A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Emi! Azért jó, hogy ma már meg tudjuk nézni a babáinkat uh-al. Ennél jobban szerintem semmi sem nyugtatja meg a kismamákat. Én is mikor decemberben megijedtem, sem a vizsgálat, sem a doki szavai nem tudtak úgy megnyugtatni, mint az, amikor megláttam a babámat a képernyőn, láttam, hogy mozog.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sirkici,
most látom, hogy te is voltál UH-n? Édes a babád nagyon :)

Szöszke,
egy az egyben ugyanazt mondta a szonográfus Lili orrára mint te :lol: :lol: Én meg rákérdeztem, hogy plasztikázott orrot is lehet örökölni :lol: Nekem ugyanis pár éve volt egy kisebb korrekcióm.

Kép
emi29

Szösszenet! Ne is mond! Én még nem vagyok a 30. hétnél, de már pánikolok néha. Még annyi minden nics megvéve a babának és nekem sem... Ilyenkor szoktam 1-2 db kisrucit kapni a férjemtől, és ez valamennyire megnyugtat. De még annyi minden kell!!! :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="gumimaci_1"]E írta:gumimaci_1mi! Azért jó, hogy ma már meg tudjuk nézni a babáinkat uh-al. Ennél jobban szerintem semmi sem nyugtatja meg a kismamákat. Én is mikor decemberben megijedtem, sem a vizsgálat, sem a doki szavai nem tudtak úgy megnyugtatni, mint az, amikor megláttam a babámat a képernyőn, láttam, hogy mozog.

Na igen, főleg ha a szonográfus is felkészült.
Valaki kérdezte, hogy az UH-n lehet-e látni a méhszájat. Nos nekem mondta a szonográfus, hogy a belső méhszájam zárt, tehát igen.

Kép
emi29

Emi - Ha mozgolódik, akkor nagyon jól érzi magát :)
Alíz is rugdos .. de nagyon :lol: :lol:
Most van esti bemutatózás .. alvás előtti torna ;) (legalábbis ő mindig ezt csinálja .. úgy éjfélig .. aztán reggel 9-ig nyugi van :D)

Kép
szösszenet

Emi - Tényleg a nő is ezt mondta?? Nah, akkor tuti jól látom!!! De nekem ez volt a legelső benyomásom :)

Gumimaci
- Nekünk is még elég sok cumó hiányzik Alíz listájáról ... ami meg nekem kell .. azt még el sem kezdtem összeszedni :? :?
Pedig fogynak a hetek .. és én egyre nehezebben mozdulok meg .. mármint elsétálok én, de nem bírok órákat járkálni a boltokban .. 1-2 óra, és leszakad a derekam ..

Kép
szösszenet

Mary,
na igen, a végén még tényleg összejön az álmod és ikreid lesznek. Én már nem lepődnék meg!!

Szöszke,
éjféltől kilencig szunyókál? Az tök jó nem? Úgyis későn szoktatok lefeküdni.

Kép
emi29

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszke,
éjféltől kilencig szunyókál? Az tök jó nem? Úgyis későn szoktatok lefeküdni.

Bizony, egy rossz szavam nincsen rá .. még egyszer sem ébredtem fel rá éjjel, vagy hajnalban .. abszolut beállt az én bioritnmusomram, és ennek nagyon örülök :)
Remélem idekint is ilyen csoda baba lesz :D :D

Kép
szösszenet

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Emi - Tényleg a nő is ezt mondta?? Nah, akkor tuti jól látom!!! De nekem ez volt a legelső benyomásom :)

Ezt bizony :lol: :lol:
Egyébként összességében szerintem apura hasonlít. Ennek annyira nem örülök... :oops: :oops:

Kép
emi29

Én is nagyon hamar elfáradok. Írtam már, hogy az intersparban is vannak most akciós babaruhák. Ott a rövid ujjú bodyk 400 Ft-ért vannak. Na, abból most azért nem vettünk, mert már képtelen lettem volna kiállni a sort. :?

