A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Pironya:ennél jobb párosítás a világon nincs!!!Nagy lány, ki tökös :D :D :D
Vendég

Pironya!

Hatalmas gratuéa a kispasihoz!
Azért kapunk fotót?

Kép

Kép
ibm

jó reggelt. :)

nocsak-nocsak, ma én vagyok az első?
pironya: igen, fotót kérünk. :D

képzeljétek, tegnap 4-körül olyan szomorúság jött rám... nem tudom, hogy mitől. de hazafelé, amikor felvett a zuram útközben kocsival, beültem, és egyszerűen elsírtam magam. :shock: nézett nagyot, hogy mi a baj, meg húzós napom volt-e, vagy megbántottak... mondtam hogy nem tudom. csak olyan szomoru vagyok valahogy. aztán este beszélgettünk egy jó nagyot, és megnyugodtam. :)

mia_snow

Sziasztok!

pironya:gratula a kisfiúhoz!

mia:tegnap este én is sírtam egy kicsit(csak egyedül),de nem volt konkrét oka.Velem még csak először fordult elő mióta terhes vagyok.

Kép
melike

nekem is most volt ilyen először, de állítólag lesz még. :D

mia_snow

Sziasztok!Jó reggelt!
Én sírni még nem sírtam,de jellemzően szomorú vagyok,és letargikus...ez az alap(mostanában)
Viszont sokkal jobbakat tudok röhögni is,ha épp olyan a szitu,néha magamon is meglepődök olyan jóizüen röhögök
Sőt amikor a dokitól jöttünk haza,és megtudtam,hogy diétáznom kell sírtam folytak a könnyeim de közben hangosan röhögtem
Na a férjem el is könyvelte,hogy megbomlott az agyam
Vendég

Szép napot!

pironya: Óriási gratula a kisfickóhoz :D :D :D Képet akarunk! :D
Amúgy a fiúk ezek szerint nem szégyenlősek, nekem is mindig megmutatta magát a 13. héttől, de a csajszi az nem. Helyes is, ne mutogassa csak magát :lol: :lol: :lol:
Szóval mégegszer gratula! :D

sírás:
Sajnos nálam többször is eltört már a mécses. :oops: Őrület, hogy miken tudok sírni. Pl. legutóljára a férjem miatt, egy kicsit emelkedetebb hangnemben szólt hozzám és máris bőgtem :oops: Szegény, nem győzőtt vigasztalni :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bárány: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ma megyek terhesgondozásra, már előre rettegek. Most mértem magamat, kb. 6,5-7 kg-ot híztam :shock: 8)

Szilvi

szilvaqueen

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:01-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:01-kor.
pironya

nekem alattomosan felszökött a 6. kilóm is. :(
igen, alattomosan. nem a sok sültkrumpli miatt. és nem is a vajas kalácstól. és a kakaó sem tehet róla! :lol:

mia_snow

szilva:ikreknél szerintem sem olyan gáz.

Kép
melike

Pironya ez a fiam amikor 2 éves volt,és bizony néha néha coffot is csináltam neki :D :D :D :D :D :D :D Kép
Vendég

Gyerünk gyerünk hízzatok!!!!
Tessék utolérni engem!!!!!
Vendég

bárány:ez hihetetlen!Kitől örökölte ezeket a gyönyörű fürtöket?Simán lehetne kislány is.

Kép
melike

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:02-kor.
pironya

sziasztok!

én is itt vagyok, de ahogy páran írtátok nekem sincs mostanában túl jó kedvem. Én is sírós korszakomat élem. Főleg, hogy a legjobb barátnőm most 10 hetes terhes és lehet, hogy elvesztette a babát. Most ment kórházba, hogy mégegyszer megnézzék, mert nem volt szívhang hétfőn a dokinál.. teljesen magam alatt vagyok, együtt akartunk babázni. Most várom nagyon a híreket...

