A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Zorróné nekem egyetlen "bajom" ezzel a babakocsival, hogy nincs hozzá hordozó.... Ezért gondolkodunk még.

Kép Kép
szõlõ

Emi - Hát remélem, hogy a nagyszülők meg a rokonok aktivizálják magukat, mert a mi pénztárcánk kezd kiürülni ..
És nekünk még most kell majd levizsgáztatni az új autót ..
A szülés is sok pénz ...
Meg a lakásban van 1-2 sűrgős javítanivaló még Alíz érkezése előtt ..
Pl. függönyeink nekünk sincsenek még .. még karnis sincs :lol: ...
De nem tudom ezekre honnan szerzünk pénzt ..
Ti számoljátok, jegyzitek, hogy mennyit költötök a babára?
Én vezetem .. kíváncsi leszek a végösszegre .. de az biztos, hogy több százezres nagyságrend .. :roll: :roll:

Kép
szösszenet

szőlő: hát a galérián riadni egy lábikragörcsre... :shock: az se rossz... :roll: nekünk a szobánk kicsit zsúfolt,és az ágyamról pont úgy tudnék kipattanni ijedtemben hogy szerintem neki szaladnék a szekrénysorunknak. :roll: Mert az ágyunk kihúzva olyan hatalmas,hogy rögtön a szekrénnyel találkozunk szembe,ahogy felállunk róla...szóval necces lenne nekem is kimásznom... :lol:

emi: ááá nem teljesen apa hozzáállásával van a gond,az a baj,hogy csak ő dolgozik jelenleg,és nagyon hajtja a melót,amikor szabadnapjai vannak,akkorra időzítjük általában a mindenféle vizsgálataimat,mert ahhoz is ragaszkodik hogy azokra elkisérjen,hogy ne menjek egyedül,és így valahogy a babaholmik vásárlása háttérbe szorult most picit...Végülis ágy,babakocsi,babakád már van,még hordozó amit feltétlen venni szeretnénk.Ruhája is van már a picúrnak bőven,úgyhogy abból sem tervezünk születéséig többet venni,mert ugyebár nem tudni,hogy mekkora lesz,milyen gyorsan gyarapszik stb...
Szóval apróságok vannak hátra,mint amit szösszenet is megnevezett pl.orrszívó porszívó még nincs,akkor ágyba ágyneműt kell venni...ááá nem is morfondírozok...Néha néha kicsit kétségbeesek mennyi mindent kell venni,aztán rájövök,hogy annyira nem is gázos,mert a nagyobb dolgok,amik drágábbak már megvannak.Akkor a többi is csak meglesz.../csak most azért kezdtem pánikolni,mert ugyebár nálunk már a vesetágulattól függ,hogy hogy alakul...tehát abszolút kérdőjel mikor születik meg a picúr :cry: /

Kép

Kép
mezsó

Szössz, én tavaly rosszul voltam hogy mennyiben kerülnek a függönyök..... :shock: Mi karnist az Ikeában vettünk, kb negyed annyi mint függönyboltban és ugyanolyan jó, de a függöny maga az tragédia, mondjuk nekünk 3,60-as belmagasságoz kellett, de erre a 2 ablakra volt kb 40-45.000... (függöny+sötétítő)

Kép Kép
szõlõ

Mezsó, azért reméljük hogy a Picúr még jó pár hétig maradhat..... De teljesen jól álltok Ti is a babakelengyével szerintem! :)

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:51-kor.
Vendég

Nono, ez nem semmi! :o Baba mellett jogot végezni, minden elismerésem!!!

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]N írta:szőlőono, ez nem semmi! :o Baba mellett jogot végezni, minden elismerésem!!!

Barátnőm másodéves a jogon .. és március közepén jön a baba :lol: :lol: Kíváncsi leszek, ő hogy bírja majd .. bár ő halasztani fog 1 évet, az úgy egészséges.
Nekem is függőben egy államvizsga .. nem ártana megírnom a szakdolit még Alíz előtt .. de nem sok esélyt látok .. pedig akkor készen lehetnék szeptember körül .. :roll: :roll:

Nono - Tényleg nem semmi, amit írsz ... de én nem csinálnám. Az egyetem megvár .. ezek az élmények, a pillanatok viszont elszaladnak. De örülök, hogy ti így megoldottátok ;)
Én lelkileg nem bírnám...