Nekem is sokat mocorog a babám. Ráadásul ma ismét olyat produkált, mint eddig még soha. :D Úgy mozgott bennem, mint a varrógép. Gyorsan egymás után 4-szer egy vonal mentén felfele :lol: (ezt jól megfogalmaztam). Ha tovább "varr" a nyakamban kötött volna ki. :D :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi - Azt mondják, hogy ha az első baba kislány, akkor az apukára hasonlít (ez is egy babona, de ahogy megnéztem ilyen ismerősöket .. tényleg igaz lehet).
Szóval szerintem Alíz is inkább Szabi vonala lesz ..
De én nem bánom, mert Szabinak van egy unokatesója (lány), aki egy az egyben úgy néz ki, mint Szabi, csak lányban ... és nagyon helyes arca van :) kimondottan szép .. :) úgyhogy én bízom benne, hogy optimális vegyes lesz a mi kislányunk :D Nekünk úgyis ő lesz a leggyönyörűbb baba a világon :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Mezsó, Emi: sajnálom a rossz híreket, de higgyétek el, hogy minden rendben lesz! Általában azért szerintem kicsit el vannak túlozva ezek a dolgok... Minket a 15. héten ijesztettek meg nagyon az uh-on, hogy nagyon rossz helyen van a lepény, meg rövid a köldökzsinor, ezért semmilyen mozgást ne csináljak, csak feküdjek, aztán a 18 hetesen már azt mondták, minden tök oké! De azért stresszeltem jó három hetet feleslegesen...

Megvettük végre Beni babakocsiját...

Így néz ki:
Kép Kép

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

wow, ez naggggyon gizda kocsi! :D (Az egy bárány a tetején? Megzabálom! :D )

Kép
babyteve2

Zorroné! Nagyon jó a színe a babakocsitoknak!!! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi!

Drukkolok, hogy ne legyen semmi gond Lilivel... nagyon édi ám a pofikája!!! :lol:

Zorroné!

Nagyon szupi ez a babakocsi! Vagány a színe!!!

Szösszenet!

Nálunk Lili tiszta apja volt, mikor megszületett, mostmár rám is kezd hasonlítani, de ez érdekes dolog, ha valaki nem ismeri az apját, akkor azt mondja, tiszta anyja ez a lány- és fordítva... :) Szerintem mindenki azt lát benne, amit szeretne...

KépKép

KépKép
gabcika

Nono!
Jobbulást a kicsi Szonjának!

KépKép

KépKép
gabcika

Huu..most nem tudom h kinek mit akarok irni hirtelen…
Annyira baromira rossz napom volt és rossza kedvem h komolyan falnak mennék már…
Apa bulizni van…egész nap elötte dolgozott…egész nap egyedül voltam a kiskutyámmal akit ma majdnem elütött az auto mikor sétáltattam..anyum kiverte a hisztit h holnap kora reggel neki nincs kedve menni Győrbe…pedig én meg minél elöbb indulnák merth neki dolga van délelött..délután meg nem lesz kedvem tudom..mostanában nem vagyok formában…és nincs kedvem vezetni nagyobb forgalomban meg az árkádban meg a intersparban meg a brendonban mindenkit kerülgetni…
Huuu komolyan..Zoli is félévente megy szorakozni most is baráti szülinapon van…minden barátunk meg az egész város ott van csak én nem…merthát füstös hangos helyen van..de én annyira egyedül érzem magam…meg annyira szarik rám mindenki..apa mindig csak dolgozik..tudom h értünk de olyan rossz…jajjjjjjjj bocs a kiborulásért de már marhán kibuktam…olyan elveszetnek érzem magam..a kutyám megmentése közben pedig meghuztam a combom..mert egy ökör autos elakarta ütni..:S
Apa azt mondta vasárnap elvisz ebédelni de tudom h csak azért mondta h legyek nyugodt most este h ő elmegy..csak kompenzálni akart..és tudom h vasárnap ugyse megyünk :S
De én azt szeretném ha most lenne melettem…
És tudom h ne foglalkozzak másokkal de engem ugy bánt h ma is beszoltak 3an hogy milyen bálna lettem…szerintem igenis helyes kismama vagyok..8kgot hiztam most vagyok 68 és olyan rosszindulatuak az emberek…
Jah és Máté tudjátok mozog de ő nem olyan aktiv baba..és igyh mindenkinek mondtak vmi rosszat az uh.n már elöre félek a szerdától…
Jah és nem tudok aludni mert csurom vizesen kelek arra h azt álmodom..elejtem Mátét a szülészet folyosolyán és nincs senki aki segitsen…rettenetes..folyamat visszatér..nem birok mást álmodni…

Ááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…..

Sajnálom a kiborulást mégegyszer…
Nektek akartam irni de közben kiborult a bili..összeszedem magam és jövök
Vendég

Lituka! Úgy sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt! :( De gondolj a babádra. Máté megérzi, ha te ilyen szomorú vagy. Meglátod minden rendben lesz! :) Olvasgasd a topicot, nézegess az interneten babarucikat, babaszobába való dolgokat. Engem ez mindig feltölt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jajj Lituka - Ne borulj ki!!!!!!!!
Párodnak is kell a kikapcsolódás .. ez egy ilyen időszak .. nekünk néha áldozatot kell hozni, elengedni őt, és nekünk otthon maradni :(
Most könnyen beszélek, mert mindjárt itthon van Szabi (mindjárt? mindjárt éjfél .. próbál...) De pl. holnap fellép .. amit imádok, annyira szeretem a koncertjeit .. és nem mehetek, mert füstös, kicsi hely ..
Szóval megértelek - de fel a fejjel!!!!!
A 8kg az teljesen jó - én 10kg-nál tartok, és röhögök rajta :D tedd te is azt!!! Biztos vagyok benne, hogy csinos kismama vagy!!!!
És többen írták, hogy nem minden baba élénk .. örülj neki, ha kint lesz ,akkor is nyugis lesz :) Mázlid lesz vele :) De ne aggódj!!!

Kép
szösszenet

jajjjjjjjj köszi lányok..nemis tudom mi lenne velem nélkületek...

ma már mindnet próbáltam..szerelmes dalokat hallgattunk Mátéval és közben fényképeket nézegettünk...:D szoval azért próbálom tartani magam...most is kisbaba cucokkal vagyok elfoglalva..szoval probálok ugy kiborulni h Máté ne legyen töle szomoru..sőt most asszem elolvasom neki a kedvenc mesém..kikapcsolodunk...:D.

holnapra bizti összekapom magam mert amugy meg nem vagyok ilyen kiborulos..
vannak köztünk olyanok akiknek nagyobb a bajuk mégsem rinyálnak ugyh big sorry..:D
Vendég

Rendelj valamit innen, vagy nézelődj csak .. nekem nagyon megtetszett ez a link, amit Babyteve ajánlott :D
Ahogy meséltél magadról, szerintem te is találnál itt Máténak megfelelőt ;)
http://www.vampiregang.com/catalog/

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Kb. 2 órája olvasok vissza..Szóval nem tudok mindenre reagálni, de a legfontosabb, hogy Mezsó és Emi próbáljatok arra gondolni, hogy ha igazán nagy gond lenne, úgyis befektetnének Kh-ba, és szerintem inkább elővigyázatosabbak mostanság a dokik, mint korábban voltak..
Ja, és nagyon szép Lili baba!

A babakocsi nagyon kis vagány, és a szerzemények is (kínai, corás) főleg annyi pénzért...

Én is azért nem jelentkeztem, mert tegnap nem voltam dolgozni (igazán most jöttem rá, milyen jó kicsit távol lenni a mh-től, akár egy napra is- EMI ajánlom figyelmedbe) és anyuval elmentünk a Camponába, ahol a H&M-ben, a C&A-ban és a Tescoban bevásároltunk ruhácskákat. (majd teszek fel vmkor képeket is) Mostanság ez emeli úgy igazán az adrenalin szintemet....

