Mint első gyerekes mondom, hogy nem azon az állásponton vagyok, hogy a gyereknek mindent szabad és sosem ütném meg.
Nem kell nagyon megverni, de ha megérdemli, igenis elfér a fenekén. Maja pont abban a korban van, amikor nagyon nehéz vele, plusz még mindenféle tényezők hozzá jöttek, amit meg kell szoknia. Nem tudok túl sok okosságot írni tapasztalat hiányában, de az sem jó, ha a hisztiket rá hagyod, mert azt fogja hinni, mindent megtehet veled. Ha a mamáért ennyire oda van, nem hallgatna rá sem, hogy Anyának ez milyen rosszul esik? Talán ha Anyukád elbeszélgetne vele, hasznos lenne. A szüleidben meg tudatosítani kéne, hogy Bibu is az unokájuk és legalább ne Maja elött mellőzzék, mert ezzel sem tesznek jót.
Este írok privit, milyen úton jutnak el hozzád a teák. Köszi a meghívást, szívesen megyünk ha alkalmas lesz nektek (is).
Jutta: ez a videó naggyon jóóó!
Pont ilyen volt küllemre az én egyik cicám kicsinek, mint ez a kis vérmes cica. ( a vörös maccsok, már csak ilyen kis dilók
A laktózmentes tápit meg elfelejtettem, bocsi. Igazad van, hozzátápi terén!
Anett: olyan szépek vagytok együtt. Hol a szép hosszú hajad???
Végre, hogy a férjed is ráérzett a család ízére. Látod, kellett az a beszélgetés.