A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Megpróbáltam visszaolvasni pár oldalt, de napokra visszamenőleg nem megy...

Gitka! Csatlakozom azok táborához, akik nem "élvezik" a terhességet.
A lányommal minden percét kiélveztem, egy csoda volt, de most, másodszorra már egyre türelmetlenebb vagyok... szeretném már a kezemben tartani.
Igaz, hogy még csak kicsivel vagyok túl a felén, de egyre nehezebben mozgok, ha felmegyek a lépcsőn alig kapok levegőt, és hát Lilit is emelgetnem kell... és már a visszerem is baromi gáz..mi lesz majd ha még felugrik pár kg???!!...szóval lehetne már május :(

CSajok, nagyon csinik vagytok, szépek a pocik!!!

Csöppke nem reagáltál!!! Írtam privit, hogy bekerüljek a májusi táblába....

Gabi

KépKép

KépKép
gabcika

Mary!

Nekem múlt hét előtti héten 68kg-ot mutatott a mérleg, múlt héten 66-ot, most megint 68-at... nna??? Lehet ruha, másik papucs, vastagabb nadrág, felső, vagy ha nem reggel a nagydolog után méreckedsz, akkor is más... szóval no para!

Nálunk ez az esküvő dolog nagyon mókás volt. Mikor megismertem Zolit, beszélgettünk az esküvőnkről is.... kiderült, ugyanakkor volt nekik, mint nekünk, 2000.szept.16-án... a gyerekeink pedig 2001-ben születtek, csak Atis januári, Evelin áprilisi... ez volt a szép... és persze mindketten elváltunk majdnem ugyanabban az időben, csak egy év eltéréssel. Ő tavaly február elején, én hétfőn! :lol:
Van vajon a sorsban valami vagy minden csak a véletlen müve??? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasni, de nem biztos, hogy mindenre emlékszem is... :oops: :?

Gitka! Köszönöm a gyógyszertippet. Szerencsére csak az ijedtség volt nagy a tegnap. A köhögés mára már elmúlt. Az biztos, hogy a tegnap nagyon jól esett a narancs és lehet, hogy segített is. :?

Nicci! 30 hetesen 1600 g a babád? Gratulálok a nagyfiúhoz! :)

Xsara! Nagyon boldog szülinapot! :)

Zorroné! Örülhetsz, hogy ilyen segítőkész a főnököd! :)

Nono! Biztos nem lesz kellemes a 24 órás vérnyomásfigyelés, de a babáért mindent... Kitartást!

Mamacka! Egy anya akarattal nem tud ártani a gyermekének! Mivel te nem tudtál róla, ezért biztos nem is lesz semmi baj! :)

Szösszenet! Gondoltam, hogy vagány csaj vagy, de hogy ennyire bátor is... Én biztos féltem volna olyan magasban. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ja... nagyon örülök! A férjem megvarrta a függönyt és a sötételőt a babaszobába és ma végre fel is tettük! Kezd alakulni a szoba. Remélem nemsokára már lesz benne ágy is. :) :D

És még valami... Lituka! Nekem is elküldhetnéd priviben a recepteket, ha nem gond. Tavaly nyáron vettünk mi is kenyérsütőt. Mindenféle recepttel kísérleteztünk, aztán félretettük. Ha neked van egy tuti recepted, akkor újra megpróbálnánk...

