A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Beültetés előtt, és utáni érzések

Dezsi!

Várlak nagyon :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Sehol senki :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Sziasztok Lányok!

Nyulaszom!
mélységesen le vagyok törve :( Egyszerűen ez felfoghatatlan számomra. Nagyon kiváncsi vagyok az orvos véleményére, remélem berendel azonnal egy hcg szint nézésre, mert ez idegekkel nem lehet bírni. neked is jót tenne, tudni, hogy hányadán állsz! A dokim azt mondja ET+17 ha akkor is nega, akkor tényleg nega. Tehát azért én még nem adom fel helyetted, de tudom, hogy Te mit érzel. A helyedben ugyanezt érzem és gondolom mint Te. Azért reménykedem helyetted!

Bella! Gizmix!
köszike a drukkokat!!!

Guppy!
Merre vagy? Ugye erősödik az a csík.

Velem a szokásos. ET+9 nega. No comment. A bal oldalom akkor és furi, de én már semmilyen megérzésben nem bízom. Ezeket szokás szerint beképzelem. A ciciméret sem mérvadó, hiszen a progitól hatalmas lett, de ez mindig igy volt az elmúlt alkalmakkor is.Egyre jobban azt érzem, hogy akkor megint nem sikerült. És képzeljétek el, hogy nem is szomorúságot érzek, hanem rettentően csalódott vagyok! Tehát nem szomorú hanem csalódott. Mert tutira úgy éreztem és még most is úgyérzem, hogy bal oldalt ott fájdogál. Jó, most már csak néha-néha de azért gyakran. És a csalódottség után dühöt érzek. Azért mert ott van a kiba...ott nagy házam a kiba...ott nagy kerttel és ott fogok élni egyedül és már öreg leszek és nem tudom majd ellátni se a házat se a kertet és el kell adnom egész életem eddigi munkáját, amiért rettentően sokat dolgoztam. Egyszerűen ilyenkor nagyon kilátástalannak látom az egész életemet.
dezsina

Nahát Dezsi!Ezt én meg sem hallottam!!!Okéééééééééééé?
Vigyázz,nem vagy olyan messze tőlem,felmegyek,és nem úszod meg egy virtuális fenékberúgással!!!!Mit igértél nekünk????
Et+9 nap nem adjuk fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Dezsi,
Ne add még fel, mert még csak a 9. napon jársz! Még bármi lehet! Tessék összeszedni magad!
Vendég

Dezsi!

Meg ne haljam, hogy feladod még csak 9. napon vagy :twisted: :twisted: :twisted: Nekem a 10. napon nem mutatott semmit, a 14.-en meg már igen. Ne add fel még nincs veszve semmi.
gizmixxx

Beszéltem az orvosommal,megkért,hogy menjek be vérvételra,úgyhogy holnap annak még adunk egy esélyt.
Ma kevesebbet leszek,nem azért,mert el vagyok kenődve,hanem mert végre ülhetek autóba,nem vagyok eltíltva,és egy csomó mindent el kell intéznem.De mindenképp benézek,remélem Guppy te is előkerülsz,meg hát Dezsit is helyre kell rakom!
Mindenkinek kívánok szép napot!
Ja,még annyit,hogy reggel gyorsan elszaladtam ilyen Romed nevű tesztért,hogy lássam ma mit mutat,és hát elfogyott. :twisted: De azért vettem másik 3 félét,amik persze negatívak lettek. :cry: :cry: :cry:
Vendég

Asszem ezt a hozzászólásomat nyomatékosítanom kell,nehogy Dezsi átugorjon véletlen felette.Tehát:

Nahát Dezsi!Ezt én meg sem hallottam!!!Okéééééééééééé?
Vigyázz,nem vagy olyan messze tőlem,felmegyek,és nem úszod meg egy virtuális fenékberúgással!!!!Mit igértél nekünk????
Et+9 nap nem adjuk fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

...na,remélem ez már hatásos lesz...és arról meg még beszélünk,hogy ki a gyagya!!!???
Vendég

Nyulasz bár ilyen lenne a lottó ötösöm. Biztos voltam benne, hogy be fognak hívni vérvételre.
Hajrá! +++++++++++++++++++++
Remélem azért sikerül valahol ma még ilyen tesztet venned.

