A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Orsi,

Sajna nem vagyok már újonc.
Bemásolom, amit Erazmusznak írtam, mert nincs kedvem még egyszer végiggondolni az egészet, csak elszomorít.

"Két éve próbálkozunk egy baba összehozásával, de nem sikerül. Egy évbe került, mire rájöttünk, hogy egy csomó bajunk van és ezeket ki is kezelték (antibiotikum+Gynevac). Nálam chlamydia fertőzés, a páromnál ua.+prosztatagyulladás. Semmi tünetünk nem volt!
Az egyik kérdésem az volna, hogy rendszeresen (milyen időközönként kellene szűrni ezt?) Minden héten járunk uszodába, fürdőbe. Nekem rendben voltak a hormonjaim, laparoszkópiával igazolt, hogy átjárhatóak a tubák. A laparoszkópiás műtét utáni köv. ciklusban terhes lettem, majd az UH-n úgy látszott, hogy az 5. hét után nem fejlődött tovább, a 7. héten teljesen kilökődött, műszeres befejezésre nem volt szükség.

Most viszont úgy tűnik a hormonjaim is rendetlenkednek: 20. napi prog.:53,9 nmol/L (26 napos ciklusok). A hőmet is mérem, most már az sem az igazi. 36,6-os alaphőnél régebben 37,1-37,2 volt a 2. fázisban, rövid terheségem alatt 37,3-4, a vetélés óta jó, ha felmegy 37-re. Ma a 18. napon csak 36,8. Kérlek mondj valamit, hogy mit lehetne tenni szerinted. Már nagyon türelmetlen vagyok."

Szóval ennyi.
Egyébként én azért nem csatlakoztam eddig, amiért Bettina akar most egy kicsit "kiugrani" a táblából. Azt gondoltam, hogy talán így sikerül kevesebbet gondolkozni rajta - na ezt jól megmondtam.

L.
Levendula

köszi OrsiKép
bár nem sok kedvem van tesztet csinálni, mert nem érzem, hogy terhes lennék, és különben is egy hete negatív lett ... brrrrrKép

Sz.

KépKép
sziszus

Alma Kép
szerintem akik ismernek, és akik tudják, hogy ti is mennyi mindenen mentetek keresztül, azoknak nem fájdítod a szívét a babás hírekkel. Sokkal inkább erőt ad, hogy nektek is sikerült Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

AlmaKép

Olyan jó hogy jelentkeztél,örülök hogy minden rendben van veletek,meglátod a AFP-is jó lessz.
Szerintem egy két nap és megérzed a picurkádat hogy mocorogKép
Kívánok nektek nagyon sok egészséget és Boldogságot a babáhozKép
Alice

Orsi
KépKépKép na már megint eszembe jutott valamiKépKépKép

Alice
malice

Levendula Kép
a prosztatagyulladásnak a páromnál sem volt semmilyen tünete, csak az ondóvozsgálat alkalmával derült ki, hogy gond van. A dokid mit modn? Miért nem ad egy kis támogatást a hormonjaidnak, akkor biztosan összejönne a babó!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alma

Én is minden jót kívánok Nektek!
Ha emlékszel én írtam, hogy nekem is győri a párom+voltak sajnos még más hasonló dolgok is...
A "sajnos" az egyebekre vonatkozik, nem a páromra!

L.
Levendula

Orsi

Mert eddig szerintem nem volt semmi baj a hormonjaimmal. Az utóbbi 2-3 hónapban kezdődtek ezek a hőmérsékleti mélyrepüülések. Ráadásul most szabadságon volt, majd felhívom.

Szerintetek is alacsony ez az érték, amit írtam?
Ha egyszer összejött csak összejön másodszor is, nem?

L.
Levendula

Szilvi Kép
mail ment Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem jártok messze az igazságtól, amikor ilyen Rékás vicceket gyártotok Kép Kép
Idézet Rékától:

És ha megszületik, gondolom, őt is "fitt" életmódra fogjátok nevelni?
RR:Igen. Én úgy képzelem el, hogy ha október közepén megszületik, akkor otthon leszek vele néhány hetet, utána pedig a babahordóban viszem, és úgy tartok személyi edzést. Minél előbb közösségbe szeretném adni legalább egy fél napra, hogy gyerekek között legyen. Mindenképpen szeretnénk egészen kis korától valamilyen sportra járatni. Ha fiú lesz, Norbi azt szeretné, hogy karatézzon, ha lány, akkor valami, az egyéniségéhez illő sportot gyakoroljon, de mindenképpen a sport legyen az élete része minden nap, legyen olyan, mint egy pohár víz, ami persze nem azt jelenti, hogy világbajnoknak kell lennie. Mellette legyen tanult ember, én nagyon szeretném egészen kis korától kezdve idegen nyelvre tanítani, hogy anyanyelvi szinten tanuljon meg beszélni angolul akár már az általános iskola végéig, amire nekem nem volt lehetőségem. Minél több mindenre meg akarom tanítani. "