Cinyke! Gratulálok a 30. héthez! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

nono: nem gáz az a 24órás vérnyomásmérő annyira mint ahogyan a dokid mondta... :) el lehet viselni.Hidd el tudom,hiszen most január 21. 12.30-tól volt rajtam is 24órát.Kitartást hozzá!!Engem csak az idegesített benne,hogy sokszor kilazult a mandzsettája,és újból fel kellett rakni...de szerintem ez készülék függő,meg hogy milyen régit fogsz majd kapni.Tudod...kopott-e a cipzárja...

levelibeka: én is ma töltöttem be a 30.hetet!! :lol: :lol: Gratulálok!!Örüljünk együtt!! :D :D egy napra vagyunk akkor kiírva?? :lol: :lol: ez tök jó!! :D

nicci: tényleg...mostmár beugrott a neve!!Nyirati Ildikó. :D Hát meg tudom érteni a szomorúságodat,mert én amikor nála vizsgáztam,teljesen azzal az érzésekkel hagytam őt ott,hogy kár hogy nem ő a nőgyógyászom. :wink: Tündér nő!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

hjajjjj nem a cipzárja kopott... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hanem a mandzsettája!!!!! :lol: Jézus ekkora hülyeséget hogy írhattam??? :shock: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó! Neked is gratula a 30. héthez! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

jah és bocsesz a hülye kérdésért de mekkora rucikat kell venni? 56osat???

összeirtam a kezdőcsomagot ennyi elég vagy sok vagy kihagytam vkit S.O.S. segítsen vki tapasztalt...mert anyummal csak összevezünk..szerinte nem kell csak maibe hazahozom 1 db ruci utána meg legyen angolpolyába..de én nem ugy szeretném..

na szoval lista: 2 db rékli
1 db kisgatya
1db együttes kisgatya és hosszuujju felső
2 hosszuujjas lábas rugi
2 ujjatlan lábas rugi
2 db kardigán a rövidujju rugikhoz
1 or 2 ?? hálózsák...(én azt hittem a kombidresszre rárakom és nappal is lehhet benne anyum szerint nem pedig nem vastag amit kinéztem)
3 db hosszuujju kombidressz
1 db ujjatlan és 1 db rövidujju kombidressz
2 sapi és zoknik

na szerintetek..teljesen elvagyok keseredve..abszolut nincs segitségem :(
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:40-kor.
Vendég

Köszi a gratulát :)

Nicci: wow, gratula a naaaagy babához :)

Nono:nem olyan rémes szerintem a 24 órás.. meglátod, mikor túl leszel rajta, azt fogod mondani, hogy ennyit a babádért simán bármikor megteszel. Tudom,hogy én könnyen beszélek...

Nekem meg megint el kell mennem cukorterhelésre :( Most voltam január 7.-én, de mivel elköltöztünk az új helyen a cukorgondozó nem fogadja el az előző véleményt és megint megterhelnek. Ismét 75g cukor, meg előző este éhgyomor. De hogy minek?!?!?!?! Teljesen felesleges erre pazarolni a pénzt, ugyan , mikor tegnap kezdtem a 200g-os diétát, mi a f**e változhatott azóta?! :shock:

Cinyke

levelibeka

Csináltam képeket a házunkról!
Remélem, nem uncsi... :oops:
Kép Nappaliból fényképezve a konyha és étkező
Kép
Kép Nappali Még mindig áll a karácsonyfa is
Kép Bogi szobája
Kép Ez a fürdőszobánk
Kép
Kép mi szobánk
Kép Vendégszoba Kép Folyosó Kép Előszoba Kép Előszoba

Tényleg bocsi, ha valakit untat... :oops:
Egyébként milyen???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:40-kor.
Vendég

Mezsó, tényleg, egyszerre fogunk szülni! :lol: Gratula a nagy 30-hoz!!!

nono: szerintem tuti,hogy pasi volt. Én most kezdem jól érezni magam, az elmúlt két trimeszter nem volt jó egyáltalán. De akkor se lebegek 20 centivel a föld felett. (Talán,ha majd elérem a léghajó-súlyt, és elég babot eszek, felemelkedek. :lol: )

lituka: vannak összeállított babakelengye-tanácsok, azt hiszem itt a babaneten is, de van olyan topic is konkurens oldalon, ahol leírták,hogy mi teljesen felesleges, szerintem érdemes rákeresned!
Arra azonban én is kíváncsi vagyok,hogy miért nem jó a babának a hálózsák nappalra (melegben body+hálózsák, hidegben body+rugi+ hálózsák) mikor úgysem tudja még megkülönböztetni a napszakokat? Valaki?

