A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

[quote="atizka"]X írta:atizkasara! Naná, hogy jók lesznek. Jól néztek ki, ilyen fotelon én is gondolkoztam, de én nem bírom a himálózást.

Mezso! Állítólag a nőgyógyászom (mivel nem rendel sztk-ban), csak mágánlaborba tud küldeni. A 2000 ft-ba meg az e-mail is férjen csak bele! Egyébként tényleg nagyon rendesek, és nincs tömeg, ahogy odamentem már mehettem is a vérvételre. Közben meg is jött az eredmény: 7,94mmol/l
Hát ez bizony magas, de fogalmam sincs, hogy ez mennyire gáz?

Szia!

Megkérdezhetem hova jársz?
Gyanús hogy ua lesz mint nekem :)
Viszont az tuti nem igaz, hogy csak magánba küldhet, mivel adnia kell egy kérelmet az sztk-s nődokihoz, akihez ha elmész meg nem vizsgál, viszont az alapján ad neked sima sztk-s vérvételes/vizeletes beutalót.
Mondjuk én sem ezt választottam, mivel az elején eljátszottam ezt a tórtúrát, de bonyolult, és úgy voltam vele kibírom azt a 2000-et 2-3x a 9 hónap alatt! :)

Niki

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Ja, és még vmi :)
Ha ugyanabba járunk (Bálint Analitika, Fehérvári út), akkor onnan a vizsgálati napon délután küldik az eredményt emailben.
Én mikor voltam AFP-n, 15-15:30 körül kaptam meg az emailt!

Üdv :)
Niki

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

A 2000 még nem is sok, ha abban minden benne van (vérkép-vizelet). Én az egy szem TSH-ért fizetek 1700-at havonta (eddig ugye, 1300 volt, de inkább legyen 1700, és nyugi van :D ) Bár, ma ott voltam a János kh-ban, és hazafelé elfelejtettem beugrani a Mammutba a leletért :( Mindent elfelejtek! :cry: :cry: :cry:

Kép
babyteve2

Tim27: nekem a mózes a babakocsiban volt alapból de nagyon örültem is neki..sztem jó dolog…és nekem azt mondták hogy a kórházból abban is hazahozhatjuk…hisz pont az a lényege..sokkal kényelmesebb egy olyna pici babának mint a hordozó..nem tudom nekem tényleg azt mondták h nyugodtan elhozhatjuk majd abban haza.. :?:
De sztem külön nem olyan fontos mondom nekem a kocsihoz alapból járt..

Nono: sok sikert a vizsgálathoz holnap…
Atizka: sajnálom h rossz lett a eredmény…énis tartok töle picit…
Kata: ez a anyapajtizás nagyon teccik :D
jah és apa nem jár el amugy de msot szülinap volt...de igy sem örültem... :cry:
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:43-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok!

No, ami most nagyon megmaradt, arra reagálok, oszt most már megpróbálok képben lenni.... :oops:

Emi! Ezt most nem mondod ugye, hogy 148-as szivhangnál ilyet mondtak neked???? Nekem állandó jelleggel 159-160-as a szivhang és még ez teljesen normális!!!!! A doki és a védőnő is nézi mindig és soha egyik sem riogatott azzal, hogy ez baj lenne, énis úgy tudom, hogy 160-asig normális!!!!!

Fórumtali: nekem ok, de lehet, hogy az ördögökkel megyek, mert az a hétvége nem "apás".... 8)

Zorróné! Zorróaput hozhatod, majd jól ráeresztem a fiúkat, hadd gyakoroljon Benire... :lol:
Vendég

[quote="katavirag"]
írta:
kataviragCsoppke, edes a hordozotok :!: Mennyi idos koraig hasznalhato :?:

Elvileg ugye 13 kilóig van írva (az én fiam most közel két évesen annyi), de max 7-8 hóig jók. Aztán ha széltében nem is, hosszra tuti kinövik. Amúgy a leírás alapján 12 hóig.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

A vádligörcshözű: nekem két napja volt benne részem, azóta nem íbrok ráállni arra a lábamra. :roll: :?

