Sziasztok!
Sok melóm volt, most sikerült visszaolvasni nagyából benneteket.

Volt itt moszgás rendesen, alig győztem olvasni
Pironya: Gratulálok a kis kukisotokhoz!!! Milyen sok fiúnk lesz

De nem baj, majd az utánunk jövőknél meg sok lány lesz és a fiaink majd mehetnek csábítani
Bárány, tényleg nagyon helyes a fiad! Annó mindig mondtam az uramnak, hogy én is fürtös kisgyerkőcöt akarok
Ne tessék parázni

Minden rendben lesz! Biztos!
Buci, részvétem a barátnődéknek! Én nem tudom, hogy lehet ezt ép ésszel átvészelni... Borzalmas lehet most nekik... Kívánom, hogy hamar jöjjön az utód, aki már teljesen egészséges lesz!!!
Mia: Csini kismami vagy Te is

Tényleg jó látni, hogy nem csak fej nélküli kismamik vannak a topikon
Utazóágyról jut még eszembe: Ha valaki lemaradt volna a múltkori akcióról, akkor csak szólok, hogy a Cora asszem holnaptól akciózza. Pelenkázós és egészen jól néz ki a képen, csak szúnyogháló nincs benne elvileg... 13ezerért adják, ami annyira nem is rossz ár. Hétvégén majd jól megkukkoljuk, most rá vagyunk kattanva a dologra, mert mindenhol csak 24-30 ezerért lehet ilyenet kapni (az utazóágy+matrac+pelenkázó+tároló az oldalán + esetleg szúnyogháló)...
A mozgásra nálam is védőnő kérdezett rá és be is írta a kiskönyvbe. A doki is megkérdezte, hogy érzem-e és amikor mondtam, hogy igen, akkor meglepődött, mert hogy nekem is melsőfali a lepénykém (18.héten). Pedig azt éreztem, ezt most már határozottan mondhatom
Nekem jövő héten kell találkoznom majd a védőnővel, aztán ha jól emlékszem lassan át kell majd állni a 3 hetenkénti találkára. Most határozott leszek és azt az ödémás bejegyzését töröltetem, mert nekem olyanom még sosem volt... Meg persze most vizelet vizsgálatot is kiharcolok magamnak, mert utoljára laborban volt nézve valamikor novemberben
Ja és várom már a szívhang hallgatást vagy inkább a patadobogásét?

Lehet viszem magammal majd apát, hátha ő is szeretné meghallgatni a fiát
Bárány, ezt a részt ugord most át légyszi
Lányok: Ma alig tudtam járni annyira fájt a hasam alja főleg jobb oldalt...

Ha nem lett volna olyan sok melóm, tuti itthon maradok. Ha holnap is fájni fog még, akkor hívom a dokit, mert kezd aggasztani a dolog. Akkor szokott így fájni, amikor reggel nem sikerül a WCn a nagydolog, de ma reggel volt és tegnap is, szóval nem értem...
Nektek is szokott fájni a pocakotok pl. amikor lehajoltok vagy csak nekidőltök pl az asztalnak?
Bárány kezdem elvenni a Te reszortodat

Parázok most ezerrel
No, jó éjt lányok! Remélem holnaptól ismét gyakrabban tudlak olvasni benneteket!