A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni!

Nekem mind stimmel :D Köszi.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szép napot :)

Irina!
++++++++++++++++++++++++++++++ gondolok Rátok remélem minden rendben lesz :)

Granda!
Igen Ő volt a legdundibb baba,de nem csak a topikban a kórházban is pár napig :wink: Dédipapás kép nagyon megható :)

Timi!
Nagyon ügyi vagy :)

LMóni!
Gratulálok anyóssszelídítéshaz :) nagyon büszke vagyok Rád :wink: S párod egy igazi csoda h. így a védelmedre kelt :lol:
S Ágicát csak emlegetned kellett előkerült :)

Nálunk anyukám apukája az egyik dédszülő,Ő fogja kőcöket megkeresztelni :) Szellemeileg nagy friss az öreg még a mai napig beszél görögül,héberül...Neki 2 és egy pocaklakó dédunokája van :)
Apu anyukájának meg 4 dédunokája van :)

ilyen volt 07.09.27.9:19
Kép

ilyen lett 08.01.27
Kép

s Apuka nem önimádó :lol:
Kép

pusz mindenkinek

KépKép
viranka

Sziasztok!

I.Móni: nagyon jó a táblázat!!! Részemről rendben vannak az adatok! :D

Kép
Kép
timi26

Móni!

Tök jó a táblázat,adatok rendben :wink:

Timi!
Gmail-re sem teszed fel a párod saját szerzeményeit? Olyan kíváncsi lennék rá :)

KépKép
viranka

Jajj, de sokat írtatok már megint (persze ez jóóóó) :wink:

Először is Irina, nagyon sokat gondolok Rátok, hogy minden simán menjen ++++++++++++++++

Nagyon szuperek az akkor és most képek, majd teszek én is.

Timi26: Köszi a táblit, jó sokat dolgoztál vele, de megérte :D

l.móni: Köszönjük neked is a táblát, nagyon jó lett, jól követhető!
(Egy kis javítást én kérnék, szeptember 23-án Mátém született, azt hiszem a szeptember lehettett a legnehezebb :lol: )

Kiskolbi: A puszira én is kiváncsi vagyok, nagyon édes lehet!

Betegeknek jobbulást!

Ma kis Mátém fél egykor, fél ötkor és hétkor kelt, ugyhogy kicsit le vagyok lassulva.
Kora délután oltásra megyünk , bízom benne, hogy ezt is jól viseli majd.

Sok puszi minden babának és mamának.

És az akkor:
Kép

És most:
Kép

Kép "Buzogánnyal"

KépKépKépKép
meryke

Hello Lányok,

pénteken hazautaztunk a szüleimhez és egész hétvégén náluk voltunk. Tegnap szakaszosan nekiálltam visszaolvasni, aztán mire a végére értem és rányomtam a frissítésre, újabb oldalak tárultak elém :lol:

A teljesség igénye nélkül néhány reakció (különben 2 oldalon keresztül engem olvasnátok :lol: ):

Hófordulósoknak, névnaposoknak a legjobbakat kívánom!
Mindenki (babák, anyák és egyéb családtagok) tündéri!
Sense, isteni a hasonlítómérőd!
Timi26, köszi a táblázatot, egy élmény mazsolázni belőle! Még, még, még! (szégyen, de én pár névre nem is emléxem :oops: )
Irina, továbbra is megy a +++++++++++++++
Szuperek az „akkor és most” képek, majd megpróbálok én is előbányászni!
50 forintosnak én is nagyon örülök, én is szavaztam rá!

