A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!

Megvan a vizelet eredmény:minden negatív! :D Voltunk szemészeten, ott alaposan megnézte a szemét a doktornő mindenféle szerkentyűvel és azt mondta, hogy be van gyulladva.....valamitől....... Kaptunk szemcseppet, ugyanolyat amilyen a kenőcs, napi 5* kell csöpögtetni. Remélem hamar használni fog :) Köszönöm a segítségeteket!!

Veronikusz

Ketteske benne van az ötéves tervbe :wink: (de inkább az ötödik év vége felé). Vissza kell mennem dolgozni!! Még a nyáron itthon vagyok aztán irány a munkahely :D

Kép
tikó

Borsika! Én is a Szalaynál születtem :) visszanézek majd mindig, csak lehet hogy hétvégén kicsit ritkábban!

Esetleg azt tudjátok, hogy a császárosok mennyi ideig szoktak bent lenni?

Kórterembe nem jöhet be az apuka?
Mást nem is nagyon szeretnék, hogy bejöjjön, mert valószínű elég lesz a babával foglalkozni, meg a szopit próbálgatni :)

Egyébként első baba nálunk is! Első unoka is lesz, gondolhatjátok, hogy hogy várják :)

Igen, a Haemophilia, vérzékenység! De a lányok a hordozók és a fiúk akiknél kijön. Magyarul, ha fiúnk lesz soha nem lesz baja, mert én nem vagyok hordozó. ha lányunk lesz akkor ő hordozó lesz és ha neki lesz fia akkor elvileg 50%hogy örökli majd....
Nekem nagyon fiús érzésem van, de hát ez majd kiderül :) mondjuk azt hogy terhes vagyok is úgy álmodtam meg, hogy álmomban 3szor csináltam tesztet és pozitiv lett :D

Kép
encsike87

Sziasztok!

Ma megint doktornéninél voltunk :cry: kaptunk antibiotikumot
Annyira begyulladt a torka,hogy nem akart enni,inni :cry:

Tikó
az nagyon jó szemcsepp,hamar hat!!!!

Gyuzsó,
waffel-parti??Mikor?hol? :lol:

encsike87
4 napot kell bennt lenni(legalábbis én annyit voltam)
Kórterembe nem mehet be az apuka csak a folyosóra 15-18-ig,ha jól emléxem

most megyek,megpróbálok visszaolvasni

emano/Andi
KépKép
emano

Borsika,

a csípőcsontod valószínű azért fáj, mert a várandósság alatt a kötőszövetek fellazulnak. Nem beszélve arról hogy ehhez még a megnövekedett súly miatt a tested statikája is megváltozik. Könnyen lehet, hogy mindezekhez a baba a lábaidhoz lefutó idegeket is nyomja, tehát összeállt a kép. Talán. Az orvosod mit mond erről? Ha ő nem aggódik, akkor te is tedd le a terhet /lelkit/. Tehát ne aggódj. Mozogj annyit, amennyi jól esik és egy centivel sem többet. pihenj sokat, lehetőség szerint a lábadat támaszd alá, ne lógasd.
Ha még van kérdésed, nyugodtan tedd fel!
Memme, igenis van törzsvásárlói kártyánk, de annak a szolgáltatásait a negyedik után lehet felhasználni. Garantáljuk, hogy a kismama olyan szép babát kap, mint amilyent szeretne, úgy szopik, mint az angyal, hasonlít a nagyira, stb. stb. Majd a negyediknél megbeszéljük. Jó? Remélem addigra még áll /az ősz Peterdy háza/ az osztály.
Szeretettel
nováky_rita

Ja, és azt akartam még mondani, hogy ebzárlat van a kórházban /influenza/, úgyhogy a CTG-ket a 2. emeleten csinálják. Az osztályra nem lehet felmenni.
nováky_rita

Rita!de jókat írsz!!! :D ezt a törzsvásárlói kártyát majd én is megpróbálom kiváltani :D
Borsika! itt van Rita, mondtam hogy ő megmondja a tutit ,hogy mitől fájhatsz.... mondtam én is ....alakulgatsz :D
Vendég

Kriszta!!!!!hol vagy???? egész héten nem láttalak...mármint virtuálisan :D remélem nincs semmi,csak elutaztál valahova....?
nem tudja vki????most ment síelni Kriszta? vagy a Zsófi ment?? :oops: nem emléxem :oops:

ANcsa? Brigik???Vica?Gabó?KAti?Linócs?Monácska?
Vendég

Jó éjszakát, megyek én is aludni
puszi

Kép
Vendég

Sziasztok!

Próbáltalak vissza olvassni benneteket,de nagyon nehéz titeket követni. :P
Tünde GRATULÁLUNK a lányzóhoz,sok puszi nektek. :lol:

Encsike: Üdv a csapatban.
Én is császárral szültem,én 2 hétig voltam bent,de az én esetem 1000-ből 1 volt. :? :oops:

Szülinaposoknak és névnaposoknak Nagyon sok boldogságot kívánok.
Betegeknek++++++++++++++++++++++++
és rengeteg gyógypuszi.