Gizmixx
most látom mindjárt kezdesz!:)
Vendég

Bella!
igenis összeszedem magam...

Gizmix!
ez most egy kicsit jó hír volt, hogy neked csak később csíkozódott.

Nyulasz!
Rendben, vettem az adás :D Sajnálom... Rámtört a hiszti! Miután senki sem tudja rajtatok kívül, hogy tesztelgetek és örlődöm, és "gyagya" vagyok, Ezt leplezem.

és szedem a gyogyikat, most nem dinkultam meg annyira (még....) mint tavaly.
dezsina

Nyulasz!
Bocs...
Szóval mennek a drukkok! Nagyon izgulok a vérvétel miatt. De holnapra már duplázódik a hcg!

Allegro!
küldöm a ragacsokat!
dezsina

Bella!

Igen kezdek ha minden jól alakul, bár nagyon gondolkodok rajta, hogy a 3. lombik előtt kivetetem a myomámat. Ha megyek a dokihoz akko még átbeszélem vele ezt a kérdést, hogy hogyan tovább. Ha műtét felé invitál akkor nem fogok kezdeni.
gizmixxx

Gizmixx,
értem, hát ez mindenképpen érdemes vele megkonzultálni!
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Nyulasz, :cry: minek stresszeled magad másféle tesztekkel? Remélem, a vérvétel választ ad minden kérdésedre.

Dezsi, kérlek, ne add fel, nagyon korai még. Ne is tesztelj, ha meg tudod állni. Csak csalódást kelt, pedig még nincs okod rá borúsan látni a dolgokat.
A félelmeid néha bennem is felmerülnek, hogy itt a ház, amit persze belakunk, de azért úgy lenne az igazi, ha gyerekzsivajtól lenne hangos, és mi lesz ha....de nincs ha. Amíg élünk, küzdünk. Így vagy úgy, de LESZ GYEREKÜNK. (amúgy nekem is van itthon vagy 15 tesztem+ a kaális, de nem fogok tesztelni, max. a 13.napon)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Allegro!
köszönöm, hogy megértessz! azt hiszem már pánikoltam, de ha ez nem sikerül, akkor még van lehetőségünk és alapjában véve optimista vagyok csak a nyomás :( meg nem is adtam még fel, mert a hasamban csak érzem oldalt azt a furi érzést a beülti napjától, csak már félek, hogy beképzelem és ez olyan nagy csalódás, mert ha semmit sem érznék, akkor az jobb lenne, mint hogy valami mégiscsak érződik... :?
Drukkolok, hogy Te kitarts és nem kezdj el előbb tesztelgetni, mert nagyon lehangolja az embert a korai nega teszt, de hát ehhez nagy erő és kitartás kell, mint ahogy magához a lombikprogramhoz is...
Mennek a ragacsok és a pozitiv energiák!!! :wink:
Látom ikrekre gyúrtok :lol: :lol:

Pandácska!
Talán szül a vihar után...
dezsina

Allergo!

mennek a+++++++++++++++++++++++++

Dezsi!

Nálunk is ugyanez a helyzet, mint nálatok. Múszáj neki összejönnie.
Csak piszok nehéz végig csinálni. De utána kárpotol mindent az elért cél.
gizmixxx

Dezsi,
jobban értelek, mint hiszed :) És szerintem hasonló gondolatok szinte mindenkiben felmerülnek, max. gyorsan elhessegeti őket. De ez talán normális is.

Gizmixxx, igen, igazad van, nekem már azt nagyon nehéz volt megemészteni, hogy lombikolnunk kell, az ok mindegy is tulajdonképpen. Akkor teljesen le voltam törve, hogy akkor van 5 dobásunk :oops:

Remélem, tudtok kezdeni a vonalzód szerint, ez a mióma dolog nagyon nem jókor jött (bár mikor jön jókor?)

allegrobarbaro

Allegro!

