Blani, a te védőnőd sem lehet egy észkombájn!!!! Ennyi marha hogy kerül ebbe a szakmába??? Padlót fogok, amiket irtok, hogy milyen idiótaságokat tud némelyik védőnő mondani. De a dokid is egyedi eset lehet. Ez nagyon komoly! Akkor nekem mennyit szabadna ennem? Vagy már beutalnának valami fogyókúrás-diétás ambulanciára???
Sem a védőnőm (pedig ma voltam nála) sem a doki nem vinnyog a kilóim miatt. Én sem vagyok kövér egyáltalán (pedig sokkolónak tünik ez a +17kiló) hanem szinte az anorexiáról indultam a magam 171 centijével... 52kg-ról...

tehát nekem mondhat ezután is bárki bármit, leszarom magasról! Én sem zabáltam annak idején és anyu már ott tartott, hogy beutaltat anorexiagyanúval, mert kezdtem már azt is, hogy a szilárd kaját éreztem a számban, jött volna vissza és képtelen voltam lenyelni! Komoly volt! Most combosodom...

de jólesik!!!!!

Zoli is mindig azt mondta a terhesség előtt, hogy nem is igazán mer megölelni úgy rendesen mert attól fél, hogy össze fog törni... no, gondolhatjátok, milyen véknya lehettem, ha egy pasi ilyet mond!
Uhh, mire idejutok, elefáni-néni leszek, kinek babája a 4D képeken...

szóval a lényeg, hogy nagyon szép baba, gratula hozzá! és bocsika, hogy már nem emlékszem!
Hát én a borotválkozással tennapelőtt küzdöttem... el is vágtam a lábikóimat..

béna-Ágnes...

ott is próbálkoztam, de nem láttam semmit (hehe, olyan vagyok, mint a nagyhasú pasik, akiket tükörtojásnak hivnak, mert már csak a tükörben látják a tojásaikat a nagy hasuk miatt) és mivel látásszükében voltam, hát csak a fazont igazgattam meg kicsit, de elég béna lett. Majd megmondom apának, hogy sötétben csináljuk....