Szuperül telt a hétvége, nagyon jól érezte magát Lizi. Szombaton az egész család leugrott a Balatonhoz és egy hatalmasat sétáltunk. Apa kikapta Lizit a kocsiból és megmutatta neki a kacsákat, hát lányok, tátott szájjal bámulta őket. Főleg mikor a kenyérdarabokra összegyűltek. Lizó nyújtogatta a kezét, mintha meg akarná őket érinteni, olyan édi volt. A séta végén meg beültünk egy jó kis kávézóba (kedvencembe :lol: ) a kikötőben és takaróval a lábunkon forralt bort meg vaníliafagyit forró málnával (most is csorog a nyálam) iszogatva/eszegetve élveztük a napsütést és a látványt. A kiscsaj meg végig szundizott! Majd lesznek képek is, de az öcsém fotózott és még nem küldte át őket.
Meg még 1 sztori. Imádott apukám, aki mintaapa és nagypapi, elkövetett 1 hibát, amit szerintem élete végéig fel fogunk emlegetni. Lizi csuklott anyukám ölében, ő meg egy laza „mitcsuklasz”-szal olyan frászt hozott rá, hogy kb. 20 centire fölugrott. Utána persze 10 percig ment a vígasztalás. Szegénykém csak jót akart... :wink: Így utólag hatalmasat kacagunk rajta, de akkor annyira sajnáltam Lizit.

silka
silka

Viranka: 2 nap és felteszem! :D

Kép
Kép
timi26

Meryke!
Máté is édes kispasi.

Silka!
Biztos jó lehetett. :D
Íjesztgetős nagypapi :D legalább a csuklása elmúlt?

Timi26!
De jó várjuk.
És persze köszi a táblikat.
Néha kicsit kikapcsolok,főleg mostanság
most is majd el alszok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Köszönöm a bókot Marci nevében.

Hogy mennyit változott minden baba!!!!

Sok képen láttam már valami fogkefére emlékeztető kütyüt. Ti már használtok???? Nekünk még fogunk sincs!!!
Utoljára Merykééknél láttam. Mi az???

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Még 1 dolog, ami eszembe jutott a júliusi ügy kapcsán:

Volt egy drága kolleganőm, egy olyan igazi „mindenkit elgáncsolok, aki fiatalabb/szebb/sikeresebb/nagyobb lakásban él/több pénze van/boldogabb a magánélete/vagy csak úgy” típus, az egész cég rothasztó magja. Szóval neki most lenne egy kb. 7 hónapos babája, csak hát ugye nincsen, mert ő így döntött. Mert nem hajlandó feladni a karrierjét (titkárnő!!! :shock: ) egy gyerekért. És tudjátok, h mi az igazán durva? Hogy kb. 1,5 évente jár abortuszra, mert nem hajlandó védekezni a következő okokból: óvszer: nem kényelmes, gyógyszer: csökkenti a libidóját, és így nem tudja megadni a férjének azt, ami az ő igénye. Inkább rendszeres vendége a műtőnek. Felháborító az ilyen! :twisted: És van 2 gyereke, tehát elvileg vannak anyai érzései... Mondjuk egy jóindulatú húzása nem volt neki soha. Én mindig azt gondolom (még, ha pokolian naivan hangzik is), h az ilyen ember egyszer még nagyon megjárja. Isten nem ver bottal!
Bocsánat, de kikívánkozott belőlem. Már anno is nagyon felháborodtam rajta. (főleg, h akkor mesélte el, mikor megtudta, h terhes vagyok)

silka
silka

Sziasztok!

I.Móni!Mi kimaradtunk a táblázatból
Kép
Azt hiszem valamit nagyon bénán csinálok a priviknél,tegnap Timinek se ment el,és múltkor bongyi se kapta meg. :cry:
És akkor ezek szerint neked se sikerült elküldenem.

KépKép
juba

Hörcsög,
sajnos nem, úgyhogy még ennyi haszna sem volt neki... :cry:

silka
silka

Móni!

Lehet én vagyok vaksi, de mi kimaradtunk a táblázatból. :(

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Móni
Nálunk jó a táblázat.
Olyanokat kurjongat a kislányom, h ihaj!!! Megyek is.

