A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Boldog Hófordulót Timinek,Gergőnek és Valternak.

Boldog névnapot Karcsikának:)

Millió pussz nekik

Kép

Kép
agica1126

Dettyk
Ügyi vagy a főzéssel! Én idáig még nem jutottam el, szüleim havonta hozott fagyasztott cuccai jó szolgálatot tesznek (töltött káposzta, székelygulyás, derelye) :D
Bence suliba egyedül jár?

Irina
Na akkor gratula a második DVD-hez! Látod, hogy haladtok? :wink: :D

Boldog hófordulót:
Timike,
Gergő,
Valter!
(hol van Éva?)

És isten éltessen Karcsika!

Kaqk
Kitartás :shock:

Móni
Mennyit változott az édi Grétike! És nagyon aranyos a nagymamád! Bár élne még az enyém is :cry: Klasszikus nagyi volt mindkettő: a főztjük utánozhatatlan volt...

Bongyi
Kedves Tőled, h megnézted a honlapunkat és nem pofátlankodás, hoiszen azért tettem fel, hogy bárki megtekinthesse. Az útjainkra nagyon szívesen emlékszem vissza és a lényeg bennük, hogy mindet mi szerveztük. Még sosem utaztunk utazási irodával, egyszerűen imádom a szállodák-gyorsvasutak-látnivalók böngészését, a férjemnél pedig alap a Google Earth... :D Most szeptemberben francia riviéra körút lesz, majdnem 3 hét - és egy tunéziai egyhetes út árából kihozzuk...Szóval remek móka :D

Bővíteném én is a körözöttek listáját:
Era
Amona
Marica
Kiskolbi
Vadvirág
Hajagosné Éva

Kép
granda

Irina Cica mostanában maximum 10 percet eszik, de az általánosabb a 7-8 perc. Én úgy vettem észre, hogy neki ez elég. Nem szokott nyűgös lenni sokkal hamarabb mint ahogy a következő kaja jön. Ádikán már régebben is csodálkoztam, hogy így eszik (bármikor, ha cicire teszed) dehát minden baba más. Csináltatok már úgy végig egy napot, hogyha valami elvonta az evésről a figyelmét akkor nem raktad vissza fél óra múlva a cicre? Lehet, hogy egy egész nap után már jobban tudna legközelebb koncentrálni. Talán, de nem szeretnék okoskodni.

Nyerkit :lol: :lol: a következőről kérünk szépen majd képeket :lol: :lol:

Dettyk Panka baba nagyon édi :lol:

Ágica Én úgy tudom tápos babáknál rendszeres a zöld kaki, de erről Timi26 biztos többet tud :roll: Petra nagyon aranyos :lol:

Varga Tünde Anyatejes babáknál nem mindig van minden nap kaki. Ha pár nap kimarad nem gond. Csak jobban hasznosít minden tápanyagot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ja és Tünde
Mindig csöoög a nyálunk a Balatonos képeid láttán...
Nagyon szép család vagytok.

Kép
granda

Na most van egy kis időm, visszaolvastam!!!

Dmaggie: jobbulást nektek!!! +++++++++++++++++++++++++

KTimi: 190 gr-os a mérce.
Az fasza, hogy ennyi autófeltörés van felétek!!! De a tiétek biztonságban van, ugye?

Heni: jobbulást apósnak!!! ++++++++++++++++++++

varga tünde: akkor majd visszatérünk rá, ha kiderül, hogy megyünk-e nyaralni!!!

Irina: GRATULÁLOK!!! Csak így tovább!!!

Ágica: jó hogy jöttél! :D

Dettyk: marha jó a hűtőtök, Rebekánál is bevált, főleg amikor rakosgatni is tudta a mágneseket. Most meg a spejzban van a hűtő... :roll:

Nyerkit: gratula az első uszis élményetekhez!!! :D
Én úgy döntöttem nem merem vinni, annyiszor van hörghurutja. Bár lehet, hogy megkérdezem a doktornőt...

Karcsikának BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Boldog hófordulót Petrusnak, Timikének, Valternak és Gergőnek!!!

Én is fogok írni a gmailre!!!

Jaj, de örülök, hogy tetszik apa zenéje!!!
Remélem ,hogy nem veszitek favorizálásnak, de annyira büszke vagyok rá!!!
És hát kinek is dicsekedhetnék vele, ha nem a barátnőimnek!!!
Már alig várom, hogy levédesse a saját dalokat, és megmutathassam nektek!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Granda, nem egyedül jár, általában apa viszi. Bár kisváros vagyunk, át kell mennie egy főútvonalon, még nem merem egyedül elengedni :oops: .