Egyébként jól vagyunk, de az is aggaszt hogy ma még nem nagyon aktív a kicsikém, bár később szoktam kelni, lehet, hogy azért, mert még alszik. Nekem ahogy telnek a hetek és a nő a hasam egyre jobban kezdek "paramami" lenni én is. Néha olyan rossz, negatív gondolatok gyötörnek, remélem átmegy ez a korszak.

Pironya: nagy gratula a kisfiúhoz és, hogy minden OK. Ismét bővül a fiúk tábora :D :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Bárány: nagyon szép ez a gyermek!! Azok a göndör fürtök, nem semmi :D :D

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!
Engem is iszonyú gondolatok gyötörnek!
Nem is részletezem!!

Köszi a dicséreteket Szilveszter nevében is!!! :D
Vendég

bárány: azt a.... nagyon gyönyörű a gyermeked :D

buci: nagyon sajnálom ami a barátnőddel történt, de lehet, hogy nincs semmi gond. Nagyon szorítok nekik, hogy minden rendben legyen!!!
Ne aggódj a mocorgás miatt, valószínüleg nekik sincs egyforma napjuk. Sajnos ez a parázás a terhesség velejárója. De azért próbálj lazítani. Minden rendben van a babszemetekkel :wink: :D

Szilvi

szilvaqueen

........
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:02-kor.
pironya

Örüljünk annak, hogy az uh-on mindenkivel minden rendben volt és szépen fejlődnek a babák! :D :D :D
Pl. most én is nagyon örülök, hogy süt a nap. Már alig várom, hogy sétálhassak egyet. Lehet, hogy véletlenül betévedek egy-két üzletbe is :lol: :oops:

Szilvi

szilvaqueen

most hívott a barátnőm férje, hogy elment a baba sajnos :cry: :cry:
most sem volt szívhang, be kell feküdnie, hogy elvegyék. Reméljük majd a következő sikerül, csak olyan nehéz ilyenkor bármit is mondani nekik...

Kép

Kép

buci79

Igazatok van,mert végülis a fontos dolgok mindenkivel rendben vannak!
Apró hülyeségeken meg nem érdemes idegeskedni,sírni... :lol:
Nézzük mindennek a jó oldalát!

De ennek a borús,szar időnek melyik a jó oldala?

Kép
melike

Na, de nem akarom rontani a hangulatot, örüljünk tényleg, hogy mi már nagyjából mindannyian túl vagyunk a felén és mindenki babája rendben szépen fejlődik....

Szilva: itt sajnos nem süt a nap, pedig ránk férne. Ez a borongós idő nem teszi jobb kedvűbbé az embert

Kép

Kép

buci79

Bár nekem ma sem lesz rossz napom: megyek a barátnőmhöz babázni (6 hónapos nagyfiú)!
Nagyon jó meghallgatni a tapasztalt anyukákat és gyűjteni a tapasztalatokat.

Kép
melike

buci: sajnálom a barátnődéket :(

Szilvi

szilvaqueen

buci: sajnálom. az a szörnyű, hogy mostanában én szoktam álmodni ilyesmit saját magunkkal kapcsolatban. :(

na akkor pozitív: itt egy doboz milka bonbon az asztalomon. :D
és ugyan nem süt a nap, de nem esik a hó, és 0 fok fölött van a hőmérséklet. ahhoz képest, hogy tél van, nem is olyan rossz. ;)

mia_snow

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:03-kor.
pironya

Sziasztok!

