A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Linda!Kép
Ha tesztet csinálsz ne hagyd ott 2 perc után. Ha a 2. halvány csík 5-10 (teszttől függ) percen belül jelent meg, akkor pozitív az eredmény, de ha később, akkor sajnos az nem jelent semmit.

Leone

KépKép
leone

Jovika!Kép
Gyönyörűek a tüszőid!Kép
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira!Kép

Leone

KépKép
leone

Linda Kép

Szerintem csinálj egy másik tesztet hamarKép és ne hagyd szegénykét magára jóóó

Izgulok értedKép

Alice
malice

Cat, Orsi!

Igen bezsongattatok. Szerettem volna en babat, de csak az eskuvo utan 2-3 honappal, hogy marciusi baba legyen. De mostmar nem is erdekel mikori lesz.
Jo lenne mar babazni. Foleg azert, mert tenyleg rengeteg baba van korulottunk.

Egyebkent szoktam jarni eskuvos forumokra is. :o)

Nagyon szupi, amit itt ajanlottatok nekem, az eskuvo.hu Kép

Egyebkent meg nem tudjatok bebeszelni nekem, hogy azert nem fog ossze jonni majd a baba mert itt vagyok. Ossze fog jonni es kesz. Ha nem elsore, akkor masodikra.
A papaval minden ok. Tole nem fugg semmi.
Nalam is minden ok, regen rendszeres voltam es volt peteresem is. Lehetett latni a nyakbol is meg a homon is. Kép
Igy nem izgulok. Kép
szoval ugy sem fogtok tolem megszabadulni, mig ekem is minden honapban megjon. Kép Kép Kép
Vendég

Leone: lehet, hogy szépek, de a huszonsokadik napon vagyok, ezek sajna maradványokKép

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Jovi Kép
jó, hogy jelentkeztél. Sajnálom, hogy ezen a napon is megvannak még. Miért nem kaptál tüszőrepesztőt valamikor a múlt héten?

Orsi
KépKépKép
icsilya

JoviKép
Remélem a másik orvos sikeres lesz. Gondoltam, hogy rendes lesz a Schwarzi. Úgy sajnálom, hogy nem tudsz a talira jönniKép
Bogár dolgozik ?

MagikaKép
Nem akarunk lerázni, isten őrizz, nem is lehetneKép Csak azt szajkózzuk, hogy lehet, hogy nem ez a legmegfelelőbb közeg a Te helyzetedben, akaratlanul is beparáztatunk. Van az Indexen egy Felkészülés a terhességre topik is.

Én mielőtt férjhez mentem fogalmam sem volt, hogy mi az a nyák, meg tüszőérés, igaz az esküvőt sem szerveztem ennyire tudatosan hónapokkal előtte.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!

En mar reggebb ota olvasgatok ilyenekrol. Anyukamtol kaptam 16 eves koromban egy olyan konyvet, hogy A Nok Konyve.
Abban minden le volt irva. A betegsegektol kezdve a meddosegig, a gyerekig minden meg a ferfiakrol es azok problemairol is. Azt tobbszor is elolvastam. Igy sokmindent megtanultam akkor, mert erdekelt is.
szoval van sok uj amit itt hallok, de sokminden ne. Kép
Egyebkent meg tenyleg nem parazom. Kép
Vendég

Cat Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Csajok!Kép

mindenki boldog és elégedett?Kép Kép

... nálunk semmi hír ...Kép Kép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

CAT,ORSI:KépKépKépKép
Virág
virag

Jovi!Kép
Nem tudtam, hogy ezek már ilyen "régiek". Kép
Tényleg, miért nem repesztették meg?

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

Bekukkantottam kicsit hozzátok megint, ha nem baj Kép
Judit-karol nincs hír? Remélem minden OK veluk!

A teszteloknek drukkolok, a többieknek meg hajrá!! Kép

Karmen, köszi, hogy betettél a táblába! Fog Kép Egyetértek: inkább 10x nogyógyi, mint 1x fogorvos, brrrr.

Nálunk semmi új, tombolnak a hormonjaim és mindenhol állapotos kismamákat látok....