Kép
granda

Móni,
megnéztem a táblázatot, részemről rendben vannak az adatok! Köszönjük a munkádat! :lol:

Dettyk,
úgy látom Te győztél a "kinek van legközelebb egymáshoz a szüli- és névnapja" versenyben. :lol: Azt hittem az én 6 napom verhetetlen. :lol:

Lányok,
a szeptember a legsűrűbb hónap!!! :lol: :lol: :lol: Ki gondolta volna?

silka
silka

Halihó!

Még jó, hogy visszajöttem, máris eltüntem ismét. Tegnap este nekiültem a maratoni visszaolvasásnak, de mire a végére jutottam, már nagyon fáradt lettem. No, meg a boszi-piri-maggie hármas sem hozott nagy javulást eddig. Tegnap a nagy szélben el kellett vinnem Vacakocskát oltásra. Botondhoz hasonlóan ő is derekasan állta az oltást. Meg sem nyikkant, igazi kis hős volt. Gergőt is megnézte a dokibácsi, még marad két napot táppénzen.

Részeredmények: 68 cm? (előzőleg már 69 volt) és 7980 g.

Annyi minden történt néhány nap alatt! Nem is tudok mindenre reagálni, tele kellene írnom az egész oldalt. Már nem is tudom, hogy ki kezdte ezt a "miből lesz a cserebogár?"-őrületet, de imádom! :D

Vacak Vacakovics képei:
Kép
Kép
Kép

A betegeskedőknek mielőbbi jobbulást, gyógyulást kívánok! Irina, drága én is sokat gondolok Rátok!
Ezt elküldöm gyorsan, aztán majd még jelentkezek.
Maggie
dmaggie

No, akkor ismét.

A táblázatokhoz én nem tudok hozzászólni, ellenőrizni, ugyanis még nem vagyok tagja a gmail-es csapatnak. Ez nem megsértődés vagy akármi, csak tény. :D :D :D
Pedig érdekelne engem is, hogy Timi baba min dolgozott annyit.

Bongyi! Arra emléxem, hogy kérdezted a gf-cseppeket. Én csak a nagyoknak adom, meg magamnak, a kicsinek nem. Ő Cebion-cseppeket kap.

Már megint mennem kell, bocsi.
Maggie
dmaggie

Mi sem maradunk ám le. :)

Kép Tehát első napjainkban..

Kép És most. :)
varga tünde

Sziasztok!

Vagyunk ám mi is csak "anyuka" Travian függő lett, és így már nem nagyon fér bele más fórum olvasgatása :oops: :oops: :oops:

Nálunk a jelenlegi helyzet: tegnapi mérés szerint 6070 gr, és 61 cm Beatrice.

Ilyen volt Kép még kórházban Kép tegnap

Megpróbálok visszaolvasni. Bocsi mindenkitől
E.
Vendég

Va...most nézem a newborn pelus milyen nagy volt..... szegény...

Mindegy, a lényeg, hogy már 3-as pelust hordunk :-)
Vendég

U.Era! DE jó,hogy megvagytok végre!!Gratulálok nagyon szépen fejlőldik Beatrice és milyen tüneményes!!

Maggie!Küldtem privit!!

Azt hiszem rájöttem miért nem mentek el az üzijeim :oops:

Jaj megint csodaszép "miből lesz a cserebogár" képeket raktatok fel!!Tényleg rengeteget változnak de azért vannak vonások amik megmaradtak!

Vrianka!Elfelejtettem még a múltkori vörös démonos képedet megdicsérni,Tündéri voltál!!

KépKép
juba

Era: jaj, de szépek vagytok!!! :D :D :D

Maggie: Juba megelőzött! Mindenki tagja a g-mailes csapatnak, csak szólnia kell!!! :D :D :D

Olyan szép minden baba!!!!!!!! Akkor is és most is!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Era!
Jó,hogy írtál és milyen szép nagy már Bea :D

Minden baby csodálatos.

