A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mi ez a pangas ma????
szoszi

Lehet, hogy a többiek még mindig a Vistában vannakKép észre sem vették, hogy már reggel vanKép és még mindig dumcsiznakKép

szosziKép
Megkérdezhetem mi az a 2mentes? Idáig gondolkoztam, de már nem bírom továbbKép

L.
Levendula

Sziasztok!

A múltkorában már érdeklődtem Tőletek a matyivizsgálatról, végre sikerült megcsináltatni.
Megvannak az eredmények is. Beírnám ide őket és ha valamelyikőtök tudja, hogy mit jelentenek, jók-e, vagy rosszak, mik lehetnek az esélyek, lécci írja meg! Köszönöm szépen.
Tehát
150 millió matyi/ml (erre nagyon büszkék vagyunkKép)
20% igen jó mozgású
20% jó mozgású
20% renyhén mozog
40% mozdulatlan
pH 7.4
mennyiség 2 ml (szerintem a stressztől ilyen kevés)
70% ép szerkezetű spermium
Látóterenként 6-8 fvs
foor pozitív
Dg.: Asthenozoospermia
Ugye nem nagyon rossz a helyzet?
Mella

Levendula!
Szerintem Szöszi 2 db mentésre gondolt. Olyan sok lesz a hozzászólás, hogy a mai dátummal két kupacot is betesznek az archívba.
Bocs, hogy belekontárkodtamKép
Mella

Linda Kép
Gratulálok, ez nagyon jó hír!! Kép
tinka

Mella Kép
A számbeli eredményetek nagyon jó, de a mozgás már annyira nem.

asthenozoospermia 50%-nál kevesebb mozog, alak és számuk normális

A ph, szerkezet, mennyiség megfelelő.
A fvs (fehér vérsejt) utalhat arra, hogy valami gyulladása lehet a párodnak, és az akár okozhatja is a rosszul mozgó ficánkákat. Ennek kellene utána járnia.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ma tényleg elég nagy a pangás. Bár nálunk is áll egy kicsit a bál a cégnél...

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jaj, lányok, iylen szuper ficánkaeredmények vannak! Én msot elkeserdtem. A férjemnek csak 32 millió/ ml volt. És azt mondták rá, hogy jó! Ezekszerint nem annyira! Kép
shine

Köszönöm Mella, tényleg erre gondoltam, de már át is állok magyar billentyüzetre, mert néha érthetetlen vagyok...
Én teljesen laikus vagyok a sprema-analizisekben, de szerintem ez nem rossz eredmeny...40%jól mozog(20% kislany es lustább), abbol 70% ép szerkezetü.Akkor az annyi mint....28% matyinak van eselye egy alkalommal!!!(Ha 4X vagytok együtt, akkor az már 112% Kép Kép Kép).Szerintem ez jo eredmeny.
Bar kétlem, hogy ezt igy számoljak, gondolom ha Erazmusz erre jar szivehez kap a fejtegetésem láttán.Én matematikailag igy látom.De nemsokára -remélhetőleg- felébrednek a nalam jártasabbak is és majd megmondják.(Most még a Vistában ülnek és nem értik miért ásitozik a pincér.Kép)
Sok sikert!!!
-szöszi-
szoszi

Shine!
Ha jól tudom, 20 milliótól azt mondják, hogy jó, tehát a Tiétek jóKép És számít a mozgékonyság is, ami nekünk ugye nem túl fényes.Kép

Orsi!
Ilyen eredményekkel azért összejöhet spontán egy bébi szerinted? Akár így, akár kezeléssel? Kép, hogy áll Nálatok a bál. Az én főnököm egész héten szabin van, így most cincognak az egerek.Kép Pontosabban csak egy, én, mert ketten alkotjuk a részleget.KépKép

Mella
Mella

Helló LányokKép

LindaKép
Gratulálok!! Mióta próbálkoztatok ?

CsajszikKép
Nagyon jó volt a tali a Vistában, bár elég szűk körben zajlott, de 3/4 9-ig voltunk. VirágKép meg LeoneKép tuti elaludt, mert éjjel még kondér tündérkedtek, miután marhára bekajáltunk a Vistában, igaz valami sütivel le kellett fojtani a kaját, mert Leone túl jól néz ki.
EgcsiKép remélem éppségben hazaért. Már végre mi is láttuk a madárkáit, akik tényleg gyönyörűek, és babapótlóak, amíg meg nem lesz az igazi.

