Sziasztok!
Csak gyors kukk...
Sensi, Betti!
Nagyon aranyosak a lányok a képen!!!
Enci!
Az Arany János és a Kiss Ernő szakaszon lakunk, jobbra a legelső diliház sárga, kocka házban, a garázs sor mellett.
Kihez jársz fogászatra? Csak nem Angyalhoz?
Ildi!
Tényleg nagyon türemetlen vagy.

Én nem vártam a szülést, örültem, hogy még egyben vagyok, én toltam volna még...

Féltem az ismeretlentül, mind a két esetben. Dehát még van időd, hisz még csak a 37. hétben vagy, jól tudom? Picurkának jó helye van odabent.
Írtad már, Fiú vagy kislány lesz. Neve? Dokid lesz, vagy majd az ügyletesnél szülsz?
Brigi!
Mennyi vizsgád van még?
Kriszta!
Sok boldog 2. születésnapot kívánok Borinak!!!!
Képeket kiváncsian várjuk.
Akkor kérted a fizetett szabijaidat is?
Mák-nál nekem eddig szerencsém volt, hamar végeztünk, sose kellett még várni. Na meg mindig kitöltve vittem az iratokat és a nyilatkozatokat, már csak le kellett adni.
Hajni!
Te meddig maradsz otthon? Előtte mivel foglalkoztál? Ovi? Mikor kezdtek ott aludni?
Mi szeptemberben kezdünk, már ráfér Manóra a társasság.
Zsuzsi!
Köszi a választ. Gondolom azért nálatok sem volt annyira vészes a helyzet, csak a környezet fújta fel annyira. Nálunk is csak mondja a család a bilizést. De senki nem tené a feneke alá, de kiveni meg végkép nem, legfeljebb a Mutim, én legalább próbálkozom.
Velünk, mi történt hétvégén?
Anyósomék voltunk, szülés óta most először....Nem akartuk eddig a fiúkat törni az úttal. Szombaton a kórház ügyelétére vittük Ákost. Egyszerűen semmit sem evett, csak sírt, ha valamivel próbálkoztam
se cici, se cumisüveg, se kanál, se pohár, még fecskendezővel is próbálkoztam. Egyszerűen nem akart enni. Amúgy nem volt letörve, mint egy beteg gyerek, mert, ha nem piszkáltuk, el volt, néha sirdogált, sokat aludt kis részletben. Tehát szokatlan volt, hogy ilyen volt a gyerek, jobbnak láttuk bevinni. Inkább nevesenek ki, de ne legyen semmi baja. Kapott fájdalomcsillapítót, majd utána szopi ellenőrzés jött. Ülve nem óhajtott, otthon sem szokott, csak fekve. Így kaptunk szobát is.

NAgyon kedvesek voltak, A kórház szép tiszta, rendezett volt. Tehát kellemesen csalódtunk, pedig ez csak egy kisvárosi kórház. Ja és az ügyeletes doki a Nyíregyházi újszülött osztály dokitornője volt. Jó kezekben voltunk.