Soraya
soraya

Hahócska!
Karmen, sajnálom a kismadárkát, még egy ilyen pici állat is annyi örörmet tud szerezni.
Tegnap voltam Uh-on 12.cn. Nincs tüszőm. Már le se taglóz egy ilyen hír. Mit számít már, hogy van-e spontán peteérésem vagy sem, majd csinál nekem doktorbácsi! Kép
Végre elmúlt minden vírus kórságom, ma gyümölcsnapot tartok és már bicajozni is elkezdek. Némi enyhe fogyóba is belefogok. Párocskával tegnap elbeszélgettünk, hogy belevágjunk-e a lombikba. Úgy gondolom előny is lehet nálam ez nyugisság. Nem vagyok túlpörögve az tuti. Meg jókedvű is vagyok, és nem érdekel ki terhes ki nem, hány éves vagyok és mióta akarunk gyereket. Ja megvolt 3. házassági évfordulónk. Én szerettem volna pár hónapos terhes lenni az esküvőnkön, szóval több mint 3 éve próbálkozunk. De most olyan jó ilyen nyugisnak lenni, eljutottam oda, hogy akarja már helyettem más. Izguljon értem a doki meg a párom, én meg majd csak a díszcsomagolás akarok lenni a baba körül. Kép
Pusz DíszcsomiHurki
hurki

Cat Kép
én úgy tudom, hogy Bogár már június óta otthon van, mert bunkó a főnöke, és nem akart benn lenni. Ezt Bogárfi írta valamikor régen, és otthon nincs net, ezért nem jelentkezik. Biztos már óriáspocija van, és a lakás is tip-top Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vegre megjavult a net a meloban...igy mar nem kell d.e sem nelkuloznotok a jelenletemet!!!Van orom, mi? Kép

Leone! Kép
Nem en kerdeztem a tali idopontjat, en csak mondtam, hogy most nem tudok menni, majd a kovetkezore...(addig akar en is lehetek a Juga Veronika)
Alice! Kép
Azt hiszem jo lesz ez a hozzaallas.En is ezzel probalkozom.Es latom nagyon tetszett a kecsap.KépMar ragozod is minden modon!!!Es nagyon aktivak vagytok sex-ugyileg, csak aztan birjatok szuflaval kozepidoben is.Kép

Cat!Kép
Hogy sikerult a kozepido? Ma vagy a 16.-ik napon, ugye? En a 17.-en, holnaptol kezdem a Duphastone-t, Erazmusz javaslatara maskeppen szedem ebben ahonapban.Es azt is tanacsolta szedjek 2*1 clostit jovo honaptol, ugyhogy ha emeljuk a "dozist" meg lehetnek ikreim nekem is!!!
Tovabbi jo munkat!Jovok ma meg...
-szoszi-
szoszi

Hurki Kép Kép Kép Kép
ez az igazi optiHurki Kép Örülök, hogy jól vagy!
Nekünk vasárnap lesz az első házassági évfodulónk Kép én még nem szerettem volna pocis lenni, de utána azonnal belevágtunk, amolyan romatikus nászúti babát szerettünk volna Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép

SzosziKépKép Én meg rajtad röhögtem 3 percen keresztülKépKép Jó a fejtegetésedKépKép
Akkor a Doris esetleg a TV2ős Benkő Nóra?
Csak nehogy avval gyanúsítsatok, hogy én vagyok a Rubint Réka, mert az sértő lenneKépKépKép

CatKépa gyermek nevének megválasztása, lehet esetleg olyan okból is, hgy el szeretne kerülni a pár egy nemhez kötődő öröklődő genetikai betegséget. Meg egyébként is, én azt gondolom, had döntsem el én, mit és hányat szeretnék. Ha valakit ez zavar, annak nem kell evvel a lehetőséggel élniKép Nekem a bicska nyílt a zsebembe, amikor az a hülye Kökény azt mondta, amg erre nincs kereslet az országban, addig napirendre se fűzik. Ő ezt honnan a fészeksből tudja?
BettinaKépKép Senki sem akart elriszasztani, tegyél csak fel nyugodtan kérdéseket, nem kell rápihentetned minketKép Csak próbáld te is megérteni azt amit a lányok leírnak.

Judit-ka tényleg nagyon eltűnt, pedig jön nekünk egy teszt eredménnyel.

