A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

Sziasztok!

Pandi
Itt vagyok, csak olvasó uzemmódban :wink: . Minden nap benézek hozzátok.

Gratulálok az újdonsult anyukáknak, és a finisben lévoknek pedig kitartás.

Én ma voltam CTG-n. A novérke szerint 10 percenként voltak enyhe fájások, a doki szerint semmi fájás :? . Majd meglátjuk.
Ha nem indul be, akkor 11-én kell befekudnom, mert sajnos császár lesz. De hogy pontosan mikor csinálják meg, azt nem tudom.

Drukkolok nektek! Puszi
Vendég

Képek kis Tündérkirálylányunkról... :lol:
Fürdök: Kép
Egyedül is tudok: Kép
Ezt a méhecskés játékot tegnap kaptam, és azóta szerelmes vagyok... Kép
Nézelődök: Kép
Segítek anyának mosni: Kép
Ez pedig mai: levegőzés közben suttyomban sikerült levetkőznöm :oops: Kép

meri

Szép napot!

Látom még mindenki egyben.... :-)

Pandi!
Ne keseregj, biztos tudni fogja Dorka, hogy mi a dolga. Véletlenek nincsenek, ha nem úgy alakul a szülés, ahogy elképzeljük, annak is megvan az oka. A babák nagyon okosak, tudják mikor mi a legjobb nekik. Csak hát az anyucik türelme az véges :D :lol:

Nekem az elsőt indították, 40+3. napon, de olyan jól alakult aztán. Pedig én is szerettem volna, ha minden megy magától, mint a karikacsapás, aztán az indítás ellenére végül is elég természetesre sikerült a szülés.

A homeós bogyókat én is szedem, majd meglátjuk, hogy lesz-e hatása vagy sem.
Biztos igaz az, hogy mindenkire máshogy hat, de szerintem ártani semmiképp sem árt, sőt!
5 és fél éve még nem voltam tapasztalt a témában, de ha akkor szedtem volna, biztos nem lett volna fájásgyengeségem, meg talán magától elindultak volna a dolgok.
Akkor egyáltalán nem voltak jóslófájásaim sem, most már egy hete vannak. Tehát érzem, hogy végülis dolgozik a méhem, csak kérdés, hogy mikor fog jobban ráerősíteni! :D :wink:

Ma lett volna UH-m, de sajna olyan sokára végeztem az NST-n, hogy közben elkezdték más dokik az UH-s rendelést, így elcsúsztattuk csütörtökre.
Doki kérdezte, hogy akkor mikor szüljünk? Mondtam neki, felőlem már akár holnap is :-) :-) Persze, ha a leányzó is úgy gondolja!
Azt mondta a dokim, hogy a keményedés, alhasi görcsök az már nagyon jó jel, szóval talán bízhatok egy kiírás előtti időpontban! :-) Hát nem tudom, kíváncsi leszek!

MOndjuk egész éjjel alhasi görcseim voltak, 5-ször voltam pisilni, nagyon szarul aludtam, össze-vissza álmodtam mindent, reggel pedig jól elaludtam :-)
Nem szólt az ébresztő, hiába állítottam be, még az a szerencse, hogy a párom valami hatására megébredt viszonylag időben, bár így is kapkodás lett a reggel, de azért odaértünk :D

Meri!
Tündéri a kislányod, olyan "nagyos" :-) Nagyon szép baba!

Én úgy bíztam ebben a viharban, nálunk elég ronda világ volt 2 napig, dehát Lilikét nem hatotta meg... :? :D

Azért Pesten most elég rossz lehet, hogy szinte mindenhol látogatási tilalom van. Itt érdeklődtem, hogy vajon mi várható, de azt mondták, hogy Sopronban még nem igazán volt rá példa, hogy influenza miatt látogatási tilalom lett volna, mert annyira szeles az egész város, hogy szinte "kifújja" a vírusokat. Maximum a gyerekosztályon szokott lenni átmeneti bezárás, de az meg nem egy épületben van a szülészettel.
Bízom benne, hogy valójában így lesz, és tényleg nem ér ide nagyon az influenza.
Azért már az is valami, hogy legalább a szülőszobára beengedik apucit. :-)

Pandi, nem akarod kipróbálni a ricinust? Vagy valamelyik "szelídebb" szülésindító módszert? Hátha.... :roll:

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Ja bocsi, elfelejtettem valamit!

