A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Nemone, Noki!
Nagyon várlak Tieteket a pozitív eredménnyel!!! :wink:
Drukkolok nagyon nektek!
Aztán ne csigázzatok minket, amint tudtok jelentkezzetek!!!!!!!

Kép
vucuska

Adri!

A fájdalom - nehogy már jól érezzem magam- visszajött, egyfolytában érzem a hasam, hol a méhem hol a petefészkeim fájnak. Hát igen, holnap ilyenkor valamikor már megtudom de sok meglepetést szerintem nem fog tartogatni a holnapi nap. Legfeljebb csak azt hogy mikor kezdhetem a következőt...
Szép napot Neked! :P

Madrin!

Mégegyszer Nagyon Boldog Szülinapot!
Várom a híreket!!

Deri!

Köszönöm, igyekszem pozitív lenni de már nem nagyon megy. Holnap már vége a bizonytalanságnak.

Mindenkinek aki ma eredményért megy sok-sok szerencsét kívánok!!!
Írjatok , várom!
Szép napot Mindenkinek!

Kép
krisztamili77

Krisztamili
néha, mikor már teljesen lemondunk valamiről, akkor teljesül!
én azért szorítok holnapra! :D

Zsókuci
örülök, hogy már nem kell fájdalomcsillapítót bevenned! :D
Te vagy az, aki rengeteg erőt adott/ad nekem, hogy kibírtam a műtéteket!
Olyan jó, hogy a szeretetedet így szét tudod osztani Nekünk!
Köszönjük! :D

Szép napot Mindenkinek!
adri1983

Nikinek jobbulást kívánunk és mielőbbi hazatérést!
:)
adri1983

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat, de sajnos szombaton megjött. :cry: Ma azért bementem a dokihoz, hogy megbeszéljük a továbbiakat, de ő azt mondta, hogy próbálkozzunk tovább az inszemmel, mert így is sikerülnie kell. Ezt a hónapot kihagyom, mert úgy érzem kell egy kis pihenő ez után a 4 hónap után a szervezetemnek. Addig férjemnek csinálnak új tenyésztést, mert már régi (augusztusi), és ha negatív, akkor a következő ciklus 2. napján mehetek, és kapom a receptet, de most másik gyógyszert kapok, és azt mondta a doki, hogy több tüszőt fogunk érlelni, a nagyobb esély érdekében.

Zami!

Gratulálok! :D

Kata!

Drukk a mai naphoz! Már biztos végeztél is, hogy ment?

Dorcsi!

Nagyon sajnálom! :cry:

Madrin!

Remélem jobban vagy már.
Nagyon boldog születésnapot!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Gabicsibe
Küldöm az adatokat a táblához:
Adri, Kistarcsa, Wiegandt doki, János kórház, 1 lombik március vége,
beavatkozás: vérvétel
Köszönöm! :)
Puszi!
adri1983

Nemone!
Nagyon sajnálom. :(
Én bíztam benne hogy a mostani sikerülni fog neked. Pihenjetek egy hónapot. Neked ez a 4 inszem egymás után volt, nem volt közte szünet?

Kép
vucuska

Vucuska!

Igen, egymás után volt, de ennél az utolsónál már éreztem, hogy kellene egy kis szünet. Te mikor mész tesztre? Jól emlékszem, hogy pénteken? Drukk péntekre!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Elméletileg pénteken kell mennem.

Kép
vucuska

Nemone, nagyon sajnálom! :cry: :cry: Bíztam benne, hogy sikerülni fog! Pihenjetek, fújjátok ki magatokat! Remélem, hogy újult erővel sikeresebb lesz majd a következő. Puszillak!

Kép

KépKép
anett_1

Madrin, Drága! Nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked! Isten éltessen sokáig! Puszillak!

Kép
anett_1

Madrin,
Boldog szülinapot kívánok neked!

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Madrin drága,

Ha jő az este,
S megjelennek a csillagok,
Hidd el, ma neked ragyognak,
És az égre azt írják:
Boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Akik ma mentek eredményhirdetésre minél hamarabb írjatok, annyira jó lenne már olvasni, hogy valakinek sikerült!

