Sziasztok!
Menniyt írtok! Nagyon érdekes olvasni az álláspontokat. Hálapénzes véleményemet lényegében Kisün leírta.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy az orvosokat vmiféle szentként vagy übermentsch-ként (így kell írni?) kezeljük. Mégis igen sokuk így viselkedik. Pl az a doki, aki egyszer majdnem lelökött terhesen a vizsgáló székről, mert nem úgy helyezkedtem el, ahogy ő akarta... Persze nem mindenki ilyen, de túl sokszor kerül az ember olyan helyzetbe, hogy "alábbvalónak" érzi magát, és ez nagyon nincs rendben.
Vot, bébiszittyó+apuka páros, hűű, én is azt hittem,h ilyen csak a filmekben van.. szegények, de főleg a kisfiú...
Macs, nálunk úg ylett a tesómnak hörcsöge, hogy hetekig könyörgött a szüleinknek, Anyukám már be is adta a derekát, de Apu tartotta magát ahhoz, hogy ha hazahoz egy hörit, akkor vele együtt teszi ki... Aztán tesóm gondolt egy merészet, és hazahozott egy hörit. Több óra is eltelt, mire Apu bement a szobába, ahol az állatka volt, addig mindenki tűkön ült,h mi lesz. És mi volt a reakciója??

"JAJJ, DE ÉÉDES!!!" A hörcsi maradt...
Mondjuk a mi családunk eléggé állat, de főleg kutya-barát. Először macskánk volt (himalája=perzsa és sziámi ötvözet, gyönyörűűű volt), ja, még előbb teki, meg halak is, aztán jött a mostmár igen öreg, aranyszívű szetterkuty, közben meg botsáska, gőte (ezeket a kuty megzabbantotta), egér, degu. Meg a szüleim "örököltek" a tesóm ex-pasijától egy bulldogot is. Vmiért csak a hörcsöggel volt gond, de az is megoldódott.
Persze, nálatok ez a megoldás gáz lenne, mert neked a Férjedről van szó, nem az Apukádról. (Az hagyján, ha a gyerek így kijátssz a a szülőt, de a házastársaknál inkább gáz,nem?)
Ancsi, sztem sem szerencsés, ha eljátszod Lencse előtt,h nem félsz, ha közben rettegsz. A kicsik ezt azonnal leveszik! Érdekes, a mi családunk ban van sok kutya, meg a férjem szüleinél is, nem is kicsik, P sokat van velük, nem fél tőlük. De idegen kutyáktól mostanában eléggé fél, főleg, ha ugatnak. Pedig én nem.
Hogyhogy külön fizetni kell az nstért?!? Mintha egy vizsgálatra mennél a magánrendelőbe? És ha vkinek van választott szülésznője, akkor nem ő csinálja? (Nekem ő csinálta, és ezt az apanázsába bele is számítottam).
Vera, persze,h a dr-re gyúrsz, mi másra?

DrKisün
Anyukámnak is bölcsész doktorija van, és többször előfordult, hogy meglepően figyelmesen kezelte őt vki (pl.hivatalban), aztán, amikor kiderült,h nem orvosdoktor, akkor lelohadt kissé a figyelmesség....