ESZTER! SZÍVBŐL GRATULÁLOK A KIS DOMINIKHOZ!
MAJD JELENTKEZZ! VÁRJUK AZ INFÓKAT!
SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNOK!!! :D

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Félek a ricinustól :oops: Attól mennyit fogok wc-re menni? Mennyit kell belőle inni?
Vendég

Ezt loptam a másik topicból :wink: Eszter Dominikja:

Kép

Meri,
Tündéri ez a lány :wink: szeret fürcsizni? Hogy bírja az öltöztetést, vetkőztetést?
Vendég

Hát Pandi, megmondom őszintén, hogy én is tartok a ricinustól... :-) pedig szívem szerint már most folyamodnék valamihez, ami segítene esetleg Lilikének megtalálni a kijáratot... :wink: :D

Amúgy nem tudom, hogy mennyit kell belőle inni, te írtál a múltkor egy "receptet", amiben konyak, pálinka, narancslé, meg ricinus volt, meg talán baracklé.

Eszter!
Tündéri a kisfiad!

Ma azt mondta az NST-s nővér egy másik kismamának, hogy arra, hogy lemegy a hasa valakinek, vagy kevesebbet mozog a baba, nem lehet adni. Az még nem biztos, hogy a szülés előjele, mert olyan is van, hogy végig mocorog, és magasan van a pocak...:-)
Szóval nem tudom, hogy mit lehetne akkor figyelni.... mert igazán a jóslófájásokra sem nagyon lehet adni.
VAlakinek szinte végig keményedik a hasa, mégis túlhordja a babáját, másnak még csak enyhe görcse sincs, aztán 2 héttel előbb szül. Szóval passz. :roll:

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Én írtam, hogy mennyit ittam, de mintha az én hsz-eimet mindenki átugraná.......................... :roll: :arrow:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Bia imád pancsizni!!! Talán a 3. alkalommal, amikor picit nyugodtabb volt, kicsit lelocsolgattam, és nagyon tetszett neki. Látjátok azt is, hogy úgy teszem a vízbe, hogy nem fogom alulról... ezt nagyon szereti. A kedvenc póz azonban a kórházi (félkaron hassal lefelé): erre rögtön elhallgat. :lol: Ügyes öltözünk (kivéve, ha éhes, akkor azért reklamál, hogy "anya, ne a ruhámmal foglalkozz, enni adj!". :lol: :lol: :lol: De tényleg jól viseli: vasárnap vendégek jöttek, mondtam, kicsípjük magunkat... kisruha föl - óriási - ruha le... másik föl - ez is nagy - le... a 3. azért lett jó, mert ott biztosra mentem. :lol: De nem kiabált, csak a végén már kicsit nyöszörgött, dehát igaza is volt. :lol:

Panda, szerintem attól ne félj, hogy mennyit mész wc-re. Én az itthoni görcsökkel együtt mindig mentem kakilni is, és ez nagyon jó volt, mert a kórházban a fájások alatt is mindig jött az inger, de szerencsére ott már nem volt minek jönnie... (Bocsi, ha vkinek ez túl részletes! :oops: )

Márti, én látlak-hallak. :wink:

meri

Szia BMO!

Én is olvastam, hogy ittál, meg kérdeztem is, hogy hányadik hétben voltál, amikor ittál belőle, de nem jött azóta válasz! :-) Csak mert érdekelne, hogy muszáj-e megvárni a 40. hetet.
Írtad is, hogy egy veszélye lehet, hogy belekakilhat a baba a vízbe. Nálad nem volt ilyen gond?

