Jó Reggelt
szép termés
Zsána,
nálunk febr.8.-án lesz a maszkabál, sajnos még nem leszük itthon, így Fülinek ez kimarad...

mivel senki nem tudja bevinni
De azért ő is megcsinálta az ujjfestős báli maszkot és annnyira kis ügyes... bődület, mekkorát lökött rajta, hogy 3-4-5 évesek közt van és nem 2 évesek közt! Bohócot is ragasztott, egyedül!! csak verbális segítséggel! nagyonbüszkemacska...
Betmened meg tényleg édes
Munka: én is nyalókapénzért dolgozom, de ez a saját hülyeségem, mert nagyon szeretem a szakmámat. És ha nem lesz belőlem agrár-miniszter, akkor soha, sehol nem is fogok keresni a
végzettségemmel sajna, előbb utóbb kénytelen leszek, pont emiatt, váltani, de amég lehet, szeretnék állatozni.....
Ríd,
Bármilyen meglepő, volt lovam, soksok évig. 2004-ben halt meg, 31 éves korában, 4 évi nyugdíjazás után. Nagyon szerettem. Előtte 18 évet töltöttem lóháton

de momentán sem hely, sem idő, sem pénz nincs lóra, viszont tavasztól tuti fogom vinni lovazni Fülest rendszeresen, annyira imádja. Alig lehet lerágatni a hátáról..
Szellőke,

szevasz lovastárs
Akik Apa ellágyulásában bíznak, ne tegyék. Ő egy véleményében, érzelmeiben kőkemény karakter. Semmiféle érzelmi behatással nem lehet befolyásolni. Csak észérvekkel, de annak nagyon ütősnek kell lennie.

de ami késik...
Mása,
gyerekek gyönyörűűűek

Orsi egyre inkább Anyja Lánya
Nuk,
neked továbbra is +++++++3 és gyógyulj!
Ikirsz,
oké

Én szülésznőm Váradiné Ica, összes (2) gyermekemet nála szültem, a harmadikat is vele tervezem majd. Nagyon szerettem, főleg, mert nem mutyurkázott velem. Mindig ott volt, amikor szükség volt rá, az elsőnél szívesen maszírozott volna, meg ilyesmi, de én az a "hagyjatok-békén-egyedül" tipus vagyok. Miután ezt levette, ennek megfelelően járt el, teljes megelégedésemre. Amikor kellett, kedves, de nagy határozottsággal irányított, segített, gátvédelemben profi.
Ha olyan szülésznőre vágysz, aki megímogatja a fejedet, akkor inkább Molnár Gabi a neked való.
NST: nem is értem, miről beszélgettek... én tök ingyér' jártam nst-re, Icához a szülőszobára, megbeszélt időpontra. Van aki fizetett ezért?

lehet, hogy kell, persze, csak nekem olyan furcsa...
és én is teszek egy képet, Füles első dolga volt tegnap, hazajövetkor:
tegnap iszonyat termése volt gyerekszájból, egyet megosztok veletek:
A bölcsiben indulás-öltözéskor:
-Megyünk dolgozni Annyával...
- De Füli, haza megyünk, nem dolgozni!
-De,dolgozunk. Annyával dolgozzuk a vacsolát...
szép napot mindekinek!
csók
macska