Írtam is róla a blogunkban, összeszedtem a neten és a kismamáks könyveimben fellelhető megelőzési módokat, akit érdekel kukk meg:
http://dilidomino.freeblog.hu/archives/ ... adligorcs/

Fúdeiszonyú :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

xsara, csini a pocakod, tényleg jó nagy! :)
És a fotel is klassz! :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

mózes: ha vizszintesre dönthető a babakocsi, akkor nem muszály. Viszont nem minden mózes köthető be autóba!! Sőt ált. a drágább modellek csak. Úgyhogy Lituka, ha nem köthető autóba be, akkor szerintem inkább autóshordozóba vigyétek haza. Az a biztonságos. Persze ha gyalog mentek haza a kórházból, akkor jobb a mózes. (de hát akkor meg úgyis a babakocsira teszitek nem?)
Mi olyan babakocsit akarunk venni, amihez textilmózes van, meg autóülés (hordozó) is. (Graco) Kórházból hordozóból hozzuk haza, mivel a textilmózesek nem köthetők autóba! (de a merev falú mózesek többsége sem)

Kép
gabo001

Cinyke én is vezetek, igaz, hogy már fél centi sincs a pocak és a kormány között. Ugyanis pici vagyok, a pocak meg hatalmas. Nem nagyon lehet már hátrébbhúzni az ülést. Még szeretnék vezetni, mert egyébként kényelmes eljutni helyekre, meg a vásárlásnál is roppant hasznos. Csak nagyon kell figyelni!!!!Nálunk csak én vezetek, a páromnak nincs jogsija. A kocsi meg apukámé.

Emi Nuska pártján vagyok: "lazítani! próbálj meg lazítani!...aztán minden mehet tovább"....... egy kicsit kisebb sebességgel.

Tim köldöksérvről. Nekem van. Csak úgy kialakult, egyszerűen a hasfalam gyenge és így kitüremkedés van a köldök felett. Ami nem megy vissza. Még nem nagy, és remélem nem is lesz nagyobb. Sosem fájt, csak furcsa volt. A védőnő azt mondta a baba, de aztán a nőgyógyász, és utána a háziorvos is (aki sebész) megerősített, hogy ez bizony sérv. Vigyázzni kell rá. A szülés után visszahúzódhat jó esetben, a rossz esetet nem taglalom. Mert bízom, hogy az előző történik velem. Szülés után gyógytornázni kell majd. (persze keresnem kell jó szakembert) Az elején meg volt rendesen ijedve.

Nekem 7,6 volt a terhelésesem, nem kell diétázni, csak figyelni kell mit viszek be. Jó nehéz egy édesszájúnak. Néha mérni kell itthon, de erre még nem bírtam magam rávenni.

Emi, Zsuzsa! Jut eszembe a délpestiben nincs zárlat az influenza miatt? Mert akkor jövő hétre tervezett látogatásunk fuccsba megy.

Kép
téjé

Xsara,
tényleg jó nagy pocakod van, de szerencsédre nem a hizástól, az az 5 kg semmi, úgyhogy nincs vész! :)
sirkici

Téjé!
Nincs zárlat a kórházban. De én holnap úgyis megyek 11-re oda. Ha zárlat is volna, akkor is az előadást megtartják, mivel az a nővérszálló épületében van. Ha valami elmaradhat az a szülőszoba és a gyerekágy látogatása. Ilyen már fordult elő. (Sok szülés stb...)

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Lituka!

Megbeszéljük akkor majd Kisbéren a talit. :wink:

Nono!

Örülök, hogy eszetekbe jutattam a házassági évfordulótokat! :wink:

Az újakat üdvözlöm. :D

A vacsi fincsi volt. Én rántott sajtot ettem, hasábburgonyával, tartárral és vegyes zöldséggel. Nyami-nyami....Nagyon szeretem a rántott sajtot. Ott vacsiztunk, ahol volt az esküvőnk. Szinte üres volt az étterem, úgyhogy tényleg kettesben, azaz hármasban voltunk! Gyorsan elszaladt ez a fél év... :shock:

atizka!

A házunk az óvoda melletti sarki ház hátsó kertjében épül, szépül. Még jó, hogy nem az utca felőli részén szedte fel a vihar a tetőt...és nem látszik. szegény párom csinálhatja újra... :cry:

Megint kaptam barátnőmtől rucikat. Még nem néztem meg őket, de azt mondta, hogy kb 3 éves kortól jók. Úgyhogy már ovis korra is vannak ruháink... :lol:

A február 16.-ai talit még nem tudom. Meglátjuk, hogy fogunk állni anyagilag...Nem ígérek semmit...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 14:43-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok,
köszi mindenkinek a drukkokat. Délután kérdezte a főnököm, hogy mi volt, elmeséltem neki, erre ő csak annyit mondott, hogy ha legközelebb UH-ra megyek lépjek le egy órával korábban és sétáljak kicsit a városban.
Bár a laboreredmények még nincsenek meg, azért most már sokkal nyugodtabb vagyok. Ma nem hagytam, hogy bárki felhúzzon.
Számolom vissza továbbra is a napokat. Még 24 napot kell ledolgoznom, ha fél lábon nem is, de valahogy kibírom.