Kép
szösszenet

szőlő: én most azt kezdtem sugározni a picike szívébe,az anyai ösztöneimmel :oops: ,hogy maradjon március elejéig,és ha akar örömöt okozni anyának apának,akkor akár ki is bújhatna március 10-én. :wink: Csak úgy,szimplán magától. :wink: Persze csak ha a veséjében a tágulat tényleg nő még addig is...s hogy miért sugárzom felé a március 10-ét??Apával 2004.március 10.óta alkotunk 1párt. :) Jó ajándék lenne,hogy ha már ki kell jönnie,akkor nem "erőszakkal" csalogatnák,hanem ő érezné úgy,hogy akkor akar kijönni. :wink: Lehet hogy hülye felfogás,de jelen kialakult helyzetben most ezt így látom.Ha már jönnie kell akkor magától jöjjön,ne segítséggel...

Kép

Kép
mezsó

Ma nem vagyok igazán gépközelben...ma férjközelben vagyok!!! :lol:
Voltunk vacsizni, mert ugye 21-én voltunk fél éves házasok!!! :D
Barátnőmnél már 1 hónapos a baba és növi ki a cuccokat, ezekből kaptam párat, no meg azokból amik még a lányáé voltak anno 7 éve...
Ha nem baj , megmutizok párat. :oops: Kép Kép Kép Kép Kép

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:52-kor.
Vendég

Mezsó, ez valóban szép ajándék lenne. :) Akkor mennyivel születne korábban a pici?

Kép Kép
szõlõ

Nono, mutass meg neki pár képet, lehet hogy akkor ő is fellelkesül picit :wink:

Kép Kép
szõlõ

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:52-kor.
Vendég

[quote="szőlő"]N írta:szőlőono, ez nem semmi! :o Baba mellett jogot végezni, minden elismerésem!!!

Ez tényleg nem semmi! Én is jogot végeztem és belegondoltam, hogy mi lett volna, ha akkor jött volna Beni és biztos vagyok benne, hogy nem bírtam volna...

Nono, minden elismerésem!!!!

Szőlő: a babakocsihoz van hordozó, csak úgy + 8000-rel több! Mi nem vettünk, mert hogy az van nekünk, de most annyira beleszerettünk ebbe a színbe, hogy lehet, hogy megvesszük azt is hozzá!

Jelentem, kész az ágy! Vagyis az ágy már egy órával ezelőtt is kész volt, a legnagyobb feladatot az jelentette, hogy ez nem szabvány méret, így a kókuszmatracból le kellett vágni vagy 15 cm-t! De a férjem ezt is megoldotta, bár legalább annyi időbe telt, mint maga az ágy összerakása... :-)

Így néz ki egyébként; Malacka már ki is próbálta! :lol:
Kép Kép Kép

Már csak a falat kell valami jó kis díszítéssel megcsinálni...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Zorroné - Jajj, nagyon édes ez az ágynemű :)
Annyira gyönyörűek ezek a masnis baldachinok .. :)
Az ágy is szuper .. látom te nem azt vetted, mint mi ..
Hogyhogy nem szabványméret?? :shock: :shock:
Bízom benne, hogy a mienkbe jó lesz a matrac ... :roll: :roll: (Emi??)
A pelenkázó részébe viszont tökéletesen belepasszolót találtatok .. mi azt keresünk még ;)
Mi a terved a fallal??

Kép
szösszenet

Zorróné, tudom ,tudom, csak úgy hordozóval már 60 fölött van az ára az meg már egy picit húzós.... 40 körül szeretnénk babakocsira költeni. Persze lehet hogy Anyunak megmutatom ezt aztán azt mondja hogy kifizeti a felét (pont annyira be tud lelkesülni mint én :lol: :lol: )

Az ágy nagyon szuper, ügyes a férjed!! Malacka teljesen laza ahogy fekszik benne, jól van látom nem csak én vagyok ilyen "hibbant" hogy beleteszem a Mamacka-hordozóba a plüsskutyát :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szösszenet: amit ti Emivel vettetek, az szabvány! De nekünk az túl nagy volt, nem fért volna be a sarokba! Ennek az ágyrésze se nem 140x70-es, se nem 120x60-as! (Ezek a szabványméretek, kókuszmatracot is ilyen méretben gyártanak) Ennek az ágyrésze viszont 105x60-as! Ezért kellett lefűrészelni a matracból 15 cm-t!
A falra valmi jó kis fiús figurákat szeretnék! Emiékéhez hasonlót, csak valami fiúsat! Még nincs konkrétum... :roll: :roll: :roll: Majd körülnézünk...