Szerintem is az a legkisebb gond, hogy mennyit megy az ember wc-re. Legalább elmarad a beöntés, mert már nem lesz mit kiönteni :lol: :lol:

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Bmo,
Én olvastam hogy ittál, de ott azt nem írtad hogy pontosan mennyit :roll: vagy lehet nem tudok olvasni :oops: Kérlek írjad le! Köszi :D Azt is olvastam hogy nyomkodni kell egy pontot kerestem is de nekem nem fáj :roll: akkor nem találom?

Meri,
Akkor ügyes baba :wink: Így is van egy pici hasmenésem, csak ezért félek hogy akkor beköltözhetek a wc-re :lol:

Katuci.,
Szerintem a 37. héten nem szabad indítgatnod a szülést semmivel hiszen még nektek tényleg van időtök. Azt megértem hogy türelmetlen vagy, nálam jobban senki se érti ezt :oops: :lol: Bmo azt írta, hogy akkor itta amikor elfolyt a magzatvíze de nem volt fájása, ha jól vettem ki a szavaiból :roll:
Vendég

Sziasztok!

ESZTER!

Gratula a kistököshöz!Remélem minden jól zajlott és mihamarabb hazaengednek benneteket!

Meri!
Jók lettek a fényképek! :lol:

Andi!
Biztos nincs arra semmi mód, h. apás szülésetek legyen a Szt. Imrében? Beszéltél erről a dokiddal/ szülésznőddel?

Chris!
Nem szedek ilyen bogyókat, tényleg megkérdezhetem priviben, h. te mennyit szánsz a szülésznődnek? Nálunk ezen megy most itthon a vita...

Vikci???????

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Panda:ezt írtam:
"30 ml ricinus olajat narancslében elkeverve, nekem 3 óra múlva lett hatása"
Tömény narancslében, nincs valami jó íze!!!!! :?
Még tipp:mellszívózás :shock: 8) , íigen a cicin, az is méhösszehúzódást eredményez!!!!
A lépcsőzés lótúró attól csak kifáradsz!!!! :?
Ja bizti van olyan pontod, ha én megtaláltam :shock: :lol: , szóval belső bokacsont rárakod a 4 ujjadat és a negyedik alatt kéne lennie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Katuci:nekem akkor már elfolyt a magzatvíz, tehát csinálni kellett valamit, mert már visszafordíthatatlan volt a bébi, 35+5-re született meg végülis!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
"Abból tudhatod, hogy a gyermekeid kezdenek felnőni, hogy olyanokat kérdeznek, amikre van válasz."
"Csak a szeretetet lehet vég nélkül osztogatni, úgy hogy közben mégsem fogy el."
bmo

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa Eszti nagy nagy gratula a jóképű nagylegényhez :lol: !!!!!

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

És így nekem is jobb volt, nem kellett beöntés!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Panda, ettől szerintem tényleg ne félj:
1. lehet, hogy ricinus nélkül is beköltözöl (mint én)
2. mondom, kitisztulsz legalább, mire a baba jön (mert akkor már úgysem a wc-n fogsz kuporogni)

Ja, SOTE II: nincs beöntés! Úgyhogy nem is árt egy kis hasmars. :D

meri

Bmo,
Köszi :lol: azt hiszem megtaláltam a pontot valami legalábbis fáj ott :roll: Meddig kell nyomni és mennyit?

Meri,
Az mondjuk igaz, hogy legalább kitisztul az ember :wink:
Vendég

Sziasztok!

[color=darkred]Eszter! Hatalmas gratula nektek! Sok tejcsit kívánok![/color]

Nálunk az apuka a szülőszobán ott lehet, de látogatni már nem jöhet be. Bár nálunk is vannak kiskapuk. Éhen nem fogok halni remélem. :-)
A csomagok mondjuk nem tudom, hogy fognak fel kerülni, mert azt már nem hozhatja fel.

carpediem,

drukkolok neked, hogy minden okés legyen. ezek szerint faros a babád? Bár lehet, hogy beelőzöl.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat.