Megyünk mázsálásra majd du.jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka: csak annyit kommentként, hogy nekem a barátnőm vetette el a babáját, Rebekával egyidős lenne!!! A párja nem engedte, mondván, hogy nem állnak úgy anyagilag.
Amikor meg akarták, elment a baba! :(
De szerencsére most BOLDOG 5 hónapos kismama!!!

Kép
Kép
timi26

Hogy nem bírok mostanában oldalt kezdeni!!! :(
Mindig az utsó az enyém!

Kép
Kép
timi26

Én is osztom a véleményt, hogy minden baba szép. Olyan jó látni hogy ilyen gyorsan fejlődnek. Plusz mindegyik olyan kiegyensúlyozott arcú :-D és ez jó!!!!
Vendég

Silka: olyan mintha az én kolleganőmről írtál volna. Persze az "ilyeneknél" sosincs komplikáció. Sem a teherbeesésnél sem a műtét után. No comment.

Timi: nem a tiéd az utolsó bejegyzés :-)
Vendég

Juba, Timi , köszi! Tényleg nem reklamálni akartam, megbeszéltük, hogy nem egyből kapom, csak ha megérdemlem. :D :wink:

Juba megkaptam. :D

Manóval a kezemben írok, nem egyszerű, már megint eltűnök kicsit, mert Gergő akar főzni. Én meg kuktáskodok.
Puszi: Maggie
u.i. Még gyorsan valamit. Ma figyelmeztettem a barátnőmet is, uis megláttam az iwiw-en, hogy a kisfiáról pucis képet tett fel. Nagyon örült és igazat adott. Mondtam, h. nem az enyém az érdem, hanem a Tiétek. Köszöni szépen.
dmaggie

És akkor én is csatlakozom :lol:

Kép 1 naposan
Kép most

silka
silka

Timi-L.Móni!
Szuperek a táblázatok!!! Nagyon ügyesek vagytok mindketten! :):)

Gyorsan írtam, nehogy kiessek az aktív topikolók hasábról és átkerüljek a másik kettőbe - azt nagyon nem szeretném... :):)

Vagyok ám, jövök napi szinten, nagyjából átfutom az írásokat, a fotókban rendszeresen gyönyörködöm hosszasabban, de pl. a g-mailre érkező fantasztikus dolgokra sajnos már végképp nincs időm.

(Azért azon az oldalon min. az ünnepeink c. táblázatot igyekszem majd nyomonkövetni. :):) )

Vadvirág
Vendég

Era! Azt hiszem a "miből lesz a cserebogár" verseny díja a Tiétek!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok mamcik!

én is rég nem voltam, de sajnos nem hagynak a gyerekek! Na meg még mindig tart a nátha, Ábel egész jól kijött belöle, de Áron köhög elég csúnyán, tegnap voltunk dokinéninél, de azt mondta, hogy nincs nagy baj.
Nagyot csodálkozott az orrszívó porszívó leírásán, mikor mondtam neki, hogy mi ilyet használunk és Jéééé, kijön a cucc a gyerek orrából, nem, mint a német gyerekeknek, akiknek folyik hónapokig a trutyi, mert itt még nem találták fel ezt a dolgot. :shock: Naszóval megdícsért, hogy jól csinálom, pár nap múlva biztosan jól lesz Áron is. De azért kicsit ny´ügi, sokat van kézben a nózija miatt.

Irina, sokat gondolok én is Rátok, remélem minden ok´s lesz!!

Az ilyen volt-ilyen lett képek tündériek!!! Olyan jó látni a sok gyönyörü babát, mennyit fejlödtek! Majd én is teszek mindjárt!
Persze a más képek is nagyon jók! Minden baba és mama nagyon szép!!

Era, jó, hogy jöttél, már kezdtem aggódni én is! De akkor ezek szerint csak nincs idöd ránk, irgumburgum! :lol: Tessék azért néha jönni!

Timi, én nem tudtam megnyitni a táblázataidat! :cry:

LMóni, mi adataink is okésak! Köszi mégegyszer!!!

