgy biztosabb ha a szádat teszed a homlokához
és ha úgy is melegebbnek érzed akkor adj neki kúpot.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Igen, ezt el is felejtettem írni. Apától tanultam ezt a homlokpuszis módszert. Persze majd úgy fogom megnézni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: a pörkölt is 30MB körül bír, de apánk le szokta kicsinyíteni a videjókat, és úgy jó! :D

Csend: én csak annyit mondok (írok), hogy apánk zenész!!! :lol: :lol: :lol: (és éjszakánként dalokat ír).

Gremese, Anitja: szerintem egyikünk babája sem olyan húsos, mint ahogy a kilók mutatják. Csak azt nem értem, ti hogy tudjátok a 74-es rucikat ráadni!!! :D Én már rég nem bírom az enyémre, pedig hasonló paraméterekkel rendelkeznek!

Gremese: VikDan is csak a 3.oltás után lázasodott be. Meg is lepődtem, mert azt hittem nem lesz gond, nem is mértem a hőjét! Csak aznap este fürcsi előtt nagyon melegnek tűnt! 38,5 volt a láza. Egyébként hőemelkedésre én sem szoktam lázcsillapítót adni. Sőt, azt mondják, 38 fok alatt nem kell.

Jaj, meg még annyi mindent írtatok, de tényleg lehetetlen mindenre reagálni, pedig én aztán sűrűn szoktam jönni!!! :shock:

De a babák továbbra is gyonolúek!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Gremese: én először Univeres sütőtök almát vettem. Az finom. Most meg már én gyártom, az meg egyenesen ISTENI!!! (kár, hogy én nem szeretem)

Ma meg sóskát ettünk!!! (a védőnő mondta, hogy lehetne már)
Mivel én azt sem szeretem, a kislányom volt az előkóstoló, hogy nehogy savanyú legyen. Rebekáé tejes cukros volt, VikDanié meg tápszeres almás krumplis! Hát öröm volt nézni ahogy esznek!!! Utána meg mentünk a mutterékhoz, hogy én is egyek valamit! :shock:

Kép
Kép
timi26

Timi26! Nem tudom hogy van ez, de a 74-es ruhákban most növünk bele. Mondjuk mi "csak" 68 centinél járunk.

Én imádom a sütőtököt, és köszi a tippet. Veszek majd üvegeset, meg csinálok is majd. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Gyors Írok pár szót aztán húzok mert sajna Bertus éjjel is minimum 3-szor kel!
I Móni! Részvétem,én abba biztos belehalnék ha az anyós itt akarná tölteni a hétvégét :cry: de én gyenge vagyok és sajnos nem merek visszaszólni neki...
DE! Szerintem most anyósodnak nem lesz mibe belekötni hiszen írtad,hogy Grétike milyen jó baba.Nos ha ő jól viselkedik akkor az azért neked is köszönhető hiszen mindent megteszel,hogy neki jó legyen tehát TE JÓ ANYA VAGY!!Aki meg nem úgy gondolja az nagyon nagyot téééved!

Anitja!Köszönjük a dicséretet,de sajnos ő nem tejfől hanem inkább vörös,főleg ha rásüt a nap :cry: :cry: (terhesen ez az egy parám volt,hogy nehogy vörös haju gyerekem legyen mert nekem azok nem tetszenek annyira,erre itt van!De azért nekem így is gyönyörüséges ám :D )
ÉÉÉS Noel is egy tünemény,meg apája is helyeske!

Emese!Neked is köszi a dicséretet :oops: :D Apa igen nagyon büszke rá föleg amikor nekem nem akar dumálni bezzeg neki sikongat!!
Én is úgy tudom,hogy a hőemelkedést nem kell csillapítani mert akkor azzal csak gyengítjük az imunrendszerét!

Na megyek Jó éjt minden egyes gyönyörüséges babának és a kedves családnak :D

KépKép
juba

Jaj!Besz*rás Zsófi ebbe a pántos badyba!!!!!