De ma nagyon szomorú vagyok, mert szétment az ÁLOMPÁR: Sziszi és Péter a tegnapi maflás miattKépKép Pedig jó cirkuszt csináltak ebben az országban, és mindenki hitt benne, hogy ez egy igazi, valódi, életük végéig tartó, őszinte szerelemKépKépKép.

Cat

Cat
Kép
cateye

Hihetetlen, hogy senki sem jelentkezett be a talisok kozul meg!!! Mi folyik egy ilyen találkán??????Kép Kép Kép Mindenkit bedrogoznak???
Orsi, miert all a bal?
Mar megbantam hogy belekotyogtam a matyi eredmenybe, ne haragudj Mella, nem akartam rosszat.Miert kell nekem beleszolni mindenbe....
-szoszi-
szoszi

Sziasztok lányok!
Én voltam a tegnapi névtelen.
Köszönöm a biztató tüsző növekedési információkat.

Linda Kép Gratulálok, ez a 2. csík nem túl halvány Kép, bár én még sosem láttam közelről terhességi tesztet.

Shine, az én páromnak 56 millió volt és abból 27 a mozgó. Arra is azt mondták jó, csak erősítésnek szedjen pluszban Magnerot (mahnézium) tablettát, napi 2 x1 db-ot.

Szép napot nektek!

R. Edit
Névtelen

MellaKép

Egyetértek OrsivalKép
Nem fázott fel, vagy nincs rossz foga esetleg? A prosztatára mindenféle gyulladás lehúzódhat és mivel szivacsos szerkezetű, nehéz onnan kiűzni a fvs-ket. Kaptok antibiotikumot?
Az én párom beszedett vagy 3 adag antibiotikumot, aztán beadtam neki 5 Gynevacot és utána lett neg. az eredménye. Ez félévbe tellett.Kép

L.
Levendula

Szöszi!
Egyáltalán nem haragszom!Kép Szerintem nagyon jópofa volt a fejtegetésed és talán el kellene mondanod a matyiknak is, hogy tudják, minden negyedik ciklusban babásnak kellene maradnomKép Lehet, hogy idáig az volt a baj, hogy ők nem tudták??Kép Egyáltalán nem szóltál bele, hiszen én kértem a véleményeket, a Tiéd pedig ez volt.
Az az igazság, hogy bár a számuk tényleg jó, én azért félek egy kicsit, hogy ilyen sokan lusták közülük. De reméljük a legjobbakat!Kép

Mella
Mella

szosziKép
a matematikusKép én is a fejemhez kaptamKép

MellaKép
Szóval azt akartam írni, hogy 150 milliónak még a 40%-a is több, mint ami nálunk valaha volt.
De azért nem ártana kikezelni azt a gyulladást. Fvs 1-2 lehet látóterenként (nálunk "zsúfolva" volt, így nektek biztos nem fog olyan sok időt igénybe venni a gyógyulás).

L.
Levendula

LevendulaKép
Nem tudok felfázásról, bár egy foga van, ami időről időre problémát okoz, mert a gyökérkezelésnél túltömték és most már egyre gyakrabban keletkezik rajta kis gennyzacskó (lehet, hogy nem ez a pontos megnevezése) és akkor feldagad az arca, mint egy kis hörcsögnekKép Lehet, hogy attól van?
Mindenképpen elmegyünk a lelettel a nőgyogyimhoz, mert ő küldött el erre a vizsgálatra (az én kérésemre).
Szerinted érdemes lenne rögtön egy Gynevac kúrával kezdeni? (Egyébként hogyan kell kiejteni, ginevak?)
De akkor gondolom, így nem nagy esélyünk van spontán bébire, ugye?Kép
Mella
Mella

MellaKép
Szerintem ezzel az eredménnyel inszemmel lenne esélyetek, vagy lombikkal, de ilyen sejtszámmal nem engednek lombikra. Bár a spermaszám nagyon jó, de lehet valami gyulladás, ami a mozgásukat bénítja. Ki kellene vizsgáltatni, és kezelni, mert ha ez helyreáll, akkor spontán is simán sikerülhet.

