Encsike, ment privi!

Nekünk olyan rugink van, amit születése előtt vettem az angol turiban és most lett jó rá, az van ráírva, hogy That's it, I'm off to Grandma's!

(nem angolosok kedvéért: na ennyi elég volt, én átmentem a nagyihoz!) és a nagymama háza van odarajzolva!
Tünde, ügyesek vagytok, látom, már rutinos fejő vagy, én is sokat fejtem, Bene meg nagyon édes, hogy segít!

És persze Villő kisasszonynak külön köszönet, hogy csak 4 óránként eszik, Dani az első 4 hónapban 2-3 óránként igényelte az evést.
Zárlatról én nem tudok semmit se sajna.
Emano, jaj, jobbulást Balunak, ez szörnyű lehet, és hol kapta el?? Torkára mit adsz neki?
Veronikusz, hát ez hihetetlen, nálatok tényleg mindig jön valami csúnya vírus vagy baci vagy valami, drukkolok, hogy jobban legyenek a lányok!!!
Gabi, én előbb vittem ágyba Danit, már láttam, hogy álmos, de godnoltam, még megpróbálom kihúzni egy órácskát, utána ebéd, majd aztán lefektetem ,de nem sikerült, elaludt a nappaliban a földön, majd küldök róla fotót, Memme kedvéért is
Gyuzsó, remélem, hogy a memem által említett előbbi csoportba tartozunk és gyerkők hamar visszaszoknak a vízbe!
Memme, sztem örülj, hogy nem kel fel, ha lefekvés előtt fejsz, az nem elég? vagy éjjel is kell fejned? állítólag beáll magától pár nap alatt és éjjel akkor nem termelődik annyi, ha nincs rá igény (mert ugye a fejéssel csak stimulálod a tejtermelést), de majd jön
Rita és elmondja, h mi van, ha éjjel nincs szopi, de sok a tejcsi! Bár ez legyen a legnagyobb gondod!!
Úszással kapcs, mondjuk Csilla néni nagyon kitartó, sztem ő biztos nem hagyná, hogy csak úgy feladjuk az úszást, hanem mondaná, hogy még 1-2 hónapig járjunk és picit erőltessük, mert utána tényleg megtérül, ha megszereti újra! Szokta is mondani, hogy 1 éves kor körül lázadnak a gyerekek, sírnak is néha, ilyenkor jöhet cumi, játék, de nem szabad kivinni őket egyből, hanem inkább el kell terelni a figyelmüket...
Mi most bölcsi projekten pörgünk, mert szeptember-októbertől lehet, hogy elkezdenénk valami beszoktatás félét, esetleg a harmadik kerületi
Mókus bölcsiről hallott már valaki valamit (Mókus utcában)? Majd akarok menni bölcsilátogatásra, csak gondoltam titeket is megkérdezlek, hátha...