Lanyok
Nagyon jo lett a hangulat a heten, ennek nagyon orulok
Bar en le vagyok maradva, mert azt sem tudtam kik ezek? Meg a Norbirol hallottam, anyosom probalt fogyokurazni a kazijara, de nem nagy sikerrel.
Azert utanna neztem, mert kivancsi voltam. En sem vagyok egy matyohimzes, de ezekkel a csajokkal nem cserelnek egy percre sem. A videofelvetelt is megneztuk, parom csak rohogott rajta
Gviki
Nem hangzik tul jol ez a mehszajseb

remelem hamar tul leszel a muteten es minden rendben lesz. Drukkolok
Anna
En is kb. a 32. ciklusnal tartok, de nem is akarom osszeszamolni

Idekint meg nem voltam muteten, igy nem tudom itt mi a szokas, de nem adtak zarojelentest, csak fenykepeket amiket belul keszitett a doki. Parocskammal kozoltem, hogy mostmar ismer kivul-belul, nem cserelhet le, tudja mit kapott
Hurki
Mi ez a rossz hangulat? Gyorsan elhessenteni nekem, kulonben irgum-burgum.
Szeretnek en is ilyen csomagolas lenni
Karmen
Nagyon sajnalom a kanaridat

Ugy a szivunkhoz tudnak noni ezek az allatkak. Nekunk egy macskank volt.
Akartam mar szolni, hogy javits a tablicskuban, de mivel a lapar miatt vereztem, nem tudom, hogy mikor lesz a kovetkezo mensi. majd ha ujra megjon, akkor javitsal csak, okes?
Latom kozben voltal fogorvosnal, nagyon bator vagy

En is felek toluk, es raadasul ugyanazt produkalom mint Te. Egy kezelesnel kb. 6-szor szoktam jelezni, hogy na mostmar nem birom tovabb

( a fogorvos egy 50 ev koruli nem tul heleyes pasi)
Az otthoni nogyogyaszom viszont nagyon helyes es a csalad jobaratja. Ahanyszor rakszuresre mentem parocskam kozolte, aztan ne sokaig matasson, mert nem javitom meg a szamitogepet
Linda
Ugy izgulok mikor tesztelsz. Azonnal irjal, ha tudsz valamit

Es ne hagy ott a tesztet, ilyet "ket csikosat" mar en is csinaltam, rendeset meg nem
Alma
Ne butaskodj, egyaltalan nem szomoritas el, sot nagyon orulok, hogy valakinek sikerul innen a topikbol. Mindenki megerdemlne most azonnal
Levendula
Udv itt, de minnel elobb ketcsikosat kell produkalnod

Sajnalom, hogy neked is problemaid vannak.
Latom ismerted a fittnesz-gurut
Ha a Norbi testnevelest tanitott, akkor mikor volt 150 kg?? En legalabbis erre emlekszem, hogy ezt nyilatkozta.
Ugy beindultatok, hogy mar egy oraja csak visszaolvasok, ez nem er. Kedden elmegyek es mire visszajottem hat oldalt termeltetek. En meg dolgozhattam 3 egesz napot. Tegnap annyira kifaradtam, hogy du. elaludtam a kanapen 3 orat. Lehet, hogy meg pihennem kellett volna?
Remelem senkit nem hagytam ki, ha igen bocsesz es szoljon ram
Ja meg valami:
Judit-ka

merre vagy?????
Vica