Kép

Soraya
soraya

Levendula Kép
mindenképpen bíztató, hogy egyszer már sikerült, és teherbe tudsz esni. De sok olyan példa van itt a lányok között, akiknek a vetélés hatására felborult a hormonrendszerük, és utána már csak gyógyszerekkel tudtak babásak lenni. Ezért gondolom, hogy valami támogatás kellene a ciklusaidnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Soraya Kép
vagyis tanuljon meg mindent, amit én nem tudtam, és éljen olyan életet, amilyet én nem tudtam, és legyen olyan tökéletes, amilyen én nem tudtam lenni. Előre sajnálom azt a gyereket. Azt ilyen szülőktől mentsenek meg az istenek minden gyereket!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norbiék nekem sem nőttek a szívemhez. Persze az ilyen tyúkoknak rögtön összejön a baba, hogy aztán nyugadtan görcsölhessenek az alakjuk elvesztésén. Tisztára megnyugodtam, amikor olvastam, hogy Réka még mindig minden órát megtart. Ellenkező esetben azt hiszem minimum kormányválság vagy gazdasági összeomlás lenne a következmény...Tarts ki Réka! Nemsokára megszabadulsz a kis vérszívótól és jöhet a bébiszityó!Kép
SZÖSZI:nagyon jókat mulattam a Juga Veronikán. Te is lehetsz, hiszen nem jössz a talira!A pluszkilók miatt sose búsulj, kell egy kis tartalék vészesetre (például ha hasmenést kapsz életben maradsz - Victoria Beckham tuti belehalna)Kép
Apropó tegnap láttam a Dr.Szöszi 2-t!Aaanyira cuki volt - asszem felér egy Treminátorral, apucik sírva fakadnak majd tőle!
Virág
virag

Orsi!

Engem a néhány hét otthonmaradás döbbentett le Kép Nem is értem az ilyen noket, komolyan! Kép Nem azt mondom, hogy 3 év, de legalább 1!! Kép Na hagyjuk Kép Vidámabb téma kell ide!! Kép

Soraya
soraya

Sziasztok!

Cateye, Orsi! Dehát miért jelenik meg a 2.csik tesztelés után pár órával? Valami oka csak lehet, nem? Amúgy azt irta a teszt, hogy az eredmény pár órán át megmarad.

Alice!Kép Jó, hogy te is látodKépIgen, rózsaszines, még most isKép Azóta is ezt nézegetemKép
Azért nem vártam 5 percet, mert hajnal 5 volt és majdnem elestem az álmosságtól.
Lehet, hogy kéne egy másikat is csinálni, mert ez 14 napos terhességet mutat ki, pedig a normálisabb tesztek már 10 naposat is.

Leone! Hát mindig tanul az ember, nem tudom, hogy hanyadik percben jelent meg a 2.csikKép
De a következöt nem hagyom magára!

Kele! Köszi!

Linda
linda

Linda Kép
Az az oka, hogy a controllcsíkon vannak hormonok, hogy látszódjon, majd idővel ezeke a hormonok a vizeleten keresztül átvándorolnak a teszt csíkra is, tehát a controll csík hormonjait mutatja ki később a teszt. Legalábbis én így tudom, Cat? Kép te mit tudsz a témáról?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
Olyan jó a hangulat ma. Csak itt nevetgélek magamban én is, amikor beleolvasok. KépKép

Alma Kép
Egyáltalán nem szomorít el, jó érzés, hogy valakinek sikerült. Jelentkezz néha!

Levendula Kép
Üdv közöttünk, de ne maradj sokáig.

