A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Emese Zsófika olyan nagylányos :lol:

NektarinRobeszka milyen sokat változott. Nagyon helyes kispasi :lol:

Kaqk A hajadról is tegyél képet :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nektarin! Jaj, de ici-pici volt Robesz! (na mekkora lett volna, én süsü... :roll: ) És milyen érdekes, hogy sárga a magzatmáz?

Kaqk! Zsófi evett rendesen a rotarix alatt, bár nem mértem mennyit. Azon a héten a felét hízta a szokásosnak, 130 g-ot. Nem vettem észre, hogy kevesebbet evett volna, inkább arra gyanakszom, hogy mivel ez a vírus a beleiben alkot telepeket, amik egyre nagyobbak, és a 7. napon tetőz, hogy egyszerűen nem tudott a tápanyag megfelelően felszívódni, mert a telepek "foglalták" a bélbolyhokat.
De ez normális! A hasmenés is az, és a puki is az!
Te viszont valószínűleg benyelhettél egy vírust, vagy ehettél olyat, amitől hasmars van, mert Emmácska nem beteg, így semmilyen bacit nem kaphattál el tőle!

Timi26! Annyira jó látni, hogy ilyen jó testvérek! Olyan édik. Mi a hugommal állandóan téptük egymást, vagy csak "voltunk" egymás mellett. Akkor lettünk jó testvérek, mikor Szonjával terhes lett (4 éve :oops: ).

Regi! Jó volt a gmail... :lol: :lol: :lol:
Szeli annyira édes!!!! És olyan jó bőre van! Jól látom? Olyan kreolos... :roll:

Hát igen! VikDani a nagy nőcsábász! Tényleg, újszülöttként is már csókos szájú volt! :wink: :lol:

(Én a gmail-ről szorgalmasan továbbítom a leveleket Anitjának!)

Kép
Kép
Kép
gremese

akkor és most Kép Kép

Ezt keresés közben atláltam. Édesapám húslevest főzött Ausztriában. így tálalta. :-) Kép

Végül a lejjebb helyezett matracról. Olyan fura. :-) Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon-nagyon szuperek a képek és a videók is.
Minden baba szép volt akkor is amikor megszületett.

Karcsika nevében is köszönjük a Névnapi köszöntést. :D

Irina!
Megy a drukk nektek,hogy minnél gyorsabban túllegyetek rajta.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

upsz, a most kép nem jó lett! Bocsi.
tehát
akkor és most.
Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Olyan édik a babó képek. Milyen szépen kikerekedett minden baba.

megyek megnézem a gmailt.

KépKép
kaqk
Debrecen

Gremese: várj, még ne kiabáljuk el! Kíváncsi leszek, mi lesz, ha VikDan elkezd közlekedni és megtalálja Rebeka szobáját!!! :lol:
Jaj, de rendi vagy!!! Megmondom őszintén, hogy nekem teljesen kiment a fejemből hogy továbbítsam... :oops: :oops: :oops: (bocsi Anitja :oops: )

Kaqk: frizuképet kérünk!!!

Granda: munka is volt meg szórakozás is! 1x2x megálltam olvasgatni! És olyan jó volt nézni a pocakos képeket! Meghogy kiért mennyit izgultunk!!!
Sajna a régi glitteres gratulációid eltűntek! :(

Megyek megnézem a gmailen, hogy mit művelt a fiam! :shock:

Kép
Kép
timi26

upsz, egyszerre sokan próbáltunk a gmail-re bejutni. Enm enged hozzáférni. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Élek, bár nem virulok :? , és a sok meló mellett Babanet-elvonási tünetetim vannak!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Nagyon tetszenek az előtte-utána képek, rögtön kedvet is kaptam, szóval kuncsoroghatok Máténagyinak megint... :oops:
IRINA: NAGYON SZORÍTOK ÁDINAK ÉS NEKTEK! Gondolj arra, hogy ha meglesz a műtét, akkor vége az egész nyirokcsomós nyavalyának! Mindörökre! :wink:

Csajok, tudtok segíteni? Küldenék Nektek 2 visítva röhögős Máté-videót a gmail-re (mármint Ti fogtok kacagni), hétvégén készültek a Nagyiéknál. Csakhát az egyik 50, a másik 80GB... Regi, asszem Te írtad, h a youtube-on is 30gb a limit... van valami használható portál? Mert nagyon szeretném megosztani Veletek, nálunk ezen rötyög az egész família.

Fleur: minitali még összejöhet a héten? :?:

Detti
KépKép
kiskolbi

Frizu kép, nem valami jól sikerült kép, de hát hozott anyagból :-) Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk: szerintem tök jó a kép!!! És a hajad színe is tetszik!!! :D

Dettyk: he-he,most már emlékszem!!! :lol: :lol:

Kiskolbi: ne dolgozz annyit, inkább babanetezz!!! :D
Apa azt mondta, hogy valami programmal le kell kicsinyíteni és akkor felfér. De hogy milyen porgival azt nem tudom... :oops:

Regi: ne tudom megnézni, nekem krikszkrakszokat ír ki!!! :(

Kép
Kép
timi26

Irina! Nagyon szomorúan olvastam,hogy mégse kerülhető el a műtét,pedig annyira drukkoltam nektek(mint itt mindenki) :cry:
Bízok benne,hogy Ádámka és te is jól viselitek majd(amennyire egy ilyet lehet)És,hogy nagyon gyorsan felépül majd a kislegény!!!!!!!!!!