Ági,
148-at most mértek. A pénteki mérés ennél magasabb volt, de pontosan nem tudom, hogy mennyi. Csak annyit mondott a szonográfus, hogy 160 fölött van.

Kép
emi29

Atizka! Sajnálom, hogy nem ért még véget a cukros lötyis tortúra. :( Hátha a második vizsgálat jobb lesz és nem kell diétáznod.

Xsara! Csini vagy! És nagyon jól néz ki a szoptatós fotel! :) Ilyet nézegettem én is, de lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Szerintem már be sem férne a babaszobába.

Mary! Egészen éhes lettem attól, ahogy a fincsi vacsiról írtál. :wink:

A topic-talira én sem tudok menni, régebben már írtam. Tőlünk messze van. :( De majd szívesen olvasom a beszámolókat és remélem képeket is készítetek. :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Bambi, írd le légyszíves, kíváncsi vagyok...(Ott lakika Pótnagyi, be tudnánk jelentkezni, ha megérné :D )

A bérlet állítólag április 1-től lesz (én még akkor írtam alá a petíciót, amikor még nem is voltam terhes...a lombikost is aláírtam, amikor még nem is tudtam, hogy csak így lehet babánk... :D )

Zsuzsa, nekem sosem válaszolsz.... :cry:

Kép
babyteve2

Mary, nekem is a rántott sajt a kedvencem! :D :D

Kép
babyteve2

Emi! Bocsi, de ez nem volt szép megjegyzés a főnöködtől. Nem csak at uh-on kell a jó eredmény!!! Nem fogta még fel, hogy egy bébi ül a pocakodban? :evil:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi, itt már kettőtökről van szó, hiába nyeled le, a tüske egyre mélyebben lesz...és az már a babód helye, oda ilyen nem kerülhet! Úgyhogy vedd be a lecarom tablettát és csókolom mindenkinek! :D

Kép
babyteve2

Egy kérdés: szerintetek érdemes megvenni az Avent kezdő szettet? A corás akció keretén belül 20ezer Ft lesz. :?:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Emi! Még azt felejtettem el írni, hogy én is tp-en vagyok itthon már pár hónapja és nem kapok kevesebbet. Sőt még több pénz is jött, mert nem vonnak annyi adót.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok Lányok,

Gumimaci,
megnyugtattál, mert én is febr. végéig akarok csak dolgozni, és utána kiveszem a szabim, ami 26 nap, majd a maradékot a szülésig táppénzen tölteném. De akkor nem kell kevesebb pénzre készülnöm. Ez jó!

KépKép
kisfruzsi

Gumimaci ez érdekes, én a decemberi táppénzemmel mínusz tizenvalahányezret kaptam.....

Kép Kép
szõlõ

Ezt ajánlom mindenki figyelmébe! Eddig sem voltam túl boldog az autóban, de ezután... :shock: (Az első kisfilm legvége...hiába a biztonsági öv, a légszsák is megnyomja rendesen a babót :shock: )
http://www.origo.hu/auto/20071011-gyere ... arlas.html

Kép
babyteve2

Emi!

De jó!!!!Örülök a jó hírnek!!!! :D És ne feledd, NO STRESSZ!!! :lol: Mindent lazábban a baba érdekében!!!!!

Kép
adri0422

Nuska!

Jó a harisnya mérete, mert először egy M-est rendeltek nekem, de azt szinte nem is tudtam felhúzni, úgyhogy kicseréltették L-esre. Ez mostmár viszonylag könnyen feljön, de mégsem kényelmes...
Amúgy ez is csak combfix.

A mózesről: valóban kényelmesebb a babának, mint a hordozó, mikor Lilivel jöttünk haza a kórházból, megjegyezték a nővérek, hogy a hordozó abszolút nem egy ilyen pici babának való... :? De nekünk csak az volt, és most sem lesz mózeskosár, mert azért az egy alkalomért nem veszünk!

