A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Én is itt, csak nehezen ülök le....

Kis betegeknek jobbulást, és a nagyobbacskáknak is természetesen!

Köszönöm a paradicsomos tippeket olyan ez a fórum mint egy sos segélyhívószám :D
Paradicsomos tészta volt lepaszíroztam gyorsan eltűnt!

Ma Zsuzsiék is becstlakoztak a sétába újra bélpoklosnak lett nyilvánítva a lányom kinézte a kiflit Zsu szájából de amilyen jószívű megosztotta :D

Emese!
Visszatérve a feszes harisnyára, hát igyekszünk.... :oops:
A kajás képek tutik ezekszerint nálatok is központi kérdés az evés :D

Vali!
Szenzációs mind3 nekem a 2-ke a kedvencem!

Na de Tündés cumi-tömeggel a szájában... :D

Danca, meg hát azok a szemek, Barbi hamar el fog kelni a fiad!

Veronikusz, Hanna!
Haj projekt majdnem meghiusult, de végül nem, Zsuzsi ma megdicsérte a melíromat, igaz csak véletlenül lett csíkos de mindegy... :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Csak azért kukkantottam be, hogy van-e hír Tündéről.... és igen...

Isten hozott Villő Boróka! Nagyon sok tejcsit és egészséget kívánok!!

Lara baba téged Istesn Éltessen első szülinapod alkalmából!!!

A képek szuperek!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ancsa!
Kérünk torta evős képet!

Orsi

borsa

Vali
Nálunk a habos-kádas a befutó! :lol:

Gyuzso
Pedig vártam az ötletet nagyon... :D
Bezzeg most hallgat a kis bestia (az egész kutya talán 3 kiló, kis tacsi keverék féle) :?

Paklincs
Tündéri a kép!!!
Kisjankó nagyon hasonlít Rád! :wink:

Veronikusz
Már jobban vagytok?
Gyógypuszik mennek!!!

Andi
Nektek is! Reméljük nem komoly!!!

Borsa
A pasasok szeretik a jóétkű nőket! :wink:

Kép
hanna09

Larának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!

Tündének pedig gratulálunk Villő Borókához!

Kép
tikó

TÜNDE!!!!!GRATULÁLOK A PICILÁNYHOZ!!!ÉS JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK!!! :D :D
Kép

LARA BABA! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL!!!MILLIÓ PUSZI

Kép
Vendég

Gyuzso,Dóri!most olvasom az évre vonatkozó terveiteket :D :D :D nagyon örülök, és remélem majd együtt örülhetünk a pocakosodásnak...
Akkor Tóth dokinál majd egymásnak adogatjuk a kilincset... :D :D remélem
Vendég

Akkor jövőre LAra Baba és Villő Boróka együtt ünnepelhetik születésnapjukat! tök jóóóóóóóóó :D :D

Kép

Kép Kép
Vendég

Gabi!
Neked meg azt szerettem volna írni csak kicsit lukas az agyam, hogy Encinél ezek szerint beköszöntött a dackorszak. Kipróbálja majd a határokat de ügyesek vagytok így meg találjátok majd az aranyközéputat! :D

Hanna!
Akkor jó ha nem zabálja ki a palikat a vagyonukból!

Dórihoz és Zsuzsihoz talán mi is csatlakoznánk... :D Csak Zsuzsi szóljatok előre hogy lány vagy fiú hogy ellenkező nemmel tudjunk készülni ;)

Orsi

borsa

Csak beugrottam, nagyon jók a fotók, neke ma harisnyás jön be a legjobban :)

Gabi: teljes szívből kívánom, hogy Te már nagy pocakkal add a kilincset :wink:

Borsa: kedvenc dokinknak lesz munkája az elkövetkező két évben, az már tuti. Mi majd lányra gyúrúnk, de az sem gond, ha fiú lesz, de azért ez még a jövő még sok időnk van.
Jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Borsa! örülök nagyon ha te is csatlakozol.....lányok ha a doki tudnámire készülünk,, :D :lol:
Dóri! nagyon aranyos vagy!!! :D
A lényeg: hajrá lányok!!! :D :D
de jó ilyen szép "tervekkel" kezdeni az évet... és Steffi is csatlakozik úgy emléxem...
Tiko??
Vendég

Gabi!
Nagyon jó a kép Enciről! Mindig vidáman ébred? Martin van, hogy sír, nem értem miért… :roll: És igen idén már pocakosként szeretném zárni az évet vagy négyesben! :wink:

Emese!
Én is csodálkozok mikor a szomszéd 18 hós gyermekét kocsiban tolja aki már fél éve biztosan jár, mindegy az ő dolguk. Lehet, hogy így kényelmesebb nekik vagy még hamar elfárad. Mi ma egy órát sétáltunk, aztán jól beebédelt aztán aludt 2,5 órát! Én meg nem tudtam mit kezdeni magammal. Hajmosás? Az meg mi? :? Olyan jók a képek!!!