Pandus lehet, hogy már a szülőszobán van :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Allegro!

Neked ez most hanyadik?
gizmixxx

Guppy!

Merre vagy?
gizmixxx

Gimixxx, első

allegrobarbaro

Allergo!

Sikerülni fog ne izgulj fő, hogy ne idegeskedj és legyél nagyon optimista.
gizmixxx

Dezsi!

Merre vagy??? Ügye nem egy sarokban búslakdosz :?: :?:
gizmixxx

Nyulasz
Holnap végre eldől, mert ez már tényleg idegörlő...hát még neked...de ne add fel, mert holnap ott lesz az a szép hcg érték :!: :wink:
Én szorítok nagyon :!:

Dezsina
Látom gyagya vagy....szedd össze magad :!: Még korai :!: Nekem is volt amikor csak a 12. napon mutatott halvány csíkot :!:

Gizmixxx
Már csak 9 nap...de jó...végre te is kismami leszel :wink:

Alle
Meddig bírod teszt nélkül? Szoktál elöbb tesztelni? Pihizz és beszélj a babucikhoz :!:

Egyébként én is begyagyáztam :twisted: Terhesnek érzem magam, mert mindig figyelek és mindent beképzelek :twisted: Volt már ilyen, hogy éreztem a beülti után a sok negatív teszt után a hasam, mert titokban reménykedtem, azán mikor a 18. napon is csináltam tesztet és semmi nem volt, akkor másnaptól elmúlt a hasfájásom :cry: :twisted: Hát gondolom most is igy produkálom a tüneteimet :twisted:
Azért vettem ma 1 tesztet, de Nyulasz szerint csak csütörtökön érdemes megcsinálni. Azt hiszem várok addig :roll: :?
Vendég

Zsani,
nem tudom, meddig bírom, de azért a 12-13.napig szeretnék kitartani. Ez az első lombikom, úgyhogy ilyen még nem volt...Normál ciklusban, ha késett, általában 3 nap után teszteltem.

allegrobarbaro

Nyuszi: én drukkolok Neked, függetlenül attól mit mutatnak a tesztek - a vérvétel a DÖNTŐ :roll: én addig nem adom fel helyetted!

Dezsi: azt hiszem, megértem mit érzel, bár nekem a tavalyi csak az első volt.. De megértem mit érzel! Én is mindig úgy terveztem, hogy szaladgálnak körülöttem :oops: :oops: mégha nem is nagy a házam, s ugyan kertem sincs :lol: :lol:

Zsani: drukkolok a spontaneitásnak :wink:

Gizmi: ha megsúgom, hogy keresztanyámnak van egy-két szép miómája, s hogy mellettük viselte ki unokatesómat :wink: igaz, ennek már 24 éve, de azóta se kellett bántani :wink: Kívánom a legjobbakat! Hogy kezdhessetek!

Tulajdonképpen én sem vagyok túl stabilan lelkileg - szeretnék ismét terhes lenni :twisted: - utálom, hogy padlón vannak a hormonjaim, utálok várni, de nyárig muszáj, addig még spontán se lehet semmi, bár annak esélye sincs nálunk.. :evil: :oops:
De tudom, hamar itt a nyár..
Február 26-án meg hivatalos vagyok Tapolcára - kértem ma időpontot - ez azért megnyugtat, hogy láthatom az orvosom, s ő a fejleményeket, megnézetem mindent oda raktak-e vissza, ahol leltárilag köll lennie :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Rossz itthon lenni egyedül.. Kint fúj a szél, apuka dolgozik, én meg kuksolok itthon, városKP messze van gyalog, annyit nem tudnék gyalogolni, még szerencse hogy a fodrász közel van, így ma elmentem a csíkjaimért :lol: :lol:

Egy nagyon kedves barátnőm jelmondata: "Fel a fejjel, amíg van"

Igyekszek :lol: :lol: de unatkozok :twisted: :twisted: :twisted: :cry:

Kép
kis-csillag
Tököl

JJJJÁÁÁÁJJJJ Alle:

a mai ragasztó-adagod
:lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol:
Kép

Kép
kis-csillag
Tököl

Kis-csillag!