KépKép
juba

Juba! Én azt szerettem volna pocakosan, hogy kék szemű legyen! És az lett! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Kösziiii!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Nagyon jó ez a spagettipántos body :D

Lányom kb 20 perce csinált nekem jóéjt csomagot
ráadásul szagosat :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Na akkor megint napsugarast... :D !

Most 5-kor ébresztett a hölgyemény egy 10 perces szopi kedvéért, én viszont már csak forgolódni feküdtem vissza, úgyhogy most én vagyok a zombi, stipi-stopp :lol: !

Babócák tündériek a képeken, méretek elképesztőek!!! :shock:

Spagettipántos top: 8) , nagyon szexis :D ! Ebben a ruciban azért látszik Zsófibabán, hogy kis husis :wink: :D :

Ruhaméretek: a múltkor Timi felsorolta, hogy Vikdanira 4 különböző ruha 4 különböző méret volt. Tényleg nem mérvadó a ruhák számozása. Mi "kicsi" babák vagyunk (védőnéni szerint 62,5 cm volt 2 hete :shock: ), volt 68-as ruhákat hordunk. Karácsonyra kaptunk 2 gyönyörű plüss rugdalózót, mindkettőt 74-es méretben (egyiket 9 hónapos, másikat 1 éves babáknak szánták :shock: ). Én jól elraktam a szekrény mélyére, de tegnap nem volt Pankusznak tiszta pizsije, így elővettem a "nagy" rugit, próba szerencse...háááát, még jó, hogy elővettem :shock: . Az ujját kicsit fel kellett hajtanom ugyan, de hosszra pont jó volt :shock: :o . Mi lett volna, ha őrzöm addig, míg 9 hónaposak nem leszünk?! :evil: Hát, valszínű nem kellett volna hordanunk őket :evil: .
dettyk

Itt van egy felvételi anyag a zenekar részére Pankáról :oops: . Remélem, megfelel a Sikolycica és a Nyikorgó Kertkapuk (SNyK) menágereinek :wink: :D :

http://videa.hu/play.php?v=dQ8CoYKkAnX3wfz1
dettyk

Juba nemáááá! A barátnőmnek göndör vörös haja van...úúúúgy irigylem tőle :oops: ! Most, amikor ekkora divat a vörös haj (és látom, Bertusnak világos a szeme), tiszta szerencse azzal születni :D . Én 13 évig festettem, és most újra el fogom kezdeni, mert "lélekben" vörös vagyok :D :twisted: .
dettyk

Dettyk! Velem is volt már olyan, hogy eltettem egy rucit - mondván még túl nagy -, és mikor elővettem, már kicsi volt... :shock: Nem baj, kistesónak jó lesz!

Naná, hogy látszik, hogy husimusi!!! Már klasszul lehet dögönyözni! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyébként ma reggel nagyon barom voltam! :oops: Letettem Zsófit a nagyágyra, mellédobtam a kanalat, meg az ampullát (nem érte el), én meg kiszaladtam valamiért. Szerencsére pár másodperc után visszajöttem, és azt hittem, a szivem megáll.
Zsófi fogja az ampullát, fele a szájában van. :shock:
Óvatosan (és aránylag gyorsan) az oldalára fordítottam, majd elvettem tőle. Huhh.... Azt hittem végigrohanok a lakáson a szivem után.
Egy pillanat alatt tudnak olyan dolgokat művelni... Bekapja, elveszi, eltűnik, felmászik, lenyeli....
Tudtam én ezeket, de a fene sem gondolta volna, hogy kiszúrja azt a kis izét mellette, és még tornázik is érte... :oops:
Jaj, jaj..... böte Anya! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnapi oltás: Tegnap este ugye hőemelkedése volt, végül is nem fürdettünk, mert nem akartam terhelni (bár nem tudom milyen szurit kapott, mert itt visongott, kacagott, meg repdesett :D ), majd 8-kor szopi és 8.20 körül már szunyált is.
Egyszer-kétszer megnéztük Apájával a homlokát - nem volt meleg.
És reggel 07.30-kor a szokásos Anyaelolvasztó mosolyával ébredt! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Nagyon el vagy tűnve!!!!!! Gyejeeeee!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na eldugulok, mert a végén teleírom az oldalt. :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gúdmorning!