Kriszta
POZITÍVAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm mindenkinek a gratulákat. Ma voltam a dokinál, de még nem látszik az uh-on, mert annyira kicsi, viszont minden egyéb terhességre utaló jel tökéletes. Méhnyálkahártya 14mm 3 rétegű. És ami nekem fontos, hogy nincs ciszta. Attól féltem, hogy az produkálta a pozitív tesztet, de szerencsére nem. Jövőhét pénteken megyek uh-ra, akkor már látszódni fog.

Lányok!
Az az igazság, hogy kicsit rosszul érzem magam, hogy nekem ekkora szerencsém van, és sokotoknak meg nem. Én nagyon szeretném ha mindenki ilyen szerencsés lenne, vagy még szerencsésebb. Tisztában vagyok azzal, hogy sokotoknak ellenérzése lehet irántam ez miatt. Ami teljesen érthető. Nem biztos, hogy fogok még írni ide, mert ez elég szar lehet nektek olvsni az én csodáimat.

De ha nem is írok olvasni foglak benneteket, mert igaz, hogy nem rég kezdtem ide írni, de így látatlanban is megkedveltem jónéhányotokat. Éppen ezért nagyon is érdekel, hogy kivel mitörténik!

Puszi Mindenkinek!

KépKép
zami25

Sziasztok

Most érkeztem haza a BMC-ből!
Kicsit lassan mentek a dolgok ma:(
Sajnos ez sem sikerült.... :roll:
Kérdezte a doki, hogy szeretnék e egy kis pihenőt, és Én visszakérdeztem, hogy Ő mit ajánl...
Azt mondta, hogy ezt a harmadikat még csináljuk végig és utána ha úgy gondolom akkor pihentetünk 1-2 hónapot.
Tehát ,most várom, hogy megjöjjön és megint kezdhetem a puregonozást:(
Azon gondolkodtam hazafelé, hogy egy kicsit nekiállok sportolni, mert az elmúlt hónapokba sokat pihentem és szinte nem is mozogtam, hátha ez is segít.....kicsit feltöltődök.
Betegácsiba vagyok jelenleg és valószínű, hogy szerdától visszamegyek dolgozni is, bár a Párom nagyon ellene van!

Nem tudom, szerintetek?
Sportoljak és dolgozzak?
Vagy, maradjak itthon és pihizzek?

Mi a jobb ilyenkor?!

Üdv Mindenkinek!
Noki
noki&potyi

Zami.
Részemről csak örülni tudok ,hogy neked ilyen szerencsésen alakultak a dolgok!
Nagyon nagyon gratulálok neked, nektek!
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy hogyan fejlődik a Babád és ,hogy hogy érzed magad most és ,hogyan fogod érezni magad a későbbiekben, mert legyünk őszinték hamarosan mi is ebbe a cipőben fogunk járni, hogy babát várunk majd:)

Üdv
Noki
noki&potyi

Madrin!

Boldog szülinapot!
Remélem jól vagy!

Lányok!

Nem tudjátok, lesz holnap Szűcs doki?
Lassan letelik az egy év és nyilatkoznunk kell a maradék embrikénkről és egyúttal megmutatnám neki a "lányait" is.

Köszi!

Judit

jucicuki

Nemone
sajnálom :cry:

Kata
Mi volt ma?

Vucuska,
mindjárt péntek! :D
Ne aggódj!

Zami
ne csacsiskodj, írj bátran, szerintem mindannyian örülnénk neki! :)

Noki: sajnálom! :cry:
adri1983

Krisztamili,
nagyon nagyon szorítok honapra!!!!
baby.81

Baby!

Nagyon szépen köszönöm!!!! :P

Jucicuki!

Moflytól kapott infóim szerint egész héten nincs Szűcs doki , jövő héten lesz csak.

Zami!

Nagyon örülök a sikernek, jó érzés hogy sikerült Neked!!!
Próbálok pozitív lenni de nem nagyon tudom már hogy hogy kell...az elején nagyon pozitív voltam de ahogy tellnek az évek, a hónapok egyre nehezebb.
További szép terhességet kívánok, azért néha írj hogy hogy Vagytok!

Kép
krisztamili77

Madrin!