Buci! Sajnálom! :cry:

Én is 6kg+-nál tartok!
Nekem ma nincs különösebben rossz kedvem,tegnap meg tisztára felvoltam dobva.
Aztán este beszélgettünk urammal,hogy ugye kiköltözünk a nappaliba majd és hogy hogy csináljuk meg!
4 lehetőséget mondtam,mindet lehurrogta,erre megkérdeztem,hogy akkor hogy legyen?
Közökte,hogy majd meglátjuk,még odébb van! :twisted:
De 5. lehetőségf nincs!
A legfőbb probléma persze a tv,hogy azn ágyból lássuk! :wink:
Viszont nagyon jól aludtam,most kelltem fel!
A héten még nem nagyon főztem,minig valami gyorskaját csináltunk,elhatároztam,hogy ma meglepem valami fincsi ebéddel!
Nemsokára megyek vásárolni,aztán nekilátok!
És megérkezett az éjszaka a könyvek által emlegetett lábikragörcs!
Pont kérdezte múltkor a doki,hogy nincs?
Hát mostmár van!

Ja! És este olyan rosszul lettem,majdnem elájultam!
Megin levert a víz,iszonyt hányinger,közben Áron baba bennt tombolt!
Gyors vérnyomi,110/70 okés,csináltam egy szenyát+cukorbombás tejeskávét!
És jól lettem!
Lehet elszállt a cukrom?
Áron baba is biztos éhes volt! :lol:

És ilyen sírós rohamaim nekem is voltak már! :cry:
Ez van!

Kép

Kép
ibm

Én mindíg azon imátkoztam a terhességeim alatt,hogy ha bajnak kell lennie akkor a 12. hét elött történjen!
Az is szörnyű de azért könnyebben emészthető talán egy fokkal!
Azért attól is ki lehet készülni... :(

Mia:kb 100szor álmodtam azt hogy vérzek,és az ébredés után legalább 10 perc mirte kiverem a fejemből :twisted: :twisted:
Nekem a tisztasági betét vizsgálgatása beteges fóbia,tudom hogy én sokkot kaptam akkor amikor az első szülöttem 8 napos korában meghalt,és ott is csak egy kis terhesség alati barna enyhe kicsi folyással kezdődött minden..ami ráadásul szépen el is múlt..
Úgyhogy tegnap már kikeltem magamból és a semmibe mondogattam,hogy nem birom tovább ezt a napi rettegést amit ez a terhesség jelent nekem...

Jaj bocsi ez kijött :oops:
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:03-kor.
pironya

Mégegyszer nem állnék föl,tudom!!!Ezért rettegek... :oops:

Amúgy nálunk süt a nap 7 ágra!!Na jó csak 6!De azért egy kis boldogsághormonnal lehet töltődni..ara elég :D
Vendég

A januári topikban már csak Pndácska maradt!!
Olyan jó nekik lányok miért érzem úgy ,hogy én sose jutok el odáig!!Olyan lehetetlen ,hogy egy napon mi szülünk...

Olvastam ott ,hogy az eggyik anyukának a terhessége végére szinte elsorvadt összement elmeszesedett a mélepény!
Gigi ezt mivel lehet megelőzni,ha eggyáltalán meglehet?
És az mitől van?
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:04-kor.
pironya

Nem kell egy iwiw meghívó malakinek??
Pironya neked?

Amúgy én is döcögök
Rajtam van a sertés jelmez :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!

Bszilvi, gratula a jó eredményhez!!! :lol:

Pironya, gratula a kis kukishoz!!! :lol:

Bárány, gyönyörű a fiad!!! :shock: :)

Én április végéig vagy május elejéig tervezem a munkát. Irodai meló, egy kicsit stresszes is. Igazából a napi 130 km autózás a húzós. Mi legalább 3 gyerkőcöt szeretnénk, azt szeretném, hogy köztük otthonról dolgoznék. Volt már rá példa a cégnél. Remélem nálam is engedélyezik! :roll:

Buci, részvétem a barátnődéknek!

Vigyázzatok magatokra!

