Jaj! Azt se tudom, hol tartottam…
Emese! Gratulákok a méretekhez! Nem semmi!
Sírásból kacagás?
Egyetértek anyukáddal. A mi dokink is ezt mondja.
Sőt azt is szokta mondani, hogy a láz igazából jó dolog, mert dolgozik a szervezet, és nem is azt kell nézni, hogy hány fokos, hanem hogy a baba hogy viseli. Ha 38-nál is nevetgél, nem kell semmit tenni, de ha 37-nél sír, rosszul érzi magát, akkor le kell vinni neki. (A számoknál csak hasra ütöttem, remélem, értitek a lényeget, hogy mit akartam írni!)
Nagyon szép Zsófi azon a pelenkázón. (Egyébként már Szeli is lelóg róla.)
Jaj, Zsófi fogáról jut eszembe, hogy a kozmetikusom mesélte, hogy neki anno azt mondta a védőnője, hogy a tápszeres babáknál hamarabb jön a fog… Már megint az általánosítás! Agyrém! Igaz,
Irina?
Tünde! Nagyon édesen cumizza az ujjacskáját.
Silka! Hát ez tök jó! Vajon miről beszélgettek?
Irina! Ezt én is megfigyeltem, hogy Szeli az elején sokkal mélyebben aludt.
Móni! Szorítunk, hogy legyen lelki erőd anyósodhoz!!! Kitartás!!!
De azért mentek szombaton úszni? Mi igen!
Juba! Olyan titokzatosan néz Bertus! Nagyon csábos!
Ne aggódj! Majd mostantól tetszeni fognak a vörösek is!!! Az tuti! Egyébként meg lányban szerintem szép!
Maggie! Csak nem szakács lesz a fiadból?
Anitja! Aha, régi a brrr. Odaírtam a dátumokat is a megjegyzésbe. (Most hirtelen nem is tudom fejből). De akkor meséltem is, hogy a tükörnek produkálja magát, aztán pár nap múlva abbahagyta. Pedig akkorákat nevettem rajta!
Agyaltam megint ezen a
cumi dolgon, ugyanis Szeli éjjel 2 óránként ébredt, és ugyebár cumival fél másodperc alatt visszaalszik. Lehet, hogy egy idő után visszaaludna magától is, csak akkor kicsit sír, ettől meg Apa tuti felébred, aki napközben fizikai munkát végez (nem szeretném, ha leesne valahonnan). Így viszont totál rászokik még jobban a cumira (igaz csak alvásnál, de akkor is). Az ujjacskáját egyrészt nem találja meg, viszont ha meg is találná, akkor se biztos, hogy nem a cumit adnám inkább a szájába, ugyanis Zsolti 8 éves (!) kisfia a mai napig úgy alszik el, hogy a mutató ujja a szájában. Plusz az unokatestvéremre is valami 12 évesen is rá kellett szólni, hogy nem szopja az ujját (végülis nem tudom, mikor sikerült leszoknia). Szóval ebből a szempontból viszont mégis jobb a cumi. Csak hát én meg zombi vagyok ilyenkor. Persze ez nincs minden éjjel. Valószínűleg akkor csinálja ezt Szeli, amikor felszínesebben alszik. Lehet, hogy megint visszatérek arra, hogy az utsó két etetés között nem hagyom aludni, csak hát az a 4 óra meg rengeteg neki. És olyankor meg nyűgös nagyon, sír, és semmi mást nem tudok csinálni, mert csak úgy jó, ha ölben van.
Nincs valami ötletetek??? Mi lehetne még megoldás???