Akartam is kérdezni Emi: ti hol vettétek annak idején? Mintha a praktikerre emlékeznék... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

zorroné

Zorroné - Értem.
Tény, hogy amit mi vettünk, az is jó nagy .. már háromféle elrendezést próbáltunk, hiszen még csak az alapja van meg, így könnyű tologatni :lol: .. Nagyjából kialakult, mi hol lesz a szobában...
Amúgy ez az ágynemű mennyi volt? Nagyon szép :)

Nekem tudjátok mivel van gondom??
Szeretnénk szekrényt Alíznak, de nincs sok hely hozzá .. tehát mindenképp gyerekbútor kell (ami drágább), mert a felnőtt szekrények mélysége már nem fér be hozzánk.
És mindenhol elszállt horribilis árak vannak.
Nem tudtok ajánlani vmi helyet? Nekem egyszerű bükk-színű polcos és ajtós szekrény kellene .. hátha keresgél más is ilyet ;)

Kép
szösszenet

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 16:53-kor.
Vendég

Szösszenet: a "kedvenc" boltból van: 10 e Ft volt ez a négyrészes...

Kép

Kép

zorroné

[quote="zorroné"][ írta:zorronéb]Szösszenet: a "kedvenc" boltból van: 10 e Ft volt ez a négyrészes...

Hát igen .. kár, hogy mi a "kedvenc" boltunkban nem találtunk bordót .. csajos színekből rózsaszín hegyek voltak .. meg sárgásak ..
No mindegy, ez az első dolog, amiből a drágább mellett döntöttünk :)
Ti jó vételt csináltatok :)

Kép
szösszenet

Sziasztok Csajok!

Lassan 2 hete próbálkozok azzal, hogy naprakész legyek, de ez a topik olyan szinten pörög, hogy ma úgy döntöttem feladom :oops: és az elmúlt 2 nap eseményeinek ismeretében csatlakozok hozzátok, ha megengeditek! Mostanában még nem leszek túl gyakori "íródeák", mert dolgozom, de márciustól nem szabadultok majd tőlem :wink: :lol:

Magamról egyelőre csak annyit, hogy első babánkat várjuk április 24-re. Terveim szerint az Uzsokiban fogok szülni. (Szül még ott esetleg valaki :roll: ?) Ha valakit érdekel rólam valami, kérdezzen bátran :P !

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de szerencsére tényleg nagyon "népes" ez a társaság, (mi lehetett a múlt év július-augusztusában :wink: ) s mire végigértem az olvasással már el is felejtettem kinek mit akartam :roll: :oops:

Emi!

Szerintem mi nagyon közel lakunk egymáshoz :lol: ! És szerintem is minden rendben lesz a Liliddel, valszeg Te sem voltál mostanában teljesen kiegyensúlyozott, s ezt a babók átveszik. (hogy egy barátom szavaival éljek: Ők még kis "ösztönlények" :) )

Szöszi!

Nagyon szép cuccokat vettetek, nekem kiváltképp az ágynemű tetszik! Én is ilyet néztem ki a babónknak azzal a különbséggel, hogy az zöld kockás anyagból van és egérke motívum van rajta :D Megírod Te mennyiért vetted? Én a Minimanóban néztem és ott 19900 volt a 4 részes. (hú, és még mennyi kiegészítő (szőnyeg, függöny, képek,...) volt hozzá :shock: Legalább 60000-et lehetne költeni rá :shock: )
Ha megírom neked priviben az adataimat beraksz engem is a táblába :roll: ?
Ja, és régebben olvastam, hogy topiktalit terveztek február 16-ra. Ha nem vált az ötlet az enyészet martalékává én is csatlakoznék, úgy könnyebb lenne képbe kerülnöm, hisz hozzátok képest jól le vagyok maradva :( :shock:.