LindaKép Ha még nem kellett volna megjönnie, nem nagyon érdemes tesztelned, várd ki azt a 2 napot, így lesz biztos az eredmény. Most se vagy semmivel sem okosabb (hiszen nem tudod 5 perc után vagy 2 óra elteltével lett a második csík), csak szegényebb egy teszt árávalKép Azért nagyon drukkolok, hogy 2 nap műlva egy percen belül ugyanez legyen az eredményKép

Kele
Kele

Cat! Nem tudom meddig élnek, mostanában nem volt jól, orvos se tudott segiteni rajta, igaz a szeme alatt volt egy zsircsomo, biztos nem abba pusztult bele. Hiányzik az éneke, olyan csendes a lakás. De egyelöre nem kell másik.

Jovi,Hurki! Legközelebb lesz ott szép tüszö és biztos meg is reped! Tudjátok nem minden ciklusban történik meg.

Ritával ma beszéltem, tegnap volt orvosnál, jól vannak, már 32 hetes, kislányt várnak. A neve még nem dölt el. Egyelöre melohelyen nem tud netezni otthon meg még nincs gépe, most ujitják fel a házat, ha tud ir ide, ha nem velem üzen.
Mindenkit üdvözöl és drukkol nektek!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SzosziKép

Igen nagyon tetszettKép mostmár kecsupocska lassan elhúzza a lóbőrt és továbbállKép
Szufla az van hál istennek így 12 év után isKépKépKép
Már nem is érdekel a középidő úgyis behozzuk most a múlthavi lemaradást aztán lessz ám nemulassKép
Úr isten ha így folytatom még ikreim lesznekKépKépKép

ne legyetek szomorúak csajok éljetek a mának, aztán majd csak nézünk ki a fejünkből amikor reggel egy gólyának nyitunk ajtótKép

Alice
malice

Kele Kép
Dorist ismerjük személyesen is Kép ő biztosan nem Benkő Nóra Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vagy

KépKépKép

KépKépKép

Alice
malice

Najól van lányok Kép azért a hatos ikreknál álljatok meg Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

KeleKép

Jaj ne is emlegesd Rubin Rékát feláll a szőr a hátamon(bocsi),de az hogy a Norbika igy: jaj a drágám csak 2 kilót hízott meg milyen csinos meg.....húúú megkérdezném tőlle hogy mennyit nyom fekve? mármint a bigeKép

Alice
Alice
malice

OrsiKép

Én vállalnám egyszerre a hatotKép csak adjanak hozzá támogatástKép na meg egy Lakást

Alice
malice

AliceKép
a Rékától én is a falnak megyek. Minek egy gyereket már a megszületése előtt kínozni? Nem mondom, hogy mindenki legyen 100kg (elnézést előre is azoktól, akik moletebbek), de azért kicsit súlyosnak tartom, hogy valaki a terhessége alatt is a kilókat számolja, és nem a babára figyel. Úgy gondolom, kell minden nőre egy kis réteg egészséges puhaság, ami a babának is sokat jelent. A terhesség alatt meg el kell dobni a mérleget, és majd, mikor a baba már kibújt utána ráállni.

Orsi
KépKépKép
icsilya

KarmenKép
Ritát pusziljuk, és várjuk majd az értesítést a kis jövevényről!

KeleKép
Sajnos ettől sokkal borzasztóbb bicskanyitogatóbb szabályozások ill. tiltások is vannak ebben az országban. Például, hogy nem lehet petesejtet adományozni, így az a pár, ahol nincs a nőnek petesejtje elbúcsuzhat a gyermekáldástól. Hozzáteszem, hogy ez is áthágható, tehát hallottam olyan esetről Mo-n, hogy sok pénze volt és befolyása, így sikerült illegálisan megoldani. És aki szegényebb, és hétköznapi halandó ????

Vagy, hogy miért nem vállalhat egy egyedülálló 35 éves PCO-s nő spermadonorral egyedül babát. Ha így alakult az élete, és nincs rá más lehetősége akkor miért nem ?