Alena
alena

SorayaKép

Igen és ha megszületik akkor úgy szól az apa hogy " Vat isz disz" miiii meg "Havar júúú" kislányom.Ő meg válaszképpen lefejeli az apját.
Szegény gyerekKép
RRéka:
Igen fél évesen már indulni fog a Balatonátúszáson amíg az annya a Beach House-n ugrál,na meg ha azzal végzett ugye mert kis szupermen lessz akkor meg beáll a csapatba aerobikozni,hogy az az egy két hal amit lenyelt úszás közben, azoknak a zsirját ledolgozza.
Szerintem szét fogják szadizni szerencsétlentKép

Alice
malice

Alice Kép

"Ő meg válaszképpen lefejeli az apját." Kép Reméljuk!!!! Kép

Soraya
soraya

LindaKép

Ne izgulj én teljesen kielemeztem a tesztedetKépKépKép hinni kell benne és meglátod hogy sikerül,ezért holnap reggel várom a köv.teszt eredményét mert ugye a HCG 1 nap alatt a duplájára nő a női szervezetben.
Lányok az a teszteredmény ami tévesen mutatja az eredményt pl.másnap vagy egy óra múlva az nem lessz rózsaszín hanem szürkés és teljesen máshogy van rajta a csík,énmár csak tudom egy párszor megszívtamKép az elmult 5 év alatt sajna

Alice
malice

SorayaKép
Nem is vártam Rékától mást. De a sok izomagyaskodás mellett a konditeremben,
nem nagyon lesz ideje tanulni, mint ahogy a szüleinek sem voltKép Pfú de gonosz vagyokKépKépKép

LevendulaKép
Üdv. a topikban, de ne maradj sokáig. Sajnos itt a legtöbb lánynak ilyen rossz a hőgörbéje spontán gyógyszermentes ciklusban. A hormonrendszerünk meg van zavarodvaKép. Hová jársz meddőségi kezelésre ?

Cat

Cat
Kép
cateye

SorayaKép

Akkorákat nevetek Kép jó ez a mai nap,na látjátok ebből lessz a cserebogárKép

Alice

LindaKép

Még a lábújjam is csúriba van holnap reggeligKép csak nehogy görcsöt kapjonKépKépKép

Alice
malice

Lányok,

A nagy Norbi-imádatraKép való tekintettel, ha gondoljátok megpróbálok nektek Fittnorbitól autogrammot szerezni Kép , ui. személyesen is ismerem Kép de ő rám már biztos nem emlékszik.
Jó pár éve egy helyen tanítottunk. Nagy élmény volt Kép

L.
Levendula

Cat Kép

Nem vagy gonosz Kép Én is így érzek, sot felháborít az egész! RR végigolvashatna mondjuk egy med-lombos topikot.. egyébként csoda ahogy bírja, anyum csak a busz után futott 6 hónaposan és elengedett a méhszája..Viszont ha nem történik így, én nem vagyok, tehát utólag jó, hogy így lett Kép

Alice Kép

Jó, hogy nevetsz Kép A babaelosztóban mosolygós anyukákat keresnek (most hallottam Kép)

Soraya
soraya

Cat!

Csak nehogy megjárja a Rékuci szülés után rászaladna pár kilóKépKépKép amit nem tud majd ledolgozni és csak annyit fogunk látni hogy a Norbika karikás ostorral kergeti az ujdonsült feleségét a gyerek meg hullahoppkarikával mögötteKépKépKép

Alice
malice

Cat Kép

"Sima" nőgyogyihoz járok, a Péterfybe. Te ennyire rossznak látod a görbét?
Egyébként szedtem valami homeopatás csodabogyó-szörpöt (aminek a fogamzás pályáit kellett volna erősíteni és megnyitni a csakrákat), és nem tudom, hogy attól-e, de kb abban az időben romlott el a hőm. Nemtom a nevét majd este megnézem.
Lehet, hogy rám pont fordított hatással volt Kép

L.
Levendula

SorayaKép

Jól indul ez a hónapKép ha ez így megy tovább meggebedek a röhögéstőlKép

LevendulaKép
ÓÓÓÓÓÓÓÓ mit nem adnék egy autógrammértKép viszonzásul küldenék egy kis kefirt nekiKépKépKép

Alice
malice

Alice!Kép

Akkor teljesen másfajta tesztet használtál mint én. Ugyanis áprilisban késett a mensim, volt két nagyon-nagyon halvány 2. csíkom is. De a dokim csak 4 nap múlva tudott megvizsgálni, UH-n valami borzasztó vékony nyh-t látott, terhesség teljesen kizárva. Teljesen kiborultam, mert már nagyon reménykedtem, és bánatomban csináltam még egy tesztet. Kicsit több mint 10 perc után éppen csak látható lett rajta egy nagyon halvány rózsaszín második csík. És nem voltam terhes.