Cinyke

levelibeka

Lituka!

Jó a lista, ha ezek 56-osok.. mert abból talán elég is ennyi..
A hálózsákhoz: nyugodtan lehet benne a baba nappal is (anyudat azért nem értem, mert szinte ugyanolyan, mint az angolpólya) ahogy irtad egy bodyval. Egy vastagabb ujjatlan hálózsákot én javasolnék, hogy vegyél, 62 vagy 68-ast, amilyet Szössz is vett és énis tettem fel... :wink: Egyébként a két db vékony hálózsák ok, az lehet vagy 62-es mindkettő vagy egy 56-os és egy 62-es, nekem van 56-os is, de van, aki a nagyobbra esküszik... nekem a fiúk elvesztek benne... :roll:
Réklit szeretnél??? Most dobtam ki vagy 10db-ot.... sosem használtam, most sem lesz. Nekem idegrángásom van tőle, annyira utálom. Ide hajtom, oda hajtom és nem marad meg sehogy a gyereken. Az ingekkel is igy vagyok, abból is van vagy tiz db, de kidobásra vár... :roll: De ha szeretnél rá adni, akkor tedd, nem beleszólás csak hozzászólás volt. Mindenki mást szeret.
Zokniból se vegyél nagyon sokat, úgyis csak a lábnélküli rugik vagy a nadrágokhoz adod rá és nézd meg, hogy mennyire szoros a gumija, nehogy nagyon vágja a kis lábát majd!
Uhh, egyenlőre ennyi jött....
Vendég

Lituka!

CSatlakoznék Nonohoz: a rékli szerintem egy baromi felesleges dolog, helyette csak bodykat használtam Lilinél.
A kórházban adtak a babókra réklit, az angolpólya alá, nahát mondanom sem kell, hogy állandóan felcsúszott, megcsavarodott, kedvem lett volna letépni a gyerekről... :twisted:
Mi pólyát nem használtunk, de embere válogatja, van aki anélkül fél megfogni egy újszülött picurkát.
És a textilpelus tényleg nagyon hasznos, én a kiságyba is mindig tettem a feje alá, meg a pelenkázóra is, És szoptatásnál is jól jött, mert ahogy elkezdett szopizni az egyik mellemből, a másikból is elkezdett spriccelni a tejcsi... :lol:

Mary!
Szép a lakásotok!! :)

KépKép

KépKép
gabcika

Kamilla - Nem írtam, hogy gáznak tartom a rózsaszín inget ..
Egyszerűen, ha az én férjem abban jönne haza, vagy azt szemelné ki shoppingolás közben .. hát, sírva fakadnék .. hogy elrabolták az UFO-k, mert az én szerelmem ilyet nem néz ki magának.
Az én/mi magánvéleményünk, hogy férfiatlannak tartjuk :) :D
De nem vagyunk egyformák - nem egy az ízlésünk, és ezért szép az élet :) és ezért izgalmas dolog a párválasztás .. a szerelem :)

Gumimaci
- A para-sailing az csoda volt :D :D Egyáltalán nem volt félelmetes .. pedig már Pici Alíz a pocakban volt .. akkor volt pár hetes :) (6-7 :lol:) .. de ott fent csak lebegsz, és gyönyörködsz a tájban :)

Valaki belinkelt egy "Lucky Vampire Gang webáruházat" .. elfelejtettem ki, de nagyon köszi :D körbenézek :)

Bambi - Cuki az a felső .. igen, én terveztem, hogy nyomatok 1-2 rugit .. :)
Black-Out logós tuti lesz neki .. meg 1-2 jópofa. Csak össze kell gyűjtsem a mintákat, meg szereznem kell egyszínű bodykat (de az tesco lesz :D)