Hanna!
Na jól van akkor nem vagyok egyedül a magyarázat gyártással… Néha már tök hülyének és bénának érzem magam :?

Borsika!
Na végre! Már kezdtem aggódni, nem értem mi tartott majdnem 1.5 hétig?! :x

Vali!
A fürdős nagyon tuti! :lol:

Zsu!
Hát nem jött be, de azért nem panaszkép mondom amit írok!

Andi!
Én tudok felíratni neked, de most nem szívesen mennék dokihoz. Gyógyuljatok gyorsan mindannyian!

Zsófi!
Minden rendben lesz! Jövő héten már hallod a szívhangját! Az a mennyi hang!

Tünde!
A két cumis kép! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, mert Apa még jön dolgozni, de gyorsan pár kép a mai napról.

Megérkezett a torta.

Kép

És ilyen finom!

Kép

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Ancsa!
Látom Lara nagyon örült a tortának...ez akkor most milyen is volt?????????????

Találtam egy jópofa képet Orsiról azt felrakom:

Kép

Kép

Kép
cukipofa

És egy tegnapi kép Daniról:

Már így vásárolgat a kis szarosom :D

Kép

Kép

Kép
cukipofa

És akkor pár kép az egyik ajándékról és a bontásról!

Kép

ez volt a csomagban!!!

Kép

és azért valami olvasnivaló is kell!

Kép

ancsaboszi

Na mennem kell mert Apa jön.

Cukipofa édesek nagyon!!

majd holnap jövök.

jó éjt!!
nyugodt éjszakát!!

ancsaboszi

Paklincs!
Nem, nem Gábor. Király Péter Dániel :D
Nagyon édesek a gyerekeid :D

Gyuzso!
WOW! Micsoda tervek!!!!!! :D Beindul a Ketteske projekt?

Hanna!
Fél fokkal jobban vagyunk, bár éjjel csúnyán köhögött Szofi. Nekem a torkom fájt. Katának már csak ritkán kell megtörölni az orrát.

Tikó!
Végre téged is látni!!! Még ha csak az avatar képes is miniben :D

Gabi!
Azt hiszem csak olvastalak és nem válaszoltam. Isten hozott a dackorszakba lépett gyerekek szülei között. Lehet felkötni! :lol:

Borsa!
Te is???? 4-es ultipartira gyúrtok??? :lol: szuper

Dóri! Steffi!
Ti is??? Hoppá!
Lassan bele kell húznunk, mert a végén én maradok itt egyedül aki nem lesz pocakos. :?

Cukipofa!
Éééééééééééééééédes Orsi!
És erről beszélek! Ilyen kis krapek kell nekem is :D kérem a receptet!!! Ez a receptkérés vonatkozik minden kisfiús anyukára is!!!!!!
Ha este hazajön a férjem, Szofi egy ideig át sem hajlandó hozzám jönni. :oops: :cry:

Ancsa!
Nagyon édes Lara! Hogy örült mindennek!
Nekünk is van ilyen pancsi-settünk :D

Tündét vajon mikor engedik haza? szombat? vasárnap?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!

Nagyon köszi a megnyugtató leírásokat a szülőszobáról. Nem tudtam, hogy lehet vinni cd-t, meg hogy van labda :shock: Nocsak! akkor nem fogjuk a mienket betuszkolni a kocsiba.

Csak még egy kérdés a légzésfigyelő támához: kinek milyen gyártmány van, milyet érdemes? Gondolom, ahol meg megveszem, ott úgyis mondják, hogy hová kell menni a tanfolyamra.

