A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Babyteve sajna szkennerem nincs de fotózok neked ha érdekel, htha úgy is látszik valami.

Kép Kép
szõlõ

Áronom elesett... annyira nem volt vészes mint ahogy kinézett...

a varrományok köszönik a bókot... még annyi mindent szeretnék varrni de sajnos a gépem nem műkszik...

Nem mondjátok, hogy vége a H&M-es akciónak... jaj de kár :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pont én nem jutottam el aki állandóan reklámozza :cry: :cry: :cry: :cry:

Mezsó
Nekem van Anita haskötőm... de nemtudom mennyibe kerül... talán olyan 5000 körül, de nem akarok hülyeséget mondani... a Kékgolyó úton érdemes megnézni.
Hívd fel őket kérdezd meg!

Anita Hungária Kft.
Kismama fehérnemű - fürdőruha Márkaszaküzlet

Budapest
Kék Golyó utca 22.
1123

Telefon: (1) 487- 10-36

Nyitvatartás:
Hétfő-szerda: 9.30-17.30
Csütörtök: 9.30-18.00
Péntek: 9.30-17.00

Kép
Kép
Kép
mamacka

szőlő: köszi a nyugtatást,hasfájdalom ügyben...nekem még nem volt ilyenem... :roll: de akkor megnyugtató ha neked már volt...akkor nagy baj nincs. :roll:

téjé: köszi az infót haskötő ügyben...hát holnap akarom én is feltérképezni a gyógyászati segédeszközös boltokat itt mifelénk,mert sajna kompressziós harisnyanadrágra is szükségem lenne,mert eléggé vizesedek... :( úgyhogy holnap tájékozódom haskötő ügyben is...de 3300ft az durva...vagy lehet csak nekem sok??Mert a harisnyanadrág amit találtam,amiért holnap megyek vissza az is 2700ft...valahogy így babaholmik mellett,ezek az egyéb kiadások már olyan mellbe vágóak...dehát ha kell,szükség van rá akkor muszáj... :( majd lehet ezt a haskötőt akkor napolni fogom picit még...

Kép

Kép
mezsó

Szőlő, az is jó lenne....köszönöm! (Csak már annnnnyira nem kíváncsi vagyok, hogy nem bírom ki csütörtökig...és errefelé sosem hoznak Corás újságot :cry: )

Kép
babyteve2

Mezsó, nézz körül a babaszobán, vagy teszvesz, vatera, ott is szokott occsóér' lenni! :D

Kép
babyteve2

mamacka: köszi neked is a segítséget! :) valahonnan majd csak beszerzek egyet... :roll: és remélem segít is a kellemetlenségeken...

Kép

Kép
mezsó

Babyteve mindjárt rakom fel a képeket. Nem fotóztam le az összes oldalt, a babaruhásat nem, mert ott nagyobbaknak valók voltak csak.

Kép Kép
szõlõ

mezsó
Szerintem is nézd meg használtan! Lehet jókat találni!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

szőlő: és esetleg a Corában hordozókat is árulnak ezen a baba-mama héten??mert ha igen,akkor légyszi azokról is dobj fel képeket,és árakat is!! :wink: köszi :wink:

Kép

Kép
mezsó

eladó egy 3-as méretü haskötő 1500ft. és egy chiccho mellszivó 2200 ft.
http://64.233.183.104/search?q=cache:Gw ... =firefox-a

Kép
Kép
Kép
mamacka

Tényleg vége a H&M akciónak???

Én holnap tudnék elmenni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az Árkádon kívül hol van még H&M??? A Mamutban van pl?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép

Kép Kép
szõlõ

Mezsó azt az oldalt pont feltettem. A prosiban csak az az egy oldal van babakocsikról, autósülésekről meg hordozókról.

Kép Kép
szõlõ

Mamacka, én nem tudom, de itt többen azt mondták hogy ma van az akció utolsó napja a H&M-ben

Kép Kép
szõlõ

Köszi, Szőlő, már tudok tervezni :D

Kép
babyteve2

Szőlő Ha nem gond, megnéznéd, hogy a pelus tetra e? És az 1799 ft hány darabot takar? Köszönöm

Kép
téjé

Akik már vettetek: kókuszmatrac 6000-ért jó áron van?

Kép Kép
szõlõ

Téjé, igen tetra és 10 db-os csomag.

