Rubinita!
Betti!
Már akkor gyanakodtunk, mikor 8 hósan elkezdtük bevezetni a joghurtokat. Nagyon hígan ment a hasa, és tiszta kiütés volt. Utána szüneteltettünk mindent, mert én hülye akkor egyszerre többmindent kezdtem bevezetni, és nem volt biztos, hogy a joghurt a ludas... Utána megint ugyanez volt, mikor kb egy hónap múlva rakott karalábét evett, amibe bele volt ugye főzve a tejföl. Nagyon durván, egy hétig mint a vízfolyás, ment a hasa, tiszta kiütés volt.
Deeeeeeeeee ez egy agyrém, ami itt megy. tulajdonképpen panaszkodni jöttem, mert nagggggyon ideges vagyok!!!
Ugye ott kezdődött az egész, hogy hívtam a védőnőt
nov végén, h ez a bajunk. Kértünk időpontot tanácsadásra, hogy a háziorvos is tudjon róla.
Dec elején eljutottunk, lett beutaló. Utána kértem időpontot a kórházban dec közepén.
Febr 15-re kaptunk is!!! Ezt persze telefonon nem tudtam elintézni, mert csak csüt. és pénteken van gasztroenterológia szakrendelés. Noooo, surranópályán bejutottunk
jan-ban, a múlt héten. Ja, és rendes volt a dokinő, mert ugye a beutalónk addigra lejárt, és elfogadta így is...
És innentől jön ami felháborít mégjobban !!! Megkaptuk az igazolást, hogy kaphatunk emelt családi pótlékot, mert ugye a cuccok, amiket ehet a gyerek nem 1-2 forintok. Ismerős által MÁK, szociális iroda, hogy ne kelljen órákat sorszámmal várni, kiderült, h kapok egy nyomtatványt, 2 példány, vigyem vissza a kórházba, igazolják le. De ugye ezt is csak csüt-ön, v pénteken lehet a szakrendelésen. Me bementem, és közölték, h 3 példány kell, menjek vissza a MÁK-ba, kérjek mégegyet, és majd ugyanígy szakrendelésre hozzam vissza....
Mindezt ugye úgy, h gyerek nélkül tudom csak elintézni, és szervezzek felügyeletet...
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉéés 2 hónap múlva kontroll!!!!
Jövök még, csak lehiggadok ....
zsuzsi