Viktoromat ma érte egy kis baleset :cry: :cry: :cry:
Mert vagánykodott hogy ő már megtud állni a lábán és egyszer csak előre esett állal a kőre. :(
Volt nagy sírás, az ő részéről és az enyémről is.
Most nincsen képem róla de ha lesz akkor majd kaptok.
Jó éjt mindenkinek.

valentina

ÁÁÁ, Veronikusz,
ez övön aluli volt. :lol: Gondolom, már degeszre etted magad. Azért, majd mesélj(ha publikus), milyen meglepivel rukkolt elő apa. Meg arra is kiváncsi volnék, hogy rendezik le a lányok a bébiszittyeszt, amíg Ti kihágtok. :D

Gyuzso,
a Merci csokit például nagyon szeretem 8) ...

Andi,
jobbulást, jobbulást! Akkor még mindig nincs szopi? Szorítok.

Encsike,
hajrá, hajrá! Jól jönne már egy kisfiú, mert pocaklakók és újszülöttek vonalon nőuralom van...

Tikó,
szerencse, hogy minden neg. Remélem, gyorsan helyre jön Dorina szeme. A munkát meg ne is emlegesd, épp ma fejtettem ki, hogy valszeg én vagyok a leglustább ember a világon, de el se tudom képzelni, hogy újra nekiálljak :oops: .

Valentina,
szegény Viktor. Ugye, nincs nyoma a balesetnek?

Brigi?Kép

Memme,
olyan jó olvasni, amiket írsz. Én is ugyanígy csináltam, szoptatás közben meseolvasás Jankónak, vagy épp segíteni neki a kajálásnál...Nekem nagy szívfájdalmam, de a kezdeti lelkesedés után sokszor olyan nehézkesnek, kínlódásosnak éreztem a szoptatásokat. Annyira szerettem volna úgy szoptatni(legalább időnként), hogy csak kettesben vagyunk Flórkával,ne kelljen még Kisjankót is szórakoztatni...hát nem nagyon jött össze. Meg persze mindig akkor kellett WC-re mennie, akkor lett szomjas, ha rácuppant Flórka a cicire. :roll:

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Apa nincs, én meg most még tele vagyok energiával :lol: , és itt ülhetek, így most a 535-től kezdem a visszaolvasást!
de azért van 3 adag teregetni valóm is! :lol:

Mégegyszer mindenkinek köszönjük a köszöntést és a képekre írt dicsérő szavakat!!! :wink:

Borsa,
Hogy ízlett a paradicsom? mi a kedvenc??

Ezek a képek!!!
Hú nagyon jó!!!!! :lol:
És ez kinek a haja? Tiéd???

Lányok,
Arra gondoltam, bár nem tudom, hogy hogy lehetne kivitelezni,
De mit szólnátok ha írnánk egy szakácskönyvet.
Én mostanában kezdtem el kísérletezni :lol:
Mi még nem eszünk tejet és tojást, és hát így is finomakat lehet csinálni.
Hm???
Vállalkozó kedvűek??
Van nyomdász ismerősöm is, és éredeklödöm.

Gabi
Édes nagyon ez az ébredős kép!!

És látom visszatért a régi Gabi, mert vannak képek.
Nagyon helyes, új év új élet!
:wink:

Gabi, Gyuzsó
Igen, igen
Szeretjük az Ikeát. 8)

Zsófi drága
Hogy vagy???
Igen, igen igazad van, ezt a dátumot biztos Tünde és én sem fogjuk elfelejteni!!!
Örülök, hogy most már a Te családod is tudja!!! És a Férjed családja hogy fogadta? Léna az első unoka?
Mikor mentek síelni?

Tegnap reggel utazott el Apa, és holnap délután már jön is! Csak céges hétvégére ment, és nem is messzire, Gödre!
Tavaly Lara születése után Debrecenben volt, mondjuk akkor kicsit később volt ez az éves értekezlet direkt miatta!

Emese
Imádnivalóak, ez a kép Flórkáról, ahol fürdik csuda édes!!!

Hát Lara most döntött úgy hogy nem eszik pépeset, csak darabosat, így ez lassan megy, így Dani előbb végzett az evéssel! Jutott még neki tortácska!
Annyira édes ez a duma!!!
Még, még!

Borsika,
Jó ha már nem tévedsz el! :wink:

Erről a képedről, tudod mi jut eszembe?
Mindig ha meglátlak?
Gondolom a hajad miatt!

Milyen színű csempét vettetek? És milyen kádat?

Nekünk is AngelCare van, és nagyon szeretem, nekünk olyan 2 in 1-ben van, bébiőr is. Nálunk még mindig megy, engem megnyugtat, és ha már van! Miért ne? 8)

Vali,
De jó, egyetek sok, sok vasat, és csináljatok sok sok bolond képet, édesek!!!
:)

Veronikusz,
Na, na na, az nem úgy van, én álmodok, és az lesz, nem fordítva!
:lol:
És hát nem is lehet erőltetni.
De majd szólok, ha láttam volna valamit a gömbben! :wink:

Ezt a pancsizós játékot kapta főként! Nagyon bejött!