Kép Kép
szõlõ

H&M - Campona
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43. » H&M » női, ruházat, kiegészítő
5
H&M - Árkád Budapest
1106 Budapest, Örs vezér tér 25. » H&M » női, gyerek, ruházat, kiegészítő, ékszer, táska, cipő
6
H&M - Arena plaza
1087 Budapest, Kerepesi út 9. » H&M » női, férfi, gyerek, ruházat, kiegészítő
7
H&M - Váci utca
1052 Budapest, Váci utca 12. » H&M » női, férfi, gyerek, ruházat, cipő, kiegészítő, fehérnemű
8
H&M - Vörösmarty tér
1052 Budapest, Vörösmarty tér 1. » H&M » női, férfi, gyerek, ruházat, cipő, kiegészítő, fehérnemű

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő, köszi szépen. Nem látszott jól.

Kép
téjé

...ma már mind bezárt... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
Hatezerért nagyon jó!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kókuszmatrac. Mi 10.500 ftért vettünk kókuszmatracot. Ez egyben van, és nem régekből összeragasztva és a mérete: 117x64. Lecippzározható a vászon róla. Ehhez tudsz hasonlítani. Ha csak az árát nézzük, akkor jó ár. :( mármint magam miatt a szomorú fej.

Kép
téjé

Szőlő
Hatezerért nagyon jó!

Kép
Kép
Kép
mamacka

A Minimanóban 5.990, Elefáni 7.990, Bippa 6.500, Bébibolt 6.166. Ezek a 60x120-asok. Tehát jó ár :D

Kép
babyteve2

Téjé, Mamacka, köszi. Matracot külön úgysem veszünk, azt ággyal együtt kéne hogy tuti jó legyen a méret. Vagy legalábbis az ágyat előbb.

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
Ha tudod mekkora ágyatok lesz akkor nyugodtan megveheted... anno azt hiszem mi is a Corában vettük!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát ez az hogy nem tudom :lol:

Kép Kép
szõlõ

szőlő: én sem látom túl tisztán...csak 1 hordozó van akciósan,az a fekete-piros színű 7999ft-ért?és tisztábban a képen milyen hatást nyújt?elmegy lánynak fiúnak is egyaránt??Mert hát miért is ne,mi se tudjuk pocakbaba nemét...nem akarja a drága megmutatni!! :lol: 8ezerért nem tűnik rossznak az a hordozó...

Kép

Kép
mezsó

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 16:09-kor.

Kép
1bambi

Hordozóból én nem vennék ilyen no name darabot... :( van hogy kényelmetlen a babának és nem is túl biztonságos.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mezsó:
Kép

Kép Kép
szõlõ

bambi
sajnálom :(

de nézem a jó oldalát... nem költöttünk... :)
Azért holnap megnézzük...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hááát, ha ez a Baby Ride az a Baby ride, akkor nania baby ride a brendonban is kapható, ugyanennyiért :D

Kép
babyteve2

Pl. a Peg Perego Primo viaggio-ja is baromira kényelmetlen, 35-40 ezerért...Meg kell nézni, megtapizni... :D

Kép
babyteve2

Virág

Én holnap már túl leszek, majd beszámolok, milyen volt. Mi is minden reggel, ahogy felkelünk reggelizünk, ez már a baba előtt is így volt. Igy én is kiváncsi vagyok, hogy hogy fogom bírni. De azért péksütit viszek majd, és ahogy letelik a 2 óra, leveszik a vért, már kajcsizok is. A citromot már én is elkészítettem, remélem attól jobb lesz. Már 7-re megyek.

Kép
blani28

Mamacka, varrásügyben tudnál segíteni? Ágyneműt szeretnék varrni a kicsinek, meg falvédőt, de nem tudom hol vegyek angyagot, és főleg bélést. Vékony szivacsot, vagy vatelint, ne mis tudom mi a jobb....
Tudnál ebben segíteni? Akár priviben is? Nagyon megköszönném!

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kép Karácsonykor Kép ezek is karácsonykor 19 hetesen Kép Kép Ezek meg mai képek, 24+2 Kép Kép