Mit szóltok, ma reggel már megmásztam a Gellért hegyet! Ugyanis mostanában éjjelente nagyon fáj és zsibbad a térdem, meg a csípőm, s a férjem szerint keveset mozgok. Szerintem más a baj.. nem lehet, hogy vizesedés vagy vérrög??? (hozzáteszem: idült hipochonder vagyok.. :D ) De most komolyan, nagyon zavaró..

Gyuzso, Emano
köszönöm a bátorítást a lakberendezéshez...ami eddig olyan messzinek tűnt (csempe, parketta, konyhabútor kiválasztása) az most hirtelen itt van a nyakamon és nem tudok hová kapni... :D
De hát én már csak így csinálok mindent... :D :D

Steffi,
lehet, hogy a posta is tudja a "férjezett" nevem (mert az apeh és a földhivatal egyből tudta :evil: , pedig még nem irattam át semmilyen igazolványt, és a postaládán sem!) ??? :lol:
Mindenesetre köszi mégegyszer, most tesztelem a baba magazint (abban is ugyanazok a kuponok, nem?) aztán ha majd márciusban is lesz felesleges kuponod, örömmel fogadom, de előbb küldök egy levél bélyeget! :D Ja, és az új címemet, remélem már akkor az lesz használatban!! :D
Amúgy jó a "feladó" matricád!
Vendég

Sziasztok!
csak gyorsan vagyok

Borzalmas éccakánk volt!
Balázs lázas 38,2-je van(leszámolva),folyik az orra!!!Várjuk a doktornénit!
Bálint jobban van,igaz elkezdett fájni a torka...
Én jólvagyok,csak baromi fáradt :roll:

Borsika
Milyen lesz az új lakás?És hol van?

Steffi,
köszi, aranyos vagy, de anya tudott rögtön 2 dobozzal szerezni!!! :)

Szuperek a képek!!

mindenkinek szép napot!!

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika! nekünk BAbysense van,és a MAdarász utcai gyerekkórházban vettünk. (asszem 35e volt, de bérelni is lehet)
és az előadáson is részt vettünk. Ajánlom ezt az oldalt, nézd meg
itt minden le van írva róla.
http://www.bolcsohalal.hu

Veronikusz! köszi a biztatást!! a mai ebédnél is hiszti hegyek... 3or öltöztünk ma át, mindig leönti magát-direkt.
2-3 kanállal kell ennie a kaját is.. :evil: nem is részletezem,most betettem az ágyba, aludjon egy kicsit. addig én is pihenek :lol:

Ancsa! tök jók a képek! de cuki LAra :D :D
milyen tortája volt??

Kriszta????merre vagy?
Vendég

Emano! jobbulást a fiúknak!!!kitartást neked!! :D :D sajnálom a rossz éjszakátokat, de reméljük már kifele jöttök belőle.

Tünde! már biztosan babázol 1000rel, sok-sok tejecskét nektek!!!

Memme mama???
Vendég

Ancsa,
köszönjük a fotókat!!! hogy örült!!! répatorta megtámadása :lol: :lol:

Emano,
gyógypuszikat elindítottuk!! remélem hamar kigyógyulnak a Fiúk és főleg te meg nem kapod el!!!

Borsika,
nem ugyanazok a kuponok!!!
az anyák lapjában "babaváró kuponok vannak, amit itt tudsz megnézni:
http://www.brendon.hu/campaign/Type.aspx?t=1
a babamagazinban meg itteniek a kuponok:
http://www.brendon.hu/campaign/Type.aspx?t=2
ügyi vagy a Gellért-hegy megmászással!!!
én rengeteget sétáltam még pocakkal, mondjuk a 26 hétig dolgoztam, akkor meg (túl) sokat vezettem és nem mozogtam
este meg lenyúltam a nekem járó talpmasszírt, persze csak óvatosan a kispapától! :wink:

Kati,
látom elmerengett a sörös-zsugoroknál!! :lol: :lol: édespofa!!
Orsi-Dani nagyon hasonlít!!!

Hanna,
akkor olcsó a csülökterápia, nem eszik sokat!! :lol:

Veronikusz,
Fürtöskék jobban vannak?? pusziljuk őket!!

