(Jajj,most dolgoznom kéne

Itt van Anyukám a csajokkal, én meg elvonultam szakdogázni...)
Gabi, pocak széééép!
Borimnak nem kruppja van, hanem asztmája (kisdedkori, elvileg ki fogja nőni). De a kettő nagyon sokban hasonló, együtt voltak a kórházan az asztmás és kruppos gyerekek. (Az asztmánál a kilégzés, a kruppnál a belégzés nehezített.) 2x vot natúr bronchitse (5 meg 7 hósan), aztán szept. és okt. voltunk 2-2 napot kórházban, szinte pont egy hónap különbséggel. Nov és dec. is volt egy enyhébb. De azt már itthon is tudtuk kezelni. És ,ár több, mint egy hónapja semmi!

Igaz, van egy gyógyszer, amit a vírusos időszak végéig (tavaszig) szednie kell (ill.befújni).
Ez a gyógyszer szájpenészt okozhat (lerakódást képez a szájban, ami jó talaj neki), úh utána mindig fogmosás van (amúgy is, amióta foga van "mossuk".) MOstanában teljesen fogmosás mániás, tegap úgy mentünk az oviba Pért, hoyg egyik kezében fogkrémes tubus, a másikban a fogkeféje, kissé röhögtek a szembejövők.

Nagyon mérges, ha elveszem tőle, de sajna nem mászkálhat vele, mert még eléggé labilis, és veszélyes lenne.
Lindi, húú, szép nagy pocak!
Anniyra jók ezek az időrendben "csepegtetett" szül.sztorik!
Ancsi, sztem tök jó az a mérleg, meg az ára is (ha mindenképp szeretnél mérleget), mert ha kölcsönzöl, az kb 2000ft/hó, és még kaució is van.
Deni, aha fmh-s tánci, nem annyira klassz, mint a kolompos (muzsikásék nem viszik túlzásba a zenélést), de kicsiknek jobb, mert nagy a terem, és nincsenek olyan sokan. Sajna, meg fog szűnni az fmh, és lebontják a kör alakú termet

(Nemtom miért, sok jó, ésnépszerű programjuk van!)
És láttam tegnap a kiírást, febr.9-én lesz BÖRZE.
Nem hajtunk Pharmatex-babára

De mivel szeretnénk 3.at mindenképp, ezért nem lenne nagy gáz, ha már most jönne. Bár az eszem szerint még pár hónapot (fél-1 évet) várnék még.
Apjuk egy egész 7re utazik el vas. mégozzá Szicíliába, amiért kissé irígy vagyok, igaz dolgozni megy.
Védőbanya: a miénk most hívott 1-2 hete,h januárban vmikor följönne, mondtam jöjjön, de azóta se híre se hamva, még ma vagy holnap jöhet. Annyit mondott,h már tegyek egy kis margarint B kajájába (miért pont ez jutott az eszébe?), mire mondtam,h hidegen sajtolt oliva, meg lenmagolajat szoktam tenni bele, ezen meglepődött, és lezártuk a témát...
Előtte júliusban telefonált utoljára, akkor pont nyaraltunk, és emlékszem, már akkor is jó rég láttam. Pesze járunk tanácsadásra, ahol vele nem , csak a régi védőnőnkkel találkozunk (ő az asszisztens)és biztos látja,h be vannak írva a fejlődési adatok.
Egyébként valszeg látta,h már gyakorlott vagyok, megnormálisak a körülményeink, és ezért nem foglalkozik velünk. (Vagy lehet,h megsértődött, utalt erre régen,h nem hozzá fordultam a mellgyulámmal, hanem a nődokimhoz. Mondjuk, ő nem tudta volna fölírni az antibigyót, amitől hamar meggyógyultam...) Ha meg a "rászorulókkal" foglalkozik a nálunk megspórolt idejében, akkor annak inkább örülni tudok.
Kismamában érdekes(nek ígérkező) cikkek vannak: a zöldségek méregtartalmáról, meg a korai fejlesztésről! (De még enm olvastam őket.)
Na, belevetem magam a szakirodalomba, szép délutánt mindenkinek!