A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!KépKép

Na tényleg, ne felejtsük miért vagyunk itt! Küldök Nektek gólát, bár amióta én küldtem elég ok babóci lett itt. Jut eszembe mi van Pumuklival? Remélem jól van, nagyon eltűnt mióta kiderült a babci.

Szóval megy egy külön gólya SzilvinekKépKép

KépKép
Kele

Lányok Kép

Megígérem, hogy mostantól jól viselkedek.Kép
Visszatérve a rendes kerékvágásba mondanátok nekem valamit a hőgörbémről?

1. 36,7 11. 36,6
2. 36,6 12. 36,6
3. 36,6 13. 36,9
4. 36,6 14. 37
5. 36,5 15. 36,9
6. 36,9 16. 36,9
7. 36,7 17. 36,9
8. 36,6 18. 36,8
9. 36,6 19. 37
10. 36,7 20. és 21. 37,1

Nem tudom mi lehetett az a visszaesés 36,8-ra 18. napon. A 13. napon volt átlátszó a nyák, de nem volt nyújtható, nekem ált. nincs is.

Előre is köszi!Kép
L.
Levendula

Cat!
Mar irtam tegnap este .Nem kaptad meg?
Lanyok!
Mi van Judit-kaval?Ugye nem jelentkezett a halvany 2.-ik csik utan, mert en nem emlekszem...De sokat gondolok ra, mert eselyes.
Szilvi!
Meglatod, hamarosan osszejon...egy szekerderek golyat kaptal Keletol.Kép
szoszi

SzosziKép
Át tudnád mégegyszer küldeni, mert nem kaptam meg a mailedetKépKép.

Cat

Cat
Kép
cateye

LevendulaKép
Ez gyógyszeres ciklus volt ? Szerintem a 12-13. napon volt az ovulációd. Ha akkor prütyköltetek az esélyesKép. Viszont én alacsonynak találom az alaphődhöz a hőidet, nem meggyőzően éri el a 37-t, 37-1-t, tehát sárgatestelégetelenséged lehet. Ha ez nem gyógyszeres ciklus volt, akkor nincs nagy gond, kicsi támogatás kell neki. Nekem sokkal laposabb a görbém nem támogatott ciklusbanKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Levendula Kép
ugyanazt tudnám leírni, mint Cat. Szerintem is valami progi gondod lehet.

Orsi
KépKépKép
icsilya

CatKép

Nem gyógyszeres ciklus, én soha nem szedtem semmit. Mármint progit vagy clostyt. Vagyis de: cickafark cseppet.
Azért kérdezem, hogy szerinted ezt meg kellene támogatni? Talán egy kis clostyval?

Régebben teljesen normálisan elérte a 37-et majd 37,1-37,2 volt a ciklus végéig. Amikor babás voltam akkor 37,3-4. Szóval szerintem nem prog.hiány miatt volt a vetélés. De hogy miért romlik el még az is, ami jó volt? Ez olyan bosszantóKép

És te most a "lazítószakaszban" nem is szedsz semmi progit vagy ilyesmit?

KépA 13. napon voltunk együttKép Majd meglátjukKép

L.
Levendula

HURKI:nekem sem árt felfrissíteni a Thalesz tételt, majd szólj ha eléri babucid az ovos kort!Kép
SZILVI:bevallom töredelmesen, nekem épp éjjel nem hiányzik a babus...Kép
SZÖSZI:éljenek a pletykás, rosszindulatú szatyik! A férjeinkkel úgysem lehet senkit kibeszélni, az enyém is tök ki lenne akadva, és jól letolna. Ezek már csak ilyenek... Még jó hogy itt egymásra találtunk!KépKép
LEVENDULA:nem is olyan rossz ez a görbécske! Lehet hogy csak egy kis Closty kell és máris beugrik a babus!
Virág
Virág
virag

Ez a Virág mostanában mindent kétszer mond kétszer mond!
virag

Nem baj Virág Kép olyan ritkán látunk, hogy szívesen elolvasunk kétszer is Kép

Levendula Kép
szerintem kellene akkor egy kis támogatás. A babára azt szokták mondani, hogy ha a 6.hét előtt hal el, akkor annak gyakran genetikai oka van. A hőd alapján tényleg nem lehetett semmi gond akkoriban.
Drukkolok, hogy az első gyógyszeres ciklusban összejöjjön a kis poronty.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!Kép
Mikor kezdődik a tali?

LevendulaKép
Az én nyákom meg nyúlik, de nem átlátszó.Kép A hőmmel nekem is gondok vannak, úgyhogy biztosan nekem is kellene szednem valamit.