Ma pedig megvettük a "babaholmiolcson"-ban az Angel Care légzésfigyelőt bébiőrrel és az ajándék kukával. Ja, még vettünk egy esővédőt a babakocsihoz (vhol láttam,hogy a hordozóhoz is lehet venni, végülis igaz, ahhoz is kéne)
Ja, és telefonáltak, hogy megvannak a bababútorok, holnap megyünk érte
(Remélem Szösszenet a férjed még bírja az ágy szerelését- nem tudom, nálunk mi lesz, mert nagyon kitud borulni a férjecském, ha vmi nem megy simán, elsőre)

Babamozgás: Nekem szinte csak esténként van, de akkor bepótolja a kis drága, remélem ez nem gond

Hízás: annak ellenére, hogy hetente látványosan nő a pocakom,a mérleg szerint nem igazán híztam. Furcsa (persze nem ellenkezem)

Hú, jó késő lett..
Timi

Kép
tim27

Foglald el magad valamivel, és úgy el fog telni az idő, hogy észre sem veszed, a párod melletted lesz. :)

És ne mondj le az étteremről. Már írtam itt, hogy február 7.-én féláron lehet enni egyes éttermekben. Menjetek el valahova. :wink:

http://www.menjunkenni.hu/ettermi_lista2.htm

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Tim! Olyan jó lesz nektek hétvégén! Rendezgethetitek a babaszobát! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ja, a "nem igazán híztam" úgy érvényes, hogy az elmúlt 1-2 hétben (természetesen)..
Hát, Gumimaci nem tudom mi lesz a rendezgetéssel, mert nagy roham lesz a 2 nap, szerintem még nem jutunk el addig. (Boltba megyünk, ott bepakolunk-haza-kirakjuk a dolgokat, beteszünk egy nagy szekrényt-azzal ki Őrbottyánba (40 km) apuékhoz. Este vmkor haza, másnap főzés-mosás-közben egy másik szekrény tartalmát is teljesen kipakolni-szelektálni-egybetuszkolni azzal, amit kiviszünk holnap)persze nem panaszokodom, csak a nyugis készülődés, rendezgetés mint idilli kép jó lenne, de még nem most lesz...

a férjem már szólt, hogy már jó lenne aludni...
Jó éjt mindenkinek!
Timi

Kép
tim27

Lituka
Párom pont sikeresen beleolvasott a "kiborulásodba".
Azt üzeni Neked, h igyál meg egy fél pohár vörösbort. Attól majd kicsit a kedved is jobb lesz :D !

Hétfőn én is ittam egy kicsit, amikor majdnem balesetünk volt. Sőt, állítólag erősíti a vörösbor a méhlepényt.
De csakis mértékkel.

Zorróné
Nagyon tuti a babókocsi! Használjátok egészséggel!! :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Tim! Azért az is jó érzés lehet, hogy már ennyi mindent megvetettek a babának. És ha csak később jön el a nyugis rendezgetés... az sem baj. :) Van még rá idő.

Mostmár én is megyek lefeküdni, elég késő van. Jó éjt mindenkinek!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jó reggelt!

Sehol senki. Így legalább elolvastam a hozzászólásokat.
Férjecskémnek be kellett mennie dolgozni, mert jött pár plussz megrendelés, még ma reggel is arra ébredtem, hogy csörög a mobilja, újabb megrendelés... Na mindegy ez a jó, hogy megy az üzlet, ha van munka, van belőle haszon.

Lituka!

Remélem, már jobban vagy. Meg tudlak érteni. Nem jó egyedül lenni...Mit gondolsz? Összehozunk valamikor hétköznap egy talit, amikor a pasijaink dolgoznak, és nincs semmi dolgunk, csak egyedül érezni magunkat??? Közel lakunk egymáshoz...
Addig vagyok így a nagy semmittevésben, amíg nem folytatjuk a házunkat. Előfordulhat, hogy már jövő héten. Ha a bank utal, akkor viszont nem lesz egy szabad percem sem. Egész nap a házunkban pakolgatok....tuti jól ki leszek dögölve...aztán meg napokig fekszek, mert a derekam fáj...
Szóval remélem, már ok minden és sikerül ma vásárolni is.