És akkor a Petit fogjátok használni?
Lányoknak is van második nevük?

Annyira édes ez a „női”, testvéri összetartás!!!
Hogy vannak a kis rosszcsont Gizik???

Azt hol lehet látni ha valaki be van jelentkezve?

Hú ez nagyon izgi, mi volt este???
Vagyis most mi van?
Hihi :wink:
Kérünk beszámolót. Pikáns részletektől a karika hiánya miatt eltekinthetünk! :lol:

Cukipofa,
Gratulálunk a Barátnődnek,
Isten hozta a kis Olivért!!!

Répatorta volt!

Annyira édesek lehetnek ahogy együtt játszanak
Kérünk képet!!!

Gyuzsó
Úgy gondolod?
Hát majd képzem magam álmokra!!!
Ti kit is kértek???

Flórka van a 3. képen?
:oops:

Emano
Küldjük nektek a sok gyógypuszit!!
Van egy feles sinlacom, mármint recept.
Kéred?

Igen, igen igaza van Emesének nem szabad szomorkodni! Gondolj bele hogy már több mint 8 hónapos és eddig is sikerült, és ez szuper! Én is erre gondoltam, és a Tesókánál majd tovább megy tuti. De még szerintem ne hagyd abba! Lesz még egy picike!

Barbikám,
Örülök, hogy minden ízlett, mi is örültünk nektek nagyon, és gyertek máskor is!!!majd írok emilt!Kedd úszás? fél 11?

Memme,
Olyan jó olvasni, sugárzik a boldogság és a szeretet a soraidból.
Jó a mottó!!!

Tikó
Én sem tudok segíteni. :cry:
De mielőbbi gyógyulást! És sok sok gyógypuszi!!

Dóri
Mi a helyzet a pöttyökkel?
Nekünk két napig volt!
Mikor talizunk???

Szia Encsike
Légy üdvözölve!
TE is álmodós vagy?? :) Az tök jó? Akkor hidd el meg is fog majd születni álmodban? És akkor ott megmutatja milyen színek kellenek??? :wink:

Lara császárral született, és az előkészítésnél (beöntés, és borotválás) nem,(még jó :lol: ) de miután bemész egy szülőszobába, és ott jön a többi „fincsi” cucc ott már ott lehet veled a Férjed, és aztán majd kéz a kézben sétálhattok a műtő ajtajáig! :lol: És ott egy csók és fél óra múlva már viszik is neki a Babót!
A császárosok egy külön korteremben alszanak és onnan mennek ugye reggel szülni, vagyis az időpontban (csak nálunk elfolyt a víz, és mi mentünk egy nappal előbb, így nem kellett üresben :wink: bent aludnom) így lehet hogy akkor nincs ott az Apuka, na most nem tudom, de ha vár veled, akkor szerintem tuti bemehet. Ahogy írtam addig.
És ha jól tudom első éjszaka még ott van mindenki a császáros szobában, mert megfigyelik és másnap reggel mehet át egy sima korterembe. Igen igen 3-tól 6-ig van az Apa simogató idő! :wink:

És csak a folyosóra mehet be az Apuka, mert hát a szobában 3 vagy négy Anyuka van, és hát lehet hogy valaki szoptat, de nekem jó fejek voltak a szobatársak, így mikor mentünk haza Apa bejött mert hát a Táskát nem bírtam volna el!

Lara kedden bujt ki és szombaton mehettünk haza.

Ha van még kérdésed írj!
Most más nem jut eszembe.

Bár én kicsit komplikált császáros vagyok, engem altattak, úgyhogy majd jön egy rendes császáros és Ő ír!csak gondoltam addig is.

ja és szerintem is első babánál tök jó a korterem, mert lehet tanulni a másiktól és nem vagy egyedül!
Én egy éve ilyenkor még ott voltam!!!

Emese, Veronikusz
Emese nálatok lesz hármaska? Tuti Gabesz lesz!!! :lol:
de ha nem is Gabesz a GABI az TUTI!!!!

Valentina
Szegényke,
Sok sok gyógypuszi!

Nyugodt éjszakát!!!

ancsaboszi

Emese
itt vagy???

ancsaboszi

Drága Benedek!!!

Nagyon, nagyon Boldog születésnapot kívánunk!

Larababa és Ancsa

Kép

Eni,
Reméljük, hogy most is az elsők között vagyunk, (mint egy éve :lol: )akik gratulálhatnak neked csodás kisfiadhoz!

ancsaboszi

Eni!
Beninek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk! Isten éltesse sokáig!

Borsika!
Esetleg „B”-vel kezdődik a vezetéknevetek??? Ezért keresel ezzel kezdődőt? Nekem mind a kettő tetszik amit írtál. :D
Derékfájás remélem hamarosan elmúlik és akkor meg fogod tudni álmodni! :D
Dackorszak? Hát én is meglepődtem Katánál, hogy hamar jött. Hát nem egyszerű! De azért ha az egyik hisztizik, akkor általában a másik csodálkozva szokta nézni, hogy most mi van. Már csak az kéne, hogy egyszerre kezdjenek rá.