KépKép
juba

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

Heni
KépKép
heni81

timi26:köszi
lemaradtam... Ádit műteni kell?

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina: most olvastam vissza. Úgy sajnálom, pedig küldtem sok ++++++++++++++++++++++++++ hogy elkerüljétek.

Akkor most sok sok energia mindkettőtöknek. Kitartás!!! puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni Petyka nagyon édes :lol:

Kaqk Emmácska is nagyon cuki. Nagyon jó lett a hajad :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok nagyon tetszik az összes ilyen volt és ilyen lett kép csuda édesek a kis drágák!!!!! Amint tudok én is teszek fel.

Kaqk!Jó lett a sérod :D rám is rámférne már egy fodrász mert rémisztő vagyok,lenövés meg egyebek!

KépKép
juba

Kaqk nagyon szupi a séród :-) tök jó a szine is :-)

Heni
KépKép
heni81

Zsófi baba is csuda édes!
Robesz meg tényleg, milyen magzatmázas! (Szelinek mintha fehér lett volna, vagy nem? :roll: ) A másik képet alig vettem észre… :wink: :lol:

Granda! Köszi! Jó drága, de lehet, hogy megéri! :)

Kaqk! Boldog hát! :D
Emmácskából inkább a régi képen látszik valami. De nem baj, mert tudjunk milyen szép a kis pofija! :D Ja! Látom, Te is észrevetted!
Guszta a husileves! Jaaaaj! :? Jó a hajad! :D

Emese! Igen, kreol! :P Látnád élőben! Mindenki elhűl, mikor látja a babakocsiban az én „barnabőrű hableány”-omat fehér bundazsákban. (büszke) :D
Jaj, tényleg, akkor Anitjának továbbküldted? :oops: :roll:

Kiskolbi! A youtube a jó, oda teheted! A többire (videa, porkolt) nem fér!

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk!
Jó lett a frizud neke is tetszik.

Detti!Timi26!
Kár,hogy nincs hang. :D

Minden baba szép volt és még szebb lett.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni! Péter milyen kis édi pufi volt!

Kép

Kép
regcsiken14

Miért kell elküldeni Anitjának?
És holvan Anitja?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panka és VikDani olyan, mintha beszélgetnének! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Jaj, de jó! Nem csodálom, hogy büszke vagí! Oan szépike!!!! :P

A gmail-en, ahol egy (2)-est látsz, azokat a méleket mind továbbküldtem. Sőt, én bevállalom szívesen, hogy automatikusan mindent továbbküldök Anitjának! :)

Fleurnél és Kiskolbinál érik a minitali! :D

Kaqk! Nagyon jó a hajad! És ezen a képen látszik, hogy Emmácska mennyire hasonlít Rád!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög! Mert Anitja nem tud bemenni a gmailre, valszeg vírus miatt.

Bocsi Csajok (aki nem tudta megnézni, amit küldtem), de nem tudtam elmenteni, és ide feltenni... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Szerintem PankiPanna "ledumálta" VikDanit, akinek ez marhára nem tetszett! :lol: Hiába.... Nőből van.... csak jár a szája! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Miből lesz a cserebogár mi! :lol: PankiPanna :lol:
Igazi csaj :lol:

Regi!
Köszi így már értem.
Vannak jó képek jót nevettem :D

egy kép az én csajomról torna közben.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Mamócák!
Granda! Jaj de tündér Linduska, tényleg mennyire hasonlítanak Botival egymásra
Babával a francia riviérán 3 hétig 8) ? Jaj de jóóóó!

Móni! De cukor Grétacica! Jaj nagyon köszi, hogy gondolsz rám a táblázattal :!:
és mindenkinek köszi, nagyon rendesek vagytok, folyamatosan kapom az emaileket, és tök jól esik!!!!

VargaTündi! Nagyon helyesek vagytok, vitorlásotok is van?

Irina! Noel pont fordítva, délelőtt alszik el nehezebben, délután könnyebben.
JAAAAJ Irina drága! Nagggyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Drukkolok ezerrel, hogy minden úgy legyen ahogy szeretnéd++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nálunk is kajaügyileg a helyzet: alig eszik Noel ahhoz képest amennyit még pár hete behamizott, van, hogy csak 100ml-ket eszik, vagy még annyit sem :shock: A hajnali szopival együtt 6x eszik, én is kivárom a 3,5-4 órát, mondjuk délután sűrűbben eszünk, de akkor éhesebb is, pl az utolsó előtti és az utolsó kajcsi között van, hogy csak 2-2,5óra telik el
Regi! Noel is húzkodja a cumisüveget, pedig én nem szoktattam rá, néha bírkózunk a cuclisüveggel :lol:
Szép a kis Szelike, nagy huncut lett Ő is :wink:

Dettyk! Nem semmi a hűtőtök :shock: , 15-20 percet lefoglalja? az nagyon jó :lol: . Jaj de édes Panka

Boldog hóforduló Timikének, Gergőkének, Valterkának és Petrusnak!
Karcsikának meg boldog névnapot!