Mary!

Először is nagyon szép a házatok, néztem a képeket. Ja és jó nagy! Gondolom a kertje is... :roll: :)
Édes kis cuccokat kaptál! Bár én most már teljesen ráálltam a fiús ruhákra az a virágos piros ruhácska nagyon tetszik :wink: !

Picit átismétlem az előző oldalakat, aztán folytatom, ha nem bánjátok :roll: !

Addig is pörögjetek tovább, hátha úgy könnyebben felveszem én is a ritmust :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szia Évi :)
Üdv itt :)

Én is nézegettem más színekben is .. de ez tetszett a legjobban :)
Ezek szerint te kisfiút vársz, hogy az egérkéset választottátok?
(amúgy szerintem az is zseniálisan néz ki!!!)
Itt az egész "család":
http://www.simonedesign.hu/pages/baby.htm
Rengeteg kiegészítót lehet kapni hozzá :)
Én a Kosztolányin vettem az Elefániban 18ezerért a 4 részes szettet .. és láttunk ott egérkéset is!
Sőt .. (ugyan kiegészítők ott nem nagyon vannak ebből a márkából) az egérkéshez még kis díszpárna is van (mondjuk az 1500) :)
Nekem a legjobban a mi szettünkből a szőnyeg tetszik, mint kiegészítő .. de az a lista végén van - mert egy vagyon :?

Persze, beteszlek a táblába, írj bátran!!

A topiktali továbbra is február 16. - a "ki jön listát" most a káoszban nem találom .. de mindenki jöhet természetesen!!!
Már ketten is ajánlották, hogy náluk lehet ... ez még nem fix :)

Kép
szösszenet

Sziasztok,

Szöszke,
A mi ágyunk szabvány. A 60*120-as matrac tökéletes lesz bele.
Szekrényt (szélessége 1,15m) a soroksári outletben vettünk 59000 Ft-ért. Szerintem az egyáltalán nem volt dárga. Bükk színű. Ha gondolod lefényképezem. Ennél olcsóbban tuti nem kapsz. Két ajtós. Az egyik oldala csak polcos a másik oldala akasztós. És a két ajtó között van még egy nyitott polcos rész három fiókkal.

Zorróné,
nagyon édi ez a baldachin. Ügyi a férjed nagyon :wink:
Falra ragaszthatós szivacsmatricát a praktikerben vettünk, de láttunk a bricostoreban is. Láttam Nemosat, meg Verdásat. Ha kisfiút várnék, azok közül választanék, vagy Micimackósat.

Kép
emi29

Gumimaci,
semmi gond, de nem élem bele magam én sem annyira, hisz engem sem győzött meg annyira az százalék. Majd kiváncsi leszek a 28 hetes uh-n tud-e valamit mondani a dokim, ha ő is inkább lányt mondd (akkor már 3 különböző doki mondaná), akkor már azért kezdeném elhinni jobban. Azért titkon nagyon reménykedem, hogy eddig sem tévedtek...

Nono,
gratula a 100 naphoz!

Lituka,
nagyon szép ruhácskák!

Szőlő,
valamelyik hajnalban én is arra ébredtem, hogy irtóra begörcsölt a vádlim, azt hiszem ez is a terhesség velejárója. Aztán egész nap fájt, azóta meg semmi.

Bambika,
remélem mostmár túl vagytok a nehezén és nem lesznek ilyen lázas éjszakáitok. Majdcsak jobban lesznek már!

Szösszenet,
de cuki ruhák, és ez a kiságy... olyan aranyos! :D

Ollem,
aranyos ruhák!