Kép
blani28

Mamacka nagyon szépeket varrtál!Reméltem is h az a sérülés csak kinézetre csúnya de már montad h igen.
Emi köszi tudtam h számíthatok rád de nem bírtam kivárni h elküldd úgyhogy én is sütöttem.Akartam almás-fahéjast is de most kitaláltam újat:csináltam vaniliás pudingot és tettem bele körtebefőttet,megtöltöttem vele a palacsintát a tetejére is tettem pudingot+fahéjat.Nagyon jól esett.
Blani te se viszed túlzásba a hasat! :D
Sógórnőm most telefonált h egyik barátnője eladná a babakocsiját 5000-ftért.Anyós egyből belelendült h annyiért sehol se kapunk.Elküldte a képét hááááááát nem jön be.Hiába PC akkor se.Az meg a másik fele h megmondtam h újat akarok és én akarom kiválasztani.Olyan nehéz ezt megérteni?Jó h segítenének de nem kell!Mondtam az uramnak h nem vagyok hajlandó megvenni csak azé me 5000.Aztán h megértessem vele közöltem h ha ő összegyüjthet pénzt egy nagyobb winchesterre akkor én is megvehetem az új kocsit.Nem tudom az érzést megmagyarázni csak azt tudom h van amiből újat szeretnék.
Múltkor rám szólt anyós meg a párom h elég a ruha amit vettem.De egynapi váltás sincs még meg!Ráadásul ők erőltették rám h menjünk me akció van.Lehet h kapok még de nem adok ilyenekre.Anyósnak mondtam h az ő lánya is szülés után hazaért és mentek a tescoba me ő is arra várt h kap rugikat.Ja de csak babalátogatáskor ami kb.2-3 hét után esedékes.Anyós persze ezt tagadja de nem vagyok hülye,legyen min. 3 napi váltás aztán nem veszek többet.Lehet megunom azt se szó se beszéd fogok vásárolni,aztán majd lehet megsértődni h nem tudnak semmiről.
Vendég

Ezt most találtam még csak beleolvastam de jónak tűnik!

Hogyan készüljünk az anyaságra/apaságra?

1. A szülőségre való felkészülésként először menj le a legközelebbi háztartási boltba, öntsd a pénztárcád tartalmát a pultra, és mondd a pénztárosnak, hogy nyugodtan szolgálja ki magát. Azután menj a szupermarketbe, és intézd el, hogy a fizetésedet közvetlenül nekik utalják át. Majd menj haza és vedd elő az újságot, és most utoljára olvasd el.

2. Mielőtt vállalkoznál a gyerekre, találj egy házaspárt, akik már szülők, és fedd meg őket nevelési elveik, türelmetlenségük, alacsony tűrésszintjük miatt, és hogy hogyan engedhették meg gyerekeik ilyen mértékű elkanászosodását. Adj tanácsokat, hogyan javíthatnának gyermekeik alvási szokásain, vécéhasználatán, étkezésnél tanúsított magatartásán és általános, viselkedésén. Élvezd ki a helyzetet - ez az utolsó alkalom, hogy minden kérdésre tudni fogod a választ.

3. Ahhoz, hogy átérezd az elkövetkezendő éjszakákat, sétálj a szobában fel s alá délután 5 órától este 10-ig, válladon egy 4-6 kilós nedves csomaggal. 10 órakor tedd le a csomagot, állítsd be az ébresztőórát éjfélre, és menj aludni. 2-kor kelj fel, és sétálj megint a csomaggal fél óráig. Állítsd be 3-ra az órát. 3-kor, amikor megszólal a vekker, kelj fel! Énekelj a sötétben halkan 4 óráig. Állítsd be az órát 5 órára. Kelj fel és csinálj reggelit! Csináld ezt 5 éven át és közben nézz ki boldognak!

4. Képes vagy elviselni a rendetlenséget, amit a gyerekek csinálnak? Hogy ezt megtudd, kenj csokoládékrémet a kanapéra és lekvárt a függönyökre! Dugj egy halat a hifitorony mögé, és hagyd ott egész nyáron! Dugd az ujjaidat a virágágyásba és húzd végig a frissen festett falon. A foltokat fesd át zsírkrétával! Na, hogy tetszik?

5. A kisgyermekek öltöztetése nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik. Végy egy polipot, és egy hálós szatyrot. Rakd a polipot a szatyorba úgy, hogy egyik karja se lógjon ki sehol! Rendelkezésre álló idő: egész reggel.

6. Végy egy tojástartó dobozt. Egy ollóval és egy doboz festékkel csinálj belole krokodilt! Végy egy tekercs vécépapírt, amiből ragasztószalag és némi celofán segítségével csinálj egy karácsonyfát! Végül, végy egy tejesdobozt, egy ping-pong labdát és egy üres pilótakekszes dobozt, és készítsd el az Eiffel-torony pontos mását! Gratulálunk, a helyed biztosnak látszik az óvodai csoportban.

7. Felejtsd el a sportautókat és vegyél egy kisbuszt! Ne is gondolj arra, hogy otthagyhatod a ház elott fényesen, csillogóan! A családi autók nem így néznek ki. Vegyél egy csokoládé jégkrémet, és tedd a kesztyűtartóba. Felejtsd ott! Végy egy tízforintost és dugd be a magnóba! Vegyél egy nagy doboz csokisparányt, és öntsd a hátsó ülésre! A fűnyíróval néhányszor menj neki a kocsi oldalának! Most már tökéletes.