Csöppke
- Tuti fini a kenyér .. jajj de kívánom a friss meleg kenyérkét .. rá egy kis tonhal citrommal .. nyami :D

Kép
szösszenet

Mary!
Húú, de irigy vagyok ám rád! Gyönyörü ez a ház, igazán ügyesek vagytok!!! De szeretnék énis egy ilyen szép saját házat, ami tágas nappalival kezdődik és saját szobákkal.... :oops: :D

Hát én ma mit müveltem a konyhában.... te atyavilág! Elkezdtem palócburgonyát csinálni ebéd-vacsira... odatettem a pörit, zöldségeket megpároltam, néztem az órát, dejó, megfő a pöri, csak összekeverem és kis tejföl oszt kész is a kaja... gondolkodtam erősen a tüzhelynél, hogy mit hagytam ki belőle. Mikor már megvolt minden, akkor jöttem rá a kaja nevére, palócBURGONYA... nagggyon kemény vagyok! Ez már tényleg extrém eset! A burgonya... gratulálok Ágnes... igy vagy fél órával később lett kész! Ez már gondozásra szorul szerintem!! :lol:
Vendég

Mary! Nagyon szép, tágas a házatok! Már csak ti hiányoztok belőle! :)
És engem egyáltalán nem untatnak a képek, sőt... szeretem nézegetni őket. :)

Cinyke! Nem értem miért nem fogadják el az előző eredményeidet?! Mit tudnak ők másképp nézni? És ha nem mondtad volna meg, hogy elköltöztetek? Mi is decemberben költöztünk. De még nem változtattuk meg a lakcímkártyát és így nem megyek más orvoshoz és védőnőhöz a terhesgondozóba. Majd szüléskor bejelentem az új címet, mert akkor már fontos lesz a védőnő miatt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Húú, Nono, dejó hogy irtad a cicispriccet a szopi közben, már irom is a listára, hogy anyatejgyüjtő kagyló!!!
Én ugyanis használtam szopinál, és azt a tejcit is eltettem, ami abba folyt... minden cseppje kincs... :wink:
Vendég

lituka! Kising + rékli helyett (ez már elég elavult) inkább body + rugi! (rövid és hosszúújjú mindkettőből) Én is hallottam, hogy jobbak a lábas rugik! (body és rugiból én azért többet veszek! főleg 56-ost de pár 62-est is)

Ha zoknit veszel (én is vettem) akkor van olyan, ami visszahajtós, az bizti nem vágja be a kis bokáját!

Kell egy-két kocsikabát is. (én hosszú ujjú gombolósat vettem) Magyarul kardigán.

Hálózsák! Ez nehéz kérdés nálam is! De a 68-ast szokták mondani, hogy annál kisebbet ne nagyon. Vannak vastagabbak, vékonyabbak. Szerintem mindkettőből érdemes venni.

Tetra pelust is vegyél sokat! Pl. feje alá is az kell. nem kell még párna meg ilyenek.

Törülköző: első időszakban a tetrát javasolják, de biztos jó a 100% pamut is! (esetleg frottír később)

Ja igen sapi is kell pár darab.

Kép
gabo001

Ollem, nekem nagyon tetszik a ház! Az a sarokkád :wink: , ilyet én is elfogadnék. Szépek a színek is. Mi hiányzik még egyébként, hogy készen legyetek?

Réklihez: én megmutattam anyukámnak és anyósomnak is, milyen egy body, és hogy állítólag mennyivel praktikusabb a kisingnél. Nekik nagyon szimpatikus volt, egyikük sajnálkozott is, hogy az ő (vagyis mi) idejükben ilyen még nem volt. A védőnő egyébként nekem is olyan listát adott, amin még rékli van.