Emese,
van ez így, kinek a csülök, kinek a kacsa!! remélem megfizetik a kárt legalább... :roll:

Gabi,
tényleg adogatjuk majd optimális esetben a kilincset!! :lol: ha dr. hájsz olvas minket, legalább tudja, hogy foglalkoztatjuk idén is! :wink:
mindenesetre először a Ti időtök jön (drukkolunk is ezerrel!!!), aztán a Steffi-Eniéké- Veronikuszé?, mi inkább ősz körüli projktben gondolkodunk, aztán lehet hogy máshogy osztják a lapjainkat! :wink:

kifingatta a családot Manó, én ledöglöttem 20 percre mellé, a nagyi is húzza a lóbőrt, de szerencsére Mica is elfáradt! :lol:
mondjuk én, Nagyinak hála, bevásároltam és az összes főzőhelyet kihasználva nagyüzemben főztem!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

köszönjük a gyógypuszikat!
virusos torokgyuszi kezdet,de nem kaptunk rá antibiotikumot!Azt mondta várjunk holnap délutánig.Ha akkor is marad a láz akkor kap gyógyszert!Addig nurofen, fluimar,sok folyadék!

Bálint már jobban van csak nem tud enni szegény!!Kapott lóadag gyógyszert!!!(Antibiotikumot)

Gyuzsó
mit főzől??

Ja én jól vagyok (még) :wink:

Gabi
jólvagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
remélem hamar gyógyul!!! nurofen hátha elég lesz!!!
brokkolikrémleves, borsóleves rántás nélkül, Micának brokkoli+répa (brokkolit kivégezte :lol: ), tejszínes-baconos penne, előkészítve a holnapi ebéd is :lol:
vigyázz magadra!

Kriszta,
Pocaklakó?

Orsi,
Ede vagy Irén? :wink:

Memme..?

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
köszi picit jobban vagyunk. :D
Mi az hogy őszi projekt? ősszel kezditek vagy hogy akkor már érkezzen? Mert akkor bele kell húzni! :D

Gabi!
engem csak egy nyugtat meg ezzel a dackorszakkal: hogy egészségesen fejlődik. Az lenne baj, ha az ő korában még nem lépett volna bele. Illetve pontosítanom kell, mert már mind a kettő benne van. Tegnap Szofi kint a konyhában hisztizett, vonaglott a földön, mire Kata: "Anyuci menj és vedd fel Szofit!" Mondtam "nem, mert hisztizik" erre Kata: "nem hisztizik, csak sír" Betojás! ezt a szolidaritást. :? :shock: :lol:
Ja! ma reggeli ébrsztés a következő képp történt: Szofi mocorog, majd lefejelte a hátam (oldalamon feküdtem, enki háttal) majd mikor felé fordulok, széles vigyor. :lol: :lol: :lol: Persze én is rögtön röhögtem. Két kis szaros, de mégse lehet rájuk haragudni. Büdös kölkök! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano!
gyógypuszik mennek! :oops:

Emme pedig be van jelentkezve :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emme = Memme :oops: bocsi

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szegény kis betegek sok sok gyógypuszi mindenkinek!

Zsuzsi!
Kifejezetten Irén... :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Apa elutazott, így remélem este majd lesz időm visszaolvasni.
De addig is ha valaki ráérne egy találos kérédés!

Ki a gyönyörű szöszi kisfiú a képen???

A képek alig pár órája készültek.

ismerkedünk, eddig még csak vizben taliztunk szárazföldi terep még idegen :lol:

Kép

nagy munkában! :wink:

Kép

volt ám sok közös móka is, csak hát nagyon gyorsak! :wink:

Kép

ancsaboszi

Veronikusz! tök aranyosak ezek a lánykák :D én sem tudok ráharagudni,sőt sokszor kiröhögöm,mert én sem tudok mit csinálni, ő meg néz,hogy most akkor Anya rendben vagy?
kérdeztem a rokonságot is,hogy kinél mi a helyzet? ők is ezt mondták, dackorszak I.fejezet. én meg azt hittem a hasfájóskorszaknál nem lesz rosszabb :lol: a kis naiv
Tegnap azért megszeppent a drágám,mert vendégségben ahol voltunk a 2 éves kisfiú eléggé odavágott neki néha.nincs hozzászokva hogy harcoljon a játékért..ott pedig tesók vannak, így hát megy aharc. De azért túléltük :D nem avatkoztam bele, hagytam hogy "normális"keretek között lerendezzék. Oviba se lesz másképp. :D De úgy látszott rajta,hogy görbül a szája,-nem értette mi van,mert ő mindenkinek odaadja a játékait. :D
kiváncsi leszek,ha majd nálunk is lesz tesó,akkor milyen lesz...
Vendég