Nekem egy hete feszül a mellem és azt képzeltem be magamnak, hogy lehet terhes vagyok :?: A mesomnak egy hét múlva van itt az ideje. Lehet, hogy csak a hormonok. Nem is tudom honnan jött ez az őrült ötlet. :idea:
gizmixxx

Alle
Nagyon ügyi leszel, ha kibírod addig :lol: :wink:

Kis*
Köszi a drukkot :lol: Igazából talán jobban bízok, mint amennyi esély van :roll: :?
Jól teszed, hogy megnézted magad, aztán meglátod hamar eljön a nyár :wink:
Csíkos képet nem kapunk? Igaz nem írtam, de szerintem 10 évet fiatalodtál a rövid hajjal :lol: :wink:
Vendég

Gizmixxx
Kezdek megnyugodni, hogy nem csak én képzelgek :lol:

Jaj lányok, itt meggyagyul mindenki :roll: :?
Vendég

Én is itten.. Meg vagyok gárgyulva :lol: :lol:
Megcsíkosodott még a HAJAM is :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Mzsani!

De tényleg itt már mindenki lassan zizi lesz. Még hogy terhes vagyok nem is értem magamat. Biztos a sok átélés a csajokkal az teszi nálam ezt a psihés zavart. :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Sehol senki :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmix!
itt vagyok és figyelem, hogy most akkor miért nega, amikor is érzem a hasam. És próbálom azt hinni, hogy holnap + lesz! :) 8)

Zsani!
nekem, ha jól emlékszem a 11. volt +. Az már csak két nap! DE ha felidézem, amit doktorbácsim mond: ET+17... ez az utolsó határ!
Olyan jó lenne, hogyha jók lennének a megérzésid!!! Csütörtökön is tesztelek :D :D Ja, és amit még mondani akartam, hogy hiába teszteltem már a harmadik negát, de nem szünt meg az a tompa fájás a hasimba amit beülti után érzek. Most is érzem. És ha nem szégyelném kimondani, hogy igenis érzem, hogy van ott valaki, akkor kimondanám, csak attól félek, hogy nem lesz mégse és akkor meg olyan ciki, hogy itt 100%ra érzem, aztán közben meg mégiscsak beképzeltem. Mert volt már ilyen hogy beképzeltem, de most mintha tényleg más lenne. Olyan tanácstalan vagyok! Miért nem mutatja a teszt, ha érzem... :(

KisCsillag!
nehogy azt hidd, hogy számít kinek hányadik... Mindig szar várakozni, mindegy hanyadikra... Mindig az éppen aktuális a legrosszabb, hiszen addigra már tompulnak az elmúlt kínok! Emlékszem, hogy mindig bedinkulok egy héttel a beülti után, csak az elsőnél birtam ki a 13. napig. Szörnyű ez az egész.
Lássuk a csíkokat! (én is voltam fodrásznál csütörtökön, szőkülök)

Gizmix!
milyen poén lenne, ha tesztelnél egy +at! :D

Alle!
Csináld úgy, hogy elsőre sikerüljön!!! Mennek a megadrukkok!
dezsina

Gizmixxx
Jó hát mi spontán 1000-rel, na de akkor is. Ilyen hamar nem érezhetem a melleimet :twisted: Ez csak agyi tünet :twisted: De nem tudom kikapcsolni magam :twisted:

Kis*
Gyors fotó, aztán tedd fel a képet :lol: Legalább ott had lássak egynél több csíkot :lol:
Vendég

Dezsina
Jaj olyan nehéz....én még apának se merem mondani, hogy úgy érzem. Egyszer céloztam rá icipicit, de hát egyből mondta, hogy még nem is érezhetek semmit....és igaza van, pedig ő is szeretné nagyon. Szóval innentől a teszt is sumák :oops:
És én is érzem a hasam, úgy mint lombik után. De most nem volt túlstimu meg semmi. Akkor most mit érzek? Vagy tényleg csak odaképzelem...hmmm...
Persze Te tudod, hogy odatették a babucikat, és ott is vannak, csak még korai a teszt :!: 2 nap és ott lesz az a csík :!: :wink:
Vendég

Szerintem lassan laptető jön...nem is írok...meghagyom Nyulasznak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mzsani!

