A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Zel!
Bocs,elírtam. Kagylónak szántam.Na már tényleg álmos vagyok. :lol:
Megyek is pihenni.

szurikáta
szurikáta56

Sebaj Szuri! ! Nekem is oké a zizé....

Kagyló! Megdumálva! Ott leszünk, zsezsegünk rendesen!

Én is megyek aludozni!

Jaaaaj, erről jut eszembe! Grillicike! Tuuuudom, hogy én írtam, hogy aluggggggyááá, mer' ááálmos vagy-ot. Tényleg így volt. Fogtam a kutyát ölembe, fejét bedugta a könyökhajlatomba, vagy már a hónom alá, és mondtam neki, hogy aludjon,mert álmos. Barátnőm röhögött ezen először jókat, hogy elhiszi-e a dögi. De azt nem gondoltam volna, hogy klasszikus lesz belőle! Sztök jó!

Na aludjatok, mert álmosak vagytok!

Jó éjt!
zel

Szurikáta - köszi a táblicskudícséretet, de bevallom, én is örököltem, csak szorgalmasan kell töltögetni :)

Szépem - ezért jó a tábla, mert leshetsz belőle. Meg mert mindenki követni tudja hol tartanak a többiek :) Nem kell mindig kérdezgetni bután :)
A zaba nálam is megy, pedig én nem állok, hanem megyek :), sőt, futok előre. Mondtam is Dévisznek, hogy ez a normál adagomnál jóval több. Mondta, hogy max. meghízom. Erre mondtam neki, hogy az nem érdekel, csak a gyomrom nem bírja követni a tempót :oops:

tatulány - jaja ... már firkantanék a rózsaszín filcemmel :) Főleg a te kis zebrádat mázolnám át :)
Ez a vega-kérdés nálam is felmerült. Én mondjuk nem vagyok vega, de irtó kevés húst eszem normál menetben - meg is lepődtem magamon, hogy így bírom (most így este fél 11-kor pl kolbászkarikákat nasizok ( :oops: ) Tényleg: aki vega, azzal mit csinál?

Zel :) A smaccantás is tetszik, lehet azt is zsebre vágom :)

Na puszka mindenkinek. Jó éjt, megyek én is alukálni, mert álmos vagyok :)
grillázs

megjöttem...nincs senki????
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Jó éjt nektek drága DRK!!!!
hanyatka

Jó éjt drága Lányok!
Holnaptól már tényleg nem tudok jönni, de gondolok Rátok és szorítok Mindenkiért nagyon továbbra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm az aggódást, drukkokat és a nagyon- nagyon kedves maileket!!!!!!!!!
Én is ezerrel drukkolok Nektek és szívből kívánok mielőbb egészséges gyermeket, gyermekeket minden DRK-snak!!!!!!!!!!!!!!!!

A vitaminos kérdéshez az én gondolatom:
Korábban én is Elevitet szedtem, de az Elevittel megegyező anyagok mellett (Ezek: vitaminok: A-vitamin, D3-vitamin, B12-vitamin, E-vitamin, B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, nicotinamid, biotin, calcium pantothenát, folsav, C-vitamin, ásványi anyagok: vas, kalcium, magnézium, foszfor, nyomelemek: réz, mangán, cink), a Gravidában van még szelén, króm, jód, bétakarotin, K1 vitamin is. A jód nagyon fontos, de a króm, szelén, bétakarotin is.
Számomra ezért a Gravida kedvezőbb összetételű, több fontos dolog van benne, kifejezetten a magyar nők táplálkozási szokásaihoz találták ki a mennyiségeket, összetételt.

Kép
bodza2005

Szép jó reggelt lánykák!
Már megint én vagyok az első! Hipp-hipp :)

Hanyi! Neked hánykor van jelenésed holnap Apánkánál?

Hú csajok, vagy azért mert még nagyon korán van, vagy mert csak szimplán genetikai (amúgy nem) szőke vagyok, de nem tudom mi a DRK :oops: :oops: :oops: :oops:
Gondolom rövidítés. A D-t ki is találtam micsoda :P :P :P
grillázs

Jó reggelt!

BODZIM, ÖLELLEK :!: :!: :!: :!: :!:

Grilli! DRK= Dévai Rajongói Klub

Szép napot, sok erőt kívánok mindenkinek!

Puszik
finch

Jó reggelt lányok :D :D :D :D
gizmixxx

Jó reggelt hajnalkodók :-)

Bodzikám, rengeteg puszi Nektek!