Varga Tünde :cry: :cry: , már megint szomorítasz ezekkel a képekkel :cry: :wink: :D . Gyönyörű a háttér, csodaszép a családod!!

Ágica, hurrá, avatar!!! :D Petra tündéri séta előtt (is)!! :D Boldog hófordulót neki!!!

És boldog hófordulót Timike, Valter, Gergő!!! Sok puszi nektek!!! :D

Nyerkit :lol: :lol: :lol: . Lottó ötös? :wink: Legközelebb fotózzatok, legalább egyet, please!!!! :D
dettyk

És akkor kész a tábla!!!

Ami szerint 33-an topikolunk aktívan,
14-en ritkábban, de jönnek,
42 eltűnt személyünk van!!!
Köztük van olyan is akinek sajnos elment a baba, de van olyan is aki bejelentkezezz, hogy jönni fog aztán semmi hír!!!

Csatolok táblát a gmail-re milyest rájövök, hogyan kell excelt csatolni!!! :oops:

Kép
Kép
timi26

Helló!
Képtelenség visszaolvasni azt a mennyiséget amit másfél nap alatt termeltek!De azért próbálkozok!

Minden babóca gyönyörű mint mindig,ha lesz időm külön külön is megdicsérem őket!!!

Boldog hófordulót minden ünnepeltnek!
Kép

Tegnap valami eszméletlen sz@r napom volt délután 10 percenként elment az áram nem is tudtam bekapcsolni a gépet :cry: Bertus totál nyügis volt SEMMI nem volt jó neki!
Éjjel egyedül voltunk mert apa dolgozott,hát ne tudjátok meg,hogy itt mekkora szél volt.Letépte a műanyagtetőnk majdnem felét,de olyan hanggal,hogy majdnem összepisiltem magam a félelemtől!!
Még jó,hogy babus nem kelt fel rá,mert áram se volt,jó buli lett volna sötétbe szórakozni vele.

Na mennem kell mert a nyügi az sajnos ma is megmaradt majd jövök ha tudok!

KépKép
juba

Detty: nem direkt... :shock: :shock: :shock: :oops: :oops:
varga tünde

Boldog névnapot Karcsikának!
Kép

KépKép
juba

Tábla a gmailen!!! Csúnyácska, de én ilyet tudok oszt kész! :D

Juba! Még jó, hogy nem kaptál szívinfarktust!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Hát az éjjelünk változatlan, de mintha kezdene hozzászokni a szervezetem. Bár az Infacolnak is kell egy pár nap, mire újra hat. Hát kíváncsi vagyok, tényleg az lesz-e a megoldás. :roll:
Hajnalban visszaaludtam Szelivel, aztán séta (vettem én is olyan fogkefe készletet :wink: ), ebédeltem, teregettem, és most tudtam ideülni. Szeli meg elaludt. Ja, meg egy csomó e-mail-re válaszoltam… Hát nem könnyű a kismama élet. Ennyi barátnővel tartani a kapcsolatot… :wink: :lol: :lol: :lol:

Na, akkor kezdek olvasni.

Kép

Kép
regcsiken14

Granda! Zöld szemszín! Hmm, az nagyon szexi! :D

Szeli is szerintem már egy csomó hajszálát megette. Többet nem tudok tenni, minthogy porszívózom a kiságyat. De a tegnapi fürdés után ismételten tele volt a kád az ő (!) hajával. :shock:

Tényleg! Légyszi muti meg nekem azt a szerkentyűtöket, ami „szaloncukrot” csinál a pelenkából!!! Légyszi!!! (Úgy emlékszem, valami ilyesmit írtál.) :roll:

Húúú! Ez aztán a szuper könnyű babakocsi. Én is agyalok majd egy könnyebben, de nem tudom, hogy belefér-e a keretbe… Bár, ha a mostanit eladom a vaterán…
De azért nem semmi, hogy a francia ebay-en szörfölsz!!! :shock: :lol:

Timi26! Én is belehallgattam a demóba! Nagyon jó hangja van Viktornak! :D

…hát, nem sokáig jutottam, fel is ébredt… :? :P

Kép

Kép
regcsiken14

Falevél2 és Manófalvi a kecskeméti topikban "lakik". :lol: :lol:
dettyk

Anubias ma adott életet kisfiának Dominiknek :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26
Köszi az óriási munkát! Tényleg érdekes a táblázat!

