Jó sokat írtatok még nem voltam.
Anyoooo!
Jippppijéééé! Gratulálok!
Lecso!
Hűűha.
Dimet!
Passz.
A PCOS babás movie most hirtelen ilyen sürgőssé vált? Szólj légyszi ha igen, mert akkor én is összedobok valamit magunkról.
Zazzy!
Ha nem gond, én válaszolok Mona helyett. Asszem az a gáz, hogy amég férjnél van az ember, csak a férje családi nevét kaphatja meg a gyermek. Tök mindegy, hogy már 100 éve külön éltek, más az apa, aki el is ismeri, stb. a gyerek akkor is a férj vezeték nevére kerül. Után lehet persze módosítani mindenféle jogi herce-hurcával, de akkor az már név módosítás vagy mi és fizetni is kell érte. Elég hülye törvény, pláne a mai világban szerintem...
(Ha valamennyire figyelsz az ilyen bulvár dologra, akkor a Bochkor Gábor és a Várkonyi Andrea Nórijával is volt a születése után gond, ugyanis a gyerkőc hivatalosan az Andrea férje nevére került, mert nem voltak elválva.)
Monácska!
Én csak azért sajnállak kicsit, hogy ez nem jutott előbb az eszetekbe és most kell rohangászni. De az is megoldás, ha csak elvállsz a volt Férjedtől, meg letelik az a 15 nap, nem? Utána már egy apasági nyilatkozattal Nóri a Párod nevére kerül? Jah... de úgy emlékszem hogy azt a nyilatkozatot meg közjegyzőnél kell tenni vagy mi... Brrrrr... tök gáz ez az ügyintézés...
Szurolok hogy Nóri addig bent maradjon amég az apája és az anyája nem mondtak igent.
Rólunk:
Az influenzám jobban van, bár még mindig jobban szeretek vízszintesben heverni, mint mászkálni a lakásban. A főzés meg egyenesen katasztrófa... most valamiért nagyon utálok főzni.
Ennyit rólam.
Kellemes estét!
Monee

[/url