Nyerkit! Siklott a vizen Marci :shock: ? Az igen..
De így pont nem nyered meg ha leírod, az a lényeg, ha leírsz valamit, az ellenkezője fog megtörténni, én már megfigyeltem, ez frankón így van :shock: ...

Nektarin! De édesek lehettek, én a hajammal szoktam cirókázni, nálunk is dúl a love 8) !
Milyen mázas volt Robeszka, nagyon cuki :lol:

Timi! Drágák a kis nyuszikáid :lol: , Vikdani is begyűjtötte a testápolót :wink: (magzatmáz)

Kaqk! Csini lettél, szép a színe! Emmácska is szuperédes, és az a leves, abban aztán főtt husi :shock: !

Kiskolbi! A Youtube-on azt hiszem 100mega határ, oda fel tudod tölteni!

Emese! Talán a hét második fele a talihoz jó lenne Neked? Mert Apája szerdán fog tankolni (biobenzinnel járunk, és azt csak Pesterzsébeten lehet tankolni, akkor jár arra), esetleg csütörtök?
Jaj de meg fogom dögönyözni azt a Jányt (már ha megengedi, meg Te is :lol: ) annyira aranyos, és mekkora lett, tényleg Nagycula :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kolbi!
Próbáld evvel társítani a videót:
http://www.apple.com/quicktime/download/

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anitja!

Köszönjük.
Küld el légyszi az email címedpriviben.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Heni! Csudaédes Petyka!

Horcsog! Jaj micsoda tornászlány :lol:

Na akkor mi sem maradunk le az ilyen volt, ilyen lettről :lol: :
még a kórházban:
Kép
napokban:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

horcsog:hogy hajtogatja magát már Ildike. :) nagyon ügyi. :)

anitja:az nincs :) csak egy kis ladik motorral én már csak így hívom. :lol: :lol: :lol:
varga tünde

köszi csajok, :-)

Emese: rám hasonlít??? tényleg :-)))))
mindenki szerint apára hasonlít.... ami nem baj, de hát......

Regi: kreol bőrű baba :-) csudi szép!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anitja!

Köszönjük.
Küld el légyszi az email címed priviben.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

bocsi kétszer ment de javítva :D

Anitja !
Milyen szép kispasi Noel is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog! Nyilvános az emailcímem :wink: Noel vonalzója alatt csak ráklikk 8)

SZupiari Barátnők vagytok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kaqk! Nekem egyértelmű a hasonlóság!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Anitja! JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ a csütörtök!!!!! Jejujeee!!!!!!!!!!!!!! :P Minitalizunk! :twisted:
Persze, hogy megdögönyözheted!!!!! (Már ha hagyja.... 8) ) Na de Nolka Bolka sem szabadul majd tőlem! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja: igazából Gremeséé az érdem!!! :oops:

Akkor most jöjjön a ki hányszor nyitott oldalt című műsor!!!
Mit gondoltok, ki viszi a pálmát??? :lol:

1201540394.5488.xls

Kép
Kép
timi26

Aki nem látja a nevét annak HAJRÁ!!!

Kép
Kép
timi26

A magyar 50 forintos lett a világ legszebb érméje!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jól tippeltem :lol: :lol: :lol:

Emese az első :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese Már lett vagy csak folyamatban van?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Timi26! Ez tök jó! Én lefogadtam volna, hogy Regi vezet oldalnyitásban! :lol: Bár Irina is gyanús volt....

Kép
Kép
Kép
gremese

LMóni! Már az!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Szuper!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja!

oké,de most teljesen megfeletkeztem hogy ott van.

Timi26!
Nagyon jó. :D
A mostanit is bele szálomtad? :lol:

Emese!
Gratulálok neked!Ez a tied!
KépKép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Köszi! Én vagyok a fő-oldalkezdő kismami. :lol:

Az én 30 perceket alvó gyermekem bealudt az 5 órás szopi után rögtön, nem pedig rá két órára, és több, mint 1,5 órája alszik. :shock: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Marha jók ezek a táblázatok! Csináltál még? Én ezeket olyan izgatottan nyitottam meg, mint az a kisgyerek, aki drukkol, hogy királylány legyen a kindertojásban! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Egyszer se nyitottam oldalt :cry:

De jó, hogy nyertünk.Én is szavaztam. Egyébként az 56 emlékére készített parlamentes, lyukas zázlós érmet nevezték. És bátran állíthatom hogy erős mezőny volt. Nagyon szép volt a többi is.

Nagyon jók a "miből lesz a cserebogár" képeitek :D
Én is én is én is:
Kép volt

Kép lett

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Na akkor mi se maradjunk le!!
Kép Kép

KépKép
juba