Hát ezt mondom magamnak én is, hogy ilyen korán nem lehet. Pedig magamat ki kellene kapcsolni, mert ez nem normális.

Dezsi!

Igen ez tényleg elég + vicc lenne. De hesegetem a gondolatot, mert ez szerintem csak az agyam szüleménye. Pedig érzem, hogy feszül.......... de lehet, hogy csak a meso miatt van. Azt hiszem hanyagolom a témát és inkább várom a pirit egy hét múlva úgy is kiderül hétfőn kell megjönnie.
gizmixxx

Mzsani, Dezsi!

Ebben az időszakban az ember tényleg nem tudja, hogy most képzeli, vagy tényleg érez valamit. Nekem a 2. lombiknál amit írtak a csajok tüneteket azt idéztem magamnak elő pszihésen, derékfájás stb......
gizmixxx

Mzsani!

Tegnap én is azt mondtam a páromnak, hogy nem emelem fel a széket, mert lehet, hogy terhes vagyok nézett is nagyokat :wink: :wink:
gizmixxx

Ha valaki szeretné látni a hegemet, dobjon privit :D
Lefényképeztem :lol: :lol: :lol:
Meg a csíkos hasamat :lol: :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

tényleg zizi vagyok :lol: neem??? :lol: :lol:

Kép
kis-csillag
Tököl

Zsani!
Én is partizánakciózom. Senki sem tudja a teszteket, nem mondtam én sem hogy mit érzek. Amúgy is, apa olyan kis csipkelődős :roll: , tudom, hogy nem bántásból, de nem tudja átélni, amit én. Mindig azzal próbál vigasztalni, hogy én megtettem mindent. Ez oké is, de ettől nem vigasztalódom. Olyan jó, hogy vagyunk igy egymásnak!

Gizmix!
Akkor viccelj meg már minket! Ki tudja!? Milyen jó lenne!
A mesi miatt nekem is picit megtelik a cicim, de én már olyan szinten vagyok, hogy nem figyelem, mert akkor már attól kétségbe esem, ha lóóóg :D :D
Ha hányingered is lesz, akkor szólj :lol: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi!

Feltétlen szólok.....................
gizmixxx

Dezsi, ne parazz, hiszen terhes vagy :!:

Kép

Fogadunk :?: :wink:
katavirag

Katavirá!
:D :D :D Nem is tudod elképzelni, hogy mennyire várom Tőled azt a mondatot, hogy "na ugye megmondtam előre" :lol: :lol: :lol:

Gizmix!
:wink:

Csibe!
nem voltál ma még!!! Mennek holnapra drukkok! Mekkorák lettek a tüszőcskéid?
dezsina

Dezsina
Persze vígasztalni akarnak a fiúk, de hát ezt ők nem érthetik. Nem az a nehéz benne, hogy "szétted a lábad a dokinak beültinél", hanem lelkileg a várakozás...és hát utána a kudarc, amik eddig voltak. Nekem könnyebb, mert már itt a Máté, de még igy is rosszul viseltem a 3 sikertelen próbát.
Na de nem legyünk ilyen letargikusak, hiszen ott vannak a babucik a pocakodban, legalábbis 1 mindenképpen :!: :wink: Csak várni kell még 2 napot a teszttel :!:
Vagy majd csütörtökön együtt zebrásodunk :lol:

Mennem kell ébreszteni a Mátét....este jövök :lol:
Vendég

Szerintem Pandácska szűlni van :lol:
Vendég

Zsani!
egyetértek 8) Pandácska szül! szerintem :?
dezsina

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?