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép
én kb fél hat körül érek oda, mert ötig dolgozom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

ORSI:a talin nyugodtan fogjátok be a számat (mondjuk egy nagy sütivel) ha nem juttok tőlem szóhoz!Kép
EGCSI:olyan jó, hogy jössz ma! 17-től van érkezés, aztán ki mikor fut be. A galériát Cat Virág néven foglalta le. Az én paradicsomlevemet is kikérheti, aki megelőz!Kép
ALICE:tegnap annyira viháncoltunk, hogy végül nem tudom megválaszoltuk-e a kérdésedet, hogy hol a Vista...
Virág
virag

VirágKép
Én is nagyon örülök, hogy találkozhatom veletek és izgulok is egy kicsit.Kép Ha nem baj, viszek néhány fényképet Vegasról és magunkról.

Egcsi
egcsi

EgcsiKép

Lehet, hogy nekünk rossz a nyák,
de ettől még lehetünk jó anyák
Kép
Bocs ezt nem tudtam kihagyniKép

L.
Levendula

LevendulaKép
Felléphetnél az Antal Imre showban, e kis rövid szösszenettelKép

Szerintem is egy kis Closty kellene, és minden rendben lesz. Egyébként egy vetélés, egy szülés, egy fogigátló ababahagyás óriási változás a hormonrendszerben, és sajnos elromolnak bennünk dolgok.

Cat

Cat
Kép
cateye

Természetesen abbahagyást akartam írniKépKép

Na VirágKép jó kis páros leszünk, az ismétlő meg a dadogósKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatKép

"ababa" szerintem ez freudi elszólás voltKép

Dejó, lehetek az új Nyomasek Bobó!!!
Egy újabb rém-rím...

Mi van ma velem???

a kerge Levendula
Levendula

LEVENDULA:végül is érthető, ha Ilduci babérjaira pályázol. Ő is addig költött, míg a gólyája végre babát költött!KépKép Na ehhez szólj hozzá!
Virág
virag

Virag!Kép
Ha akarod en is besegithetek a Thalesz tetelbe, mert en "matektanar csemete" vagyok, bar igy, hogy most belegondoltam nem is tudom, az ugye a haromszogek hasonlosagarol szol???Hurki?

Hol van ma Alice baratnonk?

Hat lanyok, majd megesz a penesz, hogy nem lehetek ma ott veletek!!!!

Levendula! A babak az ilyen jokedvu mamikat szeretik es oket latogatjak!!!Kép
Cat!KépAtkuldom ujra, de Te is megirhattad vola ennyi ido alatt az en cimemre, hihi.Kép
szoszi

CatKép

Szó mi szó (dó-ré: lőjetek leKép) nem szedsz semmit?
Már meg van, hogy mikor kezdődik a lombik?

Képzeljétek a barátnőm barátnőjének (nem én vagyok, sajna) egészséges hármas ikrei születtek. Lombik volt, 2 lány 1 fiú.

L.
Levendula

Nekem is pancser a nyakom, sosem tudja mit akarok eppen latni, ezert ossze-vissza feher, meg nyulos, szoval EN IS LEHETEK JO ANYA!!! Kép

Es hova tunt Magika?Maskor olyan aktiv...
-szoszi-
szoszi

LevendulaKép
Ebben a hónapban önkezeltem magam, és Serophent szedtem, mert látszott, hogy gyogyik nélkül nem fog menni. Ha sikertelen a ciklus akkor szeptemberben megyek 3. napi UH-ra, és megbeszélem a dokival, hogy mi legyen. Úgyis lombikot fog mondaniKép. Akkor viszont októberben lesz a nagy cécó.

Cat

Cat
Kép
cateye

szosziKép

A Thalesz tétel az nem egy körről és az érintőjéről szól? Bár nem vagyok matektanár, sőt ének se (lsd. előző hozzászólás).

Virág-virágKép
Olyan szép verseket nem tudok írni, mint Ilduci, inkább csak mindent elviccelekKép de a mostani állapotára szívesen pályázokKép

L.
Levendula

CatKép
És mérted a hődet? Hol tartasz most?

Eszembe jutott még valami: ne zavarjátok köreimet-asziszem ezt Thalesz mondotta. Valami körnek kellett lenni...

Ne zavarjátok petéimetKép Ha valaki felidegesít ezt fogom mondani, Thalesz után szabadonKép

L.
Levendula

VirágKép
Alakítsunk rímfaragó iskolátKép

szosziKép
Itt biztos, hogy mindenki jó anya leszKép

Magikát úgy látom ma én helyettesítem. legalábbis aktivitásban.