Atizka!
Sajnálom, hogy magas lett a cukrod :( Én a jövő héten megyek, be is vagyok sza....a!

:oops:

KépKép

KépKép
gabcika

gumimaci,
Úgy tudom, hogy a fizetés 75%-a jár a tp alatt. Nem szeretném leírni, hogy mennyi most a bruttó bérem, az átlagnál bizony jóval magasabb így ha most TP-re megyek, az nekem elég komoly kiesés. Tény, hogy a baba ezerszer fontosabb bárminél, azonban valamiből élni is kell, úgyhogy ezt az egy hónapot még muszáj ledolgoznom. Ebben még apa is egyetért velem. Március 1-től viszont már tuti táppénzre megyek.
Avent kezdőkészletet én is vettem, de olyat amiben 2 kisebb és 2 nagyobb cumisüveg van + 1 cumi, meg egy kefe. Az 5000 Ft volt, ha jól emlékszem. Avent mellszívot + sterilizálót a nővéremtől kaptam, ha nem adott volna biztos a nagyobb készletet vesszük meg.

Babyteve,
teljesen igazad van!!!

Xsara,
pont akkor nézett apa a monitorra, amikor a te pocakfotódat néztem. Azt hitte, hogy az enyémnél nagyobb pocakkal nem igazán találkozhat, de tévedett. Egyébként nagyon csini vagy és édes a kisfiad is. Gratula az 5 kg-hoz.
irigyellek a szoptatósfotelért nagyon!!!
Tegnap anyósék nagyon odavoltak Lili szobájáért. Említettem nekik, hogy hiányzik egy fotel, amibe akár a nagyszülök is lehuppanhatnak, ha meglátogatják Lilit, de nem vették a lapot :( :(

Kép
emi29

Én is mellszívó nélküli Avent újszülött szett-et veszek, 5490-nél nem találtam olcsóbbat, ennyiért az Elefániban még 5 Via poharat is adnak...Mellszívóm Medela, kézi.

Kép
babyteve2

Atizka,
sajnálom :( :(

Nono,
Remélem, már jobban vagy. Szorítok, hogy az UH-n minden rendben legyen!!

Bambi,
Nem semmi, amit írtál! Vigyázz magatokra nagyon!!

Kép
emi29

Atizka, sajnálom én is hogy magas a cukrod..... :( Mikor mész dokihoz?

Kép Kép
szõlõ

Katavirág, szedem én is a Magne B6-ot, szerencsére azóta nem jött elő, de bizony 2 napig fájt utána a vádlim :? Tegnap az egész bal lábszáram fájt estére, rendesen meg is ijedtem! Aztán reggelre elmúlt.

Kép Kép
szõlõ

Táppénz: (www.oep.hu)

1. Kétéves, folyamatos biztosítási jogviszony esetén a táppénz címen fizetett ellátás összege a jövedelem naptári napi átlagának a 70 %-a.

2. A két évnél rövidebb, de legálabb 180 napi folyamatos biztosítási idő esetén a jövedelem naptári napi átlagának 60 % lesz a táppénz összege.

3. Ha nincs a táppénz előtt 180 nap folyamatos biztosítási jogviszony, akkor a táppénz összege a minimálbér 60%-a!

Én úgy jártam tavaly szeptemberben, amikor 6 hétre táppénzre kellett mennem, hogy kb. 170 nap biztosítotti jogviszom volt! Így a minimálbér 60%-át kaptam, ami másfél hónapra kemény 38 000Ft volt! (azt inkább le se írom, hogy a másfél havi fizum ennek hányszorosa lett volna... :-() Akkor elhatároztam, hogy nem megyek többet táppénzre, mert ha akkor az OEP-en múlt volna, éhen halunk... :-( Úgyhogy én melózok szülési szabiig, igaz csökkentett munkaidővel, de teljes fizuért!

Gumimaci: te hogy csinálod, hogy többet kapsz táppénzen???? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

A táppénz alapja a bruttó fizetés, de abból az adót is le kel vonni??
Tehát tul képpen a nettó 70%-a?