Ruhaméretekhez: tényleg vannak elméretezett ruhák a boltokban, vagy egyszerűen csak különböző gyártók különbözőképpen méreteznek, nem tudom. Mostmár résen vagyok, sajnos egy-két darabból sikerült bevásárolnom, hogy más méretű (pl a C&A-ban). Jó, persze el lehet használni biztosan. Erre viszont nem is gondoltam, hogy összemehet, pedig logikus.
Vendég

Sziasztok,

1 órája olvasok vissza, pedig napközben benéztem...

Ercsi,
én is minden héten berakom a piercinget, hogy ne nőjjön be, de a helyén lilás elszineződés van.

Lituka,
Te aztán jó helyen laksz!!! Szurkolnak, hogy menjetek szét? Milyen kedvesek az emberek!!!! Egyébként én már nem foglalkozom a babakelengyével. Még sose láttam két egyforma listát.

Réklit egyébként mis is kaptunk. Szerintetek kitől?? Naná, hogy anyóstól!!!!

Mary, Szőlő gratula a 26. héthez. Levelibékának és Mezsónak meg a 30-hoz!!

Csöppke,
de ennék most meleg és friss kenyeret!!!!

Xsara!
Boldog Születésnapot Kívánok!

Kép
emi29

lituka!
elküldenéd nekem priviben a kuglóf receptet? (a kenyérsütőgépeset) Köszi!

Kép
gabo001

Mary,
csatlakozom a többiekhez. Egyáltalán nem untatsz a képekkel. Jó látni, hogy hogyan alakul a házatok. Nagyon otthonos lesz!!

Én szokás szerint megint ki vagyok. Pont tegnap mondtam a kolléganőimnek, hogy rohadtul szégyellem magam, de úgy szeretném már, ha eltűnne a pocakom, persze azt meg nem szeretném, hogy most szülessen meg Lili.

A muinkahelyemen pedig továbbra sem kímélnek. Néha még ebédelni sincs időm. Értékeléseket csinálok, interjúztatok, viszem a csoportom ügyes-bajos dolgait…. Tegnap és ma komolyan még ebédelni sem volt időm!!! Ma már annyira kiborultam, hogy amikor már úgy éreztem, hogy nem bírom tovább kiszaladtam a klotyóba bőgni egy kicsit. Aztán mosolyogva felkészülten mentem a következő interjúra.
A főnököm csak annyit mondott, hogy február végéig bírjam ki meg, hogy elintézte a HR-en, hogy szülésig nálam maradjon a vállalati telefon. (Bizonyára azért, hogy ha valami van, el tudjanak érni…) Egyébként a világ legjobb főnöke, de neki nincs gyereke, úgyhogy nem tudhatja, hogy min megyek keresztül.
Ja! Egyébként a számomat nem fogja megörökölni az utódom, ugyanis 5 perc alatt átlag kétszer csörög. És nem a barátok hívogatnak….

Zorróné,
tévedtem mégsem az enyém a világ legjobb főnöke....

Kép
emi29

Gumimaci: kicsit több, mint 80 km-t költöztünk, ergo muszáj volt védőnőt váltani. Szülni megyek vissza Szegedre, de a vizsgálatokat közben itt kell megcsinálnom és még lesz egy pár. (Szív, pajzsmirigy, vas, cukor, 0 neg miatt újra Coombs, ezek mind kontrollok és visszérgyulladás miatt haematológiai vizsgálat, ez lesz új.) Úgyhogy nem halogathattam tovább, hogy elmenjek védőnőhöz itt is, utálom persze, ha szurkálnak, de felelőséggel tartozom a kispasim iránt. De a cukorkontroll korai.

Ollem: baccus mekkora házatok van :o Nagyon szép. Tényleg, mekkora az alapterülete?

Pumpóka: :lol: nem vagy szórakozott egy kicsit se.