Zorroné,
gyönyörű kiságy! :D
sirkici

Emi - Eddig 48ezer volt a legolcsóbb 2 részes szekrény, ami kb ekkora, mint te is írod .. és azt az Askoban láttuk .. én még azt is sokallom :oops: :oops: 30ezret szánnék rá .. de ha ilyen árak vannak, lehet lecsapunk arra .. az nagyon vidám :) (bordó-narancs betétekkel :)) Még holnap megyünk 1-2 helyre, aztán döntünk, de köszi az infot!!! (meg én olyat szeretnék, amiben van kis akasztós rész, fiókja is van, ajtós polcos bepakolós része is, és nyitott polcai is :D - az igényeim .. köhömm :lol: :lol: .. és ez két különálló darab, de együtt minden igényt kielégít .. lehet nem is drága? :roll: )

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Üdv Benettke, engem is érdekel a gyermek neme, és hogy hogy vagy, hogy bírod a terhességet? (nálunk kisfiú várható ápr. legelején)
Ja, most nézem,hogy írtad, hogy "ráálltál" a fiús cuccokra...Van már nevetek?

Szösszenet, nagyon szép cuccokat vettetek!Mindegyik, de leginkább nekem is a vastag naracs pléd tettszik a legjobban. Jó árban volt 3000,-ért nagyon. Azt is az elefániban vettétek? Hát, nehéz kérdés a gyerekbútor, én is direkt így nézegettem, de nem találtam nagyon mást, így maradt a faktum.

Ollem, nagy gratula nektek!!
Zorroné, nagyon szép az ágy, jó hogy lefotóztad. Én is úgy tudom, hogy a praktikerben vették Emiék a bordűrt, mi is olyasmit szeretnénk fiúsba (kék-zöld-sárga színben)

Mi is elég jól állunk rucikban, de még sok "egyéb" dolog hátravan
(kád, orrszívó, nekem kh-i cuccok, pelenkák, gyerek ágynemű, stb)

Timi

Kép
tim27

Nono,
Minden elismerésem.
Azért remélem, hogy meg tudjuk oldani és nem kell azonnal visszamennem dolgozni. Engem az nagyon megviselne, mert úgy érzem, hogy ezeknek a pici emberkéknek az első időszakban elsősorban az anyjukra van szükségük.
A munka mellett meg egyébként sem tudnék 100%-os anya lenni.
Szóval, ahogy Szöszke is írta lelkileg nem bírnám. Viszont apát sem szeretném kirekeszetni, ezért döntöttünk úgy, hogy ha a gyerkő két éves lesz, akkor ő marad otthon vele, amíg óvodás nem lesz.

Mezsó,
ezek szerint nincs olyan nagy gáz nálatok sem. Az apróságokat pedig be lehet szerezni szépen folyamatosan.

Mary,
aranyosak a rucik. Remélem finom volt a vacsi.

Szöszke,
én nem írom, hogy mi mennyibe került, de kíváncsi vagyok, hogy ti hol fogtok megállni...

Évi,
Tényleg nem lakunk olyan messze egymástól :) Üdv köztünk. Miért az Uzsokiban szülsz? Nincs az egy kicsit túl messze?

Kép
emi29

Én is vagyogatok, csak most az ebay.com-ot bújom éjjel nappal, mert babakocsit vadászok. Egyenlőre nem nagy sikerrel. Ja, mert lebeszélt a párom a Haberkorn-ról, azt mondta inkább vegyünk használtan egy jó minőségűt. Én szerelmes vagyok a quinny buzz-ba, de itthon még használtan is 100e :( Az ebay-en meg 60-70.

Rólunk: Tegnap aggódtam nagyon, ugyanis sikerült elesnem :( Szálltunk le a fiammal a buszról, és arra figyeltem hogy ne essen le, fogtam a kezét, közben a táskám le akart csúszni a hátamról, így azt is, és nem néztem hova lépek, így sikerült a nadrágomra :( De szerencsére inkább a térdemre-kezemre estem, a hasamon még por se volt. A vállam viszont jól megrándult. NA mindegy, szóval tegnap este befelé figyelgettem, meg a buszon is könyörögtem a bébikének, hogy mozduljon meg (átszálláskor történt az eset) akkor kegyeskedett kettőt rugni, így kicsit megnyugodtam. Itthon már teljesen, mert ellenőrizhettem hogy vérzés nincs, keményedés sincs, viszont Liza apájától beindult rendesen. De az élményt nem kívánom senkinek :( Főleg mert persze mindjárt vanna kvészmadarak, az egyik mindjárt a fiam volt az ugye nem halt meg a baba kérdéssel (3x kérdezte meg) a másik meg a hölgy, aki felsegített, hogy rohanjak orvoshoz, mert a nővére is így járt, és elvesztette a méhét is meg a babát is. Na ez kellett akkor nekem :(

De direkt nem mondtam senkinek tegnap, hogy ne aggódjatok :)

Jól vagyunk.