HZanyikám, szép nagyokat növesztettél! Hajrá holnapra!
Csajok, holnap már talitzunk, de jó lesz:-) Nagyon kíváncsi vagyok, a tüszőcskéink hogy növekednek.

Ma tréningen leszek egész nap, majd bekuksizok!
plümõ

finch - hát... ez nem jutott volna eszembe :)
Elég sok minden cikázott a buksimban ide és oda, pl.
Dévainál Röhögők Klubja
Dévais Reprodukálók Köre
Dévisz Regimentjének Kasztja
avagy
Dámák Rejtjeles Kabinetje
Dumagépek R....
nem tudok többet :D
grillázs

Dévais Reprodukálók Köre :lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol:
beber77

Jó reggel mindnekinek!

Szurikáta, jól tetted hogy "eltetetted" hahát. Tényleg nagyon etikátlan volt, és ha jól láttam tegnap a hsz-eit, akkor minden topikba írt. Nem tudom mit gondolt amikor ezt megcsinálta.

Mindenkinek köszönöm a mensimanókat, elértek!!!!!!! :D :D :D :D Tegnap este megjött. Holnap hívom Apánkat, és ha minden jól megy, akkor vasárnaptól szurizok. Pontosabban Apa fog szúrni.

K. Kati, igen, előtted kellett volna hogy megjöjjön, de késett. De nem baj, mert látom, hogy neked is tegnap du. jött meg. így tök egyszerre kezdünk, és valszeg együtt lesz a leszívásunk is. Holnap reggel megyek 2-4. napi vérvételre.

Bodzika, hatalmas ölelés!! Viszont nem írtad le, hogy mi volt tegnap Apánknál és mekkora a Babulon. :( Ha van időd, írd meg légyszi, nagyon kíváncsiak vagyunk!

Tatu, pihizz sokat, edd a sok husit és igyál sokat! A babák éhesek és szomjasak!! :D :D :D

Ági, már csak kettőt kell aludni.

Szurikáta, én is, én is, én is bejelölnélek!!! :D :D

Grilli, nagyon szupi a tábla! Nem semmi tippjeid voltak! :lol: :lol: Jót nevettem rajta!

Szép napot!!!

Bea
beus77

Sziasztok!

Igen már csak kettőt! :-) Kicsit izgulok, de a keddi UH miatt jobban ám! :-)

Szépem kénytelenek voltunk új gyűrűket venni, mert a régi már nem jön fel, így egy jó nagyot választottam. Mondjuk ezüstöt vettünk, mert igazinak ott van az arany karikagyűrűnk.

De izgi annyian kezdetek, úgy örülök neki.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Plümő!
Tréningnaciban vagy? Hihi! Csak viccöltem! :D Okosodjál ki. :!:
Én is izgulok a holnapi nap miatt, mert nem akarok szurdancsot kapni. A párom szombaton jön haza, és utána már be tudja adni, ha mégis kell, de a szombat reggelit magamnak kéne, és háááááááááát, mit mondjak, erőt kell majd venni magamon.
Holnap reggel talizunk! Puszik
Grilli!
Kész vagyok ezektől a DRK variánsoktól! :wink:
Beus!
Látom, téged is a párod szurkál. Hát hogy ezek a férfiak milyen szadisták! :D Akkor Ti is holnap jöttök majd Apánkhoz? Bár ha csak holnap telizel neki, valószínűleg, csak délután.
Azért lehet, hogy a jövő héten még találkozunk valamelyik reggel.

Ági!Esküvőőőőőőőőőőő! Milyen érzések vannak benned? Szép kismamimenyasszony leszel. Kaphatunk majd pár képet mailben?
finch

Hanyi bébi!
Holnap hányra jöttök reggel? Fogunk találkázni?
finch

finch - én szerdán már az elsők között kukorékoltam, holnap nem kell annyira rohannom, így valószínűleg nem megyek oda már negyedre, mint legutóbb. De 8-9 között be fogok esni.
grillázs

Ági!

Akkor nemsokár újra látod a picurkákat, olyan izgi.

:lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Finchike, igen, engem is a párom szurkál. Mondom is neki mindig,hogy élvezd ki,hogy hasba szúrhatsz, mert ilyet nem engedek meg állandóan! :lol: :lol: :lol:
Igen, csak holnap du., este felé tudok csak menni Apánkhoz, és sajna csak holnap reggel tudok neki telcsizni, de már nagyon várom! Hívnám én ma is, de úgysincs bent. :( Remélem jövő héten azért talizunk! :D

Bea
beus77

Sziasztok!