Kép
granda

Móni
Nagyon jó hír :D :D :P

Kép
granda

Móni, nagyon örülünk neki, gratulálunk :D :D :D !!
dettyk

Sziasztok,

Timi26, nagyon érdekes a tábla, jó nagy munka volt, ügyes vagy ám :D
A férjednek nagyon jó kis hangja van, én rendszeresen hallgatom a stand by my-t, nagyon jóóó.

Irina, gratulálok a DVD-hez, látod megy ez :D
alvás, hát vannak úgymond visszaesések, de ennek is vége lesz.

Horcsog, Ildike nagyon helyes csajszi.

Fürdetőkarika???? én sem hallottam róla, de én sem szeretnék segédeszközt, maximum magunkat, fürcsiztünk a nagykádban, hogy milyen cuki, nagyon élvezi, csapkod ezerrel.

Granda, Sense, tényleg nagy a hasonlóság :D

Kaqk, de jó lehetet a dédi, nekem sajnos a nagyszüleim sem élnek, nem is ismertem őket, így hát fogalmam sincs milyen lenne, ha lenne, Apának csak egy nagypapájua él, de két éve nincsenek jóban, sajnos!

Bfagi, én is tippelek minden félére, az alvással kapcsolatban, fejlődési ugrás, szél, fog stb., biztos megváltozik, reménykedem, ma is felnt voltunk 1-től 1/2 3-ig, ettünk, ringattuk, aztán visszaaludt, mivel annyit evett, h kipukkadt, most a fejlődési ugrásra gondolok.

Én is sok hasznosat kapok a topiktól, és én sem gondoltam volna, h ennyi mindent leírok magunkról :D , változunk

Szia Maggie, újra itt :D
Jobban vagytok?

Dettyk, te nagyon ügyes vagy, én ezt el sem tudom képezlni, h ennyi félét csináljak.

Dmaggie: jobbulást nektek!

KTimi, autóriasztó :twisted:

Heni, jobbulást apósnak

Ágica, rég voltál

Nyerkit, de jó, babauszi, most már én is annyira nagy kedvet kaptam.

Karcsikának boldog névnapot, hófordulosóknak gratulálálok

Szoptatós Anyukák, hozzátáplálás, aki még csak éppenhogy elkezdte (Emese) írjátok le légy szíves egyszerűen mit adtok, mikor, mennyit, én már annyit olvstam róla, h kezd összekavarodni.
Először csak levek de., aztán du is, és először csak alma? Meddig? Aztán barack? és mikortól jöhet a pép? Irjátok meg a tapasztalatotokat, ha nem baj.
Köszi

Kép
Kép
nektarin

l. móni, nem írtam, de annyira belevaló csajszi vagy, h megmondtad, így lesz jó, remélem teljesül amit szeretnél Anyóssal kapcsolatban.

Kép
Kép
nektarin

Móni! Jaj, de gyöngyörű Gréta cica! :D Aranyosak a Dédivel! :D
Sajnos az én nagymamán nem érte meg Szelike születését, már Zsoltival sem találkozott… :cry:

A viharra visszatérve, Szelit egyáltalán nem zavarta. :shock: Én meg annyit tettem, hogy nem az ablak felé volt a fejem, hanem megfordultam, így egy fokkal jobb volt. :roll:

Heni! Apósodnak jobbulást!!!
Mi 3-an szoktunk ölelkezni! Olyan jóóó! :lol:

Tünde! Ez olyan, minthogy a mi régi lakásunkban a Dunára nézett az ablak… De bármikor arra sétálunk (sűrűn megyünk) gyönyörködöm benne. :P
Jók a képek! Édesek a gyerkőceid! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Képzeljétek, anyukám meg rászoktatta Szelit, hogy a cumisüveget ki-be húzogatjuk a szánkból… :shock: Szerintetek? Ráadásul, így sokszor a végére megunja, és egy csomót meghagy… :evil:
Aztán Anyu magyarázkodott, hogy de hát így tanulja meg… én meg mondtam neki, hogy de ne a kajával játsszon!!!!!!! :x

Már én is szemezgetek az üveges kajcsikkal! De még megvárom az 5. hófordulót, bár már tűkön ülök! :wink:

Irina! Szelinek is elvonja sokminden a figyelmét evés közben. TV-ből zajok, Apa, Anya beszélget… stb. :roll:

Ágica! A tápszeres kakinak sötétzöldnek is kell lennie! (Nálunk „szép” krémes.) :lol:

Dettyk! (hűtő) :lol: :lol: :lol:
Panka is csudacsaj lett! :D
De olyan furi, mert mikor Szeli megszületett, én nagyon szépnek láttam, de ha most visszanézem az akkor készült képeket… :roll: hát nem mondom, hogy csúnya volt, de most ezerszer szebb! :P