Cinyke

levelibeka

Ruhák: hát nem tudom ki milyen tanácsot kapott, de mi az 56-os rucikat is 2 hónapig használtuk, pedig a legnagyobb lányom 4200g-mal született és 54 cm-rel. Általában 2-3 hónap kell egy ruhamérethez, mire kinövik azt. (Persze minőség is válogatja.)
A 68-as hálózsák pedig akkor nem óriási, ha ujjatlan. Ha ujjasat vesztek számítsátok azt bele, hogy a kis kezére majdnem 10 centit vissza kellene hajtani. Én 62-es vettem nekik.
Nekem elejétől kezdve frottír törcsink volt. Azt a fajtát, amit Szösszenet is mutaott nem szerettem, mert nem szívta be eléggé a vízet.
Valaki írta, hogy szülőszobára jó lesz a hálóing. Sok helyen csak a vajúdás elején vagy a sajátodban, utána ők adnak neked egy kórházit, hogy az legyen véres stb... A megfigyelés után pedig már mikor lezuhanyoztál (lemosdattak) már a sajátodban lehetsz megint.
Most hírtelen ennyi reagálás jutott eszembe.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa - Én az a törcsi mellé, amit mutattam, még tervezek venni tetrát is ... az első időszakra főleg :)
De ezek olyan cukik .. nem lehet nem venni 1-1 ilyet is :D

Mary
- Továbbra is gyönyörű a házatok :) Én is mit nem adnék egy ilyen óriási birodalomért :)

Kép
szösszenet

Zsuzsa,

már akartam kérdezni, hogy a délpestiben adnak hálóinget a szüléshez?

Kép
emi29

Szöszi!
Én is azért vettem meg annak idején, mert nagyon tetszett. Azért én is kifogtam már jópár selejtes, és hasznavehetetlen dolgot. De már tudom, hogy mi vált be nálunk.
Például badyból semennyi nem volt elég az elején, volt amikor egy nap 5-ször is át kellett öltöznünk a kisebb-nagyobb balesetek miatt.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Csajok,

holnap 14.40-re bejelentkeztem 4D-s UH-ra. Annyira rossz előérzetem van, hogy muszáj mennem. Remélem nem lesz semmi baj!!!

Kép
emi29

Emi!
A szülés elején a sajátodban vagy, majd utána kapsz egy úgynevezett hátulgombolósat. A gyerekágyon már szintén a tiédben vagy. Illetve császár esetén azt napot vagy kórháziban, míg a császáros szobában töltenéd az első napot. Betétet is csak az első napra adnak ott, utána sajátod. Rendes szülésnél pedig már a szülőszobán a megvigyelés után is használhatod a saját betétedet is, ami jóval kényelmesebb, mint a kötszerből összegyúrt. Kicsit belementem az intimebb témába is, de lassan erre is fel kell készülni.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

ollem, nagyon szép a házatok!!! :)

Emi, ne aggódj, nem lesz semmi baj! Gyönyörűen fejlődik a kismanó a pocakodban ;)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jajj .. most gondban vagyok ..
Úgy rendelnék egy bodyt errőla linkről .. csak nem tudom, hogy 56-osat vagy 62-eset rendeljek :roll: :roll:
Ujjatlanban gondolkozom .. Nyárra tuti lesz 62cm? :D

Kép
szösszenet

Zsuzsa,

nagyon köszi az infot. A hálóinget egyébként én is utálom. Mondtam is a páromnak, hogy gondban lennék, ha ma éjjel be kellene feküdnöm a kórházba. A pizsamák már nem jönnek fel, hálóingem meg nincs is.. Itthon csak bugyiban pólóban alszom.
Erre az volt a válasza, hogy behozná nekem a Melimamis mackónacikat :lol:

Kép
emi29

[quote="emi29"]C írta:emi29sajok,
holnap 14.40-re bejelentkeztem 4D-s UH-ra. Annyira rossz előérzetem van, hogy muszáj mennem. Remélem nem lesz semmi baj!!!