Cat
Kép
cateye

LINDA:Kép!Gratulálok!
SZÖSZI:Lassan magunkhoz térünk. Irígykedsz,mi? A számolgatástól látom megint nem tudtál elszakadni, hiába no az einsteini vérKép Mellesleg lehet, hogy Orsi mellesleg csúszott be...ezért dugdossák a család előlKép Az inszemről nagyjából reális az elképzelésed, a legtöbb, amit tehetsz, hogy viszel egy gyertyát és meggyújtod: legyen meg a gyertyafényes romantikus fogantatásKépKép
CAT:jól látod, éjfélig ettünk, süttünk, beszélgettünk...aztán persze reggel hatkor jó álmosak voltunk.Kép Leone tényleg szemtelenül bombázó, az a mínusz öt kiló a tegnap esti szorgos etetés eredményeképpen talán már csak négy...KépKépA férjem nagyon lelkesen beszélgetett vele - persze rajtuk volt a fél szememKépKép
LEVENDULA:hányadik napon jársz?
Virág
virag

MellaKép
Nem vagyok orvos, de lehet, hogy a fogától van. Meg kellene csináltatni azt a fogat, Karmennek van egy jó fogorvosaKépbár lehet, hogy csak nőknek jóKép
Aztán antibiotikum+Gynevac. A sorrend nem tudom számít-e, esetleg tudakold meg E-tól. Ginevak-nak kell ejteni. Szerintem van esély spontánra.

A talisokKép ma nem jönnek dolgozniKép belőtték magukat ginevakkalKép hazafelé megnézem őket, hogy még mindig ott vannak-eKép

L.
Levendula

VICA:nálatok mi a következő lépés? Gyertyafényes inszem?Kép
CAT,ALENA:ha ez tendencia, a következő talit már valami Night Clubba kell szerveznünk, mert a Vista korán bezárKép!
Virág
virag

VirágKép

22.

L.
Levendula

Linda! Gratulálok!!

Shine! A férjemnek 1-2 millió van, ugyhogy te ne panaszkodj Kép

Mella! A fog sok alattomos dolgora képes, ha gyulladás van rajta, akkor okozhat a szervezetben másutt is problémát. Szerintem ne várjatok vele. Én is most mütétre jelentkeztem, de halasztja (nem vészes a ciszta) fúrás lett helyette. Pedig én is nagyon félek, de foggal jobb nem várni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Mella Kép
a fvs miatt meg kellene nézni, hogy nincs-r gyulladás. Azt lehet gyógszerrel sikeresen kezelni, és akkor javul a mozgékonyság, és nagyobb az esélyezek.
Így önmagában nem tudom ez mire jó, de ugye elég sokmindenre láttunk már itt példát. Nem olyan rossz ez az eredmény, de a spontánhoz egy kicsit azért kellene rajta javítani.
A prosztata gyulladásnak pl semmi tünete nincsen, a páromnak az volt. Anitbiotikummal kezelték, és mind a ketten megkaptuk a gynevacot is. Az is sokar segített, és nekem is megszűnt a hüvelygyulladásom, és a ping-pong fertőzéstől is megmentettük egymást. Én csak javasolni tudom.

Shine!
a férjemnek 3-9 Miója van, és fele min, nem mozog normálisan... egy szavad se legyen.

Orsi
KépKépKép
icsilya

A nap mondása (In memoriam of Sziszuka&Péter):
"Az én feleségem egy főnyeremény.Meg is ütöttem."
virag

Kép nagyon jó Kép

de jó, hogy megint lesz min csámcsogni

Orsi
KépKépKép
icsilya

Belekontárkodhatok?

Az, hogy az elfolyósodási idő 20 perc, az mit jelent?
Ennyit érdemes nyugton maradnom együttlét után, mert addig még beficánkodnak a ficánkák? vagy ez valami tök más?

Ui: rájöttem, hogy regisztráció nélkül is tudok írni úgy, hogy nem névtelenként szereplek. Ugye milyen okos vagyok Kép
R. Edit

Edit Kép
csak az elfolyósodási idő után történhet meg a megtermékenyítés. Annyit minimum jó várni, de azt szoktuk mondani, hogy 1 óra párnával a popsi alatt a kívánatos.
Az elfolyósodás után szabadulnak ki a fickók az ondóból.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Először is Linda nagyon gratulálok! Épp írni akartam, hogy az az olcsóbb teszt a Rossmanban található, de a neve nem biztos, hogy Medi...
De Levendula is kérdezte, hátha neki jó lesz.
Levendula, megnéztem az én progi eredméynemet:
A 3. napi vérvételen:3.5nmol/l a 21. napin 41.6 nmol/l. Nekem azt mondták tökéletes, nem tudom ez segít-e neked. Mindjárt utánanézek, van egy táblázat a neten, ahol összefoglalják a hormoneredményeket.