Ny.Timi! Akkor most azt kellen írnod, hogy NEM nyered meg a Lotto 5-öst!!! :wink:

Timi! Gergő! Valter! Boldog hófordulót az ünneplő babácskáknak!!! :D
Karcsikának boldog névnapot!!! :D

Granda! Aztaaaa!!! (irigy) :D
(Sajna mi apánk nem szeret utazni, csak ábrándozik, de sose jutunk el sehova… :cry: Vagy lehet, hogy én vagyok rossz társaság… :? )

K.Timi! Nagyon várjuk mi is a saját költeményeket, főleg, amelyik Neked írta!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, Robesznak mostánában az a mániája, hogy szopi után, mikor büfiztünk és az ölemben van, cirógatom, ő meg tartja magát, szóval az arcommal cirógatom az arcát, ő meg teljesen el van alélva, annyira édes.
Bocsi, de azt hiszem ez Szerelem:)

Kép
Kép
nektarin

Juba! Jééézusom! :?

Ja! Igen, már én is észrevettem, a Kecskeméti topic nagyon népszerű. Bezzeg a dunaújvárosiak… :roll: vagyunk vagy 4-en, és valaki már babázik, valaki meg most lett pocakos… :?

Most jut eszembe, hogy Szelikének valószínűleg az egyik nagyapja (apám) is kimarad az életéből… Rohadtul nem érdekeljük, már 5 éves korom óta nem tartom vele a kapcsolatot, talán egy-két levél. De állandóan meg van sértődve. Például kiakadt azon, hogy miután 14 éves koromban beszéltem vele utoljára, 20 évesen felvettem anyukám nevét… :shock:

Nektarin! Emese feltett a gmail-re a hozzátápiról 3 oldalt. Szerintem a lényeg benne van. Pont, amiket kérdezel. (Én el is mentettem, köszi Mesi! :D )

Akkor most már mehetek a gmail-re, vagy megint írtatok egy csomót, míg olvastam??? :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Videók: (de le voltam maradva :oops: )
Ildikének több jön ki, mint megy be… brrr :lol:
Ádi édesen kacag. :D
Robesz édi, ahogy fogja a lábacskáját :D (Szeli tegnap kezdte felfedezni a térdét!)
Zsófi is cukor! :D

Emese! Asszem Apának én is gyártok egy ilyen képet, biztosan dagad majd a mája. :wink:
Egyébként lemérte, hogy Szeli pocakja (derékbősége) éppen akkora, mint az ő felkarja… :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Gremese, l. móni: köszi az ötletet (5 perces evés után várjak 3 órát), megéri a próbát. Bár azt hiszem, már csináltam, és Ádó erre kihozta, hogy így evett: 5 - 20 - 5- 20 perc. Erre növeltem volna az etetések közti időt (3 óráról), de azt nem favorizálta.

Nem jó hírrel jövök: holnap a sebészeten kezdünk, Ádika hónaljcsomóját (ami a BCG-oltás következtében alakult ki) ki kell vágni, ahogy az enyémet is ki kellett anno. Szüleimtől tudom, mi vár ránk, és az nem túl jó. Egyrészt nem biztos, hogy holnap hozzányúlnak, ők 16-szor (holtkomolyan!) lettek visszarendelve, mire annyira megérett a csomó, hogy ki lehetett vágni... (ehhez be kell sárgulnia a közepének, Ádinak még nem sárga...) (Szegények szüleimnek akkor nem volt kocsijuk még, meg termotáska sem, folyton attól féltek, hogy a tápszer, mire ehetnék, megromlik...) Aztán éhgyomorra kell Ádót vinni, ami 4 óra nem evést jelent. De ha odaérünk vele így, még várnunk kell, hogy bejussunk, mert sor lesz, időpontok ugyanis (ambuláns rendelés) nincsenek... Na a babám szeme már akkor kopogni fog az éhségtől, nemhogy várni... A vizet meg meg sem issza, hogy legalább valamit adhassak neki... És akkor a beavatkozásról nem is szóltam, bár úgy tudom, nem altatják hozzá. Szegénykém... Aztán, hogy kötözésre járni kell-e, nem tudom.
Szorítsatok, hogy gyorsan sorra kerüljünk, és a műtét is mielőbb (pl. holnap) már megtörténjen.

Kép
Kép
irina

Then and now:
Kép Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj köszi Regi, gyorsan fel is mentem, ki is nyomtattam.