Kép
sziszka82

Sziasztok Kismamik!
Ma éjjel sajnos én is rosszat álmodtam, pedig nem szoktam! De aztán odabújtam apához és jobbat aludtam!
Ma reggel nekem is meglett az 5. plusz kiló! :roll: :roll: :oops:
Nálunk NAGYON süt a nap, már túlvagyok egy jó kis sétán és nagyon feltöltött energiával! Igaz, a végére a pocim bekeményedett, gyorsan bevettem egy magneB6-ot, mostmár jobb. A baba is folyamatosan mocorog, úgyhogy minden oké! :lol:
Egy hónap múlva kezdünk festésbe otthon és lamináltpadló lerakásába (most padlószőnyeg van), így ma elkezdem a szobák szinét kitalálgatni. A babaszoba a legfontosabb!!! :lol: Vagy almazöld vagy narancsos lesz. Szerintetek?

almaani
Kép
almaani

Buci!
Nagyon sajnálom a barátnődet! :cry: Nálunk a 8. héten volt baj az előző babával, sajnos ott sem jött a szívhang.
Vártunk 1 hónapot, és Patrik már össze is jött! Nagyon akart jönni!!! :lol: Hidd el, nála is így lesz, csak ezt most nehéz elhinni. De így lesz!!!

almaani
Kép
almaani

köszi csajok, már jobb kedvem van picit, beszélgettem a barátnőmmel, öntöttem bele a lelket, érzem, hogy erős lesz és előre néz. Próbálja ő is úgy felfogni, hogy ennek így kellett lennie, valószínűleg valamiért nem volt életképes a baba. Jobb így az elején, mint később...

Már szépen mocorog a drágám, úgyhogy emiatt is nyugodtabb vagyok. Apa is mindjárt jön haza, nem leszek egyedül. Jó lenne, ha kicsit a nap is sütne, mert akkor még sétálni is elmennék.

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!

Engem az aggaszt, hogy az elmúlt pár napban sokat keményedik a hasam, és sokat fájdogál is az alja. Nektek van hasfájás?

Abban bízom, hogy egyszerűen csak most nő megint egy nagyobbat.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi!
Nekem kb 2-3 hete volt az hogy keményedett a pocak igaz hogy alul nem fájdogált,de biztos csak nö a bébid. :wink:

Bárány csudicukor pofa Szilveszter.
Nálunk is megvan az esélye annak hogy ilyen göndörke lesz Mirko,mert apának göndör lenne a haja ha hagyná megnöni,meg kicsit nekem is ha nem vasalgatnám egyfolytába. :lol: :lol:

Pironya!
Nagyon nagyon gratula a fiucskához.
Hát mit ne mondjak jo sok töki lesz itt nálunk. :lol: :lol:
Vendég

Nekem az a baj, hogy naponta 15-20* is bekeményedik. És mindezt úgy, hogy 3*2 MagneB6-ot szedek. :( Dokim szerint több pihi kell, de én nem érzem, hogy fáradt lennék.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi: nekem nem keményedik, de alul nekem is fájdogál néha. a mocorgást is alul szoktam érezni újabban - már ha érzem egyáltalán.

almaani: én a narancs színű gyerekszobára szavazok. :)

mia_snow

Én mióta nem 3 szor 2 magne b6 szedek hanem 3 szor egyet azota nem fáj a hasam,de ha neked azt mondta a doki 3szor 2 akkor annyit kell,csak én felhivtam a dokim ö azt mondta 3 szor 2 az sok.
Na ezt értelmesen leirtam. :oops: :oops:
Vendég

Almani!
Hát én nem tudnám megmondani hogy narancs vagy almazöld mind a kettö bejön én is ezeken gondolkodom.
Na most ezzel sokat segitettem. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok4
Én nem szedem a magne b6-ot
Vagyis nagyon ritkán,mert attól könnyen megy a wc!! :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 23:04-kor.
pironya

Lányok most olvastam bele a 2009-ben szeretnénk szülni című topikba és olyan szörnyű történettel kezdődik :(

Gigi az nem baj ha a mélepény melső falon tapad??
Ugye attól nem fog leválni?
Gyakori,hogy valakinek levállik?
Mitől?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?