KépKép
kisfruzsi

Tp: én sem akarok összegeket írni... Minden adóévben az első x napig valóban kevesebbet kapsz tp-en (talán, mert azt a munkáltató fizeti még?). Utána, viszont sokkal kevesebbet vonnak le a béredből. Én októberben kb. annyit kaptam, mint mikor dolgoztam és novemberben meg annál többet.
Szóval nem tudom, hogy ez pontosan hogy van, de nem én vagyok az egyetlen, aki "így járt". Most januárra lehet, hogy ismét kevesebb lesz. :?:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.04 20:07-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Írtátok páran, hogy az olcsóbb Avent kezdőt vettétek meg. Az is lehet, hogy nem lesz szükségem a kézi mellszívóra? Mert akkor én is csak cumisüveget és cumit vennék.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Nekem már van mellszívóm, ezért nem veszem a mellszívós szettet. Ha nem kaptam volna, akkor kellett volna az egész. Mert le lehet küldeni Apát mellszívóért, de hogy nálunk pl. mit hozna helyette? :lol: :oops: és már lehet, hogy a kórházban is kell fejni. Nem tudom, mennyi az Avent kézije, de jó drága, szettben biztosan olcsóbb. 20 ezer a Corás? Mindjárt nézem a többit is.

Kép
babyteve2

Lányok!

Én 2.391 Ft-tal kaptam kevesebbet most utoljára táppénzt, mintha dolgoznék...
Meg is lepődtem, hogy ennyit kaptam...
Elsőre nem tudtam pontosan mennyi járt volna, mivel nem voltam egész hónapban táppénzen. Hogy most mennyi lesz??? Nem tudom. Barátnőm is végig többet kapott, mintha dolgozna... :roll:
Hát hogy ez hogyan van??? Nem tudom.Ne kérdezzétek... :roll:
Lényeg, hogy ezért a 2.391 Ft-ért nem éri meg elmennem dolgozni...többe kerül a benzin...meg itthon nyugi van (már amikor)

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na, brendon 21.990, babyfun 19.990, minimanó 21.590. Szóval, jó ár a Corás. :D A sima mellszívó 13-14 ezer körül van.

Kép
babyteve2

Mary! Örülök, hogy te sem jártál rosszul. Mondom, nem értem, hogy van ez, de hogy nem rosszabb az biztos.

Köszönöm, azoknak, aki válaszoltak/válaszolnak az Aventes kérdésemre. Mivel nekem semmim sincs, akkor valószínüleg megéri megvenni a corásat. Abban van Isis mellszívó, mikrohullámú sterilizáló, 2 125 ml-es és 2 260 ml-es cumisüveg etető cumival, 2 tejzáró és 40 db eldobható melltartóbetét.

Babyteve! Tegnap kicsit én is nézegettem az interneten és nem nagyon találtam olcsóbban. De kíváncsi vagyok te mire jutottál.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Babyteve! Köszönöm az utánnanézést. Akkor azt hiszem ezt is megveszük csütörtökön.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabcika - Én Elenortól kismama nacikat vettem, farmert, kordot meg alkalmit .. és nagyon szeretem őket :) Jó a fazonjuk és kényelmesek! A felsőket .. stb-t ... nem tudom, mert azt még nem vettem tőle ;) :)

Lituka
.- Ma megvettük a mózest (6500-ért) ;) :) Nézegettem neten .. de a kocsiba rögzíthetők használtan is drágák, amik meg nem tudnak sokat (mert nekem a legegyszerűbb is elég), azok 4-5ezrek .. szóval inkább vettem újat!
Szerdán mi rendes UH-ra megyünk, nektek biztos szuper lesz a 4D!!!

Timi - Nekem anyukám ajánlotta, hogy április-májusban még szokott ítéletidő lenni, és jobb a textilmózest berakni a babakocsiba, mert jobban fedve van a pici .. Illetve amikor hazahozzuk a kórházból, akkor is jobb neki a mózesben, mint a hordozóban .. ami az első hetekben tényleg nem a legegészségesebb .. tőlünk 2 percre van a kórház.
Szerintem el lehet lenni mózes nélkül is .. igazából mi azért vettünk, mert már ezen nem múlik .. és még szept.-okt. környékén is ki tudom majd használni .. akkor is csak fél éves lesz a pici ;)

Gumimaci
- Nekem azt mondták, hogy az Avent szettet akkor is elég megvenni, ha már látod .. ki tudod-e használni ..
Egyáltalán bármilyen tejgyűjtős, fejős cuccot későbbre hagyok .. mert ki tudja, lesz-e tejem és mennyi .. ill. hogy mire lesz szükségem a gyakorlatban. Tehát én nem venném meg most :) De ez csak az én véleményem ;) attól még jó vétel 20ezerért ;)
Ahogy a többiek írták, én is max. az újszülött szettre ruházok be :) Kézi mellszívót én is kaptam ..