Hogy Vagy?

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Madrin!

Sikerült beszélned a Tanárúrral? Nagyon sokat eszembe jutottál ma!
Remélem minden rendben van Veled!

Kép
nika28

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, nagyon kíváncsi voltam az eredményekre.

Adri
Köszi a kérdést, sajnos nagyon nem pihentem, mert a melón kívül még egy klassz éjszakám volt tegnap, nem tudtam aludni, úgy fájt a torkom... Már csak ez hiányzott!

Nemone, Noki
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Drukkoltam nagyon, de ezek szerint nem eléggé!

Kriszta
Ezek szerint neked már van egy majd kilenc éves gyerkőcöd???
Azért ne add még fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megy a drukkkk!

Madrin
Mi van veled??????????? Még egyszer Boldog szülinapot!

Baby
Mi van veled????? De rég jártál erre! Gyere és mesélj!

Zami
Azért ennyire önzőnek ne nézz minket! Inkább halvány reménysugár nekünk is, hogy vannak csodák!

Zsókuci
Milyen volt az első nap???

Sziasztok!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Nemone, Noki
Nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Zami
Ne butáskodj! Remélem nem gondoltad komolyan, hogy bárkiben is ellenérzést keltettél volna! Ahogy Gil is írta, mi is kezdünk reménykedni, hogy vannak még csodák! És örülnénk, ha jönnél! :wink:

Kriszta
Mennek a drukkok holnapra!

Vucuska
Mindjárt péntek! Nagyon szorítok!

Remélem Szűcs doktor jövőhéten lesz, mert hétfőn hozzá megyünk! :D

Jó éjszakát mindenkinek!
bessy76

Sziasztok,

Nos, túl vagyok az első munkanapomon :D Egész tűrhető volt, sikerült időben haza is érnem, viszont alaposan elfáradtam. :wink: Bent sokan örültek nekem, ami azért jó érzés :oops:

Dorcsi drága,

Gyere majd amint tudsz… Gondoltam Rád :cry: Én is remélem, mint a többiek, hogy viszonylag hamar fel tudod lelkileg dolgozni, és nem adjátok fel! Sok erőt kívánok!

Brumi,
Remélem, hogy legalább jól haladtatok a lakásfelújítással. Igen-igen, már fejben tervezem a babázást… :oops: :wink: Puszi neked!

Kata,
Remélem én is, hogy rendben volt a leszívás, és jól vagy. Most már a sikeres randihoz drukkolok :D

Krisztamili,
Ezermillió drukk holnapra! Remélem, dobsz majd egy sms-t, és tele lesz :D fejjel :wink: Sok puszi drága!

Adri drága,
Köszönöm szépen amit írtál, nagyon sokat jelentenek nekem, hidd el. Küldtem privit, megkaptad? Puszi!
Chestinek átadom a Nikis üzit, aranyos vagy! :)

Nemone,

Szívből sajnálom :cry: :cry: És szerintem nem is árt ilyenkor egy kis pihenő, hogy regenerálódjon a lelked… Nagyon fogok legközelebb is drukkolni!

Vucuska,

Mennek ám a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Madrin,
Hogy vagy? Remélem minden rendben, és csak a szülinapi ünneplés miatt nem írsz :roll:

Zami,
Drága vagy, és én személy szerint nagyon örülök Neked! Abban biztos vagyok, hogy előbb-utóbb a csoda mindenképpen megtörténik mindannyiunkkal, már csak az a kérdés, hogy mennyi segítség kell hozzá. :wink: Ne érezd magad rosszul, azért mert sikerült! És mindenképpen írj, hogy mi van veled – legalább a babásba! :D Sok puszi!

Noki,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :cry: :cry:
Az én véleményem az, hogy szerintem most még pihizzél kicsit, és mivel a következő úgyis sikerülni fog, így nem kell máson gondolkoznod úgysem :wink:

Baby,
Mizu veled? Írhatnál pár sort :wink:

Gil,
Nagyon sajnálom, hogy így fáj a torkod! :( Sok-sok mézes tea, C-vitamin (napi 1000 mg) és gyümölcsök! Jobbulást kívánok!
Köszönöm kérdésedet, az első nap nem volt vészes, bár este egy órácskát aludtam… kiestem már a napi rutinból, úgy tűnik :wink:

Szépséges álmokat kívánok mindenkinek! :)
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci drága,
igen, megkaptam a privit, aranyos vagy! :D
Kívánom, hogy teljen jól a második munkanapod is! :)

Madrin
Hogy vagy?