8. Készülj fel a sétára! Várj a vécé előtt egy fél órát, majd menj ki a bejárati ajtón. Gyere vissza. Menj ki. Gyere vissza. Menj le az utcára. Gyere vissza. Menj le megint. Sétálj az utcán egészen lassan 5 percig. Vizsgálj meg minden eldobott cigarettacsikket, rágógumit, használt papírzsebkendőt és döglött bogarat útközben. Ugyanazon az úton gyere vissza és ordíts olyan hangosan, ahogy csak bírsz, amíg minden szomszéd ki nem jön és rád nem mered. Add fel, és menj haza! Most már alkalmas vagy arra, hogy sétálni vigyél egy kis gyereket!

9. Mindent ismételj meg legalább ötször. Menj le a szupermarketbe! Vigyél magaddal valamit, ami jól modellez egy óvodás gyereket. Egy felnőtt kecske remekül megfelel a célnak. Ha több gyereket szeretnél, több kecskét vigyél. Vásárold meg a heti zöldséget anélkül, hogy a kecskéket látótávolságon kivülre engednéd. Fizess ki mindent, amit a kecskék megesznek vagy tönkretesznek. Amíg ezt nem tudod könnyen megcsinálni, addig ne is ábrándozz a gyerekekrol!

10. Vájd ki egy dinnye belsejét és csinálj rá egy kis lyukat. Akaszd a mennyezetre, és lendítsd meg! Végy egy tányér spenótfozeléket, és egy kanállal próbáld meg a spenótot a lengedezo dinnyébe kanalazni, miközben berregsz, mint egy repülogép. Csináld, amíg a spenót fele el nem fogy. A maradékot öntsd magadra, de úgy, hogy a padlóra is jusson belőle bőven. Most már alkalmas vagy egy 12 hónapos gyerek etetésére!

11. Tanulj meg minden nevet a Power Rangersbol, a Szezám utcából és a Tapsi-hapsiból. Ha a munkahelyeden azon kapod magad, hogy gyermekdalokat énekelgetsz magadban, végre alkalmas vagy teljesíteni a szülői hivatást!

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis, és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel…
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal…na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
- lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat.
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszadett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de „csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni .
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból…
- rájössz, hogy finom a pötidanon (Danoninó).
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi…"
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá .
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.
- mindennek jó hangja van, ha elég magasról ejtik le.
-a leejtett játékot mindig visszaadja a földről egy hülye.
- a kutyának a legérdekesebb része a lihegő nyelv. Pláne akkor érdekes, ha elkezdi húzni és a kutya fura hangot ad ki.
- ahová a feje befér egy gyereknek, oda be fog jutni.
- minden általunk használt bevásárlókocsi lánca és tolókarja tiszta a vásárlás végére

A későbbiek folyamán

- a tapadókorongos puskával legjobb a tv-re és apa homlokára lőni . Mindkét helyen ott marad.
- ha maszatos a gyerek szája, és nyúlnál felé a tömött buszmegállóban, az a kezeit a feje fölé rántva jajveszékel, hogy anya ne üss meg. . . mindezt úgy, hogy soha egy taslit sem kapott.
- csak akkor hagyd abba a telefonálást, ha a gyerek esését látva a vér is folyik.
- le lehet dobni a csillárt egy párnával…
- a legjobb móka a sütőbe bemászni.
- márpedig a pókember jelmezben kell bölcsibe menni 3 napon át. És fürödni is abban kell!!
- egyedül menni 2 gyerekkel a közértbe: mindkettő a bevásárlókocsi ülésében akar utazni.
- a parkolóban, amíg az egyiket kiveszed és átmész a másik oldalra, hogy kiszedjed a másikat is a gyerekülésből, a már szabad gyerek eltűnik az autók közt.
- mielőtt a kasszához mész, pakold ki a kotongumikat, a konzervnyitót, a műanyag vájlingot, az Action Man babát, a kisautókat egy félreeső helyen, meg mindazt, amit nem te tettél a kosárba.
- 2 gyerek a kosárban olyan, mint 2 polip. Amit a karjuk elér, azt megragadják.
- eddig nem hitted volna, hogy egyszer valaki a szemedbe nézve fog, tág orrcimpákkal, nagyokat nyögve szarni, fátyolos tekintettel. Mindezt szégyenérzet nélkül.
- nem tudod megmondani, mikor volt utoljára leengedve a hajad.
-2 év után azon gondolkodsz, hol az emberi türelem határa. :D :D :D :D :D :D
Vendég

Zsuzsófi
Én a körúton vettem a Wesselényi utcánál. Dekorációs bolt a neve... 860 Ft körül van métere. Ill az ikeában is vannak nagyon jó anyagok, jó áron.

