Jujj lányok durva ez a mennyiség...
Gumimaci
Mellszívóból
…én a helyedben olcsót vennék vagy komoly tejleadásban gondolkozol? Mert akkor kell csak a drága gépi rendszer… a kézi mellszívó ami pl nekem van 3000 Ft nem olyan vészes szerintem ezt érdemes megvenni és s kórházba sem jó ennél komolyabb gép… nagy zajos stb…
Nekem ilyesmi van csak nincs hozzá tejgyüjtő cumi se ez Chicco és 3875 Ft
Virág
Mi használtuk a mellszívót de valóban nem sokat, én kereslet kínálat szerint szoptattam, nem akartam tejleadó lenni és szüntelen naphosszat fejni, de az elején sokat segített és sokszor arra ébredtem, hogy szétrobban a mellem, akkor egy kicsit lefejtem és aludhattam tovább…
Pumpóka
Miért lenne ritka, hogy beáll a kereslet kínálat? Nem szabad többet fejni mint amit muszáj…
Hordozó
A törésteszteken Concord és a Römer a legjobb az én ismereteim szerint.
Nekünk Graco van és nagyon szerettük… nagyon kényelmes a gyereknek… töréstesztet nem tudok hozzá…
Mi hordozóban visszük haza a csöppet szerintem ez egy hülyeség hogy árt a hátának, az anyaméhben sem egyenesen fekszik, a hordozókban, kendőben sem… az az idő amíg hazaérünk vele tuti nem okoz gondot… viszont elég egy koccanás a mózessel és megvan a baj… sokkal biztonságosabb mint egy mózes, persze a beköthetős azért más tészta de sokan sima fonott mózesben, vagy puhafalúban, ölben viszik haza a gyereket…
Szofi
[quote]H írta:ordozó kontra mózes Pont annak a legpraktikusabb a hordozó aki nagyon közel lakik a kórházhoz, ugyanis míg 10 perc alatt tutira nem lesz baja a baba gerincének, addig ugyanennyi idő alatt rommá törhető az autó.
És hogy minket sem hordozóban vittek haza? Valóban, csak akkor nem volt ekkora forgalom, nem ilyen sebességgel száguldoztak az autók.... Pont ezek a lényeges változások hívtak életre olyan biztonsági dolgokat, mint a hordozó és a gyerekülés.
…és nem is volt hordozó!
…no valami hasonlót akartam én is bepötyögni…
GabcikaA Piere Cardin hordozónak azt hiszem elég vacak a töréstesztje…
CumisüvegÉn azt sem ajánlom ha csak nincs rá valami konkrét indok… védőnők sem ajánlják… bezevar a szopiba… sok babát emiatt nemtudtak végül szoptatni… de ha nagyon muszáj akkor Avent… később már nem gond Áronommal most használjuk mert ez kicsit emlékezteti a cicire amit már nem akarok neki adni és nem locsolja szét az ágyban a vizet.
Cumi-t sem vennék… ugyanazért…
KamillaSajnálom… pihenj sokat!
Csodásak a kis emberkék!
KrittaNem vagy felelőtlen… de az fontos, hogy te biztonságban érezd magad, hogy emiatt ne legyél stresszes… amúgy a Bajcsyban lecserélték a komplett orvosi gárdát pár éve és azóta állítólag nagyon jó!!!
De a tarifát konkrét dokitól kérdezd inkább Nuska biztos tud segíteni, azt írta, hogy ő sem adott olyan rengeteget!
Babyteve:[quote]A írta:zelőtt meg egyetlen helyre startoltunk 3-an, két 50-es pasi, meg én....naná, hogy nem én értem oda elősként...A fazon látta a pocakot, felnézett, közölte, hogy bocsánat, elővette az újságját, és olvasott.
A bunkóját!

Rablónak biztos a nagy pocakod miatt néznek! Gondolják tele van cumóval!
Kataez nem ér...
ÚÚÚÚgy megkívántam a fánkot!
Tim 27[quote]M írta:ellszívó: Én is azt hallottam, hogy nem érdemes előre megvenni, ha úgy adódik bárki betudja szerezni.
Lehet, de nem biztos, hogy olyat vesz amilyet te szeretnél… ha tudtok azt tanácsolom kérjetek kölcsön és meglátjátok, hogy beválik-e!
PumpókaSzerintem sem fog kelleni bundazsák… de esetleg nézz használtan…
Szöszi
Ma az Auchanban egy nyugdíjsa néni narancs-válogatás közben lazán arrébb lökött .. hát .. csúnyán összebalhéztunk. Még ha nincs óriási pocakom (ott már nem kabátban voltam), akkor se lökdössön .. de így meg .. csúnyán szétcsapok az ilyen bunkók között ..
Hajrá! Csak így tovább!
[quote]v írta:agy már fiatalon is tuskók voltak, és a "vér nem válik vízzé" .
szerintem valami ilyesmiről lehet szó!
Lituka[quote]A írta: mózesről engem is meggyőztetek de azért nem kell ám utálni meg felelőtlennek hinni.. első babám lesz egyszerűen én így láttam jónak..és nem kell azért tőlem hidegrázást kapni..
Ne butáskodj! Senki nem gondol felelőtlennek… pont hogy felelősen gondolkoztál mert a legjobbat akartad… és ez abból is látszik hogy beláttad nem biztos a mózes a legjobb választás… de a bekötős mózes azért annyira nem veszélyes szerintem…
Csak arra figyeljetek, hogy döntsétek hátra, hogy minél inkább feküdjön benne ne üljön… mi nem tudtuk elsőre hogy kell bekötni… bénáztunk és hazafelé szegény gyereknek előreesett a feje… azt hittem megáll bennem az ütő… olyan ijesztő volt…
Sterilizáló
Mi biztos nem veszünk, Áronnál sem volt szerintem ez egy pénzkidobás… ki is lehet főzni vagy ha nem akkor tabletta, de nem kell olyan gyakran sterilizálni… nem árt a gyereknek ha találkozik kórokozókkal… ellenálló lesz… az első pár hét oké… bár szerintem sokan ezt is túlzásba viszik… no de hogy még később is állandóan sterilizálni… szerintem felesleges. Én csak első alkalommal és akkor teszem ha pl megbuggyant a mellszívóban a tej, vagy így nagyobb gyereknél cumisüvegben a tea… akkor kifőzöm, de amúgy elég a meleg víz…