Gil
Fáj mág a torkod?

Kriszta
drukkolunk nagyon!!!
adri1983

Sziasztok!

Nagyon szomorú vagyok. :(
Tegnap este megjött, kibőgtem magam , az azért kellett, így most valamivel jobb a lelkem mint tegnap. Akkor teljesen megsemmisültem.
Annyira bíztunk a párommal hogy most sikerülni fog. Olyan pozitívak voltunk, elképzeltük a babát a hasamban, beszéltünk hozzá, simiztük és ennek ellenére...........hihetetlen.
Szóval holnap megyek a dokimhoz és megbeszéljük a részleteket. Gondolom nekem is azt fogja mondani mint Nemone-nak hogy még azt a 2 inszemet csináljuk végig. De ez a 4. volt a sorsfordító, ezek után nem tudom hogy bízhatom-e még a következő két inszem sikerében.
Mindenestre most vagy folytatjuk vagy nem, sportolni fogok. Nagyon hiányzik a testmozgás.
Elméletileg a férjem eredménye febr. 9-ig jó, szóval ha minden rendben lesz velem is akkor belemennék egy mostani kezdésbe.

Kép
vucuska

Vucuska!

Szörnyen sajnálom Kép Bíztam benne, hogy legalább Neked sikerül!

Én is így gondoltam, mint Te azért is kérdeztem meg tegnap, hogy mi legyen ezek után, de ha ő azt mondja, hogy folytassuk, akkor hiszek neki, és folytatjuk. A sport nekem is nagyon hiányzik már, ma fel is állok a lépcsőzőgépre otthon...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Lányok!

Csak kapkodom a fejem, hogy mennyi új név van, lassan követni se tudom.... :)

Vucuska, Nemone, Noki,
Ne mááááááár. Nem hiszem el, hogy nem tudjuk megtörni ezt a sikertelenségi szériát. Nagyon sajnálom, és sok erőt, elhiszem, ahogy megyünk előre és nem sikerül egyre inkább a padlóra kerülünk. Nagyon szomorú vagyok, sajnálom, hogy nem sikerült.

Ugyanakkor meg lett 2 kis csoda a spontán babásodók közt:

Ann, Zami nagy nagy gratula nektek, hát ilyen is van. Ebben én is mindig reménykedek, aztán persze jön a pofára esés... :(
De hátha......

Madrin,

Jobban vagy már? Nagyon drukkolok babatapik mennek ezerrel, muszály, hogy sikerüljön.

Zsókuci,
Már dolgozol???Nem kellene még pihenni egy kicsit?

Velem semmi még mindig várom mensimanót, de már nagyon kezdenék.
Hétvégén welness-hétvégén voltunk Egerben, nagyon szupi volt, még csokimasszázst is kaptam. Sétáltunk, várost néztünk, autóztunk, jó volt nagyon.
Leszámítva azt hogy megfáztam, most iszom a levét, mert hőemelkedésem van, meg nem tudok nyelni annyira fáj a torkom.
Ráadásul dolgozom, most postázzuk az idei katalógusokat.
Tegnap a zuramnak :D volt a szülinapja megleptem egy szép órával, meg megyünk megnézni az Alien vs Predator 2-t csütörtökön. Már nagyon várom.
vic12

Sziasztok Lányok,
annyira aranyosak vagytok , köszönöm a sok szép szót/köszöntőt :)
Végülis nem hívtam a TAnárúrat mert el kezdtem magnéziumot inni+ homeos fájdalomcsillapítót szedni ja ás áfonya kapszulát ezek sztem nem árthatnak.
Sokkal jobban vagyok ami az alhasamat illeti viszont most a petefészkeim fájnak úgy mintha késsel szúrkálnák....
Azért nem hívtam a Tanárúrat mer tudom hogy úgyse tudna már mit tenni ha akkor rossz történt vissza már nem tudom csinálni....és ő se...