Persze az első eset azért sokkal tragikusabbKépKép

HurkiKép
Rá se ránts a tüszőkre. Nekem sem volt az első spontán ciklusomban egy darab sem. Majd csinálnak!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Mennyi idos a Rubint Reka?Marmint terhes...mert 2 kg az nem sok.Na, azert nekik is hamar osszejott.Eskuvo utan nem sokkal mar be is jelentettek a pocakot,ugy emlekszem.Lehet, hogy a rendszeres testmozgas is jot tesz.Sot, biztos.
Sajnos mi nagyon tunya eletmodot elunk.Apa-bogar felszedett 15 kg-ot miota egyutt vagyunk es en is majdnem 10-et. Felkelunk, beulunk az autoba, a cegnel atulunk a gep ele, hazamegyunk(autoval), leulunk enni aztan lefekszunk.Csak ugy ugralnak fel a kilok.Mar 66 vagyok.Lanykoromban 55-58 voltam.DE most nem merek fogyokurazni meg elkezdeni kocogni, mert mindig remenykedem, hogy "hatha ebben a honapban".
Orsi,Cat es Virag min nevetgel?Azon, amit en gondolok? Kép Kép Kép
En is szeretnek ikreket, mert 3 gyereket szerettunk volna mindig, es fiatal szulok lenni, de mivel az elso igy elhuzodott ugrottak a tervek.Az elsore ikrek-el behoznank a lemaradast!!!
-szoszi-
szoszi

Na nekem is Rubint RékaKép undorom van. Az hogy valakit csak az foglalkoztasson, hogy hány dekát hízott a terhesség alatt, és lépten nyomon hangoztatják dekára pontosan, és maga a gyerek miatti öröm meg meg el sem hangzott egyszer sem. Csak az, hogy Larának fogják a csajt hívni, mert olyan jó kis harcos lesz. Mondhatom szép magyar név... Ha az én férjem még csak viccesen is azt mondaná amit a Norbi, hogyha sokat hízol a terhesség alatt akkor elválok (közben komolyan gondolja), azt hiszem többet nem látna.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szöszi Kép gondolatolvasással nem foglalkozom, de ha dobsz egy mail, akkor esetleg beavatlak Kép
Rubint Réka azt hiszem okt.10re van kiírva. Ahhoz képest azért kicsit kevés a 2kg.

Cat Képezt a Norbi hozzászólást nem is hallottam. AZt hiszem akkor a párom a cicusokkal aludhatna a kertben, ha ilyet mondana.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Engem is erdekel, hogy min nevetgeltek?
Nekem is elkulditek?
Vendég

Még jó, hogy nem fiú gyermeket várnak a Norbiék, mert Terminátor lenne a neveKép

Cat
Kép
cateye

Kép
Romatikus lenne Kép gyere ide kis Terminátor... Igaz még csak 1 éves vagy de a maratont azért már illene végigfutnod Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Az én párom nem a kertben hanem a patakparton aludnaKép
A Réka egyébként a hetedik hónapban van és a 2 kg az nagyon kevés.
Szerintem az 1 éves szülinapjára a gyerek Norbikazettát meg egy 2 db 1 kg-os súlyt fog kapniKépKépKép

Alice
malice

Kisfiam mit kérsz a születésnapodra torta helyett? Diétás bió szuperegészséges vizet, nehogy meghízz, vagy egy jó kis kondibérletet?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat!

KépKépKép

Ő lenne a Terminátor 4 főszereplőjeKép(a kis SvarciKép)

Alice
malice

Nem csajszi lessz a Norbiéknak.

"Na tudod kislányom már 1 éves vagy és már löttyedt a popsid...na 20 felülés de azonnal... aztán megkaphatod a Bifiduszeszenziszes antibakteriális cumisüvegedben a zsirszegény anyatejetKépKépKép
malice

Nekem nem kulditek el?
Titkos?

Vagy rajtam nevettek?
Vendég

Alice Kép
láttad, hogy egyszerre írtuk a szülinapost? 14.01 Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!

Összeszedtem a bátorságomat: lehet csatlakozni?
Ez a nagy jókedv bátorított fel, azt hiszem.

Levendula
Levendula

Orsi Kép

Aha, jó sokat melózok ma is KépKépKép nincs kedvem semmihez,de ha egyszer megtehetemKép
Inkább ide járokKép
Norbi a gyerekhez:
Tudod kislányom az úgy volt hogy két fekvőtámasz között.......anyukádatKép
Aztán mostmár itt is vagy,na aludj szépen " Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy konditerem..KépKépKép

Alice
malice

MagikaKép
Norbiékon nevetgélünkKép

AliceKép,OrsiKép
KépKépKép

Cat
Kép
cateye

Engem nem nagyon izgat hogy mit csinál a Norbi meg az a Réka, csak minek azt a nőt mindenhol mutogatni a -60as IQjával?? szegénykém elég ostoba ...