Gyuzso!
Tudtam én hogy bandázás van azért nincs fent a neten senki.
Nekem csak egy halvány tippem van: Emmus, Micu és talán Tündér???? :roll:

Tikó!
Öröm az ürömben, hogy negatív lett a vizelet. Remélem a szemcsepp rásegít a gyógyulásra! Gyógypuszikat küldünk!
Ha az 5 éves tervben benne van Ketteske akkor nagyon örülök és megnyugodtam. :wink:

Emano!
Szegényke! Küldünk még gyógypuszikat!

Gabi!
Szerintem még se Kriszta, se Zsófi nem indult el. Nem február elejét írtak????

Paklincs!
Bocsi, de muszáj volt visszavágnom. :lol:

Ancsa!

Igen! Peti-znénk :D Öcsém Péter és valahogy nekem ez úgy bejön. És igen, a lányoknak is van 2. nevük: Kata Viktória ill. Szofi Veronika. (Szofinál elfogyott a lánynevem és így megkapta az enyémet. De nem azért kapta, mert engem úgy hívnak, hanem mert az tetszik.)

Hogy hogy vagyunk? Hát! Katának is folyik még egy kicsit az orra, Szofi megy én pedig egy húron pendülünk. Mind a kettőnk egyre csúnyábban köhög és most reggel megint folyt az orrunk. Hétfőn szerintem doki lesz. :oops:

vki be van jelentkezve: még mielőtt belépnél a Kútvölgyis fórumba, a fórum-lista felett ki van írva pár felhasználó neve. Persze az össze bejelentkezettét nem tudják kiírni, de párnak ki van írva a neve.

Le vagyok törve. Szóval nem tudsz belém varázsolni egy tököskét? :cry: Hüpp-hüpp :oops: Pedig ha azt nézem, hogy mennyit van itthon a férjem! Így nem lesz Hármaska, max. szeplőtlen fogantatással. :lol:

És akkor a tegnap este:
Hát nem tudom, hogy a férjem mit mesélhetett a béby-sitternek (aki mellesleg a földije; férjem újfehértói) de nem mert egyedül jönni. Elhozta a nővérét is :lol: :lol: :lol: és még így is aggódott. Végül nem volt gond, csak pár dolog kimaradt. Nem itatták meg velük az esti tejet, Katáról levették a pelust, de már nem adták vissza mikor lefektették, Szofiról nem vették le a csúszásgátlós zoknit mielőtt ráadták a hálózsákot. :D kicsit meg voltak zavarodva. Gondolom Kata dirigált nekik. De azért meg voltam velük elégedve. Mivel Kata nem tudott addig elaludni, míg haza nem mentünk így én ráadtam a pelust és még hiszti nélkül sikerült hamar el is altatnom. Ja! Kata mellett bent kellett maradjon az egyik lány, hogy énekeljen. :lol: Én mese után kijövök és szó nélkül elalszanak. Szóval Kata jól bepalizta őket. :lol: pedig mondtam a lányoknak, hogy legyenek nagyon határozottak, különben Kata zsebrevágja őket. :D
És akkor hogy hova mentünk???? Hát! Miután körbekocsikáztuk a fél várost és jól összezavart, végül bekanyarodtunk az INTERKONTINENTÁL mélygarázsába. :D Szóval oda vitt gyertyafényes vacsira. :D nagyon jó volt, szép rálátással a kivilágított Várra. :D Degeszre zabáltuk magunkat. Fincsi volt. Szép volt. Ami utána volt az pedig PIROS karikás. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
vajon ma már otthon alszotok??? Nagyon várunk! Csak egy szóra, hogy minden OK és hogy hazamentetek. :D

Ez az osztályzárlat elég durva. :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
PIROS KARIKÁS?!
:oops: :lol: És ezek a csajok... :D

Ja, szerintem a képen, nem Tündér van... :wink:

Eni, Benedeknek nagyon boldog születésnapot!

Ancsa,
sztem akkor mentem hunyni, mikor kerestél.

Kép
Kép
paklincs

Eni,
Benedeketeknek nagyon sok boldoságot kívánunk szülinapja alkalmából!!!

Veronikusz,
:lol: :lol: Kata meg hihetetlen csaj!! így bepalizni 2 bébicsőszt!! :lol: :lol:
hát bizony, mi itt csúnyán bandáztunk és ami a nagy szó nálunk, már fél 2-kor megebédeltünk a 2 kis nyavalyás mellett is!! máskor fél négyig sikerül a 2 fogást abszolválni, mert valamelyik kölök nyüzsizik, plusz a főzés se eccerű, ha 2-en vagyunk :lol:
nem Tündér..! :lol: Flórka!! (falubeli, így könnyű ám!!)

Emese,
az a vasalós smile nagyon jó!!!
gondolom tegnap beájult a csaj! :wink:

Rita,
mindig jó, hogy jössz!! én megértem a zárlatot, ne fertőzzék meg a törpéket!!

