Szép napot!
Látom még mindenki egyben....
Pandi!
Ne keseregj, biztos tudni fogja Dorka, hogy mi a dolga. Véletlenek nincsenek, ha nem úgy alakul a szülés, ahogy elképzeljük, annak is megvan az oka. A babák nagyon okosak, tudják mikor mi a legjobb nekik. Csak hát az anyucik türelme az véges
Nekem az elsőt indították, 40+3. napon, de olyan jól alakult aztán. Pedig én is szerettem volna, ha minden megy magától, mint a karikacsapás, aztán az indítás ellenére végül is elég természetesre sikerült a szülés.
A homeós bogyókat én is szedem, majd meglátjuk, hogy lesz-e hatása vagy sem.
Biztos igaz az, hogy mindenkire máshogy hat, de szerintem ártani semmiképp sem árt, sőt!
5 és fél éve még nem voltam tapasztalt a témában, de ha akkor szedtem volna, biztos nem lett volna fájásgyengeségem, meg talán magától elindultak volna a dolgok.
Akkor egyáltalán nem voltak jóslófájásaim sem, most már egy hete vannak. Tehát érzem, hogy végülis dolgozik a méhem, csak kérdés, hogy mikor fog jobban ráerősíteni!
Ma lett volna UH-m, de sajna olyan sokára végeztem az NST-n, hogy közben elkezdték más dokik az UH-s rendelést, így elcsúsztattuk csütörtökre.
Doki kérdezte, hogy akkor mikor szüljünk? Mondtam neki, felőlem már akár holnap is

Persze, ha a leányzó is úgy gondolja!
Azt mondta a dokim, hogy a keményedés, alhasi görcsök az már nagyon jó jel, szóval talán bízhatok egy kiírás előtti időpontban!

Hát nem tudom, kíváncsi leszek!
MOndjuk egész éjjel alhasi görcseim voltak, 5-ször voltam pisilni, nagyon szarul aludtam, össze-vissza álmodtam mindent, reggel pedig jól elaludtam
Nem szólt az ébresztő, hiába állítottam be, még az a szerencse, hogy a párom valami hatására megébredt viszonylag időben, bár így is kapkodás lett a reggel, de azért odaértünk
Meri!
Tündéri a kislányod, olyan "nagyos"

Nagyon szép baba!
Én úgy bíztam ebben a viharban, nálunk elég ronda világ volt 2 napig, dehát Lilikét nem hatotta meg...
Azért Pesten most elég rossz lehet, hogy szinte mindenhol látogatási tilalom van. Itt érdeklődtem, hogy vajon mi várható, de azt mondták, hogy Sopronban még nem igazán volt rá példa, hogy influenza miatt látogatási tilalom lett volna, mert annyira szeles az egész város, hogy szinte "kifújja" a vírusokat. Maximum a gyerekosztályon szokott lenni átmeneti bezárás, de az meg nem egy épületben van a szülészettel.
Bízom benne, hogy valójában így lesz, és tényleg nem ér ide nagyon az influenza.
Azért már az is valami, hogy legalább a szülőszobára beengedik apucit.
Pandi, nem akarod kipróbálni a ricinust? Vagy valamelyik "szelídebb" szülésindító módszert? Hátha....
Kata