Már megint a fogunk (ínyünk) keltett. :cry: Most meg okoskodjam ki, h hogy legyen a mai rendszer :lol:

Husi-musi dögönyözi Zsófi :lol:

Képzeljétek, tegnap felfedeztem, h van egy baba-mama torna DVD-m. Még nyáron kaptam a barátnőmtől, de feledésbe merült :wink: Gondoltam nekiállok. Lizi kb 3 percig lelkesedett rá, aztán nyügi volt. Pedig jó kis gyakorlatok vannak benne. Mondjuk mikor terpeszállásban a bokához kell tartani a babát, aztán utána innen fej fölé lendíteni... Hááát, még az én kis kb 6,4 kilós Lizómmal sem egyszerű, nemhogy a topic súlybajnokaival :lol:

silka
silka

Sziasztok Mamikák!
Timi! A body 84-es amit hordunk :shock: , viszont van 68-as rugi is, amit lemértem és tényleg 68cm, vagyis válltól talpig annyi tehát jó :lol:
Sóskát nekünk is mondták tegnap, hogy már lehet :shock:

Juba! Ugyanmáááár! Szerintem nagyon szép a vörös haj, és nem is biztos, hogy az marad, a szőke is bebarnul. Inkább az lehet a gond, hogy érzékeny bőrűek általában a vörös hajúak.

Emese! Tündibündi Zsófka! Ti szoktátok Őt dögönyözni? Én nem bírom ki és néha megbírkózom Noelt :oops: , még tetszik is neki :lol:

jövök méééég

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Gremese,
meleg lehetett a pite!!!
Milyen ampullát adsz neki?

Én kb 4 éves koromban otthon voltam anyukámmal, mert beteg voltam. Bedugta a lázmérőt és kiment a konyhába. Én meg nem voltam rest, és LEHARAPTAM a fölső kb másfél centit belőle. Persze nem szóltam neki. Aztán mikor kb 2 perc múlva visszajött, majdnem frászt kapott. Nem győzte szedegetni a számból a szilánkokat. Szerencsére a higanyt megúsztam.

silka
silka

Regi
Hidd el nem akartam csigázni, az egész családra ráhozták a frászt :)
Nagyon édi sikoly Szeli

Köszönöm a habszivacs puzzle hozzászólásokat Kaqk és Móni :)

Móni
Igen ez a kicsi koruk óta nagyon édes volt :lol: ezek a nagy lovak :)
Anyóóóós, mély együttérzésem...kitartás. Előre is egy kis plusz +++++++++++++++++++++++++++++++++Energia

Apám mekkora babócák.

Tünde
Cukiii.

Alvás témához nem tudom hozzá szóltam e már: Mi is valami olyasmit csinálunk, hogy ugyanúgy tevékenykedek, de azért a rádiót lehalkítom és persze nem kiabálunk, amúgy se szoktunk :)
De én mosok, mosogatok, mondjuk éppen nem porszívózok, de minden mást megcsinálok.
Egyedül annyi, hogyha este filmet nézünk a szg a szoba ajtó mellett van és akkor azt inkább fülhallgatóval nézzük, h ne zavarják a hanghatások. (Pl. a Lost-ban elég hirtelen zajok vannak)

Irina
:(

Juba
Szuperek a képek.
Kellett neked terhesen ilyeneket gondolni :lol:

Emese
Na ez már duuurva, ugyan miért nem mindegy az nekik???? Nem elég, h szerencsétlen embernek problémái vannak, még meg is alázzák, ahogy ott mindenki előtt megkérdezik?
Pisi vagy pisi kaki?? Fúúúú
Hát igen meg is akartam jegyezni a spagetti pántos body-t :lol: tiszta nyári sztárfotó :)
Huhhh hát az meleg lehetett. :shock:

Dettyk
SNyK :lol: ez olyan mint a New Kids on the Block :)
szerintem felvételt nyert :)

Hát Lilla engem is egy hatalmas anya szeretlek mosolyal ébresztett. Ugye reggel szopi után már csak ritkán alszik vissza, de én igen szopi közben :lol: és akkor ha befejezte vigyorog meg piszkál, hogy
anya itt vagyok ébredj már fel :) Ránézek nagy kómásan és akkorát vigyorog :lol:
Ezt most már majdnem minden reggel eljátszuk :)

KépKép
KépKép
fleur

Gremese:még a szivem is megállt ahogy olvastam! huuu netessék ilyent csinálni!!!!! milyen ampulla? jaj..
Szép méret nem mondom :wink: azt tuti lehed dögönyözni,olyan imádnivalók :wink: :)

Irina:mi meg csak így alszunk,hanyat nem hajlandó. :) Babakocsiban is max. fél órát bír alukálni,de csak akkor ha zötyög alatta. :shock: Pedig olyan jó levegő van itt, szivesen kiraknám többször is,de akkor állandóan futna minden,mivel sétálva bírja ki csak a kocsendájt. :shock: Apa meg nem hajlandó sétálgatni vele. :(

Kitartást az anyósokhoz!! Nem tudom milyen lehet,de biztos rossz,hisz ők jobban tudnak mindent. :x
varga tünde

Jaj elfelejtettem újságolni,hogy 7főn megfordult a drágám. Mindjárt korán reggel. :)
És a múlt7en pénteken most először 6.30tól este kb. aludt reggel 4.30ig. :) :) olyan furi volt nem tudtam miért kukorékolnak a kakasok azt hittem megörültek,de rájöttem,hogy milyen nagyot aludtunk.Tök jó volt. :) :) Persze azóta se történt meg mégegyszer,de nem baj ez volt az ajándéka nekem,akkor töltöttük be ugyanis a 4hónapot. :)
varga tünde

Jó reggelt!
Sziasztok.

Detti!
Neeem tuuudom megnézni! :(

Juba!
Én is vörös vagyok.
Persze festett ,egyszr vissza festettem barnára
utánna párom kérésére ujból vörös lettem.

Emese!
Eltudom képzelni legtöbbször enyém lányom is úgy ébred. :lol:

Silka!
Hát nemtudom hova gondolnak ilyen 6-7-8 kilós babákat csak úgy emelgetni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Most néztem a Reflektort, és rájöttem, ki az a színész, akiről beszéltetek. Ő játszott a 10 dolog, amit útálok benned és a Lovagregényben is :cry: :cry: :cry: . Viszont már a hócipőm tele van azzal, micsoda hírérték az, hogy pölö M.A. hányszor csináltatja újra a melleit :evil: :evil: :evil: . Na ilyenkor vágnám ki a tv-t a p*csába... :evil:
dettyk

Fleur, én is a New Kidstől loptam az ötletet 8) .
dettyk

Jó reggelt!

Egy hét után ma reggel tértünk vissza a rendszerbe!!!!

Ismét 8 kor kelt a kisasszony!!! Végre nem kell 5 kor kellni újra, már úgy örültünk hogy reggel eddig alszik.
Szóval megint rendszerben élünk. 8, 11, 14, 17, 20 az evések ideje!!!!!!!!!!!! Juhéj, lehet tervezni hozzá!!! Remélem nem kiabálom el!!!

Ma takarítok! :-( de szeretem végülis. :-) Jön anyu felügyel Emmára.
Ja Emma megint elkezdett beszélgetni. Ausztriában gondolom annyi inger érte hogy nmem beszélgetett,
de most itthon.... meg kell zabálni. Felvettem a telefonommal, most az a csengőhangom :-) Annyit beszélget, főleg elalvás előtt a kiságyban, beszél a macihoz, virághoz legalább 15 percig, elmeséli mi történt aznap vele, de napközben is mondja, csak akkor 1-2 percig beszélgetünk. Imádom a hangját!
Majd megpróbálom videóra venni és feltenni. bár én ebben nem vagyok nagy spieler.

na megyek mert egy óra múlva jön a dokinéni barátnőm, beadja a rotarixet! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

A járókás képek.

