Ciripke, jó a napirend, csak nem tudom hol van ebben szó Marciról

Ja, a sok feladat között azért itt-ott felfedeztem
Egy egész banán??? Jó huzata van az öcskösnek, hallod! És milyen édes kis elégedett utána
Még hogy tehén...cöcö!
Rajtad felbuzdulva ma az almalé helyett Panka is banánt kapott, hát, mit ne mondjak, sokkal jobban izlett neki. De csak 4-5 kanállal evett elsőre.
Kriszti, általában szopi után 1-másfél órával fejek. Nekem kézi avent-es mellszivóm van, attól 5 perc után görcsben áll a kezem és feladom. A pesztonka meg vagy egyfolytában sziv, vagy egy hülye lyukat kell állandóan befogni és elengedni, hogy valami történjen, szóval idétlen és a szivóereje se olyan nagy. Ez a lactina meg tök jól stimulálja a gyerek szopását. De nem sztárolom tovább, lehet, hogy másnak nem válik be. Bár szerintem 1 hónapra érdemes kipróbálni, a cucc, amit meg kell venni hozzá alkalmas kézi fejésre is önmagában, vagy bővithető elektromos készülékké, szóval nem pénzkidobás.
cukik a fürcsis képek, főleg a narancssárga gatya
Vicuska, Rami tényleg nagyon édi, úgyhogy nyomasd csak a képeket!
Kat, ilyet még én se hallottam, de tuti nem lesz gond! És miből gondolta a védőnő, hogy nem hall jól Matyika?
És miért akarod rászoktatni a cumizásra? Most pont abban a korban van, hogy az a jó, ha a kezét szopizza.