Majd fotózok én is mostmár, olyan rossz hogy én nem tudok mutogatni :) Lefotózom a ruhácskáinkat addig is :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Lituka!

Te is gyönyörű és -ami nekem pláne fontos- fiús rucikat vettél :wink: ! Az, meg pláne szuper, hogy ilyen kedvező áron :shock: :P ! Mikor láttam, úgy éreztem azonnal el kell rohannom a H&M-be :lol: Persze várnom kell legalább holnapig, vagy talán hétfőig is :( Remélem lesznek még gyönyörűségek akkor is :roll: ...

Felsoa!

A férjem szerint (Ő informatikus) nem biztos, hogy minden teljesen elveszett a vinyóról!!! Ha gondolod, megpróbálhatja nektek visszaállítani, hátha sikerül valamit megmenteni, pláne a képekből...
Szóval, talán még van remény!

Nono!

Hát, tényleg nem semmi baba mellett jogot végezni! Én pont a napokban gondoltam arra, hogy milyen jó már túllenni szakdoliíráson, államvizsgán. Úgy érzem nekem ezek már állapotosan sem mentek volna. Pedig még előttem egy nyelvvizsga, amit valszeg a babó mellett fogok már letenni, de már előre félek :shock: Majd a Te példádból próbálok meg erőt meríteni :wink:

Zorroné!

Nagyon szép a kiságyatok! És az ágynemű is olyan igazi babás :lol: ! Ha jól érzékelem nagyon hamar összerakta a férjed :roll:
A babakocsitok is nagyon tetszik! Jó a színe (tényleg feltűnő) és az a barika csudaédes! Nem is tudtam, hogy a Moszkva tér környékén is van babadiszkont, pedig ott dolgozom :roll: Merre van?

Nono!

Mi a házassági évfordulónkat még nem (hisz abból eddig csak 2 volt), de az "együttlétünk" évfordulóját már -talán- többször is elfelejtettük:oops: (mentségünk lehet talán az, hogy abból már 13 volt eddig :wink:) Szóval, ez valszeg nálunk sem lesz válóok :lol:

Mezsó!

Ha megbeszélted a babóddal biztos szófogadó lesz és legalább márciusig marad a szupi kis helyén, csak aztán lesz kíváncsi a másik, tágasabb szupi helyére :wink: :D .(azt csak halkan jegyzem meg, hogy az egyik barátunk kislánya is vesetágulattal, -időre- született és azt mondták ki fogja nőni a babó :) )

Szőlő!

Tényleg szörnyű lehet lábikragörcsre ébredni, pláne "alacsony" galérián :shock: Nekem még nem volt ilyenem, de azt mondták tapasztalt anyuka ismerőseim, hogy ha görcsölne majdan a terhesség során a lábam igyak este 1 pohár tonikot, a kinin segít és náha egyetlen pohár a babának sem árt.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Zsu!
Örülök,hogy sikerült teljesen megúszni az esést....Szegénykém, nem lettem volna a helyedben. És a kedves "nyugtatgató"szavak pluszban...("elvesztette a méhét is meg a babát is.")Teljesen kiakadtam. Még jó, hogy nem pánikoltattak be teljesen.
Különben engem is mostanság annyi negatív irányú hatás vesz körül a terhességgel kapcsolatban (kinek mikor és hogy ment el a babája kezdetű.....)hogy egy ideig nagyon magam alatt voltam, de mostmár elértem arra a pontra, hogy önző módon megpróbálom nem beleélni magam annyira, mint normál esetben máskor tenném.Muszáj, mert az ember teljesen begolyózhat...

Kép
tim27

Szia Évi! Üdv. köztünk!

A Babadiszkont a Csalogány u. 42. szám alatt van! Bár kívülről meg nem mondaná senki, hogy ott van valami! Kicsit fura hely, de nagyon jó cuccok vannak és főleg jó áron!