Kép
Kép
Kép
mamacka

szőlő: köszi a kinagyított képet is. :) Bár azt hiszem,nem fogok erre a típusra bukni,mert így közelebbről nézve nem is tetszik...hát akkor még élőben :?: :shock: olyan érdekesen néz ki...meg van én nekem 1 ami tetszik nagyon,a tesz-veszen láttam vadi új,csak a típusát nem tudom már,de sokkal sokkal jobban tetszik mint ez a Corában.Meg strapabíróbbnak is tűnik.Csak az 10ezer ft. :roll: De még az tűnt eddig a legtutibbnak nekem.

Kép

Kép
mezsó

1bambi:
nekem a fiatal doki az orvosom a mávból. Én is rögtön magába mentem, most még nem gáz, a végén, amikor hetente ...
de úgy tudom, h a kh-ban is rendel, a www.mavszuleszet.hu oldalon megtalálod.

mamacka: gyönyörűek a varrományaid! Elképesztő, hogy milyen türelmed van!

téjé: köszi a turmixreceptet - végülis a pocak-fiam úgy döntött, hogy a vadast most jobban csipázza :)
de holnap kipróbálom!

szőlő: ha tudod, h kivel közös az orvosom, lsz majd szólj!

Kép
efté

Sziasztok Csajok :)

Zsuzsa
- Gratulálok a kislányhoz :) Nagyon édesek a képek!

Szőlő - Köszi az akciós újságról a fotókat ;) :)

Anyukámmal tanakodtunk, és úgy döntöttünk, hogy veszünk egy textil-mózest .. mert a hordozó kevés lesz .. főleg, ha áprilisban olyan idióta időjárási viszonyok lesznek, mint mostanában ..
Ráadásul mi április elejére vagyunk kiírva ..
Most azon agyalok ,hogy arra a rövidke időre vagyek újat (ha igen, honnan .. kedvenc boltban 1 van, az nem tetszik) .. vagy nézzek használtat? :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Milyen oldalakon szoktatok használt baba cuccokat nézni? OLyan fáradt vagyok .. de megnéznék 1-2 oldalt ..

Kép
szösszenet

KépKép

KépKép
gabcika

Mezsó! Én utánnanéztem az interneten is annak a corás hordozónak, mert még mi is vásárlás előtt állunk. Azt hiszem ezeken az oldalakon ugyanaz látható és többmindent ír róluk.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

http://www.babalink.hu/object.83759E27- ... 954EED.ivy

http://www.babyoutlet.hu/viewer.aspx?pr ... 3&mainid=8

Azt hiszem én maradok annál a zöldnél, amit kinéztünk.

Mamacka! Úgy megsajnáltam Áront, olyan kétségbeesettnek tünik azon a képen. Jó, hogy nem történt nagy baj. A többi képen nagyon aranyos! :) És szépek a falvédők, meg a poci is! :)

Blani! Látványos a pocaknövekedés! Csini vagy! :)

Emi! Kedves, hogy gondoltán ránk is palacsinta ügyben. Én most elégedett vagyok a pitével. Utoljára Karácsony után volt sürgős a palacsintasütés minálunk. :wink: Amúgy nem vagyok nagyon kívánós, de néha úgy rámjön, hogy valamit ennék.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szia Szösszenet!

Látom, ha elmúlt 11 óra, akkor te is megérkezel. :wink: :lol:

Jól telt a nap a családnál?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabcika - Köszi a linkeket :) ;)

Gumimaci
- Igen, jól telt a nap .. ettünk sokat, beszélgettünk .. és utólag szülinapoztunk, tortáztunk :)
Átvittük megmutatni az új szerzeményeket .. mindenki megcsodálta a szépséges holmijait Alíznak ..
Jah, és őfelsége rugi-bemutatót tartott a családnak .. és tágra nyílt szemmel nézték, hogy mekkorákat rug, és forgolódik . .micsoda energiái vannak :) Örülök, hogy ilyen szépen megmutatta magát Anyuméknak :)

Kezdek megéhezni ismét .. lehet ráugrom egy kocsonyára .. (Anyu csinálta .. tökéletes) .. nyami :D

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?