Kép
Kép
nektarin

Ui: Ja és hát persze a férjemnek (új) munkahelye van, ahonnan remek ennyit hiányozni...

Kép
Kép
irina

Irina Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és a lehető leghamarabb túl legyetek ezen az egész rémálmon.

Regina Igazad van, az étel nem játék. Remélem sikerül leszoktatni Szelikét róla.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina: Szorítok Nektek!!
varga tünde

Irina, jaj istenem, szorítunk nagyon, remélem minden a legnagyobb rendben lesz.

Regi, Szeli, nagyon édes.

Kép
Kép
nektarin

Regina Szeli gyönyörű mint mindig :lol: Régen és most is :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina: jaj szegénykéim!!! Drukkolunk, hogy minél hamarabb sor kerüljön a műtétre és rendbe jöjjetek!!!
De hogy egy pici babát éhgyomorra várakoztatni??? Kegyetlenség!!! :evil:

Nagyon jó az akkor és most képek!!!! Én is teszek fel!!!

Kép

Kép

Kép
Kép
timi26

Milénamóni Mi van veletek? Zétike meggyógyult már teljesen?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26 Látom VikDani már újszülöttként is puszik küldött a csajoknak :wink: Nagyon édes :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A boldogságérzetről:
Lányos anyaként el nem tudtam képzelni amikor terhes voltam, hogy mit fogok csinálni egy fiúval! Most meg azt nem tudom elképzelni, hogy akkor miért nem tudtam elképzelni!!! :shock:
De a legnagyobb boldogság, amikor Rebeka bohóckodik neki, utána meg együtt kacagnak rajta!!! Ilyenkor még a könnyem is kicsordul! :D

Kép
Kép
timi26

Kép

Kép
Kép
timi26

VikDani is édes! :D
Azért rájuk lehet ismerni, mégis olyan sokat változtak az arcuk!!! :)

Küldtem én is valamit a gmail-re! (Nevessetek! :twisted: )

Kép

Kép
regcsiken14

Istenem Regina ... :lol: :lol: :lol:
varga tünde

Regi Én nem tudom megnézni :cry: :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina
Megy egy nagy Kép!

Regi
Gyönyörű Szelike! Olyan nyugis babának tűnik, szóval biztosan egy kisangyal :D
Pelenkatartó: ezt a linket találtam, a jobb oldali rajzon talán kivehető a lényeg:
http://www.tommeetippee.com.au/pdfs/nappywrappertub.pdf

Kép
granda

Ilyen volt:
Kép
Ilyen lett:
Kép

Na megyek még a gmailre, aztán jön Apa haza :lol:

Kép
Kép
nektarin

az ilyen lett, kicsit béna lett:)

Kép
Kép
nektarin

Granda! Lááátom! Mint a kolbászgyártás!!! :lol: Hú! Lehet, hogy ilyet én is veszek!!! Drága volt?

Igen, Szelike Kisangyal! :D (Hát álmomban sem gondoltam volna, hogy két ilyen nehézkes embernek ilyen gyermeke születik... :oops: :lol: )

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Nagyon drukkolok, hogy gyorsan túl legyetek az egészen! +++++++++++

Én is töltök fel előtte-utána képet. :)

Kép 1/2 naposan Kép 23 hetesen

Kép
Kép
Kép
gremese

Küldtem gmailre videjót Panka és Vikdani kettőséről... :oops: .
Hangot ne keressetek rajta, némafilm. Az idillt Panka sikítása törte meg... :oops: :lol:
dettyk

Kép
granda

Sok sok puszi a hófordulósókanka, névnaposoknak!!!!
PUSZI

Na megjártam a fodrász. Az én kicsi drágám nagyon jó volt. Rendesen evett nagyival, aztán játszott nagypapival, jelezte hoyg álmos, berakták a kiságyba, beszélgettek kicsit és alvás volt. Felkeléskor szintén beszélgettek és már itthon is voltam. Olyan édesen mosolyog ha meglát. Boldog??!!!
Apa is hazajött ebédre, ellógot a munkából, hogy együtt együnk. :-)

Keresek képet és felrakom Emmáról.

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina megy a DRUKK++++++++++++Szegénykém nem könnyű a helyzeted :-( Sem a kisfiadé :-(

Képzeljétek nálunk beállni látszik a kaki 2 naponkéntira :-) De szerintem a sütőtöknek köszönhető, mivel narancssárga és irtó bűzös a kaki ( bocsi a részletezésért ) :oops:

Tök jó az ilyen volt és ilyen lett képek, majd dobok én is.

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?