Évi!Sajnálom.-és igen a kéményseprő monnnnyon le!- Alle!Babaragi!++++++++++++++++++++++++++++++
Snufi!Nagyon szorítok!!!+++++++++++++++++++++++
Tobi!Tüszinövelő!++++++++++++++++++++++++++++
Lois!Igen, Elte.
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
Megjöttem! Meg vagyok inszeminálva! Kicsit jobban fájt, mint multkor (nem vette be a kanyart a katéter), de túléltem. Utána az ultrahangon kiderült, hogy még nem repedtek meg a tüszők, ezért kaptam Harcikától a popómba még egy szurit . Nem értem, miért nem repesztette meg az első.
sziasztok!Mindenkinek nagyon drukkolok,h minden rendben legyen.+++++++++++++++ Katica:Hogy telnek napjaid?Jol vagy? Na én megyek dolgozni,csak kicsit benéztem hozzátok.Mindenki vigyázon magára.Szép napot!
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy 2 kisfiunk lesz Fotót fogok feltenni a másikra később!
Egészségesek és nagyon szépek és elevenek és édesek és mindenkinek kívánom, hogy hamarosan átélhesse ezt az érzést!!!
Fanni
Most olyanod lesz akkor, hogy a stimu előtt se szuri, se fogi? Ritkán hallok ilyet! A lombikos ciklusod előtti ciklus végén sem lesz pár szúrás Deca? Fogi a múltkor se volt?
Angel, lehet, hogy valamit nem értettem, nekem csak egy havi fogit írt fel a Mágus, nem kettőt szokott adni?
Remélem taposod előttünk az utat!!! nem kérdeztem meg a fagyit, mert annyira csak a lombikról beszélt.
Katica, köszi, elvileg úgy volt, hogy május, de mikor megnézte az előjegyzést kiderült, hogy áprilisra vagyok beírva.
Dalmi Te kis szemfüles! Ezzel most jól megleptél! Mikor fel akartam tenni az iwiwre ezt a fotót, lefagyott az iwiw és azt hittem, nincs is fent. De tényleg fent van Puszi!
Éééés gyertek már át a babavárósba, úgy hiányoztok De azért sietek leszögezni ott is remek a társaság