Én is drukkolok Pandinak , Zsúnak, Andinak, Verának!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Na azért annyira nem sietek, hogy holnap iszom a ricinust...:-)
Csak arra az esetre érdekelne a dolog, ha esetleg mondjuk a 39. hét feléig nem történne semmi.

Azt lehet érezni, ha kinyílik a méhszáj egy kicsit? Vagy egyáltalán mit kell olyankor érezni?

Azért nem irigyellek benneteket emiatt a kórház-"karantén" miatt, Pesten nagyon komolyra vették a dolgot, szinte minden kórházban van látogatási tilalom.
Most már csak abban bízom, hogy itt nem lesz, vagy nem annyira lesz szigorú.

Ma úgy készültem erre az UH-ra, most meg várhatok csütörtökig... de akkor legalább megtudom, hogy kb. mekkora lesz picurka, milyen a lepény, stb. Már nagyon várom. Az NST-t annyira nem, Lilikének nagyon nem tetszik, ha így macerálják :)

Vikci!
Te hogy vagy? Sajnálom, hogy anyukáddal ez a helyzet :-(
Vannak esetleg fájásaid, vagy egyéb jelek??

Carpediem!
Hogy-hogy császároznak? Faros/haránt fekvő a baba? Vagy más gond van?

Na megyek zuhany aztán alvás, mert hulla fáradt vagyok!

Szép éjszakát mindenkinek /vagy inkább mozgalmasat????? :lol: /

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Jó reggelt! :D Mindenki elment szülni??? :twisted:

meri

Meri!
bárcsak :lol: :lol: :lol: :lol:
Már úgy sajnálom őket, de meg ne mondd nekik! :wink: :lol:

Meg én is unom már, tegnap este a kislegényem előadta magát és olyan gyomorgörcsöt csinált, miután mindenét odapakolta, hogy azt hittem, megpusztulok. Úgy meggyötört, hogy most reggel bárhogy is mozdul, mindenhol fájok :shock: :shock: imádom a kis bestét de imádgatnám már idekint. ÉS nekünk még 4-5 hét....

Hogy vagytok? Zombisulsz már, vagy még/már hagy a csajszi pihenni?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Katuci,
Szerintem nem lehet érezni, én nem éreztem belőle semmit.

Most akkor én így maradtam? :roll:
Vendég

Szia Pandácska!

Hát ez nem semmi!
Még mindig itt vagytok?!
Most hogyan tovább?
Doki mit mond?

Kép

Kép
ibm

Ibm,
Még egy hetet kell várni, és naponta rohangálhatok a kórházba :( Fantasztikus lesz :?
Vendég

Ó te szegény!
Nagyon drukkolok,hogy mostmár mihamarabb ki akarjon bújni!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Pandi!

Na mostmár tényleg csak napok kérdése neked, nem maradtál "így".
Azért a napi rohangászásért sem irigyellek.

Kata!
Én sem éreztem semmit, h. nyílni kezdett a méhszájam, csak azt, h. rendszertelenül görcsölgetek (ami továbbra is áll).
Én ehhez úgy állok: legalább ha szülünk annyival kevesebbet kell leküzdeni majd.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Katuci:nem lehet érezni!!!!
A fájásoktól nyíilik a méhszáj, nálunk volt aznap este egy nőci 1 órát sóhajtozott(vagyis fájásai voltak :lol: ), és úgy kitágult , hogy mehetett is szülni :shock: , előtte meg semmi nem volt, zárt méhszájjal aludt!!!! :roll:

Szonja 2004.02.24.
Zsombor 2006.03.13.
Anissza 2008.01.09.
bmo

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül,hogy a Dél-Pestiben van-e látogatási tilalom???
Múlt hét csütörtökön voltam dokinál és azt mondta,hogy 2 ujjnyira kivagyok nyílva!Ez jelentheti azt,hogy a héten megszületik a kisálnyom???