És mindenkinek jó hétvégét!

És sirkicinek akartam írni, hogy neki is gratulálok az uh-hoz.

És mi ma este megyünk vacsizni!!! Mert hát 21.-én voltunk fél éves házasok... :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Lituka

Sajnálom h így éreztél,remélem már jobb! :lol:

Én is hiperérzékeny vagyok és jó sértődös. :oops:

NE aggódj a súlyod miatt és ne zavarjon ki mit mond! :twisted:

Rajtam még mindig annyira látszik h aki nem ismer az nem is tudja h babát várok. A 68 kg az nem sok én már többről indultam (71-72 voltam és 172 cm),de mondjuk nekem kézilabdás alkatom van a sportolás miatt, nagyon erős-izmos a hátam,lábam ,ezért nem is látszik rajtam az a pár kiló amit felszedtem (már kb. 1,5 hónapja 75 vagyok). Én elterveztem h kb. 80 kg-ra hízok. :lol: :lol:

Az evést sikerült teljesen tervszerűvé tennem. :lol:
kis adagokat eszem 4-5*,sok rostot és gyümölcsöt és próbálom emelni a fehérjebevitelt is. Sookal kevesebbet eszem,mint a terhesség előtt. :lol: :lol:
Pl. tegnap éhes voltam és többet ettem 17-kor,de utána nem is ettem már semmit.ha nem akartok több plussz kilót a szénhidrátbevitelt kell csökkenteni.

Pl. 1 hónapja még semmilyen pocakom nem volt és nagyon megnyugtatott az Uh, mert féltem h kicsi a baba.

Kép
kritta

Sziasztok Lányok!

Mi is megvagyunk. Azért tűntem el így, mert tönkrement a gépem. Illetve a vinyója, és mivel nem volt lementve, minden adatom elveszett. :( :(
A legrosszabb, hogy a 2007ben készült képeinknek is annyi. :( :(

Nálunk a babával minden OK. Nekem viszont most cukor és aceton volt a vizeletemben, ami utalhat diabetesre, úgyhogy kedden mennem kell minden étkezés után vércukormérésre. Igaz a cukorterhelésem teljesen jó lett.

Visszaolvasni azt hiszem esélytelen. Másfél hét alatt több mint 30 oldalt termeltetek...Csak az utolsó pár oldalt sikerült.

Emi, Mezsó! Remélem minden rendben lesz! Ha nagy gond lenne, már befektettek volna benneteket. Szóval fel a fejjel!

Üdv az újaknak!

Lituka!
Látom Te is Győrben szülsz. Kinél?

Zorróné!
Szupi a babakocsi!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Képzeljétek!

Sikerült végre nevet találnunk. Benjámin lesz a kismanónk neve, úgyhogy lesz még egy Beni a topicban. :D

Szöszi,
Küldök Neked privit.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:48-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:49-kor.
Vendég

Lituka,
Én is ugyanígy éreztem magam a 25. hét körül. Nagyon sajnállak, de hidd el nem fog sokáig tartani ez az állapot. Úgy látom, mindenki átesik a várandóság közepén egy ilyen érzelmi kitörésen.

Zorróné,
édi nagyon ez a babakocsi. Imádom a szinét!!

Andi,
Remélem, nem fognak téged is diétára fogni.
Huh, nagyon sajnálom, hogy a 2007-es képeitek elvesztek :( :(

Timi,
próbálok nyugodt maradni, bár ez elég nehéz. Egy-egy napot most már én is ki fogok venni.
Téjével már egyezkedünk, hogy mikor megyünk szülőszobát nézni (Egy helyen fogunk szülni :) :) + Kerekes Zsuzsával is :) :) )

Mindenkinek köszi a drukkokat. Nagyon várom már a hétfői szívhang mérést. Addig is figyelem Lili mozgását. Most is nagyon aktív :)

Kép
emi29

Nono,
És mikor kell levenni a vérnyomásmérőt? Örülök, hogy jól tudtál tőle laudni :)
Mivel ma nagyon szép idő van, azt tervezem, hogy kicsit kimegyek a kertbe, de mást nem igazán fogok csinálni. Ma és holnap csak pihi van!!!
Komolyak ezek a rucik. Az előbb mutattam apának.