Miért, mi a baj? Lemaradtam valamiről? Miért van rossz előérzeted ... ?? Ne butáskodj - biztos, minden rendben a kis Lilivel :)

Kép
szösszenet

[quote="lituka"]j írta:litukaah és bocsesz a hülye kérdésért de mekkora rucikat kell venni? 56osat???

összeirtam a kezdőcsomagot ennyi elég vagy sok vagy kihagytam vkit S.O.S. segítsen vki tapasztalt...mert anyummal csak összevezünk..szerinte nem kell csak maibe hazahozom 1 db ruci utána meg legyen angolpolyába..de én nem ugy szeretném..

na szoval lista: 2 db rékli
1 db kisgatya
1db együttes kisgatya és hosszuujju felső
2 hosszuujjas lábas rugi
2 ujjatlan lábas rugi
2 db kardigán a rövidujju rugikhoz
1 or 2 ?? hálózsák...(én azt hittem a kombidresszre rárakom és nappal is lehhet benne anyum szerint nem pedig nem vastag amit kinéztem)
3 db hosszuujju kombidressz
1 db ujjatlan és 1 db rövidujju kombidressz
2 sapi és zoknik

na szerintetek..teljesen elvagyok keseredve..abszolut nincs segitségem :(

Az én kiegészítésem a listához:

rékli, tényleg felesleges, a body sokkal praktikusabb helyette
kisgatya - az milyen? sima rövidnadrágra gondolsz?
hálózsák - 2 db sztem kell, egy váltásnyi mindenképp...de ezt csak éjjelre szokták ráadni a babára, nappal nem...az első időben ez (is) egy segítség nekik az éjszaka és a nappal megkülönböztetéséhez.
3 db kombidressz vagyis body, szerintem nagyon kevés...van hogy 1 nap elmegy 3, főleg ha bukós a baba... szerintem ebből min 6-7 db kell... (ujjatlan sztem még április-májusra nem kell, max a nyáron... inkább hosszúujjú, és 1-2 rövid, ha nagyon meleg lenne.
rugiból is sztem olyan 4-5 db kell...
zokni - azért felesleges, mert a legtöbb kisnadrágnak, ill ruginak van talpa..
kissaspi mindenképpen..

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Jajj .. most gondban vagyok ..
Úgy rendelnék egy bodyt errőla linkről .. csak nem tudom, hogy 56-osat vagy 62-eset rendeljek :roll: :roll:
Ujjatlanban gondolkozom .. Nyárra tuti lesz 62cm? :D[/color]

Nyárra tuti hogy kelleni fog a 62-es :wink: Szerintem.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi!
Mér van rossz előérzeted?
Remélem minden rendben van veletek.

Szössz! Jó-jó csak kötekedtem picit. Szerintem, ha meglátnád a Zuramat a rózsaszín ingjében, bizti megváltozna a véleményed. Olyan macsó, teljesen oda vagyok érte. Dehát ez mondjuk így természetes. Az már rég rossz lenne, ha nem tetszene a saját férjem. :)

Ollem. Nagyon szép a házatok. Rakhatsz még nyugodtan képet.

Kép

Kép
kamilla306

sziasztok!bocsánat a bepofátlankodásért de nap mint nap olvaslak titeket és most csak egy mondat erejéig irni is szeretnék nektek!háloinges témához!hát igen kellemetlen sokunknak a háloing de azért készitsetek egyet kettöt vészhelyzetre mert ha netán császár lenne a pizsi nagyon kényelmetlen tud lenni a friss varrattal!mégegyszer bocsi!további jo kismamaságot és babázást kivánok nektek

Virág
Kép
Kép
virág22

Csöppke,
köszi. Fizikailag jól vagyok, de nagyon sokat keményedik a hasam. Túlságosan stresszes vagyok...

