2003.08.28 07:34
2003.08.28 08:19

2003.08.28 14:24
2003.08.29 07:42
) azután a tetejére egy kicsi oregano és/vagy apróra vágott friss bazsalikom. Én tartok bazsalikomot a konyhaablakban, nagyon megéri!
2003.08.29 07:50
2003.08.29 18:25
2003.09.04 21:37
2003.09.10 21:09
2003.09.11 10:40
2003.09.12 09:27
2003.09.14 21:10
2003.09.17 05:25
2003.09.18 01:22
2003.09.18 01:28
Bocs, ha volt róla esetleg már szó, de az utóbbi időben nem olvasgattam itt. 2003.09.22 19:46
2003.09.24 09:41
2003.09.24 10:04
). A tésztát azonnal fel lehet használni, de 1-2 napig eláll, vagy a mélyhűtőben hónapokig.
), majd egy kerek tortaformát kibélelek vele, ugy hogy pereme is legyen (nem szoktam sokat szórakozni, egyszerüen a robotgépböl a formába kanalazom a tésztát és lisztes (persze tiszta
) kézzel eltapicskolom nagyjából egyenletesen benne). Elömelegitett sütöben félig (halvány rózsaszinre) sütöm. Kiveszem, és most jön a legmunkásabb rész: az almát meghámozom, kicsumázom, szeletekre vágom és körben, több sorban kirakom vele a tésztát. A többi hozzávalót összekeverem (lekvár, olvasztott vaj, rum, citromlé, fahéj) és egyenletesen az almára locsolom. Mehet vissza a sütöbe, ahol készre sütöm. (170 fok a légkeverésesben, kb. 30 perc)
: 



2003.09.24 11:26
2003.09.24 19:44
2003.09.25 17:46
de egyefene közkinccsé teszem. 2003.09.27 20:00
. Igaz elég bénán sütöttem meg, mert ki se szedtem a magos részt és nem fóliáztam le, sebaj majd legközelebb. Hálás leszek ha van más tippetek. 2003.09.27 20:27
Ugy megorultem,hogy megint kapni sutotokot,mert Riki is nagyon szerette kicsinek,de mostmar nem izlett neki.
Sajnos a kukaban végezte szegény sutotok,mert mi nem szeretjuk a parommal.Ugyhogy,ha tényleg van jo otlet,én is szivesen veszem!
Uj ételek mindig jol jonnek!
2003.09.28 14:24


| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|