JAj LÁnyok ne csináljátok már tavaly augusztusan ugyanez volt, azt hittem majd én megtöröm a sikertelenséget :( :(
NA mindegy nem agyalok , bejöttem dolgozni mert otthon már mindent szétgondoltam és nem tett jót.
KÉsőbb jövök átrágom magam a sok e-mailen és majd írok mindenkinek.
Pusza
madrin

Jó reggelt!!

Köszönöm a sok drukkot, nagyon jól estek!!!!
Tegnap megtörtént a műtét, ma már, mintha el is fújták volna a fájdalmat :shock:
Lelkileg már beletörődtem, mert kis Prüntyőke már pár hete nem fejlődött, így más megoldás nem volt :(

Deeee, március közepére tervezzük a fagyi-babák beültetését, ha minden jól megy!! :lol:

Vucuska, Nemone, Noki, nagyon sajnálom :( Sok-sok erőt kívánok az újrakezdéshez Nektek is!!!

Többieknek is kitartás, lassan -lassan visszaolvasok és én is képbe kerülök..

Tegnap találkozhattam valakivel közületek a BMC-ben?? Sajnos hiába rendelt be a doki 7-re, úgy kiküldtek, mint a pinty..De hát jó korán is érkeztem és elég sokan voltak aznap. De az együttérzésük nagyon jól esett...

Szép napot mindenkinek!

Dorcsi
dorcsi73

dorcsi, sajnálom, ami veled történt.
Tényleg olyan mufurc mindenki ott a BMC-ben? Ilyen tekintetben nagyon sok rosszat hallottam. Igaz, hogy ki is használják, hogy tőlük függünk?
krévi

NA most van eg ykis időm:

MEgyek sorban:)

ZSókuci köszönöm a szép verset olyan megható volt :)
Örülök hogy gyógyult vagy és végre nem kell gyógyszert szedned.

NEmone: Nagyon sajnálom :( Hogy vagy?

Zami, ne viccelj már sztem itt mindenki nagyon örűl mindenki sikerének bárhoyg jön is az. Aki meg nem egészségesen irigy az jobb ha elmegy és kezelteti magát...Itt minden egyes siker csak erőt adhat és ad is. Néha ezekre kell gondolni mert ez pozitív energiát. Remélem jól érzed magad és a baba is a pocóban :)

Noki, sajnálom :( Szerintem azt csináld amit a szíved súg ha pihenni akarsz pihenj ha kész vagy a folytatásra hajrá.
Dolgozni is akkor menj vissza ha szeretsz bejárni és jól érzed magad a kollégád körében, mindig azt kell csinálni amitől jól érzed magad. Ezért jöttem be dolgozni és nem maardtam otthon.Itt bent jókat nevetünk és néha nem kell arra gondolnom hoyg bent vannak-e még?

Gil, szegény hogy vagy? NEkem is volt torok fájásom pont leszívás előtt nagyon paráztam is, én csak C-vitamint nyomtam teát mézzel meg sok gyümölcsöt ja és sok erőset én sajna imádom.

Brumi szuper lehet a lakás,olyan jó érzés amikor vmi új és szép,most már jöhetnek a babák.) MEnnyivel előztelek be? :)

Vucuska csak ismételni tudom magam szörnyen sajnálom :( , Te is görcsöltél mint én...

Krévi, nem tudom mit mondjak néha tényleg durcisabbak, de én megszoktam már, bár velem eddig mindig kedvesek voltak.Sajna a mufurcság azért van mert sokan előre mennek bepofátlankodnak aztán meg egy egyszerű kérdésre se képesek válaszolni...( uccsó mensi meg ilyenkre)
Szegégy Dorcsi is ennek az áldozata lett ő jóhiszeműen ment oda és biztos azt hitték hoyg előre akart állni.
Szegényke bár jó olvasni hogy mennek tovvább és már nem is fáj a pocija már.