ANcsa! csak nem BArimami kisfiát látjuk a képen???
Vendég

Daniiiiiiiii és Larababa! de édesek :D :D :D
Vendég

Ancsa én tudom én tudom Dani megismerem a gyönyörű szemeiről! Nálatok is érik a szerelem :D Milyen csini Lara baba

Orsi

borsa

Gabi!
Megelőztél :D

Orsi

borsa

Ancsa! ugyanilyen szőnyegünk van nekünk is :D IKEA ugye?
na meg ez a fotel is... :lol: egyre jár az agyunk :D
Vendég

Gabi!
Tök jó hogy hagytad hogy egymás között rendezzék le a dolgokat így tanulnak a legjobban :D

Orsi

borsa

Borsa! most 2er is egyszerre írtunk :D
Vendég

Igen :D Hú nálatok is ilyen tetü lassú ez a babanet?

Orsi

borsa

Borsa,
engem kidobott... nem tudom, mért várja meg, amíg megírom amit akarok, aztán gizdul...Persze, neki nem kell vasalnia...

Gabi,
szerintem ne légy olyan kiváncsi, élvezd ki ezt a pár viszonylag nyugodt hónapot, aztán úgyis megtudod :roll: ... Majd mikor hazaviszed Encinek a kistesót, számodra is nyilvánvalóvá válik, hogy ki az, akinek biztos nem adja oda a játékait... :D :D

Ancsa,
látom, alakulóban az új álompár. :wink: Bár ahogy a tortafalós képeket elnéztem, Daninak is résen kell lennie, ha jó falathoz akar jutni Lara mellett...

Most már nagyon kíváncsi: Tóth doki az mért dr. hájsz?

Kisjankó tegnapi a kanapé alól:
Anya, volnál benne(?) olyan szíves, hogy kiszabadítanál a kanapé alól, mert beszorultam. :shock: :shock:
Nálunk spártai a fegyelem, drákói a szigor, de esküszöm nem tőlem tanulta...

Kép
Kép
paklincs

TÜNDE!!! NAGYON-NAGYON GRATULÁLUNK NEKTEK ÉS SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK A KISASSZONYHOZ!!!

Nahát, nahát, csak nem Dani van a fotókon??? :D :D :wink: :wink:
Meg kell mondjam, h még mindig tele vagyok, életem legfinomabb répatortáját ettem, ráadásul még csirkét is sütött Ancsa, danival jól degeszre tömtük magunkat, bár Lara étvágyát nem bírtuk felülmúlni!
:D Dani kezdetben kissé félénk volt, őaz a lassan barátkozós típus, de a végén már az se zavarta, ha Lara a nadrágjába csimpaszkodott! :wink:

Emano, szegény Balu, jobbulást nektek!!! és jók az új vonalzók/avatarok!!

Vali, szuperek a képek, nálam a harisnyás és a fürdős a best, nem tudok választani!!

Kati, a te képeid is szuperek, férfi létére így szeret vásárolni? :D

Borsika, hú, de aktív vagy, nem semmi!

Ancsa, jók a tortaevős képek, nem csoda, h így tömte magába, tényleg issteni!! :lol:

KépKép
barimami

Emese, te képeidet kihagytam, pedig nagyon aranyosak, nálam a céklás a nyerő!!! és persze Kisjankó modora irigylésre méltó! :lol: :lol:

KépKép
barimami

Kép dj Emma

Kép ez túl hosszú....

Kép csak a rap :D

Orsi

borsa

Gyerekek,
ma elérkezett az, amiért eddig kinevettem a kismamákat:
emlékezetből borotváltam! Ugyanis szögben már nem látok...
A másik ilyen a "nem csapja orrba a lengőajtó", de azt még megpróbálom kivédeni egy ideig... :D :D
Na, bocs az intim témáért, de ez kicsit megviselt...

Kép pocakfoto

:D Cukipofa
nagyon jók a képek, látom, bevásárlás közben egyből "kóstoltok" is :D nagyon hatékony!

Emano,
jobbulást!!!!
A lakás az Alkotás utcán van (xii.ker), szerencsére nem oda nyílik, hanem egy kis csendes utcára. A TF-fel szemben, MOM parktól nem messze, ha így segít. Ja és már alakul, de még messze van az előre... :)

Gabi,
köszi a tippet, mindjárt meg is nézem a linket!