Ancsa,
szakácskönyv jónak tűnik!! mi hasznát vennénk!! :lol:
én is februári sídátumokra emlékszem..
rendesek ezek a Főnik, hogy tavaly hagytak időt az új családnak!!

Tikó,
tök jó, hogy nem találtak semmit!! akkor nyárig élvezd ki a kislányod!! szép a kiscsaj, lehet nagykutyákkal bevédeni!!

Encsike,
felkészült vagy haemophilia ügyben! :lol: tökéletesen írtad le!!!
reméljük fiú lesz! :wink: főleg, ha ez a megérzésed!! :lol:

Emano,
gyors gyógyulást!!! mostmár biztos hamar javulni fog!!!
waffel parti bárhol, van recept és sütő is hozzá, de pölö nálunk is lehet!!
gyógypussz úton van!!

Valentina,
előbb-utóbb mindenki átesik ezen a tűzkeresztségen! biztos én is sírni fogok, ha nem látják..

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt lányok!

Paklics: Viktornak egy pici csik van az állán :?
egy pici kis seb, remélem nem fog neki látszani késöbb.

BENEDEKNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk.
Emlékszem egy napra voltunk kiírva. :lol:

Ha tudok akkor majd még jövök.

valentina

Gyuzso!
ez nem ér! :D és Jankó hol volt? :shock: csak ez tévesztett meg. :lol:
mellesleg hogy lessen az ember, ha páran nem írják ki az avatar kép alá, hogy hol laknak! :D
Ügyik voltatok az ebéddel! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni!
Benőkének nagyon boldog szülinapot kívánunk!
És emellet millió gyógypuszi!

Veronikusz!
Hááát csaltunk Mica javára egy kicsit Jankó otthon maradt így a királyfinak volt Hawaii ennyi csaj között :D
Milyen volt a kiruccanás?

Ancsa!
Igen az én hajam, bár azt hittem elhiszitek hogy Emmusé nő ilyen gyorsan :D Nálunk annyira nincs kedvenc kaja minden elég hamar elfogy de a gyümölcsöket azért talán jobban preferálja mint a főziket... Mi is kérhetünk jóslást? Bár én csak évvégére tervezek de aztért nem árt tudni :D

Emese!
Annyira cuki Flórka!
Ezt a mozgás-kultúrát mindenkinek látni kéne! :D

Steffi?

Zsuzsi!
Hogy telt az Éccaka? Nem is tudom hogy áll most a hold?

Andi!
Mi köszönjük jól most az éjszakák is elég békések kopp kopp kopp nektek meg rengeteg gyógypuszi! A szopi miatt ne aggódj lehet hogy tényleg csak alapból a folyadék nem esik jól neki utána hátha vissza áll!

Tünde!
Sokat gondolunk rátok!

Hanna?

Vali!
Ádám barátunk hogy van?

Gabó!
Ti meggyógyultatok?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni Pirossal akartam de nem sikerült :(

Orsi

borsa

Veonikusz,
nem tudom kire gondolsz avataralánemírjakiaszármazását ügyileg, de szerintem ne személyeskedjünk! :D :D :D

Gyuzso,
szó szerint. Hazaértünk, 3/4 9-ig(!!!) aludt, utána megfürdettem, megvacsorázott, kb. 10-től nem mozdult reggel 7-ig. Még a cumiért se rinyált. :D

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Szép jó reggelt!

Veronikusz,
Örülök, hogy jól telt az este, és hogy a karika is bejött! :wink:
remélem még otthon lustiztok.

hát a csajokban nem csalódtak.

szegénykék!!! sok sok gyógypuszi!!!!

Gyuzsó, Emese
Na szép :twisted: írhatom itt a megfejtést, és senki el sem olvassa.
Maradok én is a pár sornál. :oops:

Nekem Flórka volt a megfejtésem!
és úgy látom talált is. :lol:
Kérem a jutalmam!
hova lehet menni partizni?

Emese,
És igen is egy kis tündér Ő, csak más névvel!

Emanohogy vagytok??

ancsaboszi

ja

Veronikusz,

Édes lesz a kis kukis neve!
és csajoknak is szépek a nevei!!!

Emese,
hát sajnálom.
de legalább feltettem és rendbe tettem a gépen a decemberi, januári képeket!

Borsa,
ok, ok :lol:
Ha álmodok sikítok!

Tünde??

[b]Hanna???Zsófi??

Kriszta?

és a többi csavargó?

ancsaboszi

Ancsa,
láttam ám a jó megfejtésedet!!! csak elfelejtettem írni, hogy természetesen a csoki jár érte!!
őrbotrányban szívesen látunk partizni! :wink: bár most épp sárbotrány megint.. :roll:

Tünde..? Hanna..? Zsófi..? Kriszta..? Vali..? Barbi..? Kati..? Brigik..? Lilluska..? Zill???? Gabbó..? Vica..?