Nem tartom kizártnak hogy Linda esetleg terhes (nagyon remélem az!) de ez a teszt pont annyit ér, mintha nem csinált volna semmit.
De majd holnap! Kép

Leone

KépKép
leone

Alice Kép te nagyon gonosz Kép mi van a májaddal? Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok,
Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm.

Levendula,
Mit is beszéltünk meg annak idején, s neked még nincs két csíkod, irgum-burgum, ez biztos? Kép

Pusz
Alma
Alma

További szép, mosolygós napot mindenkinek!!!

Soraya
soraya

Alice Kép

Majd küldünk Norbinak rajongói levelet, melyben kérjük, hogy lásson el néhány jó kis gyermeknevelési tippel.
Pl.: hány fekvőtámaszt kell tudni megcsinálni a gyereknek 3 hónapos korában?, stb.

A joghurtot jobban szeretemKépbár, ha ragaszkodsz hozzá küldhetünk neki kefírt LEVÉLBENKép

L.
Levendula

OrsiKép

Dagad DagadKépKépKép

Na lányok mára ennyit megyek haza hancúrozniKép hóóónap jövök új történetekkelKép
Mindenkinek kellemes hancúrozós estét kívánok termékeny napokkal

Pusszantás

Alice(akinek fülig ér a szájaKép)
malice

Levendula
KépKépKép aszem ma már senki nem mossa le az arcomról a vigyort(csak nehogy hülyének nézzenek a buszonKép

Alice
malice

LevendulaKép
Nem tartom nagyon-nagyon rossznak a görbédet, de sajnos ez elég ahhoz, hogy ne jöjjön össze. Ovulációs ciklus, mint itt a legtöbbünknek, tüszőérési és sárgatestelégtelenséggel. Nem hiszem egyébként, hogy a homeopata cucctól lett ez, véletlen egybeesés lehet.

Köszi nem kérek Sóher Norbi autógrammot.

SzösziKép
Én csak azt szoktam az alkatomra mondani, hogy Claudia Schiffer vagyok bundábanKépKép Én sem tornázom, viszont túrázom elég sokat. Na meg a szex is fogyaszt, abban meg nincs hiányomKép

OrsiKép
Én is úgy tudom, hogy a kontroll csík miatt jelenik meg a 2. téves csík is.

LindaKép
Próbáld ki a Gabriel tesztet, erre sokan esküsznek.

LányokKép
Olyan jó itt most a hangulat, hogy állandóan ide vonz a számítógép. Remélem a gólyák is jönnek hamarosan.

Cat
Kép
cateye

Karmen Kép

Lécci tegyél be a táblicskuba.
A táblázatba: (ha megérem a jövő hetet akkor) 31 év, Bp., rendszeres 26-27 napos ciklusok.
A vetélés óta talán ez a 7. ciklus és 20. cn.

Ha nagyon stresszelne, legfeljebb szólok, hogy vegyetek ki, jó?

AlmaKép
Sajna azóta sincs két csíkom.
De majd most!

L.
Levendula

Lányok,

Hazamentem!Kép

L.
Levendula

Alice! Köszi támogatást, nagyon aranyos vagyKép Amúgy úgy terveztem, hogy inkább péntek v. szombat reggel csinálnék egy másikat, már elöre félek attól az estétöl, biztos nem fogok akkor sem aludni.

Levendula! Mit tanitott Norbi?

Orsi,Leone! Egy kicsit elkeseredtem, de legalább nem élem bele magam feleslegesen ha esetleg megjönne. Ha ez igy van, akkor ezek a tesztek nagyon becsapósak, csak a totál erös vonal jelent vonalat.