Gyuzso,
jó, hogy mondod, meg is néztem, s úgy nézem, a babás kuponok nekem még ráérnek egy ideig.
Egyébként jó vétel lehet egy kiságy 10 ezerért? Azt hittem sokkal több (a babakocsiárakból kiindulva)..
Egy ismerős azt mondta, a lehető legmagasabbat vegyem, mert akkor még sokáig bele tudom rakni ha csak biztonságban akarom tudni a babát. Van ebben valami?
A talpmasszír milyen jó ötlet! Nekem is van (olyan kis sima, fa, görgős), akkor használtam mikor még irodában dolgoztam, de most előásom a szekrény aljáról!

Most elrohanok a piacra, hátha hozzám vágnak még valamit, aztán újra itt vagyok. Apa jön haza, aszongya, úgy érzi, beteg, feltankolok természetes c-vitaminból.
Vendég

Borsika
A Heim Pálban nekünk az Angel Care légzésfigyelőt ajánlották

Orsi

borsa

Sziazstok Lányok!

Borsika!
Hát Neked szerencséd van, hogy ezt meg tudtad teeni emlékezetből...én Orsinál úgy be voltam szarva, hogy majd valaki leborotvál szülés elött, hogy megcsináltattam a férjemmel :oops: :oops: :oops: :oops:
De nem úsztam meg...szülésznő nekem esett borotvával :?

Borsa!
Szegény drága kicsi lány :D mit műveltek vele :wink:
Hogy szokta egyébként enni a kiflit????? Nem öklendezik vagy nyeli félre????? Dani olyan kis ügyetlen még...

Barbi!
Naná, hogy szeret...így neveltem :D

Szóval Lara és Dani...és mi van kibontakozóban???????? :lol:

Veronikusz!
Hát ez a két csaj, nagyon jó fejek!!!!!!...eszméletlen jó dolgunk van tulajdonképpen, ugye??????? Nincs is jobb két időnként hisztiző, akaratoskodó,tésztáthozzánkvágó kis lurkónál :D

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
már megszokta hogy bolondok a szülei :D
Kiflinek csak a belét kapja apró darabokban de nagyon jól boldogul vele úgy csinál mintha rágna ami vicces mert egy darab foga sincsen de mivel Zsu szerint para család vagyunk mindig van kéznél egy kis víz :D

Orsi

borsa

Sziasztok Lányok!

Lehet, hogy tudtok valami okosat mondani: Dorcsinak meg van duzzadva a felső szemhéjja. Nem piros a szeme (a duzzanat sem), nem váladékozik, nem csipás, nem érzékeny a szélre sem. Mi lehet ez? Voltunk doki néninél ő nem tudott rá mit mondani, de azért írt fel egy tobrex nevű krémet amit vékonyan kell a szemhéjjára kenni. Meg adott egy beutalót laborba, vizeletet kellett leadni, holnap délután lesz meg az eredmény. Szerintetek???

...és akkor pár kép

kis éhenkórász
Kép

Dóri! nekünk is van 2 cumis képünk :D

Kép

cicának festve

Kép

Kép
tikó

Gabi, Ancsa,
nekünk is van olyan szőnyegünk, csak drapp kék mintával! :lol:

Tikó,
allergia..? mindenesetre antibiotikumot írt fel, majd elválik..
nálam a cicás a menő!!!

Ancsa, Barbi,
de jó, volt születésnapi parti a szárazföldön!!!

Orsi,
csak a rap!!!

Veronikusz,
ősszel állnánk neki.. :lol: kivéve, ha hamarabb sikerül :lol:
2 kis fürtöscsaj hihetetlen!!!! annyira drágák!!! :lol:

Eni, Steffi???

Végigbőgte az uszit, álmos volt vagy nem tom... majd vasárnap lehet bemegyünk pótolni, hátha jobban sikerül... :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Tiko!nem lehet hogy árpa? nem tudom,de apukámnak szokott lenni, és neki piros a szemhéja olyankor..meg duzzadt

Paklincs! Tóth doki azért doktor hájsz mert dr,House-ra hasonlít. Mármint néha a hangulata,humora , frappáns megjegyzései stb. És Merci kislánya,Olivia nevezi Drhouse-t dr.hájsznak. innen a név
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?