Hat nem ertem ide tegnap. Anya tervez, gyerek vegez
Rekat este szo nelkul letettem aludni 9-kor, aztan 10 es fel 12 kozott ugy dontott, hogy ordit inkabb alvas helyett. Ez mar a harmadik eset, amikor Anyueknal van delutan 3 orat /nelkulunk/ es este cirkusz van. En arra gyanakszom, hogy annyi dolog tortenik vele ilyenkor /ugye kutya, macska, lepke, szomszed nenik tomkelege, udvari pancsolas, stb.../, hogy ejjel egyszeruen nem tud ellazulni. Nagy boges utan simogatom a hatat, felalomban van, egyszercsak megszolal, hogy "vau". Meg "papa". Nektek nincs ilyen tapasztalatotok? Egyebkent nem tudok betelni vele ujabban, hihetetlen agyuk van ezeknek a piciknek. Annyi mindent megtanul, naponta uj szavak /persze a maga modjan ejti oket, de mindig ugyanugy es en ertem/, valamit egyszer lat, tortenik vele es emlekszik ra egy het mulva is, sokszor percek mulva esik le, hogy mire gondom
Pl. Anyumeknal multkor /kb 2-3 hete?/ volt suti, még a tepsiben hult a konvektor tetejen a konyhaban, es amikor tegnap megerkeztunk, egybol ment a konyhaba, a konvektorhoz es mondta hogy "hamm" es kozben mutogatott. Ujabban arra is raszokott, ha Tolem var valamit, hogy megtegyek, akkor megfogja a kezem, es odahuz a targyhoz vagy mutogat ra.
Es meg mindig hihetetlenul baratsagos idegenekkel, a gyerekekert kulonosen odavan
Azt hittem /es azt josoltak tobben/, hogy ahogy idosodik, majd elmulik ez a nyiltsag, de nala nem lett ilyen visszahuzodo korszak /eddig/. Furdes: most betettuk a kiskadjat a tusoloba es kozben megy a zuhany, marhara elvezi
Remelem, a hajmosas is menni fog igy orditas nelkul, még nem probaltuk. Eveszet is javuloban, vagy csak en?
Miota nem aggodom miatt, hanem eszik azt es amennyit akar /nopersze nem nassolas, hanem rendes kajak, de neha reggelinel csak a sajt fogy, ebednel csak a hus, mikor milyenje van
/, azota konnyebb az eletunk
Es mintha tobbet is enne. Meg annyi mindent akartam, de szolit a Kisfonok
-Afonya