Linda
linda

Linda Kép
Azért természetesen drukkolok neked, de leírtam, hogy mit tudok a kései tesztektől. Azért drukkolok, hogy baba legyen, és ne legyen igazunk!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Na milyen jó hangulatot teremtettem a RRéka nevének említésével.KépKép Próbáltam folytatni, de egyszerűen hosszas gondolkodás után sem jut eszeme ennyire antipatikus babás nő (meg nembabás sem) Talán ha Victoria Beckham ismét terhes lenneKépKép
Pont hétvégén olvatsam, hogy Norbika mondta, csak joghurtot és müzlit eszik a Rékucija. Mondjuk a cikkíró helyében ilyen cikket nem hoznék le, mert aztán a sok butuska követő követi ezt a bugyuta példát, ami nagyon veszélyes lehet arra a szegény gyerekre. És hogy a világ legszebb kismamája. Na ez azért túlzás, mert hát a feje azért cserélendő lenneKépKépMeg ami benne van/nincs.KépKép
LveendulaKép Üdv itt, ne maradj sokáig.
CatKépKép Igazad van teljes mértékben a többi témát illetően is. Én úgy tudom, hogy azért van módja, talán már törvényes is a petesejt adományozásnak. Pont hétvégén vetettem fel a páromnak, hgy ha megszülöm a harmadik babánkat is (azért méh kell pár év)szívesen segítenék így azoknak, akiknek máshogy nincs esélyük. Erre ő igencsak megdöbbent (pedig mindenben nagyon nyitott, és segítőkész) hogy engem nem zavarna, hogy valhol az az én gyerekem is lenne? Bevallom, valahogy erre én nem igazán gondoltam. De nem nagyon zavarna. Mert ugye akkor spermabankok sem igen lennének, ha mindenkit zavarnának az ilyen dolgokKép

Kele
Kele

Jaj, Sziszus elfelejtettem Neked írniKép
A Gabriel is jó, meg a Corax, meg a Clearblue. De lehet kapni a Rossmanban egy Baby.... valamit, ami feleannyi mint ezek a tesztek, de ennyi idő után már annak is ki kell mutatnia. Végülis a többség biztosan a menses elmaradása után mutatja ki, te meg ezen már túlvagy. A Gabriel már azt hiszem korábba is, de többe is kerül.

Kele
Kele

A gabriel nem egy érzékeny teszt, tök mindegy mit írnak rá reklámfogásként, hogy hány napos terhesség meg beágyazódás meg ilyenek, azt kell nézni, hogy milyen mennyiségű hcg-t mutat ki. A Gabriel ezt hiszem 25-ös, és van 10-es érzékenységű is.
Milyne érdekes, hogy csak a sport a lényeges RR számára. Bezzeg az én gyerekem majd az oviban körjáték közben Thálesz tételét magyarázza majd a többieknek. Kép
Hurki
hurki

Na, lanyok!!!Kép
Megint micsoda lavina indult el azzal, hogy RR-t meg Norbit megemlitettuk!!! Jut eszembe, nem lehet hogy ok is olvashatnak minket?VAgy vmi kozeli ismerosuk...Vagy a Juga Veronika(aki mint tudjuk itt bujkal)bekop nekik?RTL Klub-osok ok is, nem? KépAztan meg azon gondolkodtam, hogy miert van az, hogy mindannyionknak "egyforman szimpatikus"" az aerobik alompar?Kép Legalabbis azok kozul, akik megszolaltak a temaban...Ezek szerint, ha minden heten bedobunk egy ismert szemelyiseget, akit kozosen utalhatunk, akkor mindig jo lesz a hangulat?!?
Hogy mi milyen megkeseredett ven szatyrok vagyunk.Csak a pletyka meg az irigyseg, pfujj!!!Kép
Cat!
Dobnek en mailt, de szamomra rejtely hogy tudom megnezni a profilotokat.Majd probalgatom!Addig el ne felejtsd!!!
Alice!
Neked sem kell egy kis rosszindulatert a szomszedba menni...mintha magamat hallanam.Kép
Orsi!
Te meg kezet foghatsz Alice-al...ennyit bantani szegeny Norbiekat...
Levendula!
Isten hozott koztunk!O vigyen mihamarabb a Kép koze is!
-szoszi-
szoszi

Kele!
Teged elfelejtettelek megdicserni a RR temaban torteno megszolalasaidert.Most potolom.Meg hogy a feje "lecserelendo"! Kép Te sem vagy semmi.Amugy ahogy kinez az meg csak hagyjan (en se vagyok egy Matyo himzes), de hogy le nem lehet torolni azt a bargyu vigyort az arcarol soha...hihetetlenul ostoba az a tyuk, tenyleg.

Igen, igen, gondolkozz csak meg ilyen embereken.Nagyon bejott, koszonjuk!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok!
Már egy órája a lemaradásomat olvasom annyit írtatok!

KarmenKép
Sajnálom a madárkádat, nekem elég, ha arra gondolok, hogy valami bajuk esik és már könnyes a szemem. 7 év kanáriéknál azért szerintem szép kor, bár nem vagyok szakértő.
Köszi az infót Ritáról, üdvözöljük!