Kép
Kép
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Nagyon édes Ildike!!!
Annyira cukik a babák, mikor fogják és bekapják a lábfejüket :lol:

Mi is gyúrúnk rá, a térdünknél tartunk per pillanat. Megy az majd még tovább is :lol:

silka
silka

Jó reggelt!

Köszi csajok,azt hiszem akkor mégis megtatom a leánykámat még így vörösen is! :lol: (amúgy Anitja igen ez még nagy hátrány,hogy a böre extra érzékeny,nem is lehet fincsi illatu fürdetővel pancsiztatni csak a "se" szagu mosdókenőcssel :cry: )

Dettyk!Megnéztem a beszélgetős videjót :D nagyon édin csicsereg Pankesz!És nekünk is ugyan ilyen rugink van de nekünk már nem jó :cry: Úgy kaptuk ajiba,van hozzá sapi+kesztyü de a sapi már akkor se ment rá a buktájára mikor megkapta!

Emese!Milyen ampulla volt??Én múltkor a távirányítót hagytam mellette és csak egy percre fordultam el,aztán a síkításra visszafordultam és az a sz*r már ott figyelt a kezébe ,gondolom szájbavágta vele magát :cry:
Örülök,hogy Zsófi babának nem ment fel a láza :D

Mi ma megyünk oltásra kivi vagyok mennyit nyom az én drágám mert amikor felemelem érzem,hogy nem könnyü eset :lol:

KépKép
juba

Tündi! Ígérem, soha többet nem csinálok ilyet!!!! :oops: Egyébként a Konakion volt.
Én bevallom, nem adtam neki hetente, csak nagyon ritkán.
Egyrészt el is felejtettem :oops: , másrészt nem tetszik az egyik összetevője, ami a sósav! :shock:

Hörcsög! Nagyon jók a járókás képek!!! Ildike hogy fogja a lábát.... :D

Anitja! Bizony, a dögönyözés. Persze finoman kel közelíteni, mert mégis csak kisbaba, és a hortelen mozdulatoktól, hangoktól megijed.
Viszont kacag, meg kajabál, mikor a nyakába puszilok, és minden máshova is!
MEg szoktam görgetni a tengelye körül, nagyon élvezi!
Mindez akkor a legjobb, ha fürdés előtt pucérkodik! Na, akkor tekereg jobbra-balra, jár keze lába, és borzasztóan élvezi, hogy nincs rajta pelenka.

Kaqk! Nálunk dettó így jönnek az evések, amit Zsófikám maga alakított ki! 8, 11, 14, 17, 20! :D Én csak arra figyelek, hogy ha van még negyed óra a köv. szopiig, akkor még lekötöm Őt, játszunk, hogy ne legyen csúszás. Mert ha ezek összeadódnának, akkor 7-kor lenne az utolsó hami.
Persze előfordul, hogy pluszban csúcsunk, és 9-kor van az uccsó szopi, de ez a ritkább.
Éljen a rendszer! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

csúcsunk=csúszunk

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka! Mi is a térdünknél tartunk. Csak akkor fogja meg, ha a pelenkázón van, illetve ha pucér. :lol:
Bár ekkora sonkákat emelgetni... Nem csodálom, hogy nem viszi túlzásba! :wink:

Az oltásnak megvan a hatása, nagyon helyesen dolgozik a kis szervezete. Ő jókedélyű, ám 37,2-es hőemelkedése van.
Még 1-2 nap, és túl leszünk rajta!

Úgyhogy Anitja, jövő héten már semmi akadálya nem lesz a minitalinak! :wink: Addigra Ti is túl lesztek az oltás utóhatásain.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?