Szal ne foglalkozz vele, ha kedves vagy Veled is azok lesznek néha meg a sok sok embert biztos nem lehet jó pofával végigcsinálni.
A dossziémat nekem is elkavarták egyszer de én birka módjára üldögéltem órákat :)
madrin

Zsókuci,Gil,Deri,Bessy76,Adri1983,Nemone,Vucuska!
Nagyon-nagyon szépen köszönöm hogy szorítottatok értem. :lol:
Köszönöm,minden rendben volt a leszívásnál 15-öt tudatak leszívni,amiből 10 nagyon szép petécske. :lol:
Ma beszéltem Konc tanárúrral ,aki elmondta hogy ebből a 10-ből 7 osztódásnak indul és ez nagyon jó, 3-om pedig még dolgoznak. :lol:
Csütörtökön kapok vissza 2 manócskát a többit pedig lefagyasztják. :lol:
Nagyon boldog vagyok,már jó kisírtam magam,de ezek örömkönnyek. :lol:
Vucuska!
Jaj bogaram nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry:
Mindenkit puszilok és mindenkinek szép napot.
kata80

Madrin!
Örülök hogy azért még jobban vagy. De még azért ne add fel a reményt! Tudod közhelyesen, az hal meg utoljára.
Én most nem görcsöltem. Nekem kb 1,5 éve volt utoljára hugyúti gyulladásom.

Kép
vucuska

Vucuska, csak néha adom fel, aztán egyből próbálok pozitív lenni.
De messze van még a hétfő...

KAta ez szuper hír :) akkor csütörtökön beülti?
Látod aggódtál hogy kicsik meg ilyenke aztán ilyen szuper erdemény:)
madrin

Sziasztok Lányok

Úgy döntöttünk a Párommal,hogy nem megyek vissza dolgozni!
Kiírattatom magam ameddig csak lehet.
Most költöztünk be a házunkba és van mit csinálni az az egyik, a másik az, hogy most a munkahelyen a feje tetején áll minden és sok az idegeskedés!
Tehát ezen sokat nem kellett gondolkodnunk:)
Apránként megcsinálgatom a házba és körülötte a dolgokat,és attól még jól is fogom magam érezni!:)
Tegnap este kicsit kijött rajtam a szomorúság, hogy megint nem jött össze a baba,ugyanis a Párom szülinapja körül született volna!
Szerintem ennél nagyobb örömöt nem is okozhattam volna Neki!
De most úgy vagyok vele, hogy karácsonyig mindenképpen meglesz a babánk!
Annyira ráálltam erre, hogy sikerülni is fog!
:)

Üdvözlet mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Vucuska, Nemone!

Borzasztóan sajnálom! :( :( Erre sajnos nincsenek szavak...
Szorítottam nektek... Lehet hogy egy kis pihire lenne szükségetek.
Mi november óta nem voltunk a BMC-be és azóta olyan nagy nyugalom uralkodott el rajtam. Lehet hogy ez szükséges néha.

Még nem tudjuk mikor folytatjuk, de nekem most ez jó így. Bár nagyon sokat dolgozok, azért megteszünk mindent a babáért, és úgy érzem a kettőnk közti intim kapcsolat is sokkal jobb most, mint amikor annyit görcsöltünk a baba miatt...

Szóval én pihenőt javaslok..

Kép
bobcsike

madrin, köszi a választ. Remélem, azért velem kedvesek lesznek viszonylag. Én nem szoktam sehol tolakodni. De reménykedem, hogy van valami szisztéma, ami mentén bejutnak a lányok, asszonyok a rendelőbe. És nem az erőviszonyok döntik ezt a kérdést el.

kata, örülök, hogy minden rendben volt a leszívás körül. Az csak a lombikhoz kell, ugye?
Az inszem menete valahol nem található meg? Szívesen elolvasnám, mert még nem tudok róla semmit.
Drukk a lombikhoz.