L.
Levendula

Sziasztok!
Ma lesz a tali!Kép

Egcsi!Kép
Nagyon örülök, hogy tudsz jönni!
Az én vonatom negyed 6-kor ér be a nyugatiba, és utána fogom megkeresni a Vistát. De VirágKéptmutatása alapján biztos megtalálom!Kép

Leone

KépKép
leone

akarom mondani: útmutatása...
Leone

KépKép
leone

Akkor, hogy tudjátok.
A Thales kör a kör átmérőjéről, és a köreív bármely pontján kertesztül menő háromszöge derékszögűségéről szól.... ezt szépen megaszontam. Tehát, ha a háromszög alapja a kör átmérője, és a csúcsa a köríven helyezkedik el, akkor biztosan derékszögű.

de én sem vagyok matektanár Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, most mar kezd idegesiteni...Mindjart felhivom anyamat vagy a noveremet.Tuti, hogy vmit mondott Thalesz a haromszogek hasonlosagarol is!!!bar en vagyok a csaladban az alma aki messze esett a fajatol, de akkor is emlekszem!
szoszi

Na, meg is van!!!
Thalesznek 2 tetele van!!!
1-az Orsi altal leirt
2-"Ket haromszog egybevago, ha egyik oldaluk es a rajta fekvo ket szog azonos."
Nem vagyok en hulye...Kép Kép Kép Jaj, de jo!
-szoszi-
szoszi

Szijjjjasztok Drágáim ITT VAGYOOOKKKKKépKépKép

Elmentem ma útlevelet csináltatni mert 10-én leját.

Na mingyáá viszaolvasok jóóóó és ssssakkkor jövökKép

Ma is vigyori vagyokKépKépKép hát istenem ez a hónap már csak így kezdődött,lehet hogy valami van a levegőbenKép

Pussszantás Alice
malice

szosziKép
Nehogy már idegeskedj, árt a szépségednekKép
Van benne háromszög is, meg kör is, mindenkinek igaza vanKép
És hasonlóak is, mert ha úgy van ahogy Orsi Képmondja, akkor mind derékszögű.
Ez a KéptudásvágyKép

L.
Levendula

szosziKép

Látom közben megoldódott a problémaKép

Legalább mindannyian nyugodtan fogjuk álomra hajtani okooos kis buksinkatKép

L.
Levendula

Levendula Kép
Azért a teljesség kedvéért. Attól, hogy mind derékszögű, még nem feltétlenül hasonlóak a háromszögek, a szó matematikai értelmében Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na, akkor Orsi, Levendula meg en szereztunk egy kis sikerelmenyt mara.(Orsi meg ne feszegesse tovabb a temat!!!)
Levendula!Kép
Az en szepsegemnek mar tok mindegy mennyit idegeskedek!!!Kép
szoszi

Hát Lányok én Tháleszhez nemnagyon tudok hozzászólni tök hülye vagyok az ilyesmihezKépKépKép már nem emlékszem ráKép

Alice
malice

Kép de jó nekem. Akkor legalább itt van egy kis sikerélményem....

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!

A tegnapi vigyor nem tünt el az orcámról,mert a buszon elkezdtem ujságot olvasni és mit látok jééé Norbika nyilatkozik....na ekkor kitört rajtam a röhögés ...(á nem néztek hülyének eggyáltalánKép)
Ha valaki utazott tegnap a 86-os buszon és vigyorogni látott egy szőke nőt az én voltam KépKépKép

Alice
malice

Kép mi jót olvastál benne? Kép Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép

Nagyon fontos volt ........már nem emlékszemKépKépKépKép

Megjöt a kis köcccsentő főnököm és tiszta ratyiKép na mindjárt széttütömKép

Alice
malice

Sziasztok!

Látom ma is dúl a jókedv Kép

Alice, a szétutömrol jut eszembe, ezt láttátok? Hogy újabb "sztárokat" dobjak be, Sziszi és Péter verekedése látható a videón Kép Szép a szerelem :o

http://jo.zan.hu/poen/video/Magyar-hungarian/BpParadeSzisziEsPeter-jo.zan.hu.mpg

Judit-karól még mindig semmi hír?? Aggódom!

Soraya
soraya

SorayaKép

Királllyyy a felvétel,húúúú milyen tockost kapott a bigeKépKépKép
A májam már megint dagadKép

Alice
malice

hmm. az én gépen valami miatt nem nyitja meg.... hmmm... akkor majd otthon belekukkantok!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Kép

Windows Media Player kell hozzá Kép

Alice Kép

Soraya
soraya

Van a gépen, de azt írja ki, hogy a hely nem elérhető.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Micccoda gyönyörü családi élet ez az izazzzziiii.
Had szokja miiii.....

Alice
malice

Nekem megint sikerélményem vanKép
Megtaláltam azt a csokit, amit pár napja eldugtam magam előlKép
Hiába, nem fogtam ki magamonKép

Pedig reggel joghurtos müzlit ettem és már kezdtem gyanakodni, hogy talán mégis én vagyok RR?

Kicsit kezdünk olyan blikkes stílusba csúszniKép de néha kell egy viháncKép

L.
Levendula

Sajna nem tudok menni a talira.
gviki

LevendulaKép

Én is fogyóztam ma reggel. 2 db dupla sajtburger nagy krumplival +narancsléKépKépKép

Alice
malice

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?