Kérdés: ajánlana valaki valami megbízható terhesteszt márkát?

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Gyere Kép de nehogy itt maradj sokáig. Itt minden újoncot arra bíztatunk, hogy hipp-hopp költözzön
a frissbe Kép

Ha gondolod, mondd el, hogy hol jártok, mióta próbálkoztok, ill. ha van, akkor hol a gond.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kele Kép

Köszi aranyos vagy, hogy bíztatsz, tegyek fel kérdéseket.
A lányok érzéseit abszolút megértem, ugyanis ha nem is évek óta, de 6 hónapja mi is sikertelenül próbálkozunk és már voltunk jó néhány vizsgálaton. Kérdéseimre pedig választ kaptam, amit köszönök.
Nem a válaszok miatt riadtam el, illetve nem is vagyok elriadva, egyszerűen csak, lehet hogy énrám máshogy hat az itteni levelezés.
Azért vonulok el, mert úgy érzem, jobb, ha nem lógok egész nap a képernyő előtt és akarva-akaratlanul ilyenkor csakis a babán jár a fejem és aggodalmaskodok. Ez pedig a legrosszabb, amit tehetek.
Ezért próbálom kiiktatni átmenetileg a fórumozást az életemből.

Majd jelentkezem, és addig is köszi mindenkinek a válaszokat.
Hajrá-hurrá!!!
Kép Kép Kép

Bettina
bettina

Jaj de rossz vagyok,na de még egy kis felfrissülés az eszembe jutottKép :

Na drágám itt a szülés ideje látom már fájásaid vannak,még van 20 perced a futópadon,8 felülés és indulhatunk:
-Na szivem fogom a kezed,közben hasizmozhatok...hú már látom a gyerek fejét gyerek kiscsaj,gyere kiscsaj...itt van a kefíred siess...tyűűűűűűhhha ez kirepült valaki kapja el, nagyon jó kondiba van Kép
Rékuci látod milyen szép......ne ne tedd cicire!!!! mert már most tokája van majd holnap addig ha sirdogál legalább erőssödik a hasizma.....

Na ennyi(bocsi ha valakit megbántottam ezzel a történettel de nembirom magamban tartaniKép

Alice
malice

Alice Kép nagyon gonosz vagy Kép de jó olvasni Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ma valahogy kevesebb munkám volt - illetve lett volna több is, csak azok megvárnak - ezért többször jöttem, sajnos meg is lett az eredménye! Kép
A kolléganőm kiszúrta hogy mit olvasgatok, bár csak a honlap címét, a topic nevét nem. Még egyenlőre nem hozta összefüggésbe velem, de már hangosan megjegyezte: "Babanet? De jó! Megyek én is megnézem." Amúgy is kész öröm vele dolgozni, állandóan dumál, mindent, bármit ami az eszébe jut. Itt a munkahelyen már mindenki teljesen ki van tőle akadva. De sajnos velem van egy szobában.Kép

Bocs, hogy OFF voltam!
Leone

KépKép
leone

Szilvi Kép
úgy tudom, hogy a Gabriel elég megbízható, itt sokan próbálták, de én a betaHCG vérvételre esküszöm.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, Vica,

Köszi, hogy érdeklődtök, csak azért nem írtam a babáról, mert senkinek nem akartam a szívét fájdítani, talán nem fogom, ha megírom , hogy tegnap voltunk 16 hetesek, ma voltunk AFP-n (lehet megint valamiért izgulni), holnap megyünk doktorbácsihoz. Már nődögél a pocakom, de igazi mocorgást még nem érzek, de már nagyon várom! Kb. 2 hét múlva megyünk genetikai UH-ra, már nagyon várom, mert már olyan rég láttuk a babánkat, s azóta már akkorát nőhetett.

Kívánok mindannyiótoknak hasonló jókat, mint amilyenekben nekünk van részünk. Csak soha nem feladni!

Pusz
Alma
Alma

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?