Szöszke,
szerintem 62-es méretben rendelj

Kép
emi29

Igen .. a 62-es lehet praktikusabb .. csak én azonnal rá akarom adni amit találtam :D :D így lehet rövidujjúból rendelek 56-osat, és ujjatlanból 62-eset ;) .. egyelőre 3 db-ot néztem ki, amit bűn ott hagyni :D

Kép
szösszenet

A kórházban a babákra kórházi ruhát adnak, vagy nekünk kell vinni? Bocs, ha ez hülye kérdés, de tényleg nem tudom.

És azt sem tudom mi a különbség a pólya és az angol pólya között. HELP!

Kép

Kép
kamilla306

Köszönjük a bókokat a házunk nevében is.
Még azért van rajta mit csinálni: radiátorok, pulthoz fadíszt faragni, pult fölé boltívet kell faragni (szóval kell még pár darab raklap :lol: ), szaniter cuccok is hiányoznak még. Hát meg még be kell bútorozni.
Alapterülete 103 2m, hasznos 96 2m.
Férjecském csinálta ilyen szépre a házikónkat (na jó én is segítettem, amiben tudtam és tudok most is)
De jó is lenne már ott lakni....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Rendeltem 1db 56-ost, és 2db 62-est .. jajj, annyira várom :D
Találtam egy olyat, amitől Szabi dob egy hátast az tuti :lol: :lol:

Kép
szösszenet

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:58-kor.

Kép
1bambi

[quote="kamilla306"]A írta:kamilla306 kórházban a babákra kórházi ruhát adnak, vagy nekünk kell vinni? Bocs, ha ez hülye kérdés, de tényleg nem tudom.

És azt sem tudom mi a különbség a pólya és az angol pólya között. HELP!

Kamilla, ez kórházfüggő. A legtöbb kórházban ottani cuccban van a gyerek, és pl pelenkát is kapsz napi 4-5 db-ot. Nálunk meg mindent vinni kell, a ruhákat is, és pelust is.

Az angolpólya ilyen (olyasmi mint egy hálózsák, csak a derekánál meg tudod kötni.
Kép

Ez meg a sima:
Kép

Az angolpólya inkább melegít, de egyáltalán nem tartja a babát. Pedig ugye elvileg az (is) a funkciója lenne.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ilyen habos-babos hagyományos pólyát lehet még valahol kapni? Mert én ilyet akarok, de mindehol csak ilyen modernebbek vannak.

Kép

Kép
kamilla306

Szöszke,
meg is válaszoltad a kérdést, ha ennyire tetszik, akkor miért ne lehetne több méretben :wink:

bambi,
akkor nem vagyok egyedül. Te meddig gályázol még??A többiek azt mondják, hogy engem a munkahelyemről fognak elvinni szülni, vagy bent szülök meg. Eddig jókat röhögtem, de most már úgy érzem, hogy ez is benne van a pakliban. Egyébként nem HR-es vagyok, kicsit összetettebb a munkám.
Az utálom Dundikát kezdetű mondatot kifejtenéd bővebben?

Kamilla,
remélem én is, hogy holnap megnyugtatnak, hogy magzatvíz, lepény, baba rendben.

Kép
emi29

[quote="kamilla306"]I írta:kamilla306lyen habos-babos hagyományos pólyát lehet még valahol kapni? Mert én ilyet akarok, de mindehol csak ilyen modernebbek vannak.

A kedvenc boltunkban MINDENt lehet kapni :lol: :lol:
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=174
És nem is drága .. szerintem is olyan szépséges ez a habosbabos .. de még nem tudom, egy ilyenre pl. áment mond-e a férjem :D

Kép
szösszenet

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke,
meg is válaszoltad a kérdést, ha ennyire tetszik, akkor miért ne lehetne több méretben :wink: .

Végül 3 különböző mintájút vettem :)
Ami legjobban tetszett, és azonnal rá akarom adni :lol: azt 56-osban .. a másik 2-vel kibírom nyárig :D azt 62-esben :D
Jajj .. nagyon várom őket!!!
Szabinak lesz meglepetés :D

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?