Kép
katicca20

Katicca,
Igen ott is látogatási tilalom van :( Jelentheti, ha a belső van nyitva :wink:
Vendég

sziasztok!

szegény Pandi mindennap meg lesz a túrád.

Nekem semmi fájásom nincs. Menzi görcs szerű abszolút. Csak azt szoktam érezni amikor kidugja magát. Meg alul nyom. Remélem egyszercsak elindul. Jövőhéten hétfőn kell mennem dokis vizsgálatra is ha addig nem történik semmi.

Katuci,

vigyázz azzal a ricinusossal az állítólag nagyon durva.
Én ha ilyen lenne akkor inkább a grapefruitot+nari+gyömbért próbálom majd meg. De csak túlhordűs esetén.
Sajna nincs görcsöm.
Szerintem ha vannak görcseid akkor nyiladozol.

Meri,

nagyon szép ez a kislány. A kórházban már kiszúrták a fülcsijét? Igazi nagylány. :-)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok,

Meri,
Nagyon szép lány Bianka : ) Jó neked, hogy már a kezedben tarthatod.

Vera,
Apás szülés ügyben dokim reakciója: "sajnos nem tudok mit tenni, hisz járvány van", és a Szt. Imrében nagyon szigorúak, egyrészről örülök neki, hogy tényleg igyekeznek megvédeni a kis csöppségeket, de az apás részét túlzásnak tartom. Tegnap ki-depiztem magam, mára beletörődtem, ez van...

Pandi,
Kitartást a kórházba rohangáláshoz ( talán elindítja), amúgy kipróbáltad már a gyömbéres koktélt, ill. tervezed?

Andi

Kép
danidaniel

Vikci, Katuci
Szerencsére nem faros Bálint, csak sajnos menetkozben ágyéksérvem lett. Ez miatt nem lehet természetesen szulni, mert rosszabodhat a helyzet az erolkodéstol.
De annyi elonye van, hogy szulés után nem kell visszamennem mutetni magam, mert a csaszival egyszerre megcsinálják a sérvet is /persze csak akkor, ha nem éjjel indul meg a szulés/
Nem szívesen hagytam volna otthon egy 6 hetes picit és egy 4 évest.
Minden rosszban van valami jó :wink:
Vendég

Holnap megyek a kórházba ctg-re, beszéltem a dokimmal ő is ott lesz és megbeszéljük hogyan tovább. Lehet lesz amnioszkópia is. Azt olvastam, hogy az is megindíthatja a szülést :roll: remélem mondanak majd valami okosat!

Andi,
Most várok holnapig hátha okosabb leszek :roll: Azért azt nagyon sajálom, hogy nem lehet ott a párod szülésnél :( főleg hogy az első babátok.
Vendég

Sziasztok!

Pandácska!

Megy a drukk, hogy elinduljon Dorka végre! Nem gondoltam volna, hogy még egyszer ezért fogunk Neked drukkolni :wink: A kórházba járkálás miatt meg részvétem, nem lehet túl jó naponta becaplatni :?

Meri!

Gyönyörűséges a kis Bianka! :D

Danidaniel!

Sajnálom, hogy nem lehet apás szülés!

Vikci!

Neked is megy a drukk!

Nekem olyan mensis görcseim vannak napjában többször is, főként esténként, meg este elég sokat keményedtem is a mg ellenére. Meg néha nyilall ott lent a méhszájamnál, de ez volt már korábban is, és múltkor is még tök zárt voltam. Szóval nem tudom.....

holnap NST, jövő kedden doki, majd meglátjuk....

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Csak futtában:

Viki, te miért szedsz még Mg-ot??? :shock:

Pati, nem vagyunk zombik: jól nevelt, megértő gyermekünknek két kipihent szülője van. :lol: Nem akarom elkiabálni, de nagyon jó kis rend alakult ki az éjszakákat illetően... :wink:

Hát, csajok, én ma megpuszilgattam a kicsilányt, hogy ilyen ügyes volt, hogy előbb kibújt: én - ismereve magamat - totál kilettem volna, ha csak felmerült volna, hogy apa nem lehet velem a szülésnél... Annyira sajnállak most titeket is... Tudom, hogy nem a világ vége... na de akkor is... Drukkolok, hátha mégis sikerül úgy időzíteni mindenkinek, hogy úgy szülhessen, ahogy elgondolta!!!!