Zsuzsófi: jobbulást a válladhoz! A baba meg tuti jól van, ne aggódj.... Ez az esés dolog nekem egy rémálom! Múltkor állatira paráztam mikor az az ónos esős időszak volt, hogy csak el ne essek...

Emi, köszi: akkor célba vesszük a praktikert, meg a bricot...

Kép

Kép

zorroné

A vonalzómon rajta van ám a babó neve (és így a neme is :lol: ): Zétény, Berci. (bár belátom egy kicsit beleolvad a környezetbe... :wink: )

Szöszi!

Köszi a linket! Én is most inkább csak az ágyneműre koncentrálok. Pláne mert szőnyeget már vettünk a gyerekszobába, és mert ugye azok a kiegészítők tényleg egy vagyonba kerülnek :evil: :shock: ! Nekem is tetszett a Ti színetek is, csak a szoba nálunk eleve zöld-narancs (lesz majd ha kifestjük) és a babó meg fiúcska...és nekem amúgy is bejön ez a típusú zöld! :lol: Szekrényt még mi is csak most vadászunk, mert kitaláltuk hogy sarokszekrényt szeretnénk. Na, azok meg aztán pláne csillagászati árúak :( . Már amik tetszettek is...

Helló Tim!

Nekünk is fiú.
Terhesség: szóval az úgy volt és van nálam, hogy ha nem nőne a pocakom és nem látnánk az UH-n el se hinném, hogy terhes vagyok... :oops: :P Most igazán egy "panaszom" van: szinte egyáltalán nincs étvágyam, nem érzem magam éhesnek max. naponta 1-szer, reggel... a többi kajálást csak erőltetem. Hát, szerintem ez sem jó...

Emi!

Ráadásul mi Vecsés Gyál felé eső részén, a CBA-tól nem messze lakunk... :lol:
Miért éppen Uzsoki? Mikor tesztek bizonyították, hogy terhes vagyok gyorsan nekiláttam keresni egy olyan dokit, akinek van magánrendelése, és ott is van UH. Írogattam a Janh Ferences fórumba, gondoltam körzetileg is oda tartozom, nincs is messze... 2 dokit is ajánlottak a lányok (Hartman és Csütörtöki) Már majdnem eldöntöttem melyikhez jelentkezek be először, amikor is a főnöknőm mondta, hogy terhes a lánya (1 nap van köztünk) és milyen tuti dokija van. Gondoltam, mit veszíthetek, már más ismerőseim is méltatták ezen doki érdemeit, max. ha nem jön be, még mindig válthatok... Bejött... S bár az Uzsokiban praktizál ami tényleg nincs a szomszédunkban, de úgy hallottam a szülés nem olyan gyors folyamat :shock: :wink: :lol:

Zsuzsófi!

Nekem "rémképzelgéseim" egyike, hogy leesek buszról, vagy lépcsőről, vagy csak úgy a járdán... :shock: Én tuti nagyon megijedtem volna, amúgy is a majdani "parás mamák" táborát fogom bővíteni :oops: Még jó, hogy Te ilyen higgadt tudtál maradni...

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Szöszke,
Azt hittem, hogy annál olcsóbban, amennyiért mi vettünk, nem lehet kapni gyerek szekrényt.
Egyébként a miénk pont olyan, amilyet te is írtál.

Becsukva:
Kép

Kinyitva:
Kép

Kép
emi29

Hű csajok... Megint, mire a végére érek, mindenki alszik... :(
Nálunk ma a festés volt napirenden... Azt hiszem, sikerült "Szösszenet-színűre" kifestenünk a nappalit! :D Miközben festettem, folyamatosan Szöszke nappalija járt a fejemben... :) Nektek Dulux Sunny-val van kifestve?

Emi! Ezt tegnap láttam, rögtön eszembe jutottál:

Kép

Úgy szeretnék mindenre reagálni, de képtelenség... ha word-be írnám is egy oldalt elfoglalna... :roll:

Azért remélem a beteg Manócskák jobban vannak, a Mamik meg megnyugodtak! Pihenjetek sokat! :wink:

ercsi_3

Zsuzsó,
Szerencse, hogy nem történt semmi baj. Jobbulást a válladhoz.