LevendulaKép
Üdv itt, de gyorsan, gyorsan a "friss"-be!Kép

Holnap megyek talira! Mindent elrendezek délelőtt és még fuvart is szereztem, úgyhogy Merci viszi a "nagyságos" fenekemet a fővárosba.
Most hívott a férjem a hírrel, hogy lehet, hogy Hollandiába helyezik át! Könyörgöm! "Messzebb", nem lehetne?! Á, nem is mérgelődöm...

Egcsi
egcsi

Szoszi! A profilt akkor látod, ha a bal oldalon a nick névre rákattintasz, ahol irja hogy mennyi hozzászolás volt már.

Egcsi! Köszi, talán 1x megint veszek.

Alma! Örülök hogy jól vagytok!!!

Látom volt ma nagy nevetgélés. Engem is felháborit amikor valakinek terhesen a súlya a legfontosabb. jó én is odafigyelek miböl mennyit eszek, inkább most elhagytam a csokit, sütit helyette sok gyümölcs, zöldség, de nem fogyózok!!
2 kg! szerintem már a baba is több!! Kiváncsi leszek mekkora babát fog Réka szülni. Látszik nem várt éveket.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Koszonom, idokozben megtalaltam.En is azon gondolkodtam, amin Te.Hogy ha tenyleg 7-8 honapos, akkor a baba+viz+placenta mar tobb mint 2 kg, nem?
Termeszetesen gyorsan rakerestem a neten a Shobert+Rubint alomparra .Kép Azt olvastam, hogy aug 20-an Guiness rekordra keszultek a Margitszigeten, tobb mint 6000 embert akartak megmozgatni.Es hogy Reka konnyebre fogja venni a gyakorlatokat, mert 9 honapos terhes!!!!!
Ertitek Ti ezt? Hogy lehet megengedni ezt a lazasagot, nem is ertem.Tessek csak vegigugralni, fo az alakja meg a rekord!!!!Kép
Es akkor most hany honapos a Reka es mennyit hizott?
Egyebkent elmeseltem apa-bogarnak a mai temat, szerinte rosszindulatu vagyok, mit foglalkozok vele, hogy ki hogy csinalja, szive joga eldonteni, jobb ha tornazik, mint ha zabal vagy cigarettazik.Olyan szar, hogy apa-bogar ekkora diplomata es mindig helyesen jar el es igaza van en meg egy pletyos, megkeseredett, irigy szatyor vagyok...Kép
-szoszi-
szoszi

Kele!Kép köszi a teszt tippet, hamár úgyis te vagy a gólya, nem hoznál inkább nekünk egy babát??
Mert ilyenkor éjjel még szörnyűségesebb a hiány ...

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Jó reggelt mindenkinek Kép
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok, jó reggelt! Kép

LindaKép
Norbi testnevelést tanított. Nemtom emlékszik-e még valaki az army-aerobicra? Azzal kezdte magát futtatni a médiában.

szosziKép
Norbi nagyon pici, így lehet, hogy mégis elég a 2 kg a gyereknek. Nagggyon gonosz vagyokKép

Egcsi, szoszi, KeleKépés a TöbbiekKép
Én mindent meg fogok tenni a mihamarabbi "költözésért". Talán délre kellene menni a gólyákkalKép

Egyébként megnéztem a csodaszeremet, amit szedtem, Gynex a neve. Hallott már valaki róla?

L.
Levendula

MA VAN A TALI!!!!! HURRÁ !

OrsiKép
Rendeld ki a paradicsomlémet légyszíves, ha hamarabb érsz odaKép

SzösziKép
Karmen már elmondta, hogy hogy érsz el, de filu@freemail.hu-ra írhatsz.
Az én párom tök így nyilatkozna, ha elmondanám neki a témát. Minden pasi ugyanolyan. Az lenne az első reakciója, hogy mit törődtök veleKépKép

LányokKép
Hát lehet, hogy olvasgatnak a sztárok is minket, nem tudhatjuk. Akkor legalább meg tudják védeni magukatKép. Az Indexen is írogat pld. a Pornókirály Kovi is, aki mindig megvédi az ipart, és nagyon szimpatikus, és intelligens ember. Sőt korábban a Barátok köztös sztárok is írogattak a topikjukba, leginkább amikor a külsejüket kritizálták, vagy meghallották a gúnyneveiket (NyafKata, HomoMisi, TerpEszterKép).

Lehet, hogy még Norbi és RR is szimpatikussá válna, ha bejelentkezne, és lenne egy margitszigeti össznépi babaváró torna is, kultikus fohászkodással egybekötve az égiekhezKép

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?