Vikci, igen, kórházi a füllyukasztás. :)

Nagylány ;) Kép

meri

Sziasztok!

Meri!
Hát tényleg már nagylány.... :wink:

Tényleg a Mg-ról: még én is szedem a Magne B6-ot, lehet, h. le kéne állni és másnapra már meg is szülnék? :o

Andi!
:cry:
Reméljük akkor viszont hamar hazaengednek benneteket, így a párod is mihamarabb együtt lehet a picivel....

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Meri!

Egy h... kérdés.

Kivel kell a fülllyukasztásról beszéni? Mert én is szeretnék, de én nem tudtam h ezt a kórházban is el lehet intézni?

Bia nagyon sírt?

Köszi

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

A magnéziumot betöltött 36. hétig kell szedni, utána nem érdemes mert hagyni kell a méhet dolgozni.

Vera,
Az azért túlzás, hogy ha befejezed másnapra megszülsz :wink: :D ez csak egy vitamin :wink:
Vendég

Meri!

A dokim azt mondta, hogy a betöltött 37. hétig szedjem, vagyis hétfőig! (mellesleg most nincs itthon, Olaszo-ban síel)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Még mindig egyben..!!!!... :cry: Ma voltunk ctg-n, uh.-on, "dokinál", és persze ma is csupa rossz dolog történt velem..... :cry: Ctg-n minden oké volt, Martinka szépen mozog, 100-as fájások szépen voltak, amiből én persze nem éreztem semmit ,csak hogy mozog....Uh-on is minden rendben állítólag, habár Kicsibabám 2 hét alatt csak 140grammot hízott...Szóval 1 héttel kisebbnek írta a gép, eddig meg 20 hetes kora óta mindig 3 nappal többnek...De a doki szerint ez nem baj, előfordul az ilyen, nem jelent semmit!!!!Szép baba, 3290gramm, fejvégű fekvésű, magzatvíz megfelelő!!!Azért picit megilyedtem....Dokim nem volt, 39 fokos lázzal ment haza, legközelebb jövőhéten lesz, ha addig megindul a szülés a helyettesítő dokinál fogok szülni, de van egy olyan érzésem hogy nem lesz erre szükség, megvárjuk...Persze azért nagyon reménykedek!!!!!!

Panda:Nem írígyellek, pedig úgy érzem leszek még én is ilyen helyzetben, a napok telnek, és Martinka nem akar jönni, de hogy mire várnak???Azért megy a DRUKK!!!Sokszor jársz ám a fejemben... :wink:

Vikci:Veled mi újság?Mikor mész dokihoz?Hogy vagytok?

Meri:Gyönyörű ez a baba!!! :D Olyan jó neked!!!!

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Látom ma is lett termés. :-) MostMáté meg sem áll folyamatos a mozgása. Remélem készül az útra. :-)
Velem nincs semmi . Volt egy kis hasmenés de ennyi. Mondjuk néha rám tör a frász, hogy mi van ha menni kell és jaj nincs kitakarítva vagy valami nem olyan mint szeretnám. De azért igyekszem megnyugtatni magam, hogy nem dől össze a világ.

Meri,

ez a cucc rajta annyira édi. Megszeretgetni való ez a kiscsaj. Jól is tetted, hogy megpusziztad. Meg is érdemli.