Shine: a 32 M az jó eredmány, én úgy tudom 20 feeltt már jóKépKép Ne izguljKép
Pumukliról semmi hír?

Kele
Kele

Helló!
Felhívtam a nőgyógyászomat és hétfőn már mehetünk is hozzá az eredményekkel. Ő biztosan elkezd majd valamit, antibiotikumot, vagy mást, ami kell.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásátKép
Ti már olyan okosak vagytok, sokat lehet tanulni Tőletek!
Főleg a tuti tali szervezést és lebonyolítást, igaz lányok?Kép
Mella
Mella

Kele

Oké, akkor nem izgulok! Kép
Mella a fogakkal tényleg vigyázni kell, mert csúnya dolgokat okozhat!Kép
shine

KeleKép

Nagyon köszi, de más a mértékegység. Kérdezzük szosziKép-től: 15 ng/ml az hány nmol/L,. Nekem ez utóbbiban adták meg. De majd a matekosKép
Viszont ha neked azt mondták a 41,6-ra hogy jó, akkor csak jó az 53,9 is, nem? Neked nem kellett szedni semmit? És most?

VirágKép
Jó a mai mottóKép
Ki mondta? M. Ottó?Kép

Most már Antal Imre személyes felkérését váromKép

L.
Levendula

LányokKép

Hol van AliceKépMagikaKép
és Judit-kaKép? Lehet, hogy csak babonából nem írKép

L.
Levendula

Levendula: ez jó kérdés! Judit-ka nagyon gyanús! Kép))))
shine

Levendula! KépKép

Nekem azt mondták, minden hormonszintem tökéletes. És abban a hónapban babás is lettemKépKép Most vagyok a haramdik hónapbanKépKép Az enyém is nmol/l-ben van. Neked ez az eredmény hányadik napi? És a dokid nem mondott semmit? Én úgy tudom, hogy nőnie kell a 3. napról a 20-re.

Kele
Kele

Na megjöttem!

Bocsi lányok hogy tegnap nem tudtam elmenni a talira de afőnökömmel voltamKép a hitelét intéztük és sajna csak későn végeztemKép

LindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKépKépKép

Én tudtam ,láttam meg minden GratuláááállloookkkKép
Csak nem akartam mondani hogy bizony ott volt az a második csíkKépKépKép a halvány is pozitívKépKépKép

Alice
malice

Szia KeleKép
neked könnyű, gólyanevedKép van!

Az enyém 20. napi, mert nekem rövidebbek a ciklusaim. Akkor ezek szerint mégis jó?
Csak azt nem értem a repi után miért vánszorog egy pár napig. Régen szépen felment 37-re,37,1-re aztán meg 37,2-re és ott is maradt a végéig. Nem voltak ilyen esések, mint mostanság.
A doki még nem tudja, valahogy úgy nem akaródzik felhívniKép Pedig nincs vele semmi bajom, majd a jövő héten erőt veszek magamonKépEz az állandó orvoshoz járás, ultrahangok, stb-ismerős itt mindenkinekKép

L.
Levendula

Ja és ma egéssz nap az iroda az Apeh és a könyvelő na meg a Bank között rohangáltamKépKépKép
Hulla fáradt vagyok, de vigyoriKépKépKép

Alice
malice

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, de nem az én érdemem, hanem a sejtekéKép

Cateye! Hát bevallom, hogy ez volt az elsö próbálkozás...Úgy csináltuk, hogy minden 2.nap volt akció, a hötöl függetlenül a ciklus 5.napjától a ciklus 21.napjáig, mikor láttam, hogy jól felment már a hö, gondoltam már megvolt a tüszörepedés, innestöl már nem kell akciózni. Akciók után fekvés.

Levendula! Hö:
10.nap:36,6
11.nap:36,6
linda

ALiceKép
linda

Sziasztok!

Kele, nem ért ide a gólya Kép Kép
Orsi, nagyon köszi a leveledet, de most nincs erőm válaszolni.
A reggeli negatív teszt ismét kiborított.