Kép
szösszenet

Asszem tegnap ugrott be, hogy Tomit áprilisban keresztelték, és még a téli overalljában vittem :shock: Szóval, a legjobb időszakban szülünk...

Kép
babyteve2

Mikrós sterilizálón én is gondolkodtam (az üveges változaton), de aztán elvetettem az ötletet, miután a Medela mellszívóját nem lehet mikrózni. Marad a fazék! (Tominál egyetlen egyszer főztem ki a cuccokat, utána sosem. És Ő tápszeres baba volt).

Kép
babyteve2

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetGumimaci [/b]- Nekem azt mondták, hogy az Avent szettet akkor is elég megvenni, ha már látod .. ki tudod-e használni ..
Egyáltalán bármilyen tejgyűjtős, fejős cuccot későbbre hagyok .. mert ki tudja, lesz-e tejem és mennyi .. ill. hogy mire lesz szükségem a gyakorlatban.
[/color]

Ezzel én is így vagyok. Én csak kézi mellszívót veszek egyelőre, fullos szettet majd ha kell.

Kép Kép
szõlõ

Gumimaci, Gabcika, Emi, Szőlő! Köszi az együttérzést, de látom nem én vagyok egyedül ezzel a dologgal. Gondolom, ha odafigyelek mit eszek, akkor nem lesz gond. (Ez a fránya keményedés jobban izgat...) Holnap hívom fel a dokomat.

Niki! Igen, én is a Bálint analitikára járok, és biztos megoldható lenne az sztk-s dolog is, de itt legalább nem keverik el az eredményeket, és baromi rendesek a dolgozók.
Sajnos úgy látszik, hogy efelé haladunk. Ha fizetünk, akkor kapunk normális ellátást.

Bambi! A holnapi Szt. Imrés előadás: Várandóság-zene-születés-tánc. Dr Gutmann Orsolya és Nyulas Jolán tartja.
Egyébként ezt most én is kaihagyom, de a következőre már most készülök, mert az együttszülés és az alternatív szülés lesz a téma.
A neten is többféle értékhatárokat találtam a cukorral kapcsolatban, pontosan most nem tudom, csak azt, hogy az én 7,9-es értékemet valahol már diabétesznek veszik, valahol "csak" csökkent cukortoleranciának.

KépKép
KépKép
atizka

Szösszenet!

Én sem tudom, hogy lesz majd a szoptatással, lesz-e tej, ha igen, tudom-e használni a mellszívót, stb. Csak itt írták már, hogy a kórházba is kellhet. És akkor már inkább a sajátomat használnám, mint ott a másét vagy esetleg a közöst (ha van ilyen?). És még 1 cumisüvegünk sincs. Mindenképpen Aventet veszek. Ezt mondják, hogy jó.

Babyteve!

Arról sincs fogalmam, hogy a sterilizálót mennyit fogom használni?! Gondolom, hogy mivel egy szettben van a cumisüvegekkel, ezeket az üvegeket majd lehet ebben sterilizálni.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

[quote="atizka"]
írta:
atizkaNiki! Igen, én is a Bálint analitikára járok, és biztos megoldható lenne az sztk-s dolog is, de itt legalább nem keverik el az eredményeket, és baromi rendesek a dolgozók.

Sajna igazad van azt kell hogy mondjam.... A vércsoportért 2x vették le a véremet, a toxoplazmáért szintén, mert az elsőből ott sem jött vissza lelet. Hepatitst még keresi az asszisztens.

Kép Kép
szõlõ

Gumimaci - Cumisüveget én is Aventet veszek .. és ha a későbbiekben kell más (tároló .. stb) akkor abból is ;)

Ezt a mózest vettük:
Kép

És megvettük a baldachinhoz a tartót .. holnap összerakom az ágyneműt .. mára hulla vagyok :)

Jah, elmentem a Vampire Gang-es megrendelt bébi-rucikért :)
Szabi el volt ájulva tőlük!!! Olyan cukik :D :D :D
Majd teszek fel fotót .. bár már mutattam, melyikeket rendeltem ;)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?