Andi,

Sajnálom , hogy nem lehet veled a párod. Majdnem ott szültem ahol te fogsz. Egyébbként én azért örülnék neki, hogyha ez az influ kitartana, mert ahol én szülök de ezt már asszem írtam. Bejöhet aki akar. És hát nincs bajom a kissebséggel, de azok aztán reggeltől estig védik a kismamát. Szó szerint. nagypapától a legkissebbik gyerekig mindenki ott van. De egyébbként az Imrében ezt nem értem a gyereket nem is hozhatod ki csak az üvegajtóig. Sogornőm ott szült. Két ágyasban volt. A csecsemősökkel is meg volt elégedve teljesen.

Pandi,

holnap gondolok rád ezerrel. És ez a vizsgálat nem fáj?

Zsu,

jó neked látod az én babóm már 3600 gramm volt egy hete. Jövőhéten hétfőn kell mennem a dokimhoz mégsem megy el síelni. Megnéz mindent alaposan. A méhlepény működését is meg ilyeneket. +CTG is lesz. Bár remélem nem lesz erre a vizsgálatra szükség mert kibújik ez a kis cuki.

Carpediem,

sajnálom ami a sérvedet illeti. De tényleg ez a két rossz közül a jó. Látod szegény Lafi is kórházba került az alig egy hónapos kisbabától távolra. ez szörnyű lehet. Remélem minden jól alakul. És akkor gondolom többet is kell bennt lenned a koriban? Ugye?

Viki,

köszönöm a drukkot. Kíváncsi leszek, hogy jövőhéten mit mondanak a méhszájadra. Ha így fájogatsz lehet, hogy előbb meg is lesz az a baba.

nem örülök neki, hogy nem lehet veled ott apa. Ma

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Kriszti! A csecsemősök csinálják. Elsősorban Ica nővér, de ha ő nincs, akkor is kilyukasztja vki. A hazamenetel napján csinálják, 2000-ért (nem dugdosós, fixáras ;) ). Ica nővérnek van annyi rutinja, hogy engem nem hívott a művelethez. ;)

meri

Vikci!

én is kíváncsi leszek,mit mond majd a doki jövő kedden. Hogyhogy nem megy a dokid síelni? Mondjuk ez Neked csak jól jött, mert legalább nem kell azon aggódnod, hogy kinél szülsz, ha épp nem lesz itt :D Akkor drukk, hogy hétfőig bújjon ki a kisbabád! :wink:
Amúgy én nem bánnám, ha előbb jönne a kiscsaj, csak azért a jövő hétfőt még várja meg, ha lehet :wink: Amúgy lehet nem jelent semmit, hogy fájdogálok, sokaknak vannak már jó ideje jóslói, meg görcsei, aztán mégsem semmi. A végén még tényleg február 29-én szülök :shock: na, azt azért mégse 8)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tényleg lányok, már akartam kérdezni, küldhetnék valakinek sms-t, ha történik valami? Mert én nem tudom senkinek a számát, de szívesen küldenék valakinek sms-t, ha megvan a baba.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vikci
Annyit kell bent lenni, mint sima császárnál, vagyis a "szulés" napjától számított egy hetet. Csak az a kérdés, elotte mennyit kell benn lennem. Elméletileg a termín napján kell befekudni, aztán majd meglátjuk.
Mikor eloszor szuletem, kerek egy hetet voltam benn, mire megcsászároztak :evil: Aztán még + 1 hét. Már nagyon elegem volt belole.
Vendég

Viki,
Megírtam a számom priviben.
Vendég

Még mindig mindenki egyben!????
A magnéziumot már ne szedjétek!!!

Képek rólunk:

26 hetes pocak...
Kép Kép Kép Kép

A lakással így állunk...
alakul a boltív meg a mosdópult...
Kép Kép Kép

Áronom
Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sajnálom a karantént... :(
Hú én nagyon elkenődnék ha apa nem jöhetne be... remélem akkor már ez nem fenyeget...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Veráról tud valaki valamit? Egész nap nem láttam.

hahó!

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci,
Lehet már babázik :wink:

Viki,
Számodat mentettem :D

Mamacka,
Szép nagy pocid van már neked is :wink:

Na megyünk a vizsgálatokra majd jövök.