Legyen jó hétvégétek.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

LindaKép

Remélem hogy jók a megérzéseid ahogy irtadKép Szerinted akkor nekem lessz valami??KépKépKép

Alice
malice

Alice! Igeeeeeeeeeeeeeeen!
linda

LindaKép

Akkor jóKép
Te pedig vigyázz nagyon a kis pocaklakódraKépKépKép

Alice
malice

Sziszus kedves!KépKép

Nagyon sajnálom hogy negatív lett a teszted! Ne légy ilyen szomorú, megszakad a szívem érted! Biztos nincs még felkészülve sem a tested sem a lelked egy babuci befogadására. Túl hamar történt még minden, a ciklusod ezek szerint nem állt helyre. Nem tudom hogyan tudnék segíteni. Ne félj hamarosan beköltözik a pocaklakód és a gólyáim is célba érnek. Addig meg próbáld felkészíteni a tested és a lelked rá.

Kele
Kele

LindaKép

Ma vagyok a 6-ik napon akkor én is kezdhetem a hancurt KépKépKépKépKépKépKép

Alice
malice

Levendula!Kép
Sajnalom, hogy ki kell abranditsalak, de ezekkel mertekegysegekkel nem tudok mit kezdeni.En is Erazmusztol kertem tanacsot ez ugyben, mert a hormontablak ng/l-ben voltak.Annyit tudok segiteni, hogy nekem 21.-ik napon a progi 42.3 nmol/l volt, ezt a dokim jonak talalta, Erazmusz kevesnek.Szedek is Duphastone-t.
Amugy meg leirom ami itt van referencianak:
Progest.nő follic.fázis 0,9-4,8nmol/l
Középidő 1,5-5,5 nmol/l
Luteális 16-59 nmol/l
Postmenopausa 0-2,48 nmol/l
Oralis contrac 1,1-2,9 nmol/l.

Alice szivemKép Te egy honapja hancurozol igy is ugy is...
-szoszi-
szoszi

LindaKép

Mar nagyon vartam ezt a jo hirtKép Gratulalok! Es most irany az orvos, hogy biztos legyel benne.

LevendulaKép
Ma pl. nem dolgozom. Na sz vicc volt, mert itthon is akad mindig valami. Mosas, takaritas, fozes...stb... Vasalni nem vasalok, mert szarito van, ezt megsporoltamKép
De hetvegen semmit nem fogok csinalni. A hegyekben fogunk pihenniKép

Vica
vica72

Sziasztok!

Ma egész nap nem tudtam jönni, mert az unokahúgomra vigyáztam. Hát lányok kössétek fel a gatyót és kezdjetek edzeni! (Akár Norbika kazijára is!Kép) A gyereknevelés komoly erőnlétet és állóképességet igényel! Egész nap a városban+játszótéren kujtorogtunk 1,5 órás alvásszünettel délután és hulla vagyok. Megjegyzem a kiscsaj mindenhova szaladt ahova én lépésben mentem és mikor este otthagytam még mindig "pörgött". Honnan van ennek a gyereknek ennyi energiája? Lehet, hogy az ő étrendjét kellene átvennem.Kép De most már itt vagyok.

LindaKép
Gratula a két csíkodhoz!

SzösziKép
Azt hittem a többiek már beszámoltak a taliról, de látom nem bővelkedtek a szóban. Bezzeg tegnap!Kép Én nem voltam ott végig, de nagyon közvetlen volt a hangulat, Gynevac, Closti, hormontükör és egyéb nyalánkságok voltak terítéken
és egyéb topikügyek. Nagyon szupi volt.

OrsiKép
Kár, hogy nem jöttél, szerettem volna veled is találkozni, de majd legközelebb!
Amit az elfolyósodásról írtál fentebb, az nekem újdonság volt, most is tanultam valamit.Kép

CatKép
Egészben hazaértem, bár a sógorom elég rendesen kikérdezett, hogy milyen talin is voltam és honnan ismerlek benneteket és hasonlók. Megpróbáltam nagyon diplomatikus válaszokat adni és semmit nem kötöttem az orrára. A párom szerint azt gondolja, hogy pasival találkoztam és árulkodni fog.Kép
Sajnálom Szisziéket, de ne szomizz, Évi és Renátó még együtt van!

VirágKép
Leone tényleg nagyon jól néz ki, de ti is! Nem is tudom miért akartok fogyózni! Ez a mai mottó nagyon jó, azonnal továbbadom a férjemnek, ne csak én viduljak rajta!

SziszusKép
Nagyon sajnálom!Kép

Egcsi
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?