Mi is vettünk ilyen buzogányt, de Áron inkább még ledugja a torkán, minthogy rágcsálná, pedig az ujjamat nagyon rágja. Majd belejön ebbe is!

Látom, téma volt/még mindig az a júliusi kismama. :?
Lányok! Itt úgyis mindenkinek ugyan az a véleménye, ne foglalkozzunk ilyenekkel! Ne húzzuk már le a hangulatot és az energiánkat ilyesmivel! Én nem írok véleményt, mert mindenki maga dönti el, hogy mit tesz a saját élet´vel, hogy a legjobb neki, ezért nem is ítélek el senkit, de véleményem azért nekem is megvan!!! Inkább örüljünk annak, hogy szép és egészséges gyermekeink vannak és, hogy nem vagyunk ilyen helyzetben ( most majdnem írtam valami nagyon csúnyát!! ), de föleg, hogy kicsit több intelligenciával áldott meg minket a Jóisten! :wink:
Egyébként asszem a mi topikunk a téma épp! :wink:
Na részemröl befejezve!

és akkor a két kép:

1 órásan
Kép

most:
Kép

KépKép
KépKép
motiot

Era,
én is egyértelműen Rátok voksolok!!!! :lol: :lol: :lol:

silka
silka

Megnéztem a táblázatot. stimmel. :-)

A csatlakozott táblázatban 2. vagyok, nem is emlékeztem hogy már az elején itt voltam! Ügyi lány! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Dmaggie! Ez a cserebogaras-dolog tőlem indult, csak én először a gmail-re tettem fel a képeket. hihihi...

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Nagyon köszönjük a táblázatot!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

L.Móni!
Dominika névnap: augusztus 4. - szeptember 4. helyett.
A többi adat mind stimmel... :):)

Köszi és puszi! :):)

Vadvirág
Vendég

Emese! akkor nagyon gratulálok! Ügyi kislány vagy! Jöhet a kövi ötlet! :D
Pusz
dmaggie

:-) Hát az biztos, hogy nem sok baba 5x te meg a születési súlyát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De inkább ne nyerjünk ilyen versenyt.

Velünk egyébként minden Ok. A szívbillentyűk között lévő 2 mm-es lyuk is már csak tűszúrásnyi, úgyhogy nem kell több szív Uh-ra mennünk.

Mozgásügyileg: hasról hátra megy igaz nehezen, de már kb 3 hete ha nagyon küzd akkor át tud forfulni. Hátról harsa csak segítséggel. Segítség nélkül csak oldalra fordul.

Cumisüvegből is eszünk már egyedül néha-néha. Igaz vettem neki egy kicsi műanyag cumisüveget. Azt 2x töltöm :-)
Kép evés

A tárgyakat már két kézzel megfogja, tömi a szájába és a szimultán hüvelykujj szpoi is megy :lol:

Ezek azért nagy dolgok nekünk különösen, mert olvastam a nlc-ben a korababás forumot, és ottani koraszülöttekhez képest mi igencsak jól fejlődünk.
Vendég

fúúú tele van hibával...

forfulni= fordulni
harsa= hasra
szpoi= szopi

Na oké, de elárulom diszlexiás vagyok! ( komoly!!! )
Vendég

Era,
Bea gyönyörü kis hölggyé fejlödött! Büszke lehetsz rá! :wink:
És nagyon nagyon örülök, hogy ilyen szépen fejlödik! :wink:

Silka, menyasszony is gyönyörü! ùjonnan is az volt, hát még most!! :wink: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok Mamócák!
Csodálatosak az ilyen volt és lett Babácskák, mind gyönyörű, és nagyon jó nézegetni őket!

Era!!!! Jaj de szép a kis Bea! Édes kis csajszi! és milyen ügyes :lol:

Móni! Köszi megkaptam én is az ünneplős táblicskut, háááát le a kalappal, nagyon szép lett, és nagyon ügyes vagy, teljesen jól átlátható az egész év :lol:

Meryke!
Így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Csajszik!