Apa kicsit meglepett most... Korábban felkelt mint én, és megnézte a DVD-t az UH-ról... Mikor lejöttem pont a vizsgálati eredményeket nézte és a rövidítések jelentését kereste. Na szóval őt is érdekli ám a baba, csak nem igazán mutatja még ki. Ez nagyon jól esett!!

Andi,
Tényleg aranyos név a Benjámin.

Kép
emi29

Sziasztok!

Andi! Örülök, hogy ismét itt vagy és, hogy minden rendben a kis Benivel! :D
Sajnálom az elveszett képeket. :( Majd amit Beniről készítetek, több helyen is tároljátok!

Nono! Jó, hogy Szonja jobban van és nemsokára megszabadulsz a "bilincsedtől". :D

Emi! Hát persze, hogy érdekli a párodat a baba! :D Csak ő másképp mutatja ki. Még a kismamáknak inkább csak ez jár a fejükben, addig egy pasinak ezer más dologra is figyelnie kell.

Örülök, hogy ma reggel inkább jó hírek vártak. És remélem, hogy akik tegnap szomorúak voltak, mára már jobban érzik magukat.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi,
Az jó, ha sokat mozog! Akkor jól érzi magát! Biztos nem lesz gond!
Nekem a Beni tetszik nagyon, innen jött a Benjámin.

Lituka!
Remélem már jobb kedved van. Engem is ki tud borítani, ha egyedül vagyok, máskor meg örülök is neki.

Nono,
örülök, hogy jobban vagytok. Magas a vérnyomid? Miért kellett 24 órás?
(már biztos írtad, de nem tudok ennyit visszaolvasni)

Mary,
Gratula a feledik évfordulóhoz! :D
Hogy van a derekad? Voltál vele dokinál?

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:49-kor.
Vendég

Gumimaci,
Aranyos vagy! :D
Hát tanultunk belőle az biztos. Előtte mindig letöltöttük a férjem gépére is a képeket, ezután is ezt fogjuk és a jókat elő is fogom hivatni, Biztos ami biztos!

Emi,
Aranyos a párod! Látod ő is nagyon várja a babát, csak ők nem mutatják ezt ki. Az én férjem is ilyen.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Blani,
nem értem mit akar a dokid??? Nem is sok az a 7,5 kg. Én már eddig 10,5-t hiztam, és nem mondtak semmit. Bár én sokallom, de még igy sincs toxémiám, meg ilyesmi.

Bambika,
:D köszönöm! Jobbulást a gyerkőcöknek, majdcsak keresztülmegy már ez az influenzás időszak!

Levelibeka,
köszönöm! Szerintem te sem hiztál olyan sokat, az a 16 kg nem olyan sok a 30. Hétre. Mostmár nem fogsz sokáig hizni, legalábbis én úgy olvastam, hogy a 36. Hétig van hizás.

Babyteve,
ajaj, akkor én valamit nagyon elrontottam, sokkal többet hiztam, mint amit a leirás szerint kellene, de nem is érdekel annyira, hisz ha éhes vagyok, ennem kell!

Mezsó,
Kkszönöm!

Gumimaci,
köszönöm! Nem, elvileg kislány, de nincs arról a részéről kép, mert a fenekét mutatta csak, de a doki azt mondta, hogy nem lát semmiféle csomagot, ezért 90 %-ban kislány...
És nagyon aranyosak a rucik!

Szösszenet,
köszönöm!

Gitka,
jajj, de aranyosak a rucik. Tegnap voltunk mi is vásárolni, de babaruhát nem vettem, bár már fogtam a kezemben egy törölközőt, de mégis visszatettem. Majd lassan belelendülünk mi is!