Hónapok óta olvaslak benneteket. Már olyan mintha mindenkit ismernék itt a topikon. Együtt szoktam nevetnei, sírni veletek... Én holnap megyek a dévaiba a Vass dr.-hoz. Minden eredményünk megvan és úgy néz ki inszeminációra megyünk.. már nagyon várom és izgulok is. Már többször gondoltam rá, hogy írok is, de eddig csendes szemlélőként vettem részt.

Most segítséget szeretnék kérni. Meg tudná valaki adni nekem Dr. Kopa Zsolt elérhetőségét, mert életem párjának még ma délután mennie kell egy utolsó kontrollra és természetesen otthon hagyta a telefonszámot.... férfiak :?

Előre is köszönöm a segítéségeteket.

Így ismeretlenül is üdvözlök mindenkit!

Adri
padri75

Szia Padri,

Dr. Kopa Zsolt 06-20-5885000
ezen a számon lehetett elérni az asszisztens nőjét.. most valami óriás költözésben vannak, a másik szám szerintem nem megy..
ha ez nem jó szólj!
yamita

Üdv. a csapatban Padri! Mesélnél magadról egy kicsit, hogy mi a gond? Mikor várható az inszemináció? Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön! :)

Bea
beus77

jaj :D:D nem az asszisztens nőjét :lol: :lol:
hanem az asszisztensnőjét :oops:
de jót röhögtem..csörögne a csajánál :D
yamita

Az asszisztens nője! :lol: :lol: Én kész vagyok! :D :D

Bea
beus77

sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy sperm...fagyasztanak-e le? Ha a párod mondjuk utazik majd el.
Majd jövök, csak csinálom a reciket. De olyan hosszadalmas, hogy :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

valaki felfrissítené nekem, hogy milyen vizsgálatok kellenek az induláshoz, mert már nem mindent tudok, vagy lehet hogy van változás (gondolok HIV szűrés, tüdőszűrés, UH)

mert akkor egy kicsit gyorsítanék a folyamaton, hogy márciusra tudjunk kezdeni

köszi Ancsa

KépKép
tancsa

Kagyló, ha jól tudom, akkor megcsinálják, hogy lefagyasztják a kiskatonákat. :)

Ancsa, kell HIV, hepatitis, teljes vérkép, vizelet, hormonok, tüdőszűrő, rákszűrés. Azt hiszem ennyi, leglábbis most más nem jut eszembe. Ha valamit kihagytam, akkor bocs, de a csajok úgyis megírják. :wink:

Bea
beus77

Beus
Hány nappal előtte adhatod le a sp....????
Ebből is elevenek, nem lesz gond ha kiolvasszák?

kagyló

Ja, és mennyiért fagyasztják?

kagyló

Köszi Beus az infót

Ancsa

KépKép
tancsa

E-mailek mentek. Végre vissz a olvasok!!!! :lol:

kagyló

Beus
Hurrá! Akkor már kezdhetsz is!!! :wink:
Holnap majd írd meg mi volt apánknál!!!
Bodza
Nem írtál a babáról!!!! Egész nap vártuk!!!! :(
Tessék leírni, mielőtt kihullik a hajam!!!!
Ági
Mostanában nem szóktál hívni. Netán hari van? Igaz nem tudom miért, de jó lenne tudni. Teszel majd fel képeket??? Vagy küldjél!!!!

kagyló

Kagylókám miért lenne hari, csak kicsit elszálltam két hónapban is a számlámmal, aígy most próbálok féket nyomni! :_)

Tancsa kell még EKG is.

Finch annyira nem izgulok a szombat miatt, mint a keddi Uh miatt! :-)

Ja és csajok természetesen kaptok majd képet, ha másért nem, azért, hogy megmutassam, hogy mekkorára gömbölyödtem! :-)

Ja azt nem ismondtam, hogy tegnap eléretem a kiinduló súlyomat, amit 5 hetes terhesen mért Dévai! :-)

Ági28

Ja ma olyan fincsi pikánsat főztem, és fél óra alatt megvolt! :-)

Szóval volt itthon lazacfilé, felaprítottam, kis olajat forrósítottam, beletettem a lazacot, elkezdtem párolni, közben nyomtam rá fokhagymakrémet, megszórtam tárkonnyal, sóval, borssal, citromlével, és egy kis pirosaranyat(csípőset) tettem rá, majd mikor az egész elkészült, teljesen szétpuhult a hal, felöntöttem tejszínnel. És avval is pároltam kicsit.
Tésztát főztem hozzá, majd összekevertem! :-)

Jó étvágyat! :-)

Ági28

Sziasztok!

Beus!

jelölj be,privi ment. :lol: Örülök hogy kezdesz!
Szólj ha kéred a szerencseszurit!
Egyébként persze hogy letiltattam.És láttam hogy mindenhova beírt.
:evil:
Puszi!

szurikáta
szurikáta56

Öreganyu!
Köszi a jelölést,nem tudom miért nem találtalak :shock:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok lányok.

Jaj olyan jókat föztök hogy csorog a nyálam. Én sajna ilyeneket nem nagyon csinálhatok mert a párom elég finnyás.

Grilli köszi hogy bent hagytál a tábliban nagyon ari vagy.

Bodzikám mi van veled? Nem irtad hogy mi volt Apánknál.

K.kati jó hogy jelentkeztél szerintem is mehetsz holnap de mindeggy ahogy a lányok is leirták.

Már annyian vagytok akcióban hogy ihaj. Kicsit irigykedem is na de nem baj. Megy a drukk lányok ezerrel.

Ági én már ugy szeretnélek látni biztos jo lessz az esküvő.

Andi
zsembi

Sziasztok!
Nem tudtam ma jönni,most is csak egy gyors bekukk,mert elvagyok havazva:(
Futtában visszaolvastam.
Finchike!Mi reggel kb. negyed 8ra megyünk.
Várom,hogy talizzunk!
Puszi mindenkinek!
hanyatka

Sziasztok Csajok!

Bodziiiii! Csak a legfontosabb infot nem írtad meg: mi volt Apánknál. Ne csináld ezt velünk, már tiszta lyuk az oldalunk! :lol: :lol: :lol:

Ancsa, tőlem még kért egy igazolást a háziorvosomtól az általános egészségi állapotomról. Ja, és nekem Apánk szifiliszt is kér mindig: HIV, Hepa, Szifilisz.

Grilli, szétröhögtem magam a szövegeiden!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ági, mindjárt tam-tam-ta-tam, tam-tam-ta-tam. :D :D :D :D
A lazacod naon jól hangzik, van is a hűtőmben egy fél asztalnyi darab, asszem kipróbálom. :D
Gondolom Apánk megsimizte a buksidat, amiért ilyen keveset gyarapodtál súlyilag. Mááááázlista!!! :D

Szia Padri! Üdv közöttünk! Mizújs Veled? :D

Kagylókám, a fagyi témáról Tatukát is megkérdezheted priviben. (Csak egy javaslat.) :D

Beuska, akkor Veled is ikermami lehetek Andival együtt? De jóóóóó! :D

Yamika, mikor válsz a havas lejtők ördögévé? :D

Fincsike, ne félj a szuritól. :D De hétvégén az ügyeleten is beadják a szurit a gyogyós lap alapján. Csak lehet, hogy 1000 froncsit kérnek érte. :wink:

Beber, van újabb képecske Pittikéről, amit elmenthetnék a számára nyitott mappámba? :D

Mindenkinak hatalmas nagy smaccantás, akiket nem említettem név szerint, természetesen azoknak is!!! :D :D
katóc

Jaaaaj Hanyikám, holnap lesz a nagy napod, igaz? Drukkolok ám ezerrel! A hétvégén meg tessék szépen rádolgozni! :lol: :oops:

Zsembike, ne szomorkodj, úgysem hagyjuk! :D
katóc

Sziasztok!

Köszönöm a gyors segítséged telefonszám ügyben. Sikerült is elérnünk és a párom most éppen ott ücsörög.

Köszönöm az üdvözlést. Mi 3 éve próbálkozunk. Körülbelül másfél éve a János kórházban jártunk, de ott nagyon nem jól alakultak a dolgok. Nem éreztem igazán biztonságban magam és olyan "mindegy-miabaj-csakgyorsanfizesdkiagyógyszert- ésmárcsináljukis" érzésem volt. Adtunk magunknak még egy évet..... a dévai intézetet ismerőseim ajánlották. Bár én nem a Dévai dr-hez "Apátokhoz" :) járok hanem a Vass dokihoz, de nagyon elégedett vagyok vele is és az intézménnyel is. Az én eredményeim rendben vannak eddig a páromnál van egy kis minőségi probléma :oops: Még semmilyen beavatkozásunk nem volt, teljesen szüzek vagyunk. Nagyon izgulok, de elég sok erőt merítettem már a ti leveleitekből.

Szeretném hogy tudjátok, bár már nagyon sokan írták Nektek, eszméletlen kis csapat vagytok. Eddig nem írtam és nem is tudtátok, hogy létezem és mégis nagyon sokszor segítettetek Nekem. Biztos vannak itt még szemlélődők akik ugyanezen a véleményen vannak.

Már most köszönök mindent!!!!! :D

Adri
padri75

Katócka!Igeeen,holnap gyerekcsinálás nap van :)
Hétvégén meg pihi és hancur lesz :) :oops: :oops:
Később jövök még!
smacc nektek!!!
hanyatka

Finchi:
az ügyeleten beadandó szurihoz 1 jótanács, nagyon figyelj oda, mert többször hallottam, h volt olyan, hogy hanyag módon csak az oldószert adták be :cry: a hatóanyagon nem :o

Hanyatka: holnap lesz a nagy nap, jó randit és hétvégén meg repetázzatok!!!!! :lol:

Tancsa: ha felmész a Dévai intézet honlapjára ott pontosan megvan, hogy milyen vizsgálatok szükségesek

Ági: óriási gratula, Apánk örömében ugrálna, h a 22. héten 3-as ikrekkel semmi hízás, ügyes voltál!!!!

Kagyló:
spermát bármikor fagyasztanak, ingyen, és 3 adagba teszik a hűtőbe, a mienk pld. augusztusban lett lefagyasztva, nyilatkozni kellett, h miért is kérjük, kb. 2/3-a éli túl a fagyasztást, de azok úgy mozognak mint eredetileg.
Köszike a recepteket

Beus: hurráááááááá, Ti is kezdtek, 3-as ikres mamik leszek Katóccal és Andival :lol: :lol: :lol:

Én meg kezdek belejönni a punnyadásba, semmi értelmeset nem csinálok.....erre mindjárt lejár a pihenésem :cry:

Anikó
tatulány

Ági, a megsimizte az megsimizné akart lenni. :oops:
katóc

Ági, ezt, hogy csinálod???? :shock: :shock: :shock:
Katóc, de drága vagy, majd holnap csinálok neked valami vicceset róla :P
beber77

Tatulány
Szívesen!
Akkor privibe átküldenéd a Bojtor Gyöngyi mobilszámát!
Igaz jövőhéten megyek apánkhoz kenetre, majd ott szólok neki, csak az a baj, hogy rá egy hétre derül ki a kenet eredménye. A párom meg arra rá egy hétre megy 2 hétre külföldre. Szóval ha indulni kell, pont bele fogok esni. most számoltam utána kb, 6-7 körül jön meg.

Ma nagyon keveset írtatok. Mindenki fáradt? Vagy sok a munka?

kagyló

Ha jól látom, ma nincs a táblicskuba frissítendő, úgyhogy holnap töltök fel újat :) Akkor hanyit úgyis át kell tennem a zöldből a narisárgába :)
Hú, most nézem csak, én leszek hanyi után a következő :)

padri - üdv itt :) Na vonulj vissza anonimitásba :) Sőt, ha gondolod, téged is beszerkesztelek a táblába.

A többi kukkolónak is ajánlom, hogy lépjen ki az internet félhomályából!
grillázs

Jaj Kagylóka, ma Sopronban voltunk a Zurammal (munka volt :( ), és egy kicsit tényleg fáradtak vagyunk. Ráadásul olyan rosszul aludtam a múlt éjjel, korán is keltünk...... :?

Majd holnapra megpróbálok kicsit felpörögni. :wink:
katóc

Kedves Finch, Katóc!

Az ügyeleten hétvégén sem kérhetnek pénzt az inj. beadásáért!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Albi, ezt nem tudtam. Tudod, én simán hasba döföm magam. :D
Mikor utoljára igénybe vettem őket, még nem volt vizitdíj.
Köszi az infot! :D

Viszont Tatusnak igaza van Fincsi, ha mégis elmégy az ügyeletre, nagyon figyeld, hogy mit mixel a nővér vagy az orvos, mert képesek úgy összekeverni, hogy csak na. Volt olyan eset, hogy majdnem kitéptem a kezéből a cuccot, hogy majd én betöltöm, csak szúrjon meg. Aaaaanyira bénák voltak. :roll: Én ezért is tanultam meg magamnak beadni a szurit.
katóc

Reggeli fagyoskodásaim alkalmával a Kálmán-biológus mesélte, h lombiknál vkinek a tüszőrepit rosszul adták be és leszívásnál derült ki :o :o ugrott az egész folyamat :o :o

meg ha 1/2 vagy 1/4 adagot kell adni, pontosan ki kell mérni

Ez nem riogatás, de az a biztos amit Te csinálsz!!!!!

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?