Egy gyors bekukk míg Máté alszik (pedig dógozni kéne):
még mindig csudijók a képek, Era, tényleg Beatrice-nél a leglátványosabb a változás! :D És szuper, hogy készség-fejlesztésben is felülmúlja a többi koraszülött Babócát!!! :D

L.móni: millió puszi, hogy feltetted. :wink:

És akkor íme az egyik videó, amit ígértem:

http://www.youtube.com/watch?v=Q6tYzMNSbVw

Elöljáróban annyit, hogy Máténagyiéknál készült most vasárnap, és Máténagypapi ölében Kisfunk életében először ízleli meg a meggy levét. Szerintetek ízlik Neki? (Mellesleg tud NORMÁLISAN is enni, ezt amit láttok, mi a meggy hatásának tudjuk be. :lol: )

Igyekszem a másikat is feltölteni, és majd "hozom".
Pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskkolbi: hát ez tüneményes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annyira nevettem, hogy a könnyem is kibuggyant :-)))))))))))))))))

Olyan zabálni való ez a gyerek!!!
Vendég

Köszi lányok!
Könnyesre röhögtem magam a videókon.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Viranka! Bálint tünemény (akkor és most)! :D
Meryke! Mátéd csuda helyes pasi! :D
Albertnek zabálni való combija van! :D
Dominak, meg huncut, mosolygó szemei vannak! :D

Silka! Kolléganőd: Kép
Jó lehetett a Balaton-parton! Kis hangulatos-romantikus!

Era! Mi az a travian? :roll: (más is válaszolhat! :wink: )
Édes Beatrice hogy megnőtt! :D

Gyüminapra kitaláltam, hogy (ízesítetlen) zöld teát iszom. Olyan jól felmelegít, és legalább a pocakomba is került valami meleg! Nem csak a hideg gyümi! :lol: (Egyébként stagnálok... :evil: )

Kép

Kép
regcsiken14

Lizi baby cukorfalat! :D

Motiot! Fiúknak továbbra is jobbulást!
Komolyan mondod, hogy nem ismerték a porszívós orrszívót??? Jéééé! :shock:
Áron hogy fogja a nóziját, de cuki! Bár a pofika így nem látszik jól… Nem tudunk hasonlítani! :(
Gratulálok, hogy ilyen ügyes!!! :lol:

Őmátésága rákattant a meggyre… :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Era: Beatrice milyen szép nagy lány lett és milyen ügyin fogja az üveget! Máté is próbálozik vele, de olyankor inkább kifelé megy a tej. :D

Silka: Lizi gyönyörű kis pufók pofi!

Motiot: Jobbulást a fiúknak, nagyon édi Áron!

Dmaggie: Albert is mekkora, lassan kezet foghat VikDanival!

Kiskolbi: Máté csudapofa! Apával szét röhögtük magunkat!

Kép

Anitja: Köszi, gyönyörű a virtuális rózsacsokor!

Na evés, aztán indulunk az oltásra!

KépKépKépKép
meryke

Era, Bea gyönyörű, nagyon kis ügyes csajszi, azért gyere ám topicolni.

Videok, nagyon jóóók

Kiskolbi, meggy, hát kicsordult a könnyem, annyira zabálnivaló
Minitali, Felur, én iiiiiiis, én iiiiiiis

Emese, együttfürdés, jaj nagyon jól leírtad, én 2x fürcsiztem Robesszal, imádom.

Azt hiszem lassan mi is elkezdjük a leveket, annyira jókat írtok, küldtök, megjött a kedvünk:)

Ma 9-6ig aludtunk, aztán szopi és 1/2 10-ig szuszizott, majd bementem a szobájába, és ott vigyorgott a macijainak.

Tegnap az 5x evés helyett kb. 8x ettünk, este még szopi után kapott, felengedett anyatejcit, na most vagy fejlődési ugrás, vagy lassan tényleg kevés neki az anyatej.

Meglátjuk ma este.

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?