Emi,
sajnálom a rossz hireket, de biztos nem lesz semmi baj, drukkolok! Nagyon édes a kis Lili! Cuki arcocskája van!
Kösz!

Ollem,
Tényleg nagy pocid van, de máshol nem látszik rajtad a 90 kg. De ez nem gond, majd lemegy a szülés után. Nekem is nagyobb a hasam, mint kellene, de ez van, a babáért mindent!
Köszönöm a gratulációt!

Zorroné,
Nagyon szép babakocsi, és a szine... valami fantasztikus!

Ami a babamozgásokat illeti én is néha idegeskedek, hogy keveset mozog, de biztos nem egyformák a babák sem, igy még egyenlőre várom, hogy majdcsak többet mozog.
sirkici

Emi: sajnálom hogy neked is nem volt hiába a rossz megérzésed... :( :( :( :( Anyai ösztöneink úgy látszik jól működnek máris... :roll: Remélem nem lesz semmi komolyabb baj nálatok is.A képek viszont igazán aranyosak Liliről! :wink: Az én kisbabám még mindig nem nagyon pörög...nem mondom hogy nem rugdos,mert rugdos,csak szokott ettől sokkal jobban... :(

Kép

Kép
mezsó

Sirkici!

Gondoltam, hogy nem kellene tippelnem. :oops: A nemére utaló "jeleket" sohasem ismerem fel, a mi uh-unkon sem. Akkor gratulálok a 90% kislányhoz! :D De ha elfogadsz egy tanácsot...ne éld bele nagyon magad. Nekem a 25. hétig mondták lánynak (két különböző doki). Még a 25. heti uh-on is megmutatta, hogy miért lány. Aztán jobban széttette a lábacskáit a picurom és ott volt egy nagy kuki. :lol: Most már mindkettőre felkészültem.

Egy kérdés: ugye mi eddig csak 2d-s uh-on voltunk. Ahol csak a csontjai látszanak. Az arcának is a csontjai, a szeme, orra helyén egy egy fekete lyuk, stb. Akkor a kuki hogy látszik? Ha jól tudom, abban nincs csont... :oops: :D :lol: :lol: :lol: :roll:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Mezsó!

Ne aggódj, minden rendben lesz! :) Szerintem azért nem rugdos már úgy, mert a 31. héten jársz. Fogytán a helye. Nem tud már úgy pörögni, mint azelőtt.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Felsoa!

Derekam hol így hol úgy...a sétát már jobban bírom, edzem magam minden nap egy kicsi sétával, megyek a férjem elé a munkába... :D
Bár mire odaérek, alig várom, hogy leüljek. Ülni sem jó. Újabban a hátam felső része fáj, de nagyon...Na meg a szokásos helyen, az ágyból felkelés ezért nehézkes, na meg a forgolódás...
Dokihoz februárban készülök. 11.-én kérek beutalót vhova....

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Emi!
Nekem is azt mondta a doki, hogy addig míg rendszeresen érzem, hogy a baba mozog nincs semmi baj. Mikor csak a labor erdményéért telcsiztem neki akkor is az volt az első kérdése, hogy mozog-e rendesen. Hát az enyém igen sokat, szinte nyugodt állapota nincs is. De szerencsére már nem keméényedek olyan sokszor, és az elmúlt héten nem volt görcsölés sem. Kedden azért újból CTG és UH a kórházban, mostmár nekem hetente. Szeretem a doki lelkiismeretességét.
Ma pedig 3-ra megyünk 4D-s Uh-ra. Majd este jelentkezem, hogy végre látszik-e valami a lába között.
Írok neked privit a szülőszoba látogatás miatt.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Zsuzsa,
CTG-t nem csak a várandósság végén szoktak csinálni? A görcsölés miatt kell ilyen sűrűn menned? Szoírtok értetek!!
Biztos nagyon szép élmény lesz a 4D-s UH. Kiváncsi vagyok nagyon, hogy milyen nemű lesz. Ha jól láttam ebben a topicban egyelőre a fiúk vannak túlsúlyban.

Mezsó,
nagyon szorítok értetek is. Sose gondoltam volna, hogy a terhesség végefelé ennyi probléma adódhat... :(
Gumimacinak biztos igaza van a rugdosással kapcsolatban. Most már forgolódni, bukfencezni nem igazán tud a helyhiány miatt.

Ma felhívott a párom nővére, hogy hallotta, hogy valami nincs rendben a babával. Mondta, hogy jobban kellene vigyáznom rá... és már rég betegállományban kellene lennem és valami otthon is végezhető munkát kellene csinálnom. Na erre kicsit kiakadtam...
Azt hiszi, hogy poénból dolgozom. Nekem ha betegállományba kell mennem azt komoly fizetéskiesést jelent. Neki könnyű, az ölébe hullott a lakás, kocsi, amíg mi mindent hitelből finansziroztunk... :twisted: :twisted: Ennyit erről!!

Kép
emi29

Sziasztok!

6 óra munka ide vagy oda én megint nem tudtam jönni napokig, úghogy jól lemaradtam. De megpróbálom behozni.

Egyelőre amit itt láttam az az hogy ez a babakocsi Zorróné SZUPER! Nekemisilyenkelll :oops: Biztos volt már róla szó, de mennyibe kerül és hol? Köszi előre is

Megyek visszaolvasok.

Kép Kép
szõlõ

emi: hát én se gondoltam volna,hogy a terhesség vége felé ilyen sűrűn jelentkezik valami probléma... :( Az elején semmi bajom nem volt,egészségügyileg minden rendben volt!!De mióta a 26.héten felfedezték a cukorbajt,hát azóta nincs megállás... :? Pedig már volt terhes ismerőseim mennyit mondogatták,hogy a terhesség vége felé már minden nyűg volt nekik is,az idő csak lassan vánszorgott,és itt fájt ott fájt...én meg csak mosolyogtam rajtuk és bíztattam őket. :roll: most meg tessék... :roll:
Sógornőd meg... :? :? :evil: hogy lehet ilyen??Inkább vígasztalhatott volna!!Bár lehet ilyen nőtől az is jobb ha nem vígasztal...

gumimaci: remélem igazad van,és azért nem pörög a lelkem... :roll: A hét elején volt 3 napig non stop írtó aktív,hát tegnap rájöttem a valószínűsíthető okára...ugyanis azalatt a 3 nap alatt össze-vissza hullámzott a pocim,és tényleg hol itt hol ott rúgott...Jan.14-én mikor 4D-n voltunk fejvégű fekvésben volt,most tegnap meg medencevégű fekvésben találták.Szerintem mikor hullámzó tengert játszott a pocim akkor fordult át...Úgyhogy örülnék még ilyen hullámzásnak... :roll:

Kép

Kép
mezsó

ja,és medencevégű fekvésnek hála,reggel ébresztő gyanánt egy hatalmasat rúgott a drága a hólyagomba!! :shock: :? :lol: :lol: bocsánatos bűn persze,csak az a baj,hogy reggel mindig tele van... :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Emi nagyon édes Lili! És remélem hogy nem fertőzés miatt szaporább a szívverése hanem "csak" azért mert te hajtod túl magad picit. Ha kellene, akkor el tudnál menni már táppénzre?

Szössz, igazán szuper kismamarucijaid vannak! :D (Remélem ha fizu jön én is vehetek még 1-2 cuccot, mert van olyan amit már "kinőttem"). +10 kg??? Ránézésre +4-et mondtam volna, persze azért pocak már van de olyan vékony vagy hogy csak na! :D

Mary, a házatok tényleg nagyon szép és jó nagy!

őőőő mivoltmégmivoltmég......

Ja a honlap. :lol: Sajna uram egyáltalán nem rokkertípus, de azért egy párat én is találtam amit lehet hogy rendelek, főleg ezt:

Kép

:lol: De az a gitáros kiscsaj halálos!!!! Meg az easy rider.

Továbbra is gyönyörű dolgokat vesztek a babáknak!

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?