Vucuska, Nemone, én is sajnálom. De biztosan sikerülni fog mindkettőtöknek.
krévi

Krévi
Velem amikor flegmán beszéltek, akkor Én annál kedvesebben szóltam vissza:)
Nekem ez bejött....
És mára olyan kis kedvesek velem a BMC-be, hogy azt az elején nem is mertem volna elhinni.
Nem járok oda nagyon régóta, de a nevemen szoktak szólítani
(mielőtt mondanám a kartonomnak a számát:)

Sorban állást is ki lehet küszöbölni, Én nem szoktam csak max 10-15percet sorakozni:)
Elmondta múltkor a doki, hogy melyik napon mit csinálnak és mikorra nincs nagy sor és mikor nem kell annyit várakozni.
H-SZ-P: 11-nél előbb nem érdemes menni.(Én így tapasztaltam)

Lányok!
Elnézést kérek, hogy nem köszöntem meg azoknak akik drukkoltatok Nekem!
Útólag is Nagyon Köszönöm Nektek!

Még fórumszűz voltam, de örülök, hogy itt vagyok, mert jó olvasni azokat amiket írtok és itt valóban erőre kap az ember!

Kép
noki&potyi

Igen havalaki nem siet melóba érdemes 9-10 körül menni, akkor már nincs nagy sor se ( kívéve hétfőn mert akkor borzalom van )
madrin

A félreértések elkerülése végett: velem is n.rendesek a recepción kivétel nélkül és nem is szoktam "tolakodni".. Én meg aztán különösen konfliktuskerülő vagyok, így kedvesen mosolyogva állom ki a sort..
Remélem soha többet nem fogok küret miatt a megszokottnál korábbi időpontban megjelenni. Csak hát ugye a dokim 7-re kéretett, ők meg nem tudták, ezért írtam, amit írtam.
dorcsi73

Lányok, köszi a gyors válaszokat. Tényleg, ha 10-11 felé megy az ember, akkor nem kell olyan sokat várni????? Ez nagyon jó hír, akkor fogok járni.
A vérvétel mettől meddig van? Oda éhgyomorra kell menni? Mert akkor ugye lőttek a 10-11-es odamenetelnek.
Ami pedig a mufurcokat illeti: őket is ki lehet védeni úgy, hogy nem kapom fel mindjárt a vizet.
K-CS-ön mi a helyzet? Akkor lehet menni már úgy 10H körül is?
krévi

Sziasztok!

Voltam eredményhírdetésen és Képzeljétek, úgy tűnik sikerült!
139 volt a hcg-m. Teljesen leblokkoltam, egyszerűen nem hittem el.
Jövő szerdán megyek ultrahangra.
Pedig még tegnap is meg ma is görcsöltem rendesen...
Köszönöm Mindenkinek aki szorított értem.

Madrin!

Nekem tényleg nagyon fájt meg görcsölt a hasam, tegnap este összegörnyedtem úgy fájt a petefészkem és Látod, mégis...nagyon szorítok Neked!!!

Vucuska!

Nagyon sajnálom. Kitartás a következőhöz, drukkolok nagyon!

Kép
krisztamili77

Bocs Lányok, holnap visszaolvasok de nagyon korán keltem és már nem bírok ma.
Holnap jövök.
Puszi MIndenkinek!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Vucuska
Nagyon sajnálom! Kitartás! A következő tuti sikerülni fog!

Dorcsi
Örülök, hogy jól vagy! Március a tiétek! :wink:

Krisztamili
Gratulálok! Te megtöröd a jeget! Szerdán drukkolok akkor már látszódni fog.

Kata
Mennyi sok szép petikéd ért. :shock: :D Csütörtöktől babás leszel! :wink:

Noki
Irasd is ki magad, ha úgy érzed. A gyomorideg nem jó annak, aki babát tervez. Jó munkát a ház csinosításhoz!

Én ma beszereztem a beutalót, úgyhogy már csak a hétfőt várom. Megkérdeztem a háziorvost az útiköltségtérítésről, de mivel mi kocsival megyünk, a TB nem támogatja sajnos.
Megijesztettetek, hogy így beszélnek ott az emberrel. Tényleg? Biztos nagyon le vannak terhelve. Egyébként én is olyan vagyok, hogy minél flegmábbak velem, annál inkább kedves próbálok lenni. És általában bejön. :D
bessy76

Krisztamili
Nagyon gratulálok neked!