Évi,
Én azért kicsit messzebb lakom a CBA-tól. A Budapest táblától 500 méterre van a házunk... De Vecsésre így is kb 4 perc alatt jutunk el kocsival.

Kép
emi29

Szia Ercsi!

Semmi baj, ezen a topikon sztem folyamatos a küzdés a mennyiséggel... :wink: :lol: :lol: :lol:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ercsi,

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Fogadjunk, hogy ezt kint láttad!!
Tök sok helyen kerestem ilyen ZiZaZou-s kiegészítőket, de sehol nem találtam :(

Kép
emi29

Emi!

4 hosszú perc... :shock: :wink:

Amúgy Te hogy-hogy még ébren :roll: ?

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Emi: gondolom nem lep meg, ha azt mondom, hogy én láttam párat... Szóval, ha csuklassz, az azért van, mert éppen belefutottam vmi ilyesmibe! ;) :D :D Mindig eszembe jutsz róla!

ercsi_3

Ilyenkor már aludni szoktam, de most valamiért nem megy. Még nem is vacsoráztam :(

Kép
emi29

[quote="ercsi_3"]E írta:ercsi_3mi: gondolom nem lep meg, ha azt mondom, hogy én láttam párat... Szóval, ha csuklassz, az azért van, mert éppen belefutottam vmi ilyesmibe! ;) :D :D Mindig eszembe jutsz róla!

Németországban???

Kép
emi29

Emi - Ez a szekrény tényleg olyan, amilyet én is elképzeltem :)
Én egy olyat néztem ki, ami két vékonyabb álló elem.
Az egyik álló középen meg van felezve, felül akasztós, alul polcos.
A másik álló meg polcos, és a közepén van két fiók :)
Mivel már van bent egy komód, ezért amellé ennyi nekünk elég is (meg nem is fér több)
A tietek nagyon cuki, de szerintem egy kicsit szélesebb, mint ami beférne hozzánk .. ide olyan 80-90 centis szekrény kellene, vagy 2db 40-es (amit néztem is) .. ami max 40-45 centi mély ;) ..
Majd nézelődünk :)

Ercsi
- Fogalmam sincs milyen színű a falunk .. lehet Duluxból választottunk .. lehet valami más márka :D Amikor vettük a lakást és full üres volt, akkor 1 hétre odaadtuk profi festőknek, és ők keverték az általunk kiválasztott színeket .. meg ablakokat, ajtókereteket is festettek .. (szerencsére ismerős volt, így nem került horror összegbe) .. Mutass majd fotót, biztos szuperül sikerült!!

Zsuzsófi -
Örülök, hogy nem történt baj! Vigyázzatok nagyon magatokra .. magadra, a bentlakóra, és a kinti gyönyörűségekre is ;)

Kép
szösszenet

Emi .. én most csináltam ananászos csirkét .. ha itt lennél, megvendégelnélek :)

Kép
szösszenet

Szöszke,

ez tényleg picit szélesebb.

Évi,

neked akartam még írni, hogy annak a szekrénynek, amit mi vettünk van sarok változata is. Szerintem egyáltalán nem vészes az ára...
http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?productid=183712&groupid=37&mainid=7

Kép
emi29

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=darkblue]Emi .. én most csináltam ananászos csirkét .. ha itt lennél, megvendégelnélek :)[/color]

Mindjárt éhen halok. Megyek is és bekapok valamit.

Mindenkinek jó éjszakát!

Kép
emi29

Szössz: ilyen lett:

Kép

persze minden monitoron, minden fényben másnak látszik, de szerintem nagyon Szöszke-színű! :D

Emi, igen, Németországban. Persze lehet ám, hogy mindig ugyanazokat a dolgokat látom... :roll: :roll: Annyira nem nézem, hogy MI az, csak a mintát... :oops:

ercsi_3

Ercsi - Gyönyörűséges :)
Beteszem a mienket, egymás alatt összehasonlítjuk :D
De szerintem szinte ugyanaz a szín :) Örülök - ügyesek vagytok!!!
(mondjuk itt pont süt a nap :D)

Kép

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?