KépKép
Kép
gyuzso

Ancsa!
Én láttam a megfejtésedet! Ügyi vagy :D

Orsi

borsa

Zsuzsi
Egyszerre írtunk! :D
Neked aztán jó a névmemóriád :D

Orsi

borsa

Sziasztok!
Ancsa, első voltál... :wink:

Köszönjük mindenkinek. Tavaly ilyenkor már az ágyamon volt Benőke, annyira előttem van. Meg Ancsa, hogy milyen fitt volt, én meg csak lestem, meg bőgtem. :lol: Most épp alszik a kisember. Ja, és képzeljétek! Felkeltem 1.20kor hajnalban. Átmentem Benőkéhez, megnéztem, hogy alszik. Na, ennyit bírtam. :D :cry:
vbea

Sziasztok!
Háromgyermekes anyuka vagyok. Érden lakom, mindhárom gyermekemet a Kútvölgyiben szültem dr. Vida Gábornál.
Nem régóta van internet hozzáférésem, és beletelt néhány napba,
míg elolvastam a több mint 500 oldalt. Ha nem baj, szeretnék csatlakozni hozzátok.
Köszi!
Adri

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szisztok!
Az előbb sok mindent kihagytam. először is gratulálok a kisbabákhoz(Memme, Tünde), és jó egészséget kívánok a többi nagyobb babának és anyukájuknak is. Végignéztem a képeket is. Minden gyerkőc gyönyörű, okos és ügyes.
Nekem még nem sikerült képet feltöltenem, kezdőként próbálkozok itt mindennel, egyszer majd sikerül.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni, NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK BENŐKÉDNEK!!!! Reméljük, h első új egyéves kori szokása az éjszakák átalvása lesz!!! :D

Adri, üdv közöttünk!! És hány évesek a gyerkőcök? Fiúk, lányok?

Veronikusz, gyerekmegörzős sztorid nagyon édes, Katád tényleg könnyedén bepalizta a leányokat! :lol: A vacsira meg irigy-irigy!! :wink:

Ancsa, úszást még nem tudom, kedd tuti nem, mivel Visegrádra megyünk kedd-szerda a thermál hotelbe, juj, már nagggyon várom, úszni meg pénteken fogunk menni valszeg egy egyéves kislánnyal, meg az anyukájával, akik most mennek először (Dani nagyon hamis, vigyázni kell vele, több vasat is tart a tűzben :wink: )

Encsike, hú, asszem Ancsa már válaszolt mindenre, még annyit, hogy én péntek hajnalban szültem és kedd reggel távoztam, tehát 4 napot voltam bent. Ja, és sztem semmiképp ne menj magánszobába, az első nap nem nagyon tudsz mozogni a fájdalomtól, nekem a szobatársaim voltak olyan rendesek és etettek-itattak, sokat kell inni, szóval a nővért kicsit nehézkes óránként riasztani, h töltsön már neked egy pohár teát (ugyanis műtét után fél nappal még az se megy egyedül)

Jaj, Dani támad, majd még jövök!

KépKép
barimami

persze megőrzős!

KépKép
barimami

Emano Balázsának, Kati Danijának és Veronikuszéknak jobbulást! Meg persze Benőkének is!

Köszi a hófordulós köszöntést! :wink:

Borsaaa, ááá, köszi, hogy csatlakoztál a vicces képek mozgalomhoz, tutik a képek nagyon, nekem a parókás a best!!! :lol: :lol:

Zsuzsi, de édesek a manóparti résztvevői!! :lol: Anyukákról nincs közös kép?? :D

Heni, jó, hogy te is benézel néha! Tényleg érik már a közös sziget séta, pláne, ha ilyen gyönyörű az idő, nem? Képek???

Encsike, most látom az első hozzászólásodat, ne félj a császártól, nincs miért, semmit nem fogsz érezni, ha mégis, akkor pedig elaltatnak, én EDAval indultam neki és a végén altatás lett belőle, de ha érdekel, priviben leírom a részleteket, többiek már vagy ezersze olvasták sztem! :lol: :lol: Ja, és ha EDAval szülsz, mindenképp ajánlom Tulassay Esztert, aki nekem olyan volt a műtétnél, mint szülésnél egy szülésznő, hihetetlenül sokat segített, hogy ott volt és olyan kedves volt és segítőkész, meg minden, ő fogta a kezemet közben!!

Zsófi, tényleg most már itt az ideje lassan a második vonalzó elkészítésének! :D Köszi, hogy írtad, majd ha lesz megint benne cikke, szólj és azt extra figyelemmel olvassuk majd! Én teljesen függő vagyok, most is elolvastam az első cikktől kezdve az utolsóig a zösszeset, olyan jó, ez életem első újságja, amiben tényleg MINDEN éredekel... na jó, most már abbahagyom, mert a végén még azt hiszitek, h jutalékot kapok vagy ilyesmi :lol: :lol:

Tikó, reméljük Dorcsi szeme akkor hamar rendbe jön, képek édesek, Cicadorcsi a legcukibb!!

Ancsa, akkor várom a mailt! Meg a képeket!

Én is egyedül vagyok ezen a hétvégén, apa dolgozik, mondjuk holnap átmegyek anyukámékhoz, sőt, lepasszintom Danit és egy barátnőmmel is összefutok 1-2 órára :D

Ja, és éjjel Dani kétszer is sírt 1-2 percig, de nem mentünk be, magától visszaaludt, erre reggel 7-kor kelt a szokásos negyed 9 helyett, belenézek a szájába és kint van az 5. foga, 6. meg készülőben! :D :shock:

KépKép
barimami

Sziasztok!