Krévi
K-Cs nincs gond, mivel H-SZ-P a beavatkozások napja ezért vannak nagyon sokan.
Én múltkor vérvételre mentem 10óra után és nem volt gond.
Ja!
Persze éhgyomorral kellett mennem, de vittem magammal szendvicset és utána jól meg is ettem:)

Dorcsi
Ne haragudj ha kicsit oktatóan írtam le a dolgokat, nem úgy szerettem volna!
Csak az Én tapasztalatomat írtam le.
Alapvetően nem lehet az ottani dolgozóknak sem könnyű, annyi emberrel megtalálni a "közös nevezőt"....
Nem írigylem őket sem, de sajnos nekünk ezt is át kell élnünk!
De a cél érdekébe még akár kiabálhatnának is velem! :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Bessy
Tényleg nem annyira vészesek, lehet ,hogy egy kicsit el is lett túlozva a dolog.
Nekik sem minden nap ugyan olyan.
Alapvetően amikor már kevesebben vannak akkor normálisabbak.
Kicsit talán a sok embertől nekik sem lesz jó a kedvük.
És amikor az elején még nem tudtam, hogy mikor érdemes menni ,akkor a hosszú sor és az eltelt órák miatt Én is igazán feszülté váltam :lol:
Egyébként másik kórházakba sokkal rosszabb a helyzet.

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Csak átfutottam a hozzászólásokat, ezért bocs attól, akihez nem szólok:

Krisztamil, nagyon-nagyon gratulálok, hogy sikerült! Vigyázz nagyom magatokra!

Madrin, boldog születésnapot! Te is vigyázz magadra. Szorítok nagyon!

Zsókuci, üdv a dolgozók táborában ismét. És még annyit: "EGÉSZSÉGEDRE!!!" :lol:

Krévi és a többi új lányzó: Ha megismeritek a BMC-t és Ti is rendszeresen jártok oda (adja a Jóisten, hogy ne sokáig), meglátjátok, hogy mennyire erőn felül dolgoznak a recepciósok, orvosok, nővérek. Nyilván mindenkinek lehet rosszabb napja. Tény, hogy a sok pár miatt nem jut idő a bájcsevejre, de ezt meg lehet szokni. Biztos jól esne mindenkinek, ha a lelkünkkel is többet törődnének, de akkor non-stop kellene dolgozniuk. :wink: Úgy gondolom, kerüljetek bárkihez, a tőle telhető legtöbbet meg fogja tenni értetek. Én amióta elkezdtem ide járni (több mint 1 éve), rengeteg türelmet, elfogadást, toleranciát tanultam. És nagyon sok barátot szereztem. :D Úgy kell elindulni ezen az úton, hogy ha már így történt, a legkevesebb idegeskedéssel és a legtöbb optimizmussal járjunk oda. Fel a fejjel! És nem előre parázni, hogy mi vár ott rátok. Meg lehet szokni a várakozást is, sőt még kellemesen el is lehet tölteni. :wink:
A stimulációkra nem reagálunk egyformán. Egyikünk meg sem érzi, míg a másiknak vannak görcsei, egyéb bajai. Azért nem semmi az a hormon mennyiség, amit ilyenkor használunk. De a cél érdekében bármit ki lehet bírni. Természetes, hogy kellemesebb lenne mindannyiunknak, ha természetes úton sikerülne.
Bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, de hátha felvillanyozódtok a litániámtól :D

Kata, gratulálok a szuper eredményhez. Elhiszem, hogy meghatódtál.

Nagyon sajnálom, akinek nem sikerült. Gondoljátok át az 1-2 hónap szünetet. Azon már nem múlik semmi, a szervezetetek és a lelketek azonban regenerálódhat.

Szorítok nagyon mindenkiért, aki még eredményhirdetés előtt áll.

Nagy-nagy gratula a spontán babákhoz!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Krisztamili!

Gratulálok Neked!

Mi is voltunk ma, meglátogattunk a BMC-t. Nővérkék megcsodálták a lányokat. Kanyó doktornő is azt mondta, hogy nagyon szépek vagyunk.

Lányok kitartás!
Lehet, hogy néha nem úgy szólnak, ahogy elvárjuk, szeretnénk (szerintem mi is sokszor érzékenyebbek vagyunk) de tényleg nagyon-nagyon sokat dolgoznak értünk.

Jó éjszakát!

Judit

jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?