A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hörcsög! És Ildike se eszik olyankor? Csak egyszerűen felébred, mint Szeli?

Kép

Kép
regcsiken14

Én a Mátyás király téren otthon vagyok :oops: :oops: . Ez az egyetlen, amit apával mindketten nézünk, meg a Cobra 11. :oops: :oops:
dettyk

Timi közben meg előztél olvastam,
szegényke,de étvágy van az jó :D

Heni4
Mond meg a tesónak,hogy neked muszály
megjeleni alá kell írni a jelenlétit. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi!
Van,hogy eszik is de van,hogy elég a cumi,
ha felébred nyöszörög meg ilyesmi. :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

TV: Én nem nagyon nézem. Inkább netezek. Este meg Apa kezében van az irányítás. :twisted: De szerencsére ő is szereti az összes Helyszínelőket és a Született feleségeket! :lol: Bár mostanában hamarabb kidőlök. :oops: De azt nagyon utálom, amikor csak kapcsolgatja össze-vissza, mikor én már vagy 3 olyan műsort is találtam volna, ami érdekel. Aztán meg ki van akadva, hogy este is netezek... hihihi. Naná! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Horcsog: héló, a Barátok köztöt az én jelenlétemben NEM szidni!!! :evil:
Akármekkora hülyeség is a kezdetek óta nézem, ennyi kikapcsolódás jár nekem is !
Amikor a páromhoz költöztem, 7-éve az első héten nem volt tv-nk. Olyan elvonási tüneteim voltak, hogy kénytelen volt kölcsönkérni egy ócska kis képernyőset.
Meg Rebeka szülését is a nyári szünetre időzítettem!!! :lol:
És VikDan is hétvégén született, így csak 2 részről maradtam le!!! :lol:
Viszont egész estés filmet, ami jó is, azt a tv-ben mostanában nem láttam!!! Legtöbbször agyon vetített ócska régi filmeket adnak!!! :cry:

Kép
Kép
timi26

Akit érdekel, a baba 5. hónapja:

http://www.babaszoba.hu/services/todo?to=5

Kép
Kép
timi26

Mi anno Bencét a Barátok közt után fürdettük :oops: :oops: . Benne van a naplómban.. :oops: .
Mostmár nem vág földhöz, ha nem látom egy ideig, de azért képben vagyok :roll: .
A kapcsolgatást én sem bírom elviselni :evil: :evil: . És mi apánk is kapcsolgatós :evil: :evil: .
dettyk

filmek: én régen nagy mozijáró voltam, apa viszont nem, úgyhogy mióta együtt vagyunk, maradt a tévé. Mióta meg gyerek(ek) vannak, szerintem két kezemen meg tudom számoli, hogy hány "nagy" filmet láttam. Szóval marad a Barátok közt.... kétszer 10 perc még belefér, gondoltuk mi, de ez is naív gondolat volt, a van amikor még ez sem fér bele. Még nézhetnénk DVd-t, mondjuk úgy éjfél és hajnali kettő között
...

éjszakai felébredés: Zitát csak a cici tudja megnyugtatni és visszaaltatni! Hát adom neki, nehogymá' lefogyjon!

KépKépKép
bongyi

Timi!
Bocsi persze vannak aki szereti én nem,bár néha bele nézünk.
Páromat is sikerült leszoktatni róla.

Amikor be jött a viasat3 akkor szerettük meg a helyszínelőket
és azóta is nézzük csak ha olyan helyen vagyunk akkor nem nézzük.
Amikor Ildike meg született alig vártam,hogy haza jöjjek és tudjam nézni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ja azt elfelejtettem napközben meg Mimimax megy
mert kisfiam sőt néha lányom is nézi bár őt jobban érdeklik a játékai,
de vannak olyan mesék amiket szivessen megnézek én is. :wink:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Én rajzfilmet rajzoltam 7 évig, ezért lehet, hogy szakmai ártalom, de imádom a meséket :D . Persze csak a jobbakat, a "nagy csillogós szemű japán borzalmaktól" herótom van... :evil: :evil: Arról nem is besszélve, hogy a legtöbb egyáltalán nem gyerekeknek való... :shock: :evil: .
dettyk

Dettyk! Wow!
Én is imádom a minőségi rajzfilmeket. Már be is gyűtöttem párat, de még nem tudom, hogy inkább a magam örömére-e, vagy Szeliére... :wink: :lol: :lol: Alig várom, hogy együtt nézzük!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Detti!
Amit nagyon szeretek az a Micimackó.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok
tévé: talán korábban feltettem a képet, nekem még Helyszínelők-pólóm is van!!! De Linda születése óta gyakorlatilag nem nézek tévét, Helyszínelőket sem, mert kb. 10-kor alszik el a kislányom... Eddig egy-két híradó fért bele :) Na ja és az intenet :)

Kép
granda

Jaj, Dettyk, ne is mondd!!! A lányom teljesen rá van kattanva az Inujasa címűre!!! A nyáron rászokott! Még farsangkor is az akar lenni, csak nem kapok piros anyagot!!! (tényleg, nálatok nem lehet kapni véletlenül??? Elugranánk érte!)
Milyen rajzfilmet rajzoltál???

A Helyszínelők az nekünk is bejön, csak volt egy időszak, amikor össze-vissza ismételgették! Volt, hogy egy részt rövid időn belül 3x is leadtak! :evil:

Kép
Kép
timi26

Nem is meséltem! Tegnap Szeli többször is meg akarta fogni a mintát a járókában! :lol: Olyan aranyos volt!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: most néztem meg Szelit az iwiwen! Annyira édes!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszi a javaslatokat kaja-ügyben, én is pont így gondolkodom róla, mint Ti, vagyis hogy nem kell még erőltetni, főleg, hogy a nagyobbik se evett még püréket meg pépeket ennyi idősen. A HA tápi meg azért kell, mert Apa tejcukorérzékeny, és nem akarok kockáztatni.

Amúgy most ment el a védőnő, megemlítettem neki a HA2 tápszert, és csodák csodája azt mondta, hogy "hááát, lehet, hogy van benne valami, végülis ha nem eszi a baba a püréket, akkor meg kell kérni a dokibácsit, hogy írja fel" - azt hittem, hogy eldobálom az agyam.... eddig meg állandóan a hülye püréit magyarázta. :evil:

Majd jövő kedden viszem ducijuci Ronikát tanácsadásra, meg mérésre, akkor majd megpróbálok a dokival értekezni kaja ügyben, hátha már "műveltebb"... :wink:

Bocs, most mennem kell, mert Boglárka királylány "Hapitő"-t (=Hamupipő) akar nézni... :roll: :D

Üdv mindenkinek!
andibab

Gyümölcsnapon mindig úgy fázok, hogy inkább nekiálltam vasalni (pedig utálok), jól felmelegítette a szobát! :wink: Szeli meg 8 óta szunyál... :shock:

Vettem a járókába másik huzatnak való anyagot, kimostam, erre már ki is fakult... :evil: Ezt a sz@rt!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi :lol: :lol: , Panka is kapirgássza a pelenkázó mintáit :D .

Timi26, ezek szerint az 5 éves lányoknál Inujasa mánia van?! :shock: . A hugom lánya is teljesen odavan érte, még karácsonykor is azt kért DVD-n :shock: . Én meg csak nézek, mikor mondja, hogy Inu így, Kagome úgy...aha... :?
Milyen vastag anyagra gondoltál? Megyek nemsokára befelé, megnézem, ha gondolod. De anyagtól függetlenül is elugorhatnátok valamikor! :D

Amiket itthon is játszott/játszik a Tv: Kippi kutyus kalandjai, Percy, a parkőr, Magyar népmesékből 2 részben, Majmok kastélya (egész estés)...hirtelen ennyi jutott eszembe... :roll: . Imádtam csinálni, de sajnos a 3D elterjedésével haldoklik a piac :cry: .

Hörcsög, Micimackó, szerintem abból nem lehet kinőni :lol: . Én rendszeresen nézem Bencével a Disney-ket szombaton reggelente (ha Panka hagyja :wink: ).
dettyk

Regi, ezt Neked!

Kép Kép

És Mindenki másnak is:
KépKép

KépKépKép
bongyi

Jaj, Bongyi, köszönjük! :D De jó is lenne :roll: .
dettyk

Hellóóóóó!

Most van egy szusszanásnyi időm.

Dettyk! Tényleg! Milyen rajzfilmeket rajzoltál???
Én imádom! Mióta Zsófi van nem tudom nézni hétvégén reggel, de pocakosan ki sem szálltam az ágyból! :oops:
Nagyon szeretem.

Itthon is van egy pár, kisebbeknek és nagyobbaknak való, pl. Szaffi, Frédi és Béni, Aladdin, Jégkorszak(ok), Túl a sövényen, Malacka a hős..... Meg még ki tudja...

Zsófi is kaparássza a mintákat a pelenkázón, járókában. Olyan cuki, ahogy meg akarja fogni! És nem adja fel egykönnyen! :wink:

Egyébként már én sem tudok TV-t nézni, sokszor Híradót sem. De hát ez van, nem is baj, hiszen van egy ennivaló Kiscsajszim! :D

Ma még nem mértem Babuci hőmérsékletét, de ha ma is hőemelkedése lesz, nem emgyünk sétizni. :( Anyu mondta, hogy ne vigyem, mert ilyenkor sokkal fogékonyabb a betegségekre. Még mindig dolgozik benne az oltás.

(Milyen jó, hogy hever itt az asztalon egy melltartóbetét! Rá tudom tenni a kicsavart teafiltert! :shock: :oops: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Tisztelt Technikai Segítség!

Tavaly frissítettem a Barát 5.0-ról a Férj 1.0-ra, és azt tapasztaltam,hogy a rendszer teljesítménye csökken, különösen a Virág és Ékszer alkalmazásokban, melyek pedig kifogástalanul mûködtek a Barát 5.0 alatt.
Ezen túlmenõleg a Férj 1.0 több kedvenc programomat is eltávolította, mint például a Romantika 9.3-at és az Odafigyelés 6.4-et , ám telepített olyan alkalmazásokat, mint a Bajnokok Ligája 4.1 és az Fradi 3.0.
Most már az Elbeszélgetés 8.0 sem mûködik, és ha Takarítás 2.8-at akarom indítani, visszautasít a rendszer. Megpróbáltam a Nyaggatás 5.3-mal kijavítani a hibákat, de sikertelenül.
Mit tegyek?

Elkeseredett

Kedves Elkeseredett!

Elõször is, ne felejtse, hogy a Barát 5.0 szórakoztatócsomag, míg a Férj 1.0 operációs rendszer, saját utasításkészlettel. Gépelje be a következõ parancssort: C:>Azt hittem, szeretsz [Enter] Ezután töltse le a Könnyek 6.7-et, amellyel telepítheti a Bûntudat 3.0-át! Ha minden rendben megy, akkor a Férj 1.0 ezután magától indítja az Ékszer 2.4 és Virágok 3.6 alkalmazásokat. Kérem figyeljen oda, hogy ne terhelje túl a Férj 1.0-át több ilyen alkalmazás gyakori, vagy egyidejû futtatásával, mert ez esetben elofordulhat, hogy a Férj 1.0 telepíti az Ingerült Csönd 2.3-at, vagy a Kocsmázás 7.0-át, mert ezek által a rendszer fokozottan ki lesz téve a Sör 6.1 támadásainak.

A Sör 6.1 kártékony program, mely HangosHorkolás.wav fájlokat hoz létre a merevlemezen. Egyes tapasztalatok szerint a Férj 1.0 a Pletykadélután 2.1 és a Barátnoim Átjönnek Vacsorára 3.2 futtatása esetén lemerevedhet, ezeket csak akkor indítsa, ha elõtte telepítette az Elmehetsz A Meccsre 1.5-öt! Bármilyen hibát is tapasztal a Férj 1.0 mûködésében, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE telepítse az Anyós 1.0-át,
és ne telepítsen új Barát programot se! Ezek nem támogatott alkalmazások; a Férj 1.0 rendszer összeomlásához és a kapcsolat megszakadásához vezethetnek. A Férj 1.0 remek program, de csak korlátozott memóriakezelési lehetoségei vannak és nem kompatibilis néhány újabb alkalmazással (ilyen például a Vegetariánus Étel 4.3)
Érdemes lehet fontolóra venni néhány kiegészítõ szoftver beszerzését.
Személy szerint a Meleg Vacsora 3.1-et és a Rafinált Alsónemû 7.7-et ajánlom.
A legjobbakat: Technikai Segítség

KépKépKép
bongyi

Emese, a 10.05-ösben leírtam, mikben rajzoltam. Szaffiról jut eszembe (szerintem alapmű, az egyik legjobb magyar rajzfilm), hogy a barátnőm kislányát így hívják: Szaffinak. Amikor született, az emberek zöme csak lesett, hogy honnan szedték ezt a nevet :shock: . Az egy dolog, hogy az alapjául szolgáló Jókai művet nem ismerik (én sem olvastam :oops: ), de a rajzfilmről sem hallottak soha ?! :shock: :shock: .
dettyk

Na helló mindenkinek!

Berta szerencsére visszaaludt bár nem volt könnyü menet annyira tiltakozott az alvás ellen,hogy szinte lilult a feje a méregtől :lol:

Bongyi drágám! Nagyon szépen köszönjük a fogas dicséreteket de azok sajnos nem mi vagyunk :lol: :cry: Nekünk még nem bújt ki egy se de nem gáz elteszem a dicséretet késöbbre és ha már kibújt átadom neki :D (azt hiszem Domikának szántad de sebaj)
Amúgy tényleg borzasztó amit írtál,szegény kicsi gyerek halálra van rémülve és akkor még ne sírjon mert nem lesz jó a röntgen :evil:
Borzaszto dolgok vannak az eü-ben pl. nekünk minden hónapba el kell mennünk 45 kilómétert vizelet vételre,amit kiküldenek tenyésztésre,hogy van-e benne baci meg stb és kinek kell levennie a vizeletet a 4 hónapos gyerektől??Hát NEKEM!!Az eszem megáll elöször azt hittem viccelnek de nem ,ezért be kell utazni hóban,fagyban,45 kilómétert,hogy ÉN vegyem le egy kémcsőbe a vizeletet!Á már megint felhúztam magam.

Granda!A Nicole(vagy,hogy kell írni)oké tényleg gyönyörű nő elismerem de az a kisgyerek nekem nagyon nem tetszik!! Aranyos a pofikája de nekem ez már durván vörös!

Tv: Filmet már nagyon rég óta nem tudtam megnézni(egészen pontosan azóta,hogy Bertus megszületett)nem is kezdem el mert tudom,hogy úgy se érek a végére :(
Viszont a Barátaimat ki nem hagynám :D sajnos függő vagyok de ez az egy amit mindig megnézek!
Apa nálunk is nagy kapcsolgató művész pedig már elmagyaráztam neki,hogy a távirányító nem zongora!

Dettyk!Látom te már megint a minitalin dolgozol,nagyon meg akarjátok fűzni VikDanit Pankának mi?
Ti is a tv-s népszerüségre hajtotok! :lol: Képet mindenesetre kérünk feltenni a frigyről!!!

KépKép
juba

Dettyk: vászonszerű egyszerű anyag kellene. Ha látsz, vedd már meg, légyszi, 2 méter kell belőle.

Kép
Kép
timi26

Hali!

Tévé:
Én is nagy rajzfilm fun vagyok! Csak a mangásakat utálom. Előre rettegek, hogy hogyan értetetm meg a kicsi fiammal, hogy ezt nem kell nézni, mert sz@r.
Sorozatok : most a dr house-t nézem, és a gyilkos elméket.
Egyébként mi Balázzsal nagyon sokat jártunk moziba. Mióta azonban beruházott csilli-villi mindenttudó házimoziba és tévébe, már itthon nézzük a filmeket. Ez egyrészt jó, mert kényelmes, másrészt meg csökkenti a "randira" fordított alkalmakat.

Emese!
Én is mindenhol széthagyom a melltartóbetétet. Balázs idegbajt kap tőlük. :oops:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi!
Az Ikeá-ban nagyon sokféle anyag van, többnyire vászonszerűek, és elég jó áron.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi26, OK, szétnézek.

Juba, nem akarjuk lecsapni Vikdanit Ildike kezéről, mi Bence és Rebeka barátságát "egyengetjük" :wink: :D .
dettyk

Hello Lányok,

fél kézzel olvasok és pötyögök, mert a kisasszony csak az ölemben hajlandó megnyugodni. :wink:

Dotildi, isteni a céklás fotó! A széles vigyorból arra engedek következtetni, h ízlik Dorkának :lol:

Bongyi, Juba, magyar eü :twisted: :twisted: :twisted: Juba, nem engedik meg, h otthoni jól elmosott üvegben vidd be a pisijét? Otthon talán egyszerűbb lenne kivitelezni.

Sorozatok: született feleségekért ölni tudnék :oops: :lol: :lol: :lol: Ha sanszos, h nem látom 100 %-át, inkább elindítom a videot. És képes vagyok éjfél után visszanézni..

silka
silka

Bongyi :lol: :lol: :lol: :lol:

Juba
Akkor hát ízlések és pofonok, én elfogadnám a kislurkót :)
De azért ugye Horatio milyen jó pasi :?: :wink:

Milupa Milumil HA Start-osok! Váltottatok már? Ha igen, mikor? Mire? Köszi

Na mék főzni...

Kép
granda

Granda: igen, vagy HA1-re, vagy sima 1-re.

Sense: köszi az ötletet, de sajna a közelben nincs IKEA. Az anyagot meg holnap vinnem kell varratni, mert jövő héten farsang.

Kép
Kép
timi26

Granda!

Szerintem is jó pasi és ma is lesz este ki nem hagynám semmi pénzérd.
De a másik helyszínelőkben is van egy-két jó bőr. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Granda!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

El sem hiszem h. ennyit írtatok :) :oops: gyorsan átolvastam :oops: babák-papák édik :)

Show-k:
kiütést kapok tőlük dea Győzike is szörnyű nem ?
Amúgy már semmit sem tudok végignézni :( mindig bealszok tegnap pl.1/2 9-kor :shock:

mesék:Míra kedvence épp a Szaffi és olyan édi mindig mondja generali Boccsinkai Jónás :) meg az erdő kapitánya most a másik kedvenc :)Néha eszébe jut teszvesz város is :)

Barátok közt :én néztem míg Míra meg nem született :oops: azóta talán ha 10 részt ha láttam elejétől a végéig :oops: de jó volt mikor Izával nyáron dumáltunk s mondtam h. milyen jó így röviden a haja elkezdte mondani h. BK atyaúristenének is tetszik meg stb. stb. csak lestem miket mesél mert abszolút nem vagyok képben :oops:

Irina mennek a drukkok :)
Emese: Zsófi képek tündériek :) spagettipántos body haláli :) :)
Juba:lehet h.csak átmenetileg vörös Berta :) Míra is volt egy kis ideig vöröses szőke meg én is :) vese :(
Dotildi:céklás Dorka :) minitali jó volt?
Timi:Míra pillangó szeretne lenni a királynőről lebeszéltük :) :) s csak 6-án lesz nekik a farsang :) Tímeja asszonyt még nem leltem meg miért is vagy az? :)

Mi meg tegnap Ágicával és Petra babával taliztunk :) Mentünk dokibácsihoz :) Petra olyan kis édi volt és olyan könnyű Bálinthoz képest :) Kicsi fiam du-ra olyan nyűgős lett s ma is folytatja amikor épp nem alszik :(
szerdán meg együtt voltam B-vel fodrásznál :) Úgy élvezte a kispasi :) az nem tetszett neki mikor vissaztettem a kocsiba mert épp vágta a fodrászom a hajam :) akkora hisztit levágott :) Mikor elindultunk negyed 12-ko haza elaludt s 15-ig aludt a teraszon :) én meg 5 percenként rohantam kifele h. enm üvölt-e :)

felébredt :)
pusza :)

KépKép
viranka

Dr. House!!!!!! Jessz! :twisted:

Csücsöriborsónak nincs hőemelkedése, így kb. egy óra múlva megyünk sétizni! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Küldök a gmail-re fotókat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka: mert apuka sztár akar lenni! :D (295.o. 16:58)

Gremese: az jó ha Zsófinak nincs hőemelkedése!!! :D VikDan is csak aznap este volt lázas!

Kép
Kép
timi26

Emese!

De jók a képek és mintha Zsófka hasonlítana
apájára is csak nincs borostája. :lol:
Viszont látszik rajta,hogy oda van a lányáért. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja! Nolka hogy van? Nincs hőemelkedés?

Kép
Kép
Kép
gremese

Horcsog
Köszi :!: :!: :D :D :D :D :D

Hát igen, valljuk, be, azért Grissom verhetetlen:
Kép

Kép
granda

Grissomék elkapták már a makettes gyilkost? erről le vagyok maradva :(

KépKép
viranka

Hörcsög! Ezeken a képeken annyira nem látszik, de Apájára is nagyon hasonlít. Igazi mix-baba!
És Apa fülig szerelmes a Lányába! Ahogy az Anyja! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda!Az az igazság,hogy nekem ő se jön be :( (bocsi) Tudod izlések és pofonok :wink:

Jaj csajok most vettem észre,hogy Bertusnak a tegnapi oltás be van pirosodva és be is csomósodott!A védőnő azt mondta,hogy borogassam :cry:

KépKép
juba

Sziasztok!!!

A hangulatom a béka s...e alatt!!! :(
Meli megint teljesen kivan fordulva magából!!!! :x
Hisztizik,visit,sikit... :evil: :evil:

Ha szépen szólok azért,ha csúnyán azért,ha nem szólok hozzá azért!! :cry:
Ráadásul előjött megint a féltékenységa Mollival szemben!! :cry:
Kiabál hogy tegyem le,ne etessem,ha az apja itthon van ő nem foghatja Mollit,próbál ráütni.... :cry: :cry:
Tegnap azért visitott,mert kimostam az ágyneműjét és nem száradt meg,mire délután aludni kellett!! :evil:
Teljes csődnek érzem az anyai mivoltomat!!! :(
Nem tudom mikor mit kellenne tenni!!! :roll:

Na azért vannak tündéri pillanatok is!!! :D
Tegnap este vártuk apát...csak a gyertya égett a tortán mikor bejött és Meli gyönyörűen elénekelte a Boldog Szülinapot neki!!
Aztán vacsoráztunk...egyszercsak hozzámfordult,megsimogatta az arcomat és azt monda:
-Te vagy a legszebb!!!!! :P :P :P :oops:

Szóval imádnivaló egyébként,csak mostanában több szomorúságot okoz,mint örömet!!!! :(
És ez annyira fáj nekem!!!!

Mollika jól van!! :D
Már kóstolgatjuk az almát!! :D
Fordulni még nem tud,de próbálkozik ezerrel!!! :)
Éjszaka kelünk 2-3-szor,de már beletörődtem!!

Képzeljétek szombaton megyek bulizni!! :D
Apa bevállalta hogyha felkel mielőtt hazaérek,ad neki cumisüvegből tejcsit!!!
Hááát kiváncsi leszek,de tuti sietni fogok,csak kicsit muszáj kikapcsolódni!!! :) :wink:

Bocsi,hogy megint csak rólunk,de most még visszaolvasni sem volt időm!! :(
Ha esetleg zavar titeket,hogy csak néha irok,akkor is csak magunkról,szóljatok nyugodtan...megértem!!!!

ancsi26

Viranka!

Igen,de közben el rabolta Szarát bocs hogy így írtam.
De azt hiszem egyenlőre szünet lesz.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese: VÉGREE!!! Zsófka apát is látniiii!!!!!! :D :D :D
Hatalmasra nőtt rövid idő alatt ez a lány!!! :D

Granda: Grissom nekem bejön! Meg Nick!!! :D

Ancsi: nagyon örülünk, hogy egyáltalán néha be tudsz jelentkezni!!! Nem baj, ha nem tudsz visszaolvasni, mostanában a sűrűn jövőknek is szinte lehetetlen!
Fel a fejjel! Próbálj meg Melivel türelmesebb lenni. Ha látja rajtad, hogy ideges vagy, akkor ő is erőszakosabb.
Jó bulizást!!! Azért a cumisüvegből való evést próbáljátok ki előtte!

Boldog szülinapot Molli és Meliapának!!!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?