Eni
BOLDOG SZÜLINAPOT BENŐKÉNEK!!!
Megható a szüléstörténeted és talán ez az egyedüli a világon, ami a Tiéd, csak a Tiéd! :D
Jobbak már az éjszakák? Talán most, hogy átlépi a bűvös 1 évet!!! :wink:

Barbi
Gratula a fogacskákhoz! :D
Annyira dicsértétek az Éva-t, hogy megvettem :D
most már csak idő kell, hogy olvashassam...

Gyuzso, Borsa, Ancsa
Vagyunk, csak hát ugye még mindíg nem alszik a büdös kölke... :?
Képek édesek, megismertem ám Flórkát! :wink:

Veronikusz
Irigy-irigy :D

Borsika
Kb. 1évig én sem használtam a férjezett nevem, de nekem is 3 hónapra az esküvő után a férjezett nevemre küldte az Apeh az adóbevallás papírjait. Meglepőttem! :shock:
Önkormányzatnak bejelentési kötelezettsége van az APEH fele...
Rafkósok ám :?
Azóta sem nagyon használom, csak a posta miatt, mert ugye a kapucsengőn csak a párom neve van kint...

Adri
Üdv közöttünk!!!

Zill
Megint régen voltál... :(

Borzasztó napunk volt! Áron picit lázas és elkezdett pöttyösödni...
dokinénit hívtam, de várni kell holnapig,ha belázasodik jobban lehet, hogy vírus...
Közben majdnem megfagytunk, mert Apa reggel bedugta az általam falból, porszívózás közben kirántott konektorba a hajszárítót és az elvitte fele elektronikánkat!!! A cirkót is!!!
Egész nap vártuk a villanyszerelőt, közben a szomszéd ránézett és egy mozdulattal megcsinálta... :D
Még volt egykét dolog, de már nem is mondom...
Pizzát sem merünk rendelni, mert amilyen szerencsés ez a mai nap elesik a motoros futár a pizzával és lábát töri... :roll:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Először is Villő Borókához szívből gratulálunk, nagyon sok egészséget és boldogságot és persze sok finom tejcsit! Remélem, hamarosan kapunk képeket!

Minden kis szülinaposnak nagyon sok boldogságot!!!!!!!!!!!
(ne hari hogy nem sorolom fel a neveket mert félek hogy vkit kihagyok! :oops: )

Zsófinak gratula a pocaklakóhoz!

Nagyon aranyosak a randis, szülinapos képek!!!!

Adri,
Leborulok előtted, hogy végig olvastál 500 oldalt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Üdv itt!

Memme,
Annyira édes vagy ahogy ezt a szoptatást leírtad. TÉnyleg hihetetlen, hogy egy szoptatás alatt mi mindent lehet csinálni.

Gyuzso, Borsa
ANnyira hihetetlen hogy a gyerköcök már 8 hónaposak!!! HOgy szalad az idő! Pont múltkor néztem a táblit, hogy nagyon sok májusi babánk van!!!!

Rólunk röviden annyit, hogy non stop hányok/tam (már 3 napja nem!!! :D ), és hát ez kicsit legyengített!! Fogytam kemény 6 kg-ot de most már egy kicsit jobb a közérzetem is. Réka továbbra is eleven, de hát így szép az élet. Most már benem áll a szája, igazi cserfes kisasszony.

Most viszont megint mennem kell.... ÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááá

Puszi Mindenkinek

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok LÁnyok!

Hazaértünk. Minden rendben, óriási ez a lány. Nagyon sokat most nem tudok írni, ez a császár nekem nehezebb volt, mint az első, utána 12 órán keresztül durva 10 perces fájásaim voltak, így keményen megvajúdtam :) Azért másnap már lábon kicsit könnyebb volt.
Most egyelőre ennyi, ha tudok, majd jelentkezem.

mtunde

Sziasztok!
Megvagyok ám, köszi a sok hiányolást. A héten annyi meló volt, hogy azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány. Aztán még macsek is bekavart, úgyhogy megfigyelés alá helyeztük.

Először is: Benőkének nagyon-nagyon boldogot kavánunk. (Tud róla, hogy édesanyukája a nővérpultban óhajtotta világra hozni? :lol: )

Adri! MInd az 500 oldalt? Hát már csak ezért is szívesen látunk. :lol:

Vica! Rókahegyek? Te szegény! Rékával is ez volt?

Ancsa! Ma voltunk C&A-ban, igazad volt, hogy nem írtál semmit róla, mert nem volt semmi. Teljesen ledöbbentem, hogy már tavaszi cuccok vannak. :roll: Képzeld, egy kolléganőm meg kiszámolta, hogy lányunk lesz. Most már össze vagyok zavarodva.

Hófehérke! Tündér hogy van? Pöttyök?

Bandázós csajok! Úgy irigyellek Benneteket. Nem akar valaki a pocisok közül ideköltözni a faluba? :lol:

Veronikusz! Azért úgy látom, vannak kísérletek Petire... :oops: (Ha fiatalember a pocaklakó, nálunk is Péter lesz.)

Kép
Kép
kriszta36

Benedeknek boldog első szülinapot kívánunk!

Kép
tikó

Tünde!
Örülök hogy már otthon vagytok! Mégegyszer nagyon sok boldogságot nektek, sajnálom a nehéz perceket remélem Villő mindenért kárpótól! Puszi nektek!

Vica!
Sajnálom ezt a blááá-s időszakot együttérzek mert nekem is ez volt de csak a12. hétig kell kihúzni utána jó lesz, addig is sok ++++++++++ neked és igen nekem is furi hogy már ilyen nagyok de ez csak azt jelzi hogy hamarosan össze kell szednünk magunkat ketteskéhez :D

Kriszta!
Mond meg a munkahelyeden hogy vigyázzanak rád mert a cyber-csapattal gyűlik meg a bajuk! Sajna nem tervezzük a költözést de közös pontot lehet ám egyeztetni! ;)

Tikó!
Hogy van Dorina szeme?

Betegeknek továbbra is gyógypuszi!

Orsi

borsa

És Adri üdv a csapatban kérünk vonalzókat, persze én könnyen beszélek nekem sem sikerült az elején.... :oops:

Barbi!
Én köszönöm az ötletet mert azóta nekünk is lett egy külön vicces képek mappa! Nagyon jó ötlet!

Orsi

borsa

Sziasztok!
Köszönöm a szíveslátást!
A gyerekeimről: lányom Patrícia 1999.0824-én született, Marcell fiam 2001.01.19-én, másik fiam Mátyás, 2007. 03.15-én látta meg a napvilágot a felújított szülészet halványzöld(sajnos a nevét nem tudom)szülőszobájában.
Választott szülésznőm az első kettőnél Megyeriné Aranka volt, bár az elsőnél mégsem ő lett, mert elutaztak. A harmadik születésekor ő már nyugdíjas volt, így Krohné Klárival szültem, őt azért ismerem, mert itt lakik Érden.
Vica10
Azért olvastam el minden oldalt, hogy kicsit megismerjelek benneteket, de még keverednek bennem a dolgok. Próbálok kiigazodni.

Ha kérhetek segítséget, mondjátok meg, mekkorára kell, ill. hogyan kicsinyíteni a képeket, hogy elfogadja a gép.
Köszi!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Én AC-Dc-vel 300X400 asra szoktam kicsinyíteni azt beveszi :D Ha nem megy akkor küld át e-mail ben szívesen lekicsinyítem neked borsako@freemail.hu

Orsi

borsa

Borsa
Köszönöm!
Átküldöm.
Vonalzót honnan kell feltölteni?
Már keresgélek egy ideje, de nem találtam semmit. Biztos én vagyok nagyon ügyetlen, de nekem ez még egyenlőre nem megy.
Na megyek, mert a legkisebb már hiányol.
Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Eni!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Martin, Steffi

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!

Engedjétek meg, hogy egy rövid időre "visszapofátlankodjak" ide. :lol: :lol: :lol:

Tünde!

Szívből gratulálok kicsi lányotok születéséhez! Nagyon sok boldogságot, kiváló egészséget és nagyon-nagyon sok örömet kívánok az egész családotoknak!!!
Egy jó ideje be - be kukkantok ide, megmondom őszintén, már én is kíváncsian vártam Villő Boróka érkezését.

(A többiek kedvéért: anno elég aktív tagja voltam ennek a topiknak, együtt vártuk többek között Tündével is a fiainkat. Aztán, egy egész véletlen folytán, Tündével egy szobába kerültünk a Kútvölgyiben. Csupán 4-5 nap különbség van Benedek és Gergő fiam között.)

MIndenkinek kívánok további jó babázást, babavárást!

Évi

Kép
kuha

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok :)

Barimami, igen kiváncsi lennék a történetre, ha leírnád esetleg!

Felkészült vagyok már haemophiliából :) Mivel anya folyton ezzel piszkált, hogy "majd lesz egy beteg gyereked és életed végéig hordozhatod dokihoz...hülye vagy te" ...
Egyébként nem tudom hogy miért van fiús megérzésem! Úgy néz ki, hogy álmodós tipus vagyok, eddig nem is tudtam róla :)

Legközelebb megpróbálok mégjobban bekapcsolódni hozzátok!

Kép
encsike87

Drága Kicsi Druszánknak mi is kívánunk nagyon-nagyon boldog első szülinapot! És gratula persze az anyukájának is! :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

és ezt az egészet kékkel szerettem volna és nagy betűmérettel.
köszi babanet :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

ENIBENI, NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!
ÉS PUSZILUNK.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szép jó estét mindenkinek!

Adri üdv itt nálunk.

Nincs nagy mozgás itt a babaneten,alig akarta megnyitni nekem az oldalt :evil:
Más is járt már így???